.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9   

 
Női legénységgel hódította meg a Balatont Kamarás Iván

Kamarás Iván különleges legénységgel szállt vízre az idei Kékszalag vitorlásversenyen. A színész Nagy Adrival, Szabó Zsófival és Horváth Évával hajózott a magyar tengeren. 

Kamarás Iván nagy utazó hírében áll, több tenger partján megfordult már, de a Balatonra minden nyáron ellátogat, ezért úgy gondolta, a 45. Kékszalag Vitorlásversenyen is kipróbálja magát. A köztudottan sportos színészhez három szépség csatlakozott Balatonfüreden. „Engem a sport minden formája kikapcsol és feltölt. Napi ezer métert szoktam úszni, ami a „magyar tengerben” még nagyobb élmény. Vettem már részt vitorlás versenyen, de ez az első Kékszalagom, kimondottan élvezem, hogy segíthetek a kapitánynak a hajón – kezdi Iván. – A lányok eleinte nagyon lelkesek voltak, de ha épp nem volt feladatuk, azonnal kifeküdtek napozni” – tette hozzá nevetve.

Horváth Éva gyakorlottnak mondhatja magát, hisz már a tavalyi versenyen is vízre szállt. „Már egy évvel ezelőtt is hihetetlen izgalommal vágtam bele a feladatba. Idén külön öröm számomra, hogy a lányokkal és Ivánnal együtt indulunk a The Famous Grouse hajón, nagyon jól összerázódott a csapat. Igaz, mi lányok leginkább csak az indulásnál segédkeztünk, de szerencsére ezt a legénység sem vette rossz néven” – meséli a barna szépség.

 

A Jóban Rosszban csinos színésznője, Szabó Zsófi sem először ült vitorlás hajón, de ezen a bajnokságon még nem vett részt. „Imádom a Balatont, a vitorlázást, nagyon jó kikapcsolódás, amire most szükségem is van a nagy hajtás után. Füred egyébként is a kedvenc városom az északi parton, szívesen jöttem most is ide. Gyönyörű a tó és hangulatos a kikötő” – árulta el a színésznő, aki még azt is elhatározta, hogy megvalósítja rég dédelgetett álmát, leteszi a vitorlás vizsgát.

 „Én tavaly vitorláztam először – veszi át a szót Zsófitól a csodás hangú énekesnő, Nagy Adri. – Hatalmas élmény volt, aktívan közreműködtem én is. Régi vágyam, hogy elinduljak a Kékszalagon. Apukámék, akik itt laknak a Balatonnál, nemrég vettek egy kisebb hajót, azon gyakoroltam a versenyre.”

 

 

 


 

12 hónapra elköszönt a Tankcsapda a budapesti nagyszínpadoktól

Június 14-én lépett fel Budapesten idén utoljára önálló koncerttel a Tankcsapda zenekar, a Soproni által életre hívott Optimizmus Napján. Ezzel az együttes 12 hónapra elköszönt a fővárosi nagyszínpadoktól, és ezt a sörmárkával karöltve nagyszabású eseménnyel ünnepelték. Sőt a Budapest Parkban, a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén lehetőséget biztosítottak egy feltörekvő rockbandának is a bemutatkozásra.

Vendégzenekarnak bárki jelentkezhetett egy demóval, és a felhívás 3 hete alatt 395 együttes élt is a lehetőséggel. Rengeteg ígéretes zenekar küldött be zeneszámot, a nyertes bandáról pedig csakis a Tankcsapda tagjai döntöttek. A beérkezett felvételek többszöri meghallgatása után végül egy váci együttes, a Rocken Dogs mellett tették le a voksukat, így ők léphettek fel sokezer ember és a sajtó képviselői előtt a június 14-i koncerten a Tankcsapda vendégeként.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen sok zenekar vette a fáradtságot és jelentkezett, ilyen mennyiségre azonban nem számítottunk. Közhelyes ilyenkor azt állítani, hogy nehéz döntés volt, de mivel tényleg ez az igazság, nem is tudnánk erre mást mondani. Tényleg sok jó zenekart hallhattunk, amatőröket és profikat, mindenféle rock, metal, és egyéb stílusban. Ebből végül öt maradt a „döntőben”. A választás végül a váci Rocken Dogsra esett. Sok szempontot vettünk figyelembe, és ha egyszerűen kellene megfogalmazni miért pont ők: az old school, csupasz rock n’ roll érzés döntött mellettük….” –nyilatkozták a Tankcsapda tagjai.

A szervezők célja volt, hogy bizonyítsák, bármi lehetséges, megéri pozitívan szemlélni a dolgokat, hiszen ha valaki tehetséges, akkor kinyílhat számára a világ. Éppen ezért a Soproni és a Tankcsapda is reméli, hogy ez a fellépés elindítja majd a zenekar karrierjét. A nyertes Rocken Dogs mellett a döntőbe jutott másik négy zenekart, név szerint: At Night I Fly, Babes in the Wood, Barbears, Cube, is szeretné megjutalmazni a Soproni sörmárka. Így a Rocker Kutyákkal együtt egy éven keresztül heti egy tálca  (alkoholos és alkoholmentes) Soproni sörrel is gazdagodnak, és videójuk felkerül az Innék egy Sopronit Facebook-oldalra is. Így több mint 200 000 ember hallja majd őket.

A Tankcsapda pedig ezzel a koncerttel elköszönt a fővárosi nagyszínpadoktól, hiszen legközelebb 12 hónap múlva, az együttes 25. évét megünneplő látványos önálló koncerttel tér vissza Budapestre


 

Pilótának álltak a Comet jelölt fiúk

Autót még nem vezethet, repülni azonban elvitte „ellenfeleit” Fluor Tomi. A VIVA Comet jelöltjei – Young G, SP, Düki és Fluor - egy Boeing 737-es szimulátorral hasították a képzeletbeli levegőt, Fluor kapitány egy jól irányzott manőverrel a Szabadság-szobor mellett tette le a gépet, nem éppen egy darabban.

A Boeing 737-es olyan monstrum, amitől a legnagyobb macsók lába is megremeg, a VIVA Comet jelöltjei azonban halált megvető bátorsággal pattantak a repülőgép-szimulátor volánja mögé! Minden nagyravágyó kissrác és gyereklelkű felnőtt álma, hogy masiniszta, tűzoltó, vagy éppen pilóta legyen, Fluor Tominak azonban soha eszébe se jutott az, hogy botkormánnyal a kezében keresse a betevőt. Az énekes kezdetben kissé bizonytalanul, de begyújtotta a képzeletbeli rakétákat és a virtuális kifutón végighasított a horizonton, hogy aztán a Szabadság-szobor mellett csapódjon a földbe.

"Legutóbb épp New Yorkban voltam repülővel, ami azért egy kemény kör volt, nem épp sétagalopp elmenni odáig. Az első alkalommal, amikor ekkora útra indultam, mindenki azzal riogatott, hogy hú, rosszul leszek, meg minden!" - mesélte nevetve Fluor, aki hozzátette, még a kocsira se szerezte meg a jogsit, így amikor beültek a szimulátorba, Young G-nek engedte át a kapitányi széket a közös összejövetelen.

Young G pár évvel ezelőtt hatalmas bulinak tartotta, hogy egy acélkalitkában pár óra alatt akár egy másik kontinensen találhatta magát. Apasága óta azonban érzi, felelősséggel tartozik családja iránt, így egészen más szemmel nézi a világot. "Valami megváltozott! Közrejátszik ebben a kislányom, Napsugár születése is, mostanában főleg a feleségem és ő körülötte forognak a napjaim. Ha ma repülőre kéne ülnöm, teljesen beparáznék! A közelmúltban akárhányszor elutaztam, Angliába, Hollandiába vagy épp Egyiptomba, mindig leizzadtam."- árulta el. "Egyszerűen imádom, ha nálam van a kontroll! Így annak örülnék, ha a pilóta mindig bejelentené, hogy vigyázat, most épp jobbra kanyarodunk! Csak nyugalom, légörvény következik. Most végre kipróbálhatom, milyen a kapitányi székben ülni. És talán a félelmemet is legyűröm." - tette hozzá a rapper, aki a VIVA Comet előtt új klipet ígért a rajongóknak, így növelve a várakozást.

 

SP Düki társaságában vágott neki a kifutónak, persze jelen esetben nem a divatosság volt a kérdés, hanem a reflexek! „Túl gyakran nem repülök, de ha sor kerül rá, igyekszem zenehallgatással vagy olvasással ellazulni és nem a magasságra gondolni… általában egészen jól sikerül kikapcsolni, mégsem mondanám, hogy a legjobb barátom a repülés. De ráfeszülni sosem szoktam…  - mondta a mostanában a fotózásban is egyre jobban kiteljesedő SP.

Funktasztikus vidéki fellépése miatt csupán lélekben erősítette a csapatot, de Düki helyette is tartotta a frontot, aki még SP-nél is magabiztosabb világpolgárnak vallja magát. "Nemsokára megyek Las Vegasba és Vietnámba is, de az első repüléssel kapcsolatos élményem 6 éves koromból van. Tisztán megvan a kép, ahogy anyukám kezét fogom felszálláskor. Soha nem féltem a dologtól, viszont érdekes módon nem is akartam pilóta lenni. Kiskoromban a festőművészet érdekelt, később pedig a zene és a tánc." - mesélte a zenész.

A VIVA Comet fiújelöltjei igazi adrenalintól pezsgő kalandnak lehettek a részesei, de hogy ki lesz a gála alfahímje? Június 13-án kiderül, amikor is exkluzív fellépéssel ünneplik a magyar zenét a legmenőbb fiatal énekesek, így szexi produkcióval készül a díjátadóra Hien, de nagy bulit ígér a Children of Distance, Fluor, az AFC, Majka - Curtis - BLR és Radics Gigi fellépése is. Hogy igazán kemény élményben legyen részük a rajongóknak, a Magyar Könnyűzenéért-díjas Tankcsapda és a Comet nemzetközi sztárja, a brit fenegyerek, Wiley is tiszteletét teszi a színpadon.


 

Szabó Zsófi szexis fotósorozata
Modellnek állt a Jóban Rosszban sztárja

Szabó Zsófi újra megmutatta szexis oldalát. A Jóban Rosszban színésznője kedvenc divattervezője kedvéért állt modellnek. A szőke szépség a Sentiments legújabb kollekciójához készült fotóin igazán csábító, gyönyörű nőként látható.A Jóban Rosszban Bettyjeként leginkább kosztümben,visszafogott stílusú ruhákban láthatják estéről estére a nézők Szabó Zsófit. A színésznő most ismét megmutatja dögösebb oldalát. Zsófi ezúttal Joó Beatrix divattervező felkérésre állt kamerák elé, hogy a Sentiments legújabb kollekcióját népszerűsítse.

„Egy éve ismerem Beatrixot és mindig is azonosulni tudtam a munkájával, kézzel készíti minden darabját, az utóbbi időben az ő gyönyörű ruháit viselem a nagyobb rendezvényeken. Örültem a felkérésnek, hiszen modellként is egy új oldalamat tudom megmutatni.  Jó érzés azonosulni a szereppel, hogy nagybetűs nő lehettem. Vannak helyzetek, amikor nőként kell viselkednem, persze szeretek sportosan, lazán is öltözködni.” – árulta el a TV2 sikersorozatának sztárja.

„Az új kollekcióm címe Au Bonheur des Dames, Zola regénye ihletésére. Összegyűjtöttem, melyek azok a dolgok, amelyek a hölgyek örömét szolgálják. Természetesen a ruhák, a virág, az édesség, a cipő-táska, a gyémánt, a tánc, a szépség és természetesen a férfi is szóba jött. A koncepcióm azt volt, hogy mindezen témákat átvitt értelemben jelenítsem meg a fotókon, például a virág úgy jelenik meg, hogy Baráth László barátunk virágmotívumos tetoválású karjával öleli át a modellt.” – árulta el Joó Beatrix divattervező. – „Zsófi képei a szépséget örökítik meg, hiszen minden nő keresi, törekszik a maga szépségére.” – tette hozzá.


 

A Föld Órája
Március 23. 20.30-21-30

Március 23-án a világ számos háztartásában kialszanak a fények egy órára, ugyanis hetedik alkalommal rendezik meg a WWF „A Föld Óráját”. A tehetségéről és szépségéről világszerte híres úszónő, Jakabos Zsuzsanna is a szívén viseli a bolygó sorsát, ezért nem volt kérdés számára, hogy csatlakozzon-e a rendezvényhez! „Igyekszem a hétköznapokban is környezettudatosan élni. Szelektíven gyűjtöm a szemetet, az pedig a neveltetésemből fakad, hogy meg nem fordulna a fejemben bárhol is szemetelni. Arra például betegesen figyelek, hogy ne csöpögjön a csap. De bevallom, hogy nekem is hasznos figyelmeztetés a Föld Órája, mert sokszor égve felejtem a villanyt, de van, aki emiatt otthon rám is szól.” – mesélte nevetve az olimpikon. Jakabos Zsuzsanna a WestEndben elhelyezett gyűjtőládába leadta a régi gyertyáit, hogy ezzel is hozzájáruljon a szombati rekordkísérlet sikeréhez. A szervezők ugyanis nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint az ország legnagyobb gyertyájának a kiöntésére, ehhez pedig minden „viaszfelajánlásra” szükség volt. Az 5 méteres gyertyaóriás meggyújtása igazi látványosságnak ígérkezik. 

Március 23-án este a WestEnd tetőteraszán számos érdekes programmal együtt kerül sor a rekord méretű gyertya meggyújtására és a látogatók haza is vihetnek egy-egy újraöntött WWF-gyertyát emlékbe.

Program:

19:00 Megnyílik a Tetőkert! Az újraöntött WWF-es gyertyák kiosztása

19:30-20:15 Tóth Vera koncert

20:15-20:30 Ünnepi köszöntő Erőss Zsolt, Tóth Vera, Cseh Laci, Fenyő Iván, Kovacsics Anikó, Szalóki Ági és további hírességek kíséretében.

20:30 Közös lekapcsolás a színpadról: óriás kivetítőn nézzük, ahogyan a Budai Vár, a Lánchíd és a Citadella díszvilágítása kialszik.

20:31 Az Ország Legnagyobb Gyertyájának (5 méteres viaszóriás) meggyújtása Erőss Zsolt hegymászó segítségével, majd a WWF-es gyertyák közös meggyújtása.

20:35-től Gyertyafényes buli: biciklis DJ a színpadon, afrikai hangszereken játszó dobosok, tűzzsonglőrök.

21:30 Visszakapcsolás – Föld Órája Főváros kihirdetése.


 

Kamarás Iván kedvéért jött az angol rendező Budapestre

A nyár elején mutatják be azt az angol filmet, aminek egyik főszerepét Kamarás Iván játssza. A második világháború alatt játszódó akció-thrillert még tavaly forgatták Skóciában, most maga a rendező jött Budapestre, hogy instruálja a színészt az utószinkron során. Mindeközben a skótok legnépszerűbb whiskyje is előkerült…

Nagy megtiszteltetés érte Kamarás Ivánt, ugyanis Kieran Parker angol rendező csak miatta utazott Magyarországra. Filmes körökben ez éppen fordítva szokás, hiszen az utószinkronizáláshoz mindenképp szükség van a rendezői utasításokra, ám Iván munkái nem tették lehetővé, hogy Londonba menjen.

„Imádtam együtt dolgozni Kierannel és a stábbal. Skóciában forgattuk az Outpostot, nagyon sok jelenetünk készült a gyönyörű, érintetlen, néha már kicsit meseszerűen zord vidéken, kedves emlékeket őrzök. Éppen ezért, amikor megtudtam, hogy Kieran idejön – ami tényleg nagy dolog, hiszen akár webkamerán keresztül is kontaktálhattunk volna – valami olyannal akartam meglepni, ami őt is Skóciára emlékezteti. Egy díszdobozos Famous Grouse whiskyt vettem neki, a skótok első számú italát. Ezt nálunk ismertem meg, és ott is szerettünk koccintani a scotch-csal” – nosztalgiázik a színész. 

Ezúttal a koccintás viszont elmaradt – az idő rövidsége miatt azonnal bele kellett fogni a munkába. „Iván nagyszerű színész és különös módon, ezt már az első percben éreztem – kezdi a rendező. – A castingok során sok jelöltet meghallgattunk személyesen, vele viszont először csak interneten tudtunk beszélgetni. Már akkor jött a felismerés, hogy WOW, igen, ő az a színész, akit Fyodor szerepére szeretnék. Kiváló az angolja, magabiztos karakter és jóképű is. Nagyon jó újra a film hatása alá kerülni, hiszen lassan egy éve forgattuk, de az utószinkron alatt pillanatokon belül újra Skóciában érezzük magunkat.”

Ezt pedig Ivánon is lehetett érezni, hiszen minden különösebb ráhangolódás nélkül, ismét a katonaszerepben és a sztoriban találta magát. Pedig magyarként angol nyelven saját magát szinkronizálni kívülről sem tűnik egyszerű feladatnak. „Rengeteg mindenre kell figyelni egyszerre. Amíg mondjuk egy angolról magyarra szinkronizált filmnél a lényeg annyi, hogy érezd, körülbelül mikor kezdődik és mikor ér véget a mondandó, addig itt pontosan úgy és olyan tempóban kell formázni a szavakat, mint akkor, a forgatáson. Egyetlen apró hiba sem lehetséges, hiszen akkor a néző azonnal érezni fogja, hogy valami nem stimmel” – avat be a kulisszatitkokba Iván.

A színész egyébként hamarosan ismét külföldre utazik forgatni, ezúttal egy Dél-Afrikában készülő produkción dolgozik majd, amiről azonban még nem árulhatott el többet.


 

Julianna Margulies: A férjem védelmében szexi és izgalmas
Interjú Julianna Margulies-zel

Julianna Margulies karrierje során feltűnt a Maffiózók című drámában, illetve állandó szereplője volt a kórházas sorozatok etalonjának, a Vészhelyzetnek, mégis munkássága egyik legérdekesebb feladatának Alicia megszemélyesítését tartja, így lelkesen beszélt a jelenleg futó szezon által tartogatott izgalmakról.

 „Egy igazán támogató feleségre számíthat a közönség a negyedik évadban. Alicia azt szeretné, ha férje megnyerné a kormányzói pozícióért folytatott versenyt. Talán a legfontosabb ok az, hogy Alicia tényleg úgy gondolja, hogy Peter jó kormányzó lenne, és sok olyan ügyet képvisel, amelyek számára is fontosak, hiszen Peter demokrata, aki a női jogok mellett áll. Azt hiszem nagyon aktuális a mostani amerikai helyzetet nézve az, hogy a történet a politika irányába kanyarodott. Ez nem azt jelenti, hogy kevesebb lesz a bírósági jelenet, csak annyit, hogy mindennek lesz egy politikai háttere, ami szerintem szexi és izgalmas.”

 A színésznő hozzátette, nagyon sokat változott karaktere és férje kapcsolata, azonban egy dolog a helyén maradt, A férjem védelmében hősnője mindent megtesz azért, hogy Peter révbe érjen és közben ebből ő is profitálhasson. „Alicia nagyon izgalmasnak találja, hogy Peter indul a kormányzói pozícióért. Ez által ajtók nyílhatnak meg előtte is. Hirtelen ő válik az egyik legfontosabb emberré a vállalatnál, mert mindenki azt akarja, hogy része legyen az ügyének - egyszerűen szimpatikus az esküdteknek. A férje jelöltsége olyan lehetőségeket mutat számára, amikre eddig nem is gondolt.”

 De hogy kinek szól az ügyvédes dráma? „A férjem védelmében egy felnőtteknek készített sorozat. Ha jól figyel a néző, olyan apró részleteket fedezhet fel, melyekre nem is gondol elsőre. A forgatókönyv szövevényes és olyan utazásra invitál, ami kibillent az egyensúlyból. Soha nem volt még dolgom olyan produkcióval, ahol a stábtagok olyan izgatottan olvasták volna szövegkönyvet, mint itt. Egy dolog az, hogy a színészeket érdekli, mert nekünk el kell játszanunk ezeket a szerepeket, de amikor azt látod, hogy a stáb többi tagja is ennyire érdeklődik, tudod, hogy valami nagyon jót csinálsz.” – elmélkedett lelkesen Julianna.

 

 A férjem védelmében az elmúlt öt év egyik legsikeresebb tárgyalóteremben játszódó szériája, ami megszakította a jogi sorozatokat hosszú ideje sújtó átkot, ugyanis a legtöbb ügyvédes műsor egy-másfél évadnál többet ritkán ért el. A nézők így egy igazi, gondolkoztató drámára éhesen ültek le a sztori elé, az egyre duzzadó rajongótábor pedig nem tévedett. A Universal Channelen futó, hétfő esténként, 21:20-tól premier epizódokkal jelentkező széria fennállása óta 21 Emmy-jelölést gyűjtött be, amiből többet meg is nyert


 

Siposék téli nyaralása
Barcelonában pihentek az Irigy Hónaljmirigy tagjai

A télből a tavaszba menekültek Siposék. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai párjukkal Barcelonába utaztak, hogy kipihenjék a tavalyi hajtást, különösen a születésnapi nagykoncertjük fáradalmait. Peti és Tomi szinte az egész várost gyalogosan fedezte fel, a sétákat csak jó ebédekkel és vacsorákkal szakították meg.

Sipos Peti régi vágya volt, hogy ellátogasson Barcelonába. Feleségével, valamint testvérével és Tomi párjával együtt indultak útnak, hogy néhány napot együtt töltsenek a festői spanyol városban. „Tomiék nem tudták mire vállalkoztak a közös nyaralással, ugyanis nekem az a mániám, hogy ahová csak lehet, gyalog menjünk városnézés közben, így a többieknek már lógott a nyelvük a végén.” – mesélte Sipos Peti - „Rengeteg helyen jártunk, jobbnál jobb éttermekben ettünk, amit főleg Tominak köszönhetünk, ugyanis ő már ebéd közben azon gondolkodott, hogy hol vacsorázzunk. Egyszer azonban nagyon mellényúltunk; mindenki ajánlotta, hogy próbáljuk ki a piacon az ételeket, azonban ami ott volt, azt én nem kívánnám senkinek. Rossz kifőzdére emlékeztető kajákat adtak, így utána muszáj volt pár pohár jó spanyol borral leöblítenünk a borzalmas utóízt” – nevetett az idősebb Sípos. 

„A tavalyi év vége nagyon pörgősre sikerült, teltházas nagykoncertet adtunk, amelyet nemsokára az RTL II-n megnézhetnek azok is, akik élőben nem tudtak ott lenni. Így itt volt az ideje egy kis pihenésnek, ami szerencsére majdnem tökéletesen sikerült.” – tette hozzá Tomi – „Egy kis bosszúság azért ért minket: a reptéren hazafelé a bőröndünk „túlsúlyosnak” bizonyult, így háromszor álltuk ki a hosszú sort, és még az ajándékok egy részét is hátra kellett hagynunk” – árulta el a zenész. A Sipos testvérek végül  jókedvvel tértek vissza a dolgos hétköznapokba. Az Irigy Hónaljmirigy pedig a rövid pihenő után az idei évre is legalább akkora őrületet ígér, mint amekkora tavaly volt


 

Ki lesz az év sportembere?
Díjat alapított a SportKlub a legjobbaknak

Gyurta Dani vagy Szilágyi Áron volt a legjobb férfi sportoló 2012-ben? Görbicz Anitát, Kozák Danutát, esetleg Joó Abigélt tartják a hazai szurkolók a legjobb női sportolónak? Vajon Kovács „Kokó” István szerint ki volt az elmúlt év legígéretesebb fiatal tehetsége? Nemsokára minden kérdésre fény derül! A SportKlub a sportrajongó közönségtől várja, hogy szavazza meg, ki volt a tavalyi év legjobb férfi-, női sportolója, az év csapata, a legemlékezetesebb meccse, valamint a legnépszerűbb sportembere.

 Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívónk nagy örömmel fogadta a jelölést a SportKlub Év Sportemberei Díjra. „Nagyon megtisztelő, hogy a csatorna gondolt rám. Szerencsére az elmúlt időszakban volt már részem hasonló elismerésekben, és törekszem majd arra, hogy a jövőben is egyre több díjra tartsanak érdemesnek. Rendkívül fontos számomra a szurkolóktól kapott visszajelzés, hiszen az Olimpia óta nagyon sok szeretetet és támogatást kapok tőlük” – mondta el Áron.

A jelöltekre a SportKlub Facebook oldalán (http://www.facebook.com/SportKlubTV) lehet szavazni ma déltől 2013. január 28-a éjfélig. A végeredményt a szavazatok összesítése után a SportKlub Híradójában jelentik be január 30-án 18:15-kor.

 

SportKlub Év Sportemberei Díj 

Az év férfi sportolója:

Báder Márton

Berki Krisztián

Császár Gábor

Gyurta Dániel

Michelisz Norbert

Sofron István

Szilágyi Áron            

 

Az év női sportolója:

Görbicz Anita

Hosszú Katinka

Joó Abigél

Kozák Danuta

Polgár Judit

Risztov Éva

Tomori Zsuzsanna 

 

Az év csapata:

Sapa Fehérvár AV19 (jégkorong)

FTC női kézilabda csapata

Férfi kézilabda válogatott

Szolnoki Olaj KK (kosárlabda)

Videoton FC (labdarúgás)

Kajak női négyes

Kajak férfi kettes 

 

Az év legemlékezetesebb meccse a SportKlubon:

Sapa Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg 4-3 jégkorong (február 5.)

Albacomp Fehérvár –Szolnoki Olaj férfi kosárlabda 71-80 (május 10.)

Szeged – Veszprém férfi kézilabda 31-24 (október 28.)

FTC – Dinamo Volgográd női kézilabda KEK-elődöntő 34-26 (március 31.)

FTC – Győr, női kézilabda döntő második meccse 27-28 (május 16.)

Lazio – Roma labdarúgás 3-2 (november 11.)

Juventus – Roma labdarúgás 4-1 (szeptember 29.) 

A SportKlub legnépszerűbb sportembere díja:

Dzsudzsák Balázs

Francesco Totti

Jakabos Zsuzsanna

Mocsai Lajos

Nagy László

Szucsánszki Zita

Zlatan Ibrahimovic


 

Harsányi Leviékkel kerültek kifutóra a rénszarvasok

Két agancsos lelt nevelőszülőre és egyúttal új kifutópályára Veresegyházán. Neves jégkorongozók és hobbiból hokizó sztárok bocsátották árverésre mezeiket, s a liciten befolyt 100 ezer forintot a Medveotthon rénszarvas testvérpárjának ajánlották fel. Az összeget Harsányi Levente és Majoross Gergely válogatott játékos adta át négylábú neveltjeiknek.

Hazai sztárok és válogatott jégkorongozók egy barátságos hokimeccs után  mezeiket árverésre bocsátották, és a sportfanatikusok virtuális licit-küzdelmének eredményeképpen a Veresegyházi Medveotthonban élő rénszarvas testvérpár sok év után végre gazdára talált.

„Korábban egyszer leestem a lóról, ezért bevallom egy kicsit tartottam a rénszarvasoktól – kezdte a helyszínen beszámolóját Harsányi Levente. – Ráadásul az is bennem volt, hogy a zárt körülmények között tartott állatok máshogy viselkednek, így nem mindig kiszámítható, hogyan reagálnak az emberi közeledésre. Ám szerencsére Csillag és Rudolf nagyon békés természetű, így el is döntöttem, hogy hamarosan a kisfiamat is elhozom a Medveotthonba” – mesélte a műsorvezető, aki olyannyira fontos küldetésnek érezte a jótékonysági mérkőzést, hogy még lesérülve is elvállalta a november végi megmérettetést. Az örökbefogadási ceremónián Harsányi Levente mellett a profi játékosok csapatát képviselve Majoross Gergely is részt vett, aki szintén nagyon örült annak, hogy ennyire népszerű volt a licit a sportrajongók körében. „Úgy tudom, egy kifutót szeretnének építeni a rénszarvasoknak, így épp kapóra jött a segítség. Nagyon örülök, hogy 100 ezer forinttal mi is hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy Csillag és Rudolf jobb körülmények között élhessen. S persze mindezek mellett az is megnyugtató, hogy végre a rénszarvasoknak is lett gazdájuk, mert ha jól hallottam, mostanság a mosómedve a legnagyobb sláger az örökbefogadási listán” – mesélte viccelődve Majoross Gergely, aki az otthon vezetőjétől azt is megtudta, hogy a rénszarvasok télen munkába is állnak, a gyerekek nagy örömére gyakori vendégei a környékbeli óvodáknak és iskoláknak. 

 

A legnagyobb adakozó Dr. Scheuring Noémi, egy gyermekgyógyászati központ orvos igazgatója volt, akinek már szakmájából eredendően is mottója a segítségnyújtás és a legjobb megoldások megtalálása


 

Karácsonyi hangulat Jóban, Rosszban

A TV2 sikersorozatának színészei még forgatják a Jóban Rosszban legújabb epizódjait, de már készülnek a Karácsonyra. Juhász Adri, Szaksz Gabi, Bodor Géza, Bozsó Péter és Kembe Sorel a Bazilikánálhangolódott a közelgő ünnepre.

Bőven várnak még izgalmak a Jóban Rosszban rajongóira Karácsonyig és a színészek is még kamera elé állnak az ünnep előtti héten, hogy felvegyék a sorozat legújabb epizódjait. Juhász Adri, Szaksz Gabi, Bodor Géza, Bozsó Péter és Kembe Sorel azonban szakított időt arra, hogy az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvényén körbenézzen és ráhangolódjon a közelgő karácsonyra. „A halászlé, bejgli és töltött káposzta háromság jellemző a mi családunkra is, mint mindenki másra. Változás az előző évekhez képest az is, hogy igyekszünk redukálni az ajándékok számát. Nem az a lényeg, hogy kinek mekkora dobozban van az ajándéka, hanem az, hogy végre van időnk együtt lenni egy kicsit, beszélgetni vagy akár összezördülni. Olasz mentalítású család vagyunk, úgyhogy az ajándékozás és vacsora után rendszerint történnek kisebb viták, de hamar kibékülünk, és minden megy a maga útján tovább. Vérmérsékletünknek megfelelően ünnepelünk.” – árulta el Bozsó Péter, aki még ilyenkor sem hagy fel sportszenvedélyével. – „Szeretek extrém időben futni, úgyhogy 24-én délután felhúzom a futócipőt és nekivágok, ilyenkor az utcák is teljesen üresek. Hasonlóan teszek január elsején reggel is. Mások pont akkor, vagy még akkor sem mennek haza az előző esti ünneplésből, így érdekes dolgokba futok bele.” – tette hozzá a színész, aki nem szereti a szilveszteri bulikat, így számára ez az este is olyan, mint bármelyik másik.

Bozsó Péterékhez hasonlóan Szaksz Gabiéknál is inkább a családon van a hangsúly, nem az ajándékokon. A Jóban Rosszban Zsanettja kandírozott gyümölcsös süteménnyel készül az ünnepekre és imádja a kézzel készített apró meglepetéseket. „Vannak olyan díszek, amiket a testvéreimmel még gyerekkorunkban készítettünk só-gyurmából, meg papírból.  Ezeket nagyon szeretjük.” – árulta el Szaksz Gabi. – „A bátyámmal gyerekkorunkban mindig azon versengtünk, hogy ki tud felkelni minél korábban 25-én reggel, megkeresni az összes zselés szaloncukrot, és ki tudja ügyesebben úgy visszacsomagolni az üres papírt, hogy a másik biztosan azt gondolja, van még benne valami.” – nosztalgiázott a színésznő. 

Kiss Orsi és Kovács Áron is Pinkért rajong

Az év legmeghatározóbb 100 dala hangzott el az év utolsó napján a Class FM-en. Biztosan mulatni támadt kedve annak, aki Szilveszter éjszakája előtt a Class100-at hallgatta, hiszen Kiss Orsi és Kovács Áron a tavalyi év legnagyobb slágereit sorakoztatta fel, amelyek között a két műsorvezető saját kedvencei is felbukkantak.

Ezúttal a legjobb negyven helyett száz slágerrel lepték meg a Class40 házigazdái azokat, akik az ünnepi készülődésben is a Class FM-et választották. Az év legütősebb zenéből állította össze Kiss Orsi és Kovács Áron a 2012 legjobbjait felsorakoztató Class100 listát. Az, hogy kik foglalnak helyet a dobogón, és milyen magyar előadók szereztek pozíciót a leghallgatottabb rádió toplistáján, december 31-én derült ki, valamint a műsorvezetők egyéni kedvenceiből is kaptunk némi ízelítőt. „A legjobb magyar előadó a Compact Disco lett a 100-as összeállításunkon. A Class FM indulása óta kiemelten foglalkozunk a csapattal, éppen ezért kicsit a mi felfedezettünknek tartjuk őket. Remek zenészek, örülök a sikerüknek. – mondta Kiss Orsi. - „Külföldi előadók közül Pinket emelném ki. Nagyon szeretem az új albumát, az abszolút kedvencem a Try, de a listán szerepelő Blow me (One last kiss) is tetszik. Igazi parti-dal, és ez a Class100 célja: összeválogattuk 2012 legjobb felvételeit, amelyekkel rá lehet hangolódni az esti bulira.” Kiss Orsihoz hasonlóan Kovács Áron is Pinket emelte ki a legjobb száz előadó közül, emellett azt is elárulta, hogy ki a kedvence a hazai előadók közül. „Elképesztő kisugárzása van Pinknek. Úgy képviseli a mainstream vonalat, hogy megőrizte eredetiségét, és hosszú évek óta ugyanazt a minőséget nyújtja zenei téren. Magyar fronton Heinz Gábor Bigát szeretem  a legjobban, akinek nagyon jó hangja van, ráadásul előkelő helyen szerepel az év legkedveltebb száz dala között. Már nagyon várom a sokat ígért saját szerzeményét.” – mondta Kovács Áron, aki hozzátette, hogy a Class40 nem csupán a munkájuk, de a közös gyerekük is Orsival, így nem volt kérdéses, hogy az év leghallgatottabb slágereit egy csokorba gyűjtsék.

 

 


 

Itt az új Irigy Hónaljmirigy klip

Csupa ismert sztár gyűlt össze a NiX Faktor válogatóján. Vastag Tomi és Vékony Peti, Wolf Kati, Stone, Zámbó Krisztián, Takács Nikolas, a PJZ és Csobot Adél is versenybe szállt a furcsa koreai PSY-al. Természetesen a szürreális helyzet csak egy újabb őrült Irigy Hónaljmirigy klipben játszódott le.

Az IHM legújabb paródiája a nagy sikerű Gagnam Style című dalból készült, a klipben pedig az X-Faktor elé tart görbe tükröt a nyolc kan. „Az X-Faktort parodizáljuk a legújabb klipünkben. A zsűrit és rengeteg egykori és mostani versenyzőt is megjelenítünk, olyan karaktereket vettünk célkeresztbe, akik jól felismerhetőek. A Vastag tesóknál pedig a nevükből adódó poénnal éltünk. A legtöbbet talán Csobot Adél szerepel a videóban, mert Anti nagyon jól eltalálta a karakterét, és az ő orrával nem lehet megorrolni a második hely miatt” – nevetett Tomi.

A fiúk háza táján igazán felpezsdült az élet az utóbbi időben. Pár hónapon belül négy klipet forgattak és gőzerővel készülnek a december 28-i nagykoncertjükre is. „Nagyon nagy volt a hajtás a zenekar körül az elmúlt hónapokban, de most úgy érzem, beértünk a finisbe. Minden nap próbálunk, kezd teljesen összeállni a koncert programja. Felpörgettük a tempót, hogykarácsonyra kicsit pihenhessünk, és a családjainkkal lehessünk” – tette hozzá Tomi, aki a klipben Ördög Nórit alakította, bár szerinte a tollas ruhában és parókában nem a műsorvezetőre, nem is egy Moncsicsire, inkább Gombóc Artúrra hasonlított.

Irigy Hónaljmirigy Gangnam Style paródia: http://www.youtube.com/embed/on5E-Fw86Yk


 

Hujber Ferenc és Németh Kristóf szíve ugyanazért a nőért dobog
Új csábító az Abigél című színdarabban

Hujber Ferenc is csatlakozott az Abigél című színdarab szereplőgárdájához. A színész a Játékszín új igazgatójával, Németh Kristóffal osztozik Kuncz Feri szerepén, így az Uránia színpadán futó előadásokon Vitay Gerorgina kegyeiért már ketten küzdenek.

Kuncz Feriként mutatkozott be az Abigél című színdarabban Hujber Ferenc, aki Németh Kristóffal váltott szereposztásban vállalta a megtisztelő feladatot. A népszerű színésznek nem okozott gondot felvenni a próbák és az előadások ritmusát, hamar beilleszkedett az összeszokott társaságba. Nagyon örülök, hogy Bánfalvy Ágnes felkért a szerepre és annak is, hogy a darabbal tovább él a mű. Ha rajtam múlna, kötelező olvasmánnyá tenném az iskolákban Szabó Magda regényét” – nyilatkozta Hujber, aki szívesen viseli darabbéli bakaruháját, amely véleménye szerint rendkívül férfias viselet. „Annak ellenére, hogy a való életben kisfiam, Noel születése óta visszafogott családapaként élem az életem, kifejezetten élvezem, hogy a színpadon egy hazaáruló, számító, karrierista és nőcsábász szerepet játszhatok” – tette hozzá.  

 A királyi főhadnagyot játszó Németh Kristóf továbbra is szeret Kuncz Feri szerepébe bújni, ugyanakkor mióta átvette a Játékszín direktori posztját, kevesebb ideje jut egyéb feladataira. A jelenlegi felállást a Ginát alakító Csöngedi Nikolett élvezi a legjobban, hiszen két megnyerő férfi harcol érte a színpadon.

Fotó: György Zsolt


 

Sztárokat vittek jégre a válogatott jégkorongozók

Csupán a mérkőzés volt kispályás azon a hokimeccsen, amelyen hazai hírességeink a jégkorong válogatott kiválóságaival csaptak össze. A neves sportolók mellett olyan nagymenők hasítottak a pályán, mint Ganxsta Zolee, Kiki, Harsányi Levente vagy a kajakozó olimpikon, Dombi Rudolf. A jeges finn vodka szervezte eseményen a legelszántabbnak Harsányi bizonyult, aki hihetetlen trükköt agyalt ki a biztos győzelem reményében.  

Hazai jégkorong-rajongó hírességeink – az igazságos küzdelem szellemében – vegyes csapatokban mérkőztek meg a profi hokisokkal. A 2x15 perces meccs első félidejében a fehérek vezettek 5:7-re, ám a második félidőben a kék csapatnak sikerült egyenlítenie, majd Harsányi Levente és Kovács Csaba cseles összjátékának köszönhetően, a döntő gólt bevinnie. 

Gansta Zolee kislányával, Zoéval érkezett, akit meccs alatt sem hagyott puszik nélkül. A legendásan hoki-őrült rapper őscimboráját, a jégpályán csöppet sem rutinosan mozgó Harsányi Leventét is rávette a hokizásra. „Volt bennem egy kis para, mert engem a pálya ördögének még jó indulattal sem lehet nevezni, ráadásul a tegnapi fociedzésen becsípődött a derekam, most jövök a masszőrtől – kezdte a népszerű rádiós. – A hokiért való rajongással Ganxsta Zolee barátom fertőzött meg, de inkább nézem, mint űzöm. A mostani megmérettetésen muszáj volt egy kis csavart bevetnem a győzelemért. Kétoldalas, elöl kék, hátul fehér mezzel készültem, hogy ha bármelyik csapat is nyer, én biztosan köztük lehessek” – leplezte le önmagát Harsányi Levente, akinek Zolee, kedvenc csapatához, a finn válogatotthoz hűen, Finlandia vodkával gratulált. Dombi Rudolf, olimpiai aranyérmes kajakozónk is hősiesen állta a küzdelmet a Budai jégpályán és egy csöppen sem keserítette el, hogy a végső győzelmet nem ők zsebelték be. „Nagyon élveztem a rangadót! Régen sokat koriztam, mostanában kevesebb idő jut rá, de ez tényleg jól esett. Hiába vesztettünk, egyáltalán nem bánt, mert ez most másról szólt. Ráadásul nagyon sportszerű volt mindenki, nem ment vérre a dolog, engem is hagytak érvényesülni. Az pedig, hogy a játékunkkal még segíteni is tudunk, külön öröm számomra. A mezeinket elárverezzük és a befolyt összegből a Veresegyházi Medvepark rénszarvas testvérpárját fogadjuk örökbe” – tudtuk meg olimpikonunktól, aki azt is elárulta, hogy az egyik agancsos a névrokona, hiszen Rudolfnak hívják.

 

A játékosok mezeire december elejétől, a TeszVesz.hu-n licitálhatnak a hoki szerelmesei. A jégkorong válogatottról köztudott, hogy gyakran áll nemes ügyek mellé, így a játékosok novemberben a prosztatarák ellen kampányolnak, decemberben pedig a Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthon kis lakóinak készülnek meglepetéssel, akiknek nemrégiben az ominózus macibedobálós eseményt is szervezték.


 

Tejesdobozba bújt Schell Judit
Legyen kincs az, ami másnak szemét!

A trend és a környezettudatos gondolkodás mára már összeforrni látszik, és szerencsére a divatnak ezt a vonalát a tervezők is egy új és izgalmas kihívásnak érzik. Ugyanúgy, ahogy sztárjaink, akik hamarosan különleges recycling ruhákba bújnak a Gondold új-ra! divatshow-n.

Látványos öko-tudatos kiállítás nyílik november 15-én a megújult metrószinttel és parkolóházzal átalakult Duna Plaza legnagyobb téli programjában: gyönyörű enteriőrökön és akár teljes egészében hazavihető installációkon mutatják meg magyar dizájnerek (pl. Reök Cecília és az Eco-Design Team, a Medence Csoport, Kozáry Enikő, Nyirán Márton és a Designologist), hogy miként hasznosíthatunk okosan és látványosan bármit magunk körül. Még olyan tárgyakat is, amiben más csak a szemetet látja!  A bevásárlóközpont a fenntartható fejlődés elkötelezett híveként a kiállítás megnyitóján, november 15-én egy látványos divatshow –val is készül, ahol profi modellek és hírességek mutatják be a neves magyar tervezők recycling ruháit.

Schell Judit igazi stílusos urbanista –nagyvárosi, energiadús művésznő, mégis elkötelezett híve a természetnek és a természetesnek. Szereti a szépet, a praktikusat és a dizájnt, és közben figyeli azt is, milyen apró lépésekkel lehet alakítani világon. Ám arra még ő is rácsodálkozott, hogy egy kis kreativitással mi minden készíthető szemétből: „Kifejezetten érdekel a téma és kíváncsi vagyok, hogy tejesdobozokból miként válik ruha, vagy éppen tojástartó-kalapot álmodtak-e a fejemre. Igyekszem környezettudatosan élni, nem vásárolok például pet-palackos vizet, otthon cserélhető ballonú víz-automatánk van. A lejárt gyógyszereket pedig mindig visszaviszem a gyógyszertárba – árulja el a színésznő, aki nemcsak öko-tudatos szemlélete miatt teszi tiszteletét a divatshow-n. – A szervezők a Madarász utcai Gyerekkórháznak szánják a kiállított tárgyakból és ruhákból befolyt összeget, így nem csupán a környezetet védjük, hanem egymást is.”


 

Őrületes siker ? Öt nap alatt egymillióan látták az IHM paródiát!

Óriási sikert aratott az Irigy Hónaljmirigy paródiája, amelyben Majkát figurázza ki a nyolc fiú.  A Belehalok paródiát öt nap alatt több mint egymillióan nézték meg az egyik videó megosztó portálon.

 Két hét alatt 1 318 061-en tekintették meg az Irigy Hónaljmirigy Majka Belehalok paródiáját. A fiúk nagyon örülnek az eredményeknek és bíznak benne, a sikerszéria még tovább folytatódik. „Nagyon boldogok vagyunk attól, hogy öt nap alatt, egymillióan nézték meg a legújabb klipünket. A közösségi portálokon is rengetegen megosztották a videót, olyan mintha mindenkihez eljutott volna legújabb dalunk. Az a legjobb az egészben, hogy ezek nem csak üres számok, az utcán is megállított a postás, hogy gratuláljon.  Több helyről hallom, hogy már házibulikban is erre mulatnak a fiatalok, lassan már azt gondolom, ezt a paródiát mindenki szereti” – mesélte boldogan Varga Győző, az IHM egyik oszlopos tagja. „A paródia klipet még maga Majka is megosztotta a saját Facebook oldalán és gratulált a nekünk! Ráadásul ő is úgy fogalmazott, hogy jobb, mint az eredeti” – tette hozzá Sipos Peti. „Engem is meglepett a hatalmas siker, azt gondolom, ezt annak is köszönhetjük, hogy jó volt az alapanyag. Az eredeti szám is nagyon népszerű volt, sokan szerették. Örülök, hogy végre egy olyan dallal jöttünk ki, ami nem egy „kifordítás”, hanem egy igazi paródia. Valós kritikát fogalmazunk meg benne a magyar zenei életről, a médiáról, valóságshow-król, egy fajta görbe tükröt tartunk” – jelentette ki Kabai Laci, a zenekar dobosa. Az elmúlt hónapokban különösen belehúzott a Mirigy. A Rúgj Chuk Norris és a Szívós Szemű Márta című dalaik szintén közelítenek az 1 milliós nézőszámhoz. A legújabb IHM slágerek mindegyike felcsendül majd a srácok december 28-i nagykoncertjén a Syma Csarnokban.


 

George Harrison: Living in the Material World
Minden, amit a filmről tudni érdemes

George Harrison minden idők leghíresebb és legnépszerűbb együttese, a Beatles tagjaként vált ismertté világszerte. Mindenhol járt és mindenkivel találkozott, aki számított. Olyan hírnevet és vagyont szerzett magának, amiről a legtöbben csak álmodnak, de huszonkét éves korában ráébredt, hogy az anyagi siker nem elégíti ki – valami hiányzott. Ravi Shankarral ápolt barátsága által és indiai utazásai során elmerült a szubkontinens zenéjében és filozófiájában, a meditáció és a spiritualitás vált élete mozgatórugójává.
Ritka és soha nem látott felvételeket felhasználva gyerekkoráról, a Beatlesben töltött évekről, szólókarrierjének fény- és mélypontjait érintve, magánéletének örömteli és fájdalmas pillanatait is megmutatva az Oscar-díjas Martin Scorsese filmje végigköveti George Harrison életének ívét 1943-tól 2001-ig.
„Minél közelebbről láttam életét és karrierjét, annál jobban megfogott, ahogyan megbírkózott a hullámhegyekkel és –völgyekkel és ahogyan tanult belőlük. Úgy vélem, idővel megértette a siker és a kudarc tiszavirág természetét” - mondja Scorsese.
Eposzi jellege ellenére a film mélyen személyes. Ringo Starr, Eric Clapton, Paul McCartney, Yoko Ono, Olivia és Dhani Harrison és sokan mások nyíltan beszélnek George tehetségéről, az ellentmondásokról, és az együtt töltött időről. Ahogy Olivia Harrison fogalmaz: „Megvolt a saját karmája, tudta, min kell dolgoznia. Nem tért le erről az útról, nem romlott el, egyszerre volt jó és rossz és szerető és dühös.”
„George újító szellem volt. Kiemelt bizonyos elemeket az R&B-ból, a rockból és a rockabillyből, és valami egészen egyedit hozott létre” – állítja Eric Clapton. Elmélyült zenei kísérletezéseinek sorából a Beatles szólógitárosaként töltött időszak kitűnik. A „Within You, Without You”, a „While My Guitar Gently Weeps”, a „Something”, a „Here Comes the Sun” és további nagy sikerű dalok által bevezette a spiritualitást és az indiai ritmusokat a popzenébe.
George bátor volt, valódi lázadó. Szóló platinalemeze, a „My Sweet Lord” című dalt is tartalmazó „All Things Must Pass” triplaalbumként jelent meg. Megszervezte az első szuperkoncertet Bangladesh megsegítésére. Megalapította a Handmade Films céget, mely kulcsszerepet játszott a brit filmipar nyolcvanas évekbeli feltámasztásában. Harminc évet töltött Anglia egyik legszebb kastélya, a Friar Park helyreállításával, melyet nem habozott fedezetként felajánlani barátai, a Monty Python csoport Brian élete című filmjéhez. Szakmai, személyes és spirituális életének minden aspektusában a saját útját járta, egészen az utolsó órákig.
Ahogy barátja, John Lennon mondta róla: „George maga nem egy titokzatos figura. A benne levő rejtély viszont hatalmas. Nézni, ahogy feltárulkozik, lépésről lépésre – ez az, ami olyan átkozottul érdekes.”

A film magyarországi bemutatójáról lásd külön cikkünket: http://www.dolcsevita.hu/cikkek.php?id=313


 

Jakabos Zsuzsát Debreczeni Zita fotózta

Két szépség a kamera két oldalán: olimpikon úszónkat, Jakabos Zsuzsát Debreczeni Zita fotózta le, csakis a SportKlub MezTelenül című műsora kedvéért. Zsuzsát a nemzetközi sajtó az olimpia legszexibb sportolójának választotta, ő azonban nem vágyik modell karrierre, egyelőre marad az úszásnál.

Zsuzsát néha kifejezetten zavarja, ha nem sportteljesítménye, hanem szépsége a téma. „Az Olimpiára úszni és versenyezni mentem, rossz érzés volt, hogy nem arról beszélnek, hogyan teljesítettem, hanem arról, hogy milyen szép vagyok.” – magyarázta. Mivel Zsuzsa ízig-vérig nő, alkalmanként azért élvezi ha a kamerák kereszttüzébe állhat. „A mai nap teljesen más volt, mint ahogyan a hétköznapjaim telnek, épp ezért nagyon érdekes volt számomra. Mindenkinek kell egy hobbi, lehet, hogy nekem éppen a modellkedés lesz az” – tette hozzá Zsuzsa. A fényképezőgép másik oldalán egy már jól ismert modell,Debreczeni Zita állt, aki szerint Zsuzsa ebben a szakmában iskomoly sikereket érhetne el. „Zsuzsa modellként is abszolút megállná a helyét. Magas, nagyon szép, gyönyörűen pózol, jól bánik a testével és az arcával, külföldön szerintem hatalmas karrier állna előtte” - mondta el Debreczeni Zita. 

Mindezen túl október 15-én, 18:00-tól a SportKlub MezTelenülcímű műsorában Zsuzsa őszintén beszél az Olimpiáról és további terveiről is. 

Csak a bajusz és a whiskey volt kötelező
Csonka, Barabás, Mádai és Istenes nyerte a médiások grillversenyét

A húshoz végy egy jó adag hírességet, némi fűszert, a legtitkosabb grillrecepteket és a siker garantált! Barabás Éva, Csonka András, Istenes Bence, Mádai Vivien, Jáksó László, Világi Péter, Benk Dénes… Néhány név a médiacsapatok képviselői közül, akik Jack Daniel tiszteletére megrendezett születésnapi barbecue grillversenyen profi magabiztossággal irányították a húsfogót.

 Médiacsapatok lelkes „szakácsai” mérték össze tudásukat, hogy kiderüljön, kik a füstös ízek legnagyobb mesterei. Az RTL, a Class FM, a Sportklub és a Dumaszínház által delegált 4 fős csapatoknak különféle húsokból és zöldségekből kellett ínycsiklandó ételeket varázsolniuk. A tét pedig fejenként egy profi grillsütő volt!

Az elkészült remekműveket a Gasztronómiai- és Grillszövetség szakavatott ítészei mellett Hajas László, Inti és Kefir is ízlelgette. A döntnökök hosszas tanakodás után az RTL csapata mellett tették le voksukat.

„Én csak kukta voltam, a sárgarépa pucolásában vettem ki leginkább a részem – kezdte Csonka András, a nyertes csapat oszlopos tagja. – A többiek egy picit otthonosabb mozognak a konyhában, és bevallom, nagyon számítottam a szakértelműkre. A lányoknak köszönhető a remek íz, Barabás Éva annyira lelkesen készült, hogy még az otthoni zöldséghámozóját is elhozta, Mádai Vivien pedig csinos miniszoknyája mellett, verhetetlen dresszingjével győzte meg a zsűrit” – tudtuk meg Andrástól, aki hölgy kollégáival és Istenes Bencével karöltve ünnepelte a győzelmet.

A második helyen, egy csöppet sem búslakodva, a Class FM csapata landolt. „Sütni nem tudok, főzni is csak paprikás krumplit, mert azt nem lehet étteremben kapni. Ezért is vállaltam magamra már a verseny elején, hogy inkább semmit sem csinálok, azzal biztosan nem árthatok senkinek. Nagyon büszke vagyok a Class FM csapatára, és ami külön öröm számomra, hogy Kőváry Anett és Argyelán Kriszta mellett, Szani Roland is igazán kitett magáért, ezzel megmentve a csapat férfiszekcióját” – mondta viccelődve Jáksó Laci, a Top 20 műsorának házigazdája.

Az eredményhirdetés után az amerikaiak kedvenc whiskey főzőmesterének, Jack Danielnek tiszteletére egybegyűltek nekiláttak a születésnapi torta feldarabolásának, s az este átcsapott a hagyományőrző bajuszpartiba. Az hagyján, hogy láthattuk, hogyan mutatna Bebén, Dévényi Tibi bácsin, Vásáry Andrén, az IHM és a Hooligans tagjain a bajusz, a legnagyobb meglepetést mégiscsak az okozta, amikor Dukai Regina, Weisz Fanni és a Summer Sisters is magára ragasztotta a legendás szeszmester emblematikus arcszőrzetét.


 

oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat