.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5   

 
A Wizz Air elindította Debrecen-Moszkva útvonalát

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága hétfőn elindította debreceni bázisáról Moszkvába közlekedő új járatát. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 5990 forintos* induló viteldíjon

bővebben >
 


Celebrate With Tokaji Aszú!

Advent, Christmas, New Year. Well over a month to celebrate with one of the most special and unique Hungarian wines, Tokaji Aszú which definitely belongs to the greatest sweet wines of the world. Its elegance and prestige lift it above everyday wines into the realm of drinks for special occasions so this is the time of the year to buy and open a few bottles of aszú, what’s more we have several arguments to demonstrate the diversity of aszús.

bővebben >
 


Álomutazásból rémálom
Az utazási szerződések hibás teljesítése

Milyen eszközökkel és kivel szemben léphet fel a pórul járt utas, ha nem azt, vagy nem olyan minőségben kapja, amely egyébként az utazási szerződés alapján járt volna? A Bán és Karika Ügyvédi Társulás szakértője összefoglalta számunkra a legfontosabb tudnivalókat.

bővebben >
 


Tele volt a Wizz Air első Budapest-Agadir járata

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága kedden elindította legújabb budapesti útvonalát, amely heti két járattal, keddenként és szombatonként közlekedik a fővárosból a marokkói Agadirba. A napfényes úti célra közlekedő járat azonnal nagyon népszerű lett: a legelső úton 180 utassal a fedélzeten szállt fel a WIZZ új Airbus A320-as gépe Budapestről. A járatra a jegyek már 13 490 forinttól* foglalhatók a wizzair.com weboldalon, a foglaláshoz legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

bővebben >
 


Wizz Air: díjmentes a kézipoggyász

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága október 29-én bevezette új kézipoggyász-szabályzatát, melynek értelmében minden utas díjmentesen vihet magával egy nagyobb méretű kézipoggyászt.

bővebben >
 


Budapest-Athén a WIZZ legújabb útvonala

Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Athénba. A legújabb WIZZ-járat március 25-től közlekedik kezdetben hetente négy indulással, majd szeptembertől naponta. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 5990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

bővebben >
 


Hyatt lesz a Párisi Udvar Hotel

A budapesti Párisi Udvar Hotel – a párizsi Hôtel du Louvre után Európában másodikként, az USA területén kívül pedig harmadikként – csatlakozik a Hyatt „The Unbound Collection by Hyatt” brandjéhez.

bővebben >
 


Már idén repülhetünk Berlinbe a Wizz Airrel!

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága szeptember 5-én bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Berlin-Schönefeldre. Az eredeti tervek szerint a járat 2018 márciusában indult volna, ám az első nap tapasztalt hatalmas érdeklődésre válaszul a WIZZ előrébb hozta a járatindulást, így már idén december 18-tól repülhetünk Berlinbe a naponta közlekedő járattal.

A jegyek már  foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 2990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

bővebben >
 


Debrecen-Moszkva a Wizz Air új útvonala

Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Moszkvába. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd december 18-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 8990 forintos induló viteldíjon.

bővebben >
 


Az American Airlines új napi járatot indít Budapest és Philadelphia között

Május 4-től a világ legnagyobb légitársasága, az American Airlines új menetrend szerinti járatokat indít Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Philadelphia Nemzetközi Repülőtér (PHL) között, amely egyben a légitársaság egyik keleti-parti központja is.

bővebben >
 


Nem tilt, szabályoz - így adóztatja Bécs az Airbnb-t

Augusztus közepén lejárt a hat hónapos türelmi időszak, Bécs mostantól kötelezi az Airbnb-t és más szállásmegosztó portálokat, hogy jelentsék be szállásadóikat. Az osztrák főváros így akarja elérni, hogy a magánszállások tulajdonosai se tudjanak kibújni adófizetési kötelezettségük alól. A szigorítás életbe lépése óta 50 százalékkal nőtt Bécs magánszállásokból származó adóbevétele. 

bővebben >
 


Új Wizz Air járat Agadirba

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről a marokkói Agadirba. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, keddenként és szombatonként repül majd október 31-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon 8 990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

bővebben >
 


Élményállomások a Badacsony Régióban
Naponta 4 alkalommal jár körbe a Régiójáró busz

A legjobb dolog, amit a borospincéket látogató turisták érdekében a helyiek kitaláltak, a régióban közlekedő buszjárat. A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület 2009 óta működteti azt a turista buszjáratot, amely naponta négy alkalommal közlekedik a Badacsony Régióban.  Igénybevételével fáradtság nélkül, kényelmesen járhatják végig a vendégek a régió nevezetességeit, borospincéit.

bővebben >
 


Wizz Air: 2 új repülőgép, 2 új útvonal, hetente 32-vel több járat
A Wizz Air jelentősen fejleszti budapesti hálózatát

Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy jelentősen bővíti budapesti hálózatának kapacitását két új repülőgép érkezésével, két új útvonal indításával és 13 népszerű útvonal gyakoriságának megemelésével. A következő év nyarán a WIZZ heti 32 újabb járatindulással bővíti budapesti menetrendjét, amellyel a fővárosból elérhető 2018-as kapacitása több mint 5,3 milliósra emelkedik – ez éves szinten mintegy 20%-os növekedésnek felel meg.

bővebben >
 


Világörökség lehet a Duna

Turisztikai szempontból kiemelt jelentőségű konferenciát szervez a Magyar Limes Szövetség június 21-én Budapesten. A szervezet egyik célja, hogy a teljes magyarországi Duna limes szakaszt UNESCO világörökséggé nyilvánítsák, a másik, hogy ez gazdaságilag hasznosuljon is az érintett területen. Ezzel a terület a világ egyik legnagyobb összefüggő világörökségi akcióterületévé válhat, amelyen megjeleníthető, értékesíthető minden itt található érték. 

bővebben >
 


Támogató eljárás az Airbnb szállásadóinak adóbevallásához

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatai szerint az Airbnb-hálózat szállásadóinak 81 százaléka szerzett több bevételt annál, mint amennyit Magyarországon bevallott - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-vel.


bővebben >
 


A Wizz Air új járata Budapestről: Szentpétervár

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Oroszországba, Szentpétervárra. A legújabb WIZZ járat augusztus 27-én indul és hetente kétszer közlekedik majd. A járatokra a jegyek már 8990 forinttól* foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

bővebben >
 


Új Wizz Air járatok: Bergen, Hannover, Lamezia Terme

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a héten három új járatát indítja el összekötve a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Termével. Az új útvonalakon hetente kettő-négy járat közlekedik. Az új járatokra a jegyek már 5240* forintért foglalhatók a wizzair.com oldalon.

bővebben >
 


A Wizz Air elindítja Budapest-Faro útvonalát

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a hétvégén elindítja Budapest és a portugáliai Faro közötti új járatát. A hetente közlekedő járat szombatonként repül. Az új járatra a jegyek már 17 990* forintért foglalhatók a wizzair.comoldalon.

bővebben >
 


Elindult a Wizz Air Debrecen - Tel-Aviv járata

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága tegnap elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti alacsony viteldíjas járatát. Az új járat hetente kétszer repül szerdán és vasárnap, a jegyek a wizzair.com oldalon foglalhatók akár 14 990 forinttól.

bővebben >
 


oldalak:  1  2  3  4  5   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat