napja 
 

Tejesdobozba bújt Schell Judit (Sztárok - Interjúk)
Legyen kincs az, ami másnak szemét!
Tejesdobozba bújt Schell Judit

A trend és a környezettudatos gondolkodás mára már összeforrni látszik, és szerencsére a divatnak ezt a vonalát a tervezők is egy új és izgalmas kihívásnak érzik. Ugyanúgy, ahogy sztárjaink, akik hamarosan különleges recycling ruhákba bújnak a Gondold új-ra! divatshow-n.

Látványos öko-tudatos kiállítás nyílik november 15-én a megújult metrószinttel és parkolóházzal átalakult Duna Plaza legnagyobb téli programjában: gyönyörű enteriőrökön és akár teljes egészében hazavihető installációkon mutatják meg magyar dizájnerek (pl. Reök Cecília és az Eco-Design Team, a Medence Csoport, Kozáry Enikő, Nyirán Márton és a Designologist), hogy miként hasznosíthatunk okosan és látványosan bármit magunk körül. Még olyan tárgyakat is, amiben más csak a szemetet látja!  A bevásárlóközpont a fenntartható fejlődés elkötelezett híveként a kiállítás megnyitóján, november 15-én egy látványos divatshow –val is készül, ahol profi modellek és hírességek mutatják be a neves magyar tervezők recycling ruháit.

Schell Judit igazi stílusos urbanista –nagyvárosi, energiadús művésznő, mégis elkötelezett híve a természetnek és a természetesnek. Szereti a szépet, a praktikusat és a dizájnt, és közben figyeli azt is, milyen apró lépésekkel lehet alakítani világon. Ám arra még ő is rácsodálkozott, hogy egy kis kreativitással mi minden készíthető szemétből: „Kifejezetten érdekel a téma és kíváncsi vagyok, hogy tejesdobozokból miként válik ruha, vagy éppen tojástartó-kalapot álmodtak-e a fejemre. Igyekszem környezettudatosan élni, nem vásárolok például pet-palackos vizet, otthon cserélhető ballonú víz-automatánk van. A lejárt gyógyszereket pedig mindig visszaviszem a gyógyszertárba – árulja el a színésznő, aki nemcsak öko-tudatos szemlélete miatt teszi tiszteletét a divatshow-n. – A szervezők a Madarász utcai Gyerekkórháznak szánják a kiállított tárgyakból és ruhákból befolyt összeget, így nem csupán a környezetet védjük, hanem egymást is.”

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat