napja 
 

Karácsonyi hangulat Jóban, Rosszban (Sztárok - Interjúk)
Karácsonyi hangulat Jóban, Rosszban

A TV2 sikersorozatának színészei még forgatják a Jóban Rosszban legújabb epizódjait, de már készülnek a Karácsonyra. Juhász Adri, Szaksz Gabi, Bodor Géza, Bozsó Péter és Kembe Sorel a Bazilikánálhangolódott a közelgő ünnepre.

Bőven várnak még izgalmak a Jóban Rosszban rajongóira Karácsonyig és a színészek is még kamera elé állnak az ünnep előtti héten, hogy felvegyék a sorozat legújabb epizódjait. Juhász Adri, Szaksz Gabi, Bodor Géza, Bozsó Péter és Kembe Sorel azonban szakított időt arra, hogy az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvényén körbenézzen és ráhangolódjon a közelgő karácsonyra. „A halászlé, bejgli és töltött káposzta háromság jellemző a mi családunkra is, mint mindenki másra. Változás az előző évekhez képest az is, hogy igyekszünk redukálni az ajándékok számát. Nem az a lényeg, hogy kinek mekkora dobozban van az ajándéka, hanem az, hogy végre van időnk együtt lenni egy kicsit, beszélgetni vagy akár összezördülni. Olasz mentalítású család vagyunk, úgyhogy az ajándékozás és vacsora után rendszerint történnek kisebb viták, de hamar kibékülünk, és minden megy a maga útján tovább. Vérmérsékletünknek megfelelően ünnepelünk.” – árulta el Bozsó Péter, aki még ilyenkor sem hagy fel sportszenvedélyével. – „Szeretek extrém időben futni, úgyhogy 24-én délután felhúzom a futócipőt és nekivágok, ilyenkor az utcák is teljesen üresek. Hasonlóan teszek január elsején reggel is. Mások pont akkor, vagy még akkor sem mennek haza az előző esti ünneplésből, így érdekes dolgokba futok bele.” – tette hozzá a színész, aki nem szereti a szilveszteri bulikat, így számára ez az este is olyan, mint bármelyik másik.

Bozsó Péterékhez hasonlóan Szaksz Gabiéknál is inkább a családon van a hangsúly, nem az ajándékokon. A Jóban Rosszban Zsanettja kandírozott gyümölcsös süteménnyel készül az ünnepekre és imádja a kézzel készített apró meglepetéseket. „Vannak olyan díszek, amiket a testvéreimmel még gyerekkorunkban készítettünk só-gyurmából, meg papírból.  Ezeket nagyon szeretjük.” – árulta el Szaksz Gabi. – „A bátyámmal gyerekkorunkban mindig azon versengtünk, hogy ki tud felkelni minél korábban 25-én reggel, megkeresni az összes zselés szaloncukrot, és ki tudja ügyesebben úgy visszacsomagolni az üres papírt, hogy a másik biztosan azt gondolja, van még benne valami.” – nosztalgiázott a színésznő.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat