.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3   

 
Így lesz egészségesen tiszta az otthona

Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de a vegyszeres tisztítószerekkel való takarítás károsabb lehet, mint a dohányzás. Nem csak a tüdőkapacitást csökkenti, de akár a tüdő korai elöregedését is okozhatja, főleg a nőknél – állapította meg egy több mint 20 éven át tartó norvég kutatás.

bővebben >
 


FALRA FEL! Plakátaukció 2.0
2019. április 12. Kortárs Építészeti Központ, 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.

FALRA FEL! Plakátaukció 2.0

A múlt század magyar grafikusművészetét reprezentáló, több mint 200 tételből álló aukciót rendeznek filmes, zenei, kiállítási és reklámplakátokból április 12-én a budapesti Kortárs Építészeti Központban. A Múzeum Antikvárium, a Plakátfiú és a Gallery 567 szervezésében megvalósuló második árverésen különleges, hirdetménynek vagy éppen falragasznak szánt plakátok kerülnek kalapács alá.

A propagandacélokat szolgáló, esetleg moziba, kiállításra csábító, netán népnevelési célzattal készült látványos, különleges hangvételű vagy merész darabok egytől egyig egyedülálló alkotások, a mára műalkotásokká avanzsálódott plakátokból csupán néhány példány maradt meg épségben. A válogatásban egyaránt szerepelnek kiemelkedő grafikusművészek szabad inspirációi, dekoratív felületekkel komponáló, szellemes és már a szövegükkel is meglehetősen figyelemfelkeltő remekművek, valamint fotóművészeti alkotások. A FALRA FEL második eresztésében jelentős számban szerepelnek neves grafikusok és kiemelkedő illusztrátorok alkotásai, mint például a Só-Ky páros, Benkő Sándor, Jaschik Álmos, Bálint Endre, Káldor László, Varga Győző, Orosz István és Görög Lajos falragaszai.

A licitálásra szánt anyagok közt szerepel A vágy titokzatos tárgya című művészfilm plakátja, de megvásárolhatóak lesznek az olyan különleges filmalkotásokat bemutató hirdetmények is, mint A halászkirály legendája, a csodálatos Sörgyári capriccio, az Apokalipszis most, Az én XX. századom, a Volt egyszer egy Amerika, a Cinema Paradiso, Az utolsó tangó Párizsban, a Szédülés, vagy a ritkaságszámba menő Jeles András film, A kis Valentino is.

A további részeltekért kattintson a "bővebben" szóra.

bővebben >
 


S/ALON BUDAPEST - hidd el, tudunk újat mutatni!

S/ALON BUDAPEST - hidd el, tudunk újat mutatni! 

Egy kandalló, ami bekerült a világ 100 legszebb tárgya közé, lélegzetelállító tapétakollekció, melyen Vágó Nelly Kossuth-díjas jelmeztervező és képzőművész munkái élednek újra, pazar kristálycsillárok és őrületes színkavalkád a legkülönlegesebb prémium festékekből. A hétvégén debütáló S/ALON BUDAPEST minden kétséget kizáróan a hazai design-függők paradicsoma lesz, hiszen a legnívósabb nemzetközi brandek mellett számos hazai és regionális márka is képviselteti magát egyéni és izgalmas saját készítésű termékeikkel. Csodáld meg műveiket élőben is szeptember 21-23. között a Budapest Arénában, hangolódásként pedig adunk egy kis ízelítőt a kiállítás legizgalmasabb tárgyaiból.

A részletekért kattintson a "bővebben" szóra.

bővebben >
 


S/ALON BUDAPEST
Budapest Sportaréna szeptember 21-23.

A lakberendezés és az enteriőr design legnívósabb képviselői, hazai manufaktúrák, fiatal tervezőcsapatok, nemzetközi prémiumgyártók és forgalmazók mutatkoznak be szeptember végén a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon, ami léptékében és koncepciójában is különbözik a hasonló tematikájú hazai rendezvényektől. A lakberendezési expoktól megszokott gyártói kavalkád helyett szeptember 21-23. között három napon  keresztül 140 dúsan díszített enteriőrben gyönyörködhet a Budapest Aréna közönsége.

bővebben >
 


Kiderültek a sztárok hálószobatitkai
Semmi sem maradt titokban, a Dormeo Home VIP megnyitóján

Sztárparádéval nyitott meg az ország első olyan üzlete, amely csakis álmaink szépségével törődik. Természetesen a hírességek is kíváncsiak voltak a Magyarország első „sleep innovation store-jára”, ahol elárulták egy-két hálószobatitkukat is. Az impozáns eseményen amellett, hogy megtudtuk mi kell a jó alváshoz, megannyi titokra is fény derült, mi is történik a sztárokkal az ágyban, amikor senki nem látja őket. Erdélyi Mónika elalvás előtt gyűjtöget, Cinthya Dictator a bibliát olvassa, Dallos Boginak pedig régi álma, hogy nyitott szemmel aludjon.

bővebben >
 


Itt az idő, hogy újra gondold a konyhádat!
Március 2-4. Budapest Sportaréna
Konyhakiállítás: Itt az idő, hogy újra gondold a konyhádat!

A hűtő, ami a hangulatodhoz öltözik, a páraelszívó, ami megbújik a főzőlapban és a mobilról irányítható okos vízlágyító, ami megvédi a háztartási gépeidet. Ha eddig azt hitted, ismered a tökéletes konyha receptjét, ki kell ábrándítanunk. 2018-ban a technológiai fejlesztések mellett a funkció is megváltozott. A klasszikus konyhák csillaga leáldozóban, a főzés helyszíne valódi társasági zónává avanzsál. Apropó főzés: szerinted mi lesz idén a gasztronómia újhulláma? Ha téged is érdekel minden, ami a konyhában történik, gyere el a tavasz első hétvégéjén az ország legtrendibb lakberendezési kiállítására a Budapest Sportarénába. Tervezd meg lakásod központi terének minden egyes szegletét, lesd meg a legújabb enteriőröket, és légy részese egy valóságos sztárparádénak.
 
Március 2-4. között irány a Konyhakiállítás!
 
További részletekért kattints a "bővebben" szóra.
 

bővebben >
 


Takarítás tippek az évvégi hajrában
Így oszd fel a háztartási teendőket!

Az év utolsó hónapjában a meghitt ünnepet legtöbbször őrült rohanás előzi meg. Versenyfutás az idővel az egész ünnepi előkészület, aminek nélkülözhetetlen elemei a rendrakás és a takarítás. Hol kezdjünk neki egy nagytakarításnak? Érdemes-e egy kimerítő napba zsúfolni minden teendőt? Szuper tippeket osztott meg a Rendi.hu, az ország legnagyobb online takarítószolgálata.

bővebben >
 


Blende Christmas karácsonyi fotózási ajánlatok a gabor* photographytól

Kezdd velünk az ünnepi készülődést! Foglalj időben, és az ezzel megtakarított pénzt költsd ajándékokra! Mi nem last minute ajánlattal jövünk idén… Tervezz velünk előre, és teljen az idei karácsonyi készülődés stressz mentesen! Rajtunk nem fog múlni! 

bővebben >
 


Rend a lakásban, rend a lélekben

Kicsi a lakásod, mégis sok a baj vele? A hétvégéid fele takarítással telik ahelyett, hogy a barátaiddal vagy a családoddal lennél? A minimalista lakásoktól és berendezésektől sokan tartanak, pedig amellett, hogy exkluzív hatást keltenek, számtalan előnyük van. Íme, pár ötlet, amivel lakásodat és egyúttal az életedet is egyszerűbbé teheted!

bővebben >
 


Napelemes tetőcserép fejlesztésbe kezdett a Terrán

A családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá nőtt Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.közel másfél éve zajló kutatás-fejlesztésének eredménye mostanra lehetővé tette, hogy a vállalat széles körben bejelentse a tetőcserépbe integrált napelem fejlesztését. A Terrán szolár megoldás különlegességét az adja, hogy a napcellák olyan speciális módon lesznek az egyedi tetőcserepek felületébe integrálva, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik majd a hagyományos tetőcserepekkel. Így lesz a Terrán Futuron naprakész tető! A működő prototípus sikeresen ötvözi a Terrán közel évszázados tetőcserép gyártási tapasztalatát a kor technikai kihívásaival. A fejlesztés végső célja egy esztétikus, környezetbarát, kompromisszumok nélküli energiatermelő tetőrendszer megalkotása.

bővebben >
 


Konyhakiállítás: hódít a a monokróm
Budapest Aréna, 2017. március 3-5.

A konyha  a lakás lelke, az életünk központja, a hétköznapjaink és az ünnepi pillanataink alapvető színtere. Minden életszakaszban másként és másért fontos, pontosan ezért jó, ha épp olyan, amilyet szeretnénk! Az álomkonyha persze mit sem ér praktikus berendezések nélkül. Hatékony gépesítéssel értékes perceket és órákat takaríthatsz meg. Olyan világújdonságok, mint az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó, a praktikumot szolgálják. Az okos háztartási készülékek szinte helyettünk főznek: több ezer recept közül választhatunk, amikhez elég csak az alapanyagokat beszereznünk, és hamarosan már kész is a csodás ebéd vagy vacsora.

 

bővebben >
 


Miért jobb interneten vásárolni?

Az internet elterjedése forradalmasította a vásárlási szokásokat. Mivel számos előnnyel jár, ha online webshopban vásárlunk, ezért az emberek jó nagy százaléka szinte már csak nézelődni jár a boltokba. Nézzük csak, milyen privilégiumai vannak annak, ha otthonról, a kényelmes karosszékből intézzük bevásárlásainkat!

bővebben >
 


Robban a kiadó lakások piaca is

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetését követően azonnal megugrott az érdeklődés a fővárosi kiadó lakások iránt. Egyes fővárosi kerületekben másfél év alatt 30 százalék feletti mértékben is drágultak a négyzetméterre vetített bérleti díjak.

bővebben >
 


Új márka a légkondicionáló piacon
A Polart az ország legnagyobb szakmai találkozóján mutatták be

Szakszerű megelőző kutatás, földrajzi adottságokból fakadó igények és kiváló ár-érték arány – e hívószavak hatják át a COOL Klíma termék innovációját, a Polar légkondicionálót. A kelet-közép-európai piacon már több mint 20 éve jelenlévő cég nagy múltú tevékenységének köszönhetően jelentős piaci ismerettel rendelkezik, amelyet tökéletesen használt fel új, saját fejlesztésű brandjének létrehozása során.

 

Az Orfeumban megrendezett partnertalálkozón és sajtótájékoztatón mutatták be a Polar légkondicionáló márkát, amely számos tekintetben újdonságnak számít a piacon. A védjegy mögött egy másfél éves termékspecifikáció áll, amely kifejezetten a közép-európai kontinentális éghajlati viszonyokra és a potenciális fogyasztók financiális helyzetére koncentrált.

A klíma tematikájú szakmai összejövetelen a szervező cég ügyvezetője, Medgyesi Tamás részletesen beszámolt a márkafejlesztést megelőző körültekintő kutatásról.„Több mint két évtizedes professzionális jelenlétünk során arra a meglátásra jutottunk, hogy a szakma hajlamos „egy kalap alá” venni a skandináv-, kontinentális- illetve a mediterrán éghajlaton élők igényeit, tehát egységes piacként kezelni Európát. Ez a megközelítés azonban sem a termékfejlesztés, sem az árképzés szempontjából nem megfelelő. Többek között e kiindulópontot vettük kutatásunk alapjául, és annak eredményeit figyelembe véve terveztük, fejlesztettük és kiviteleztük új termékünket.”

 A márkanév alatt olyan termékek kerülnek a piacra, amelyek azon felül, hogy könnyen és gyorsan installálhatók, kiváló teljesítménnyel és designnal rendelkeznek. A kialakítás során a megbízható, stabil és tartós minőségre törekedtek, amely mindezek mellett elérhető árkategóriába sorolható a hazai kínálatban megtalálható klímaberendezések között.

 A szakszerű fejlesztésen túl a Polar márkát piacra dobó cég megbízhatóságot és magas minőséget ígér, hiszen minden terméke mellé teljes magyar nyelvű leírást, kiterjesztett, több éves garanciát illetve állandó professzionális támogatást kínál az elérhető szervízhálózatnak köszönhetően.


 

Így öltöztesd ünneplőbe az otthonod!
Dekorációs ötletek karácsonyra

A karácsonyi készülődés egyik legszebb része, mikor otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük. Érdemes a klasszikus piros-arany színvilágon túl is gondolkodni és akár vintage vagy faanyagú dekorációkat is kombinálni. Domonkos Nikolettától, a MOM Park Butlers szakemberétől most új tippeket kaphatsz lakásod feldíszítéséhez.

Púder színű és vintage díszek a karácsonyfára A karácsonyi színek örök klasszikusainak számítanak az arany, a piros és a zöld különböző árnyalatai. Ha mégis friss és stílusos megoldásra vágysz, akkor válassz egyet a fából készült, vintage, púder színű vagy teljesen áttetsző gömbök közül, amelyek együtt is tökéletesen mutatnak. „Idén újdonságnak számít, hogy a karácsonyfa díszeivel is kedveskedhetünk szeretteinknek, ugyanis már üzenetekkel ellátott gömbök közül is válogathatunk” – mondta el Domonkos Nikoletta.

 

Így terítsd meg az ünnepi asztalt! Az ünnepi asztalt nem csak egy-egy mécses- vagy gyertyatartóval dobhatod fel, hanem például érdemes egy szép süteményes tálalót megtölteni gömbökkel vagy akár arany festékkel befújt tobozzal, faágakkal. Még meghittebbé varázsolhatod a karácsonyi vacsorát, ha a tányérok és evőeszközök között elhelyezel néhány csillámot, fenyőágat, de a színes angyalkák, kis figurák is jól mutatnak.

 

Teremts karácsonyi hangulatot az egész lakásban! A fa és asztal mellett a lakás több pontját is karácsonyi díszbe öltöztetheted. Használd ki a tükröket és helyezz föléjük nagyobb csillogó díszt, ami igazi szikrázó hatást ad, ha ráesik a fény. Az ízlésesen összeállított koszorúk tökéletesen mutatnak a kandallók fölött vagy a nappali falán, az igazi fenyőágak pedig gondoskodnak róla, hogy mindig kellemes illat legyen.


 

A KIKA vadonatúj, adventi-karácsonyi kollekciói!

2015 legújabb, egyben harmóniát és eleganciát sugárzó trendjei már jó ideje láthatóak a KIKA üzleteiben. Az új kollekciók a vanília, cukor, fahéj és gránátalma elnevezést kapták magukba foglalva mindazt az ünnepélyességet, izgalmat, fűszerességet és teljességet, amelyet a KIKA minden termékénél észrevehetünk.

A szerencséseknek, akik éppen a Lehel úti áruházban jártak, láthatták Csorba Anita tértervező, az Inspirációk lakberendezéshez című blog szerzője izgalmas és kifinomult prezentációját, és az új kollekciók darabjait: vanília, cukor, fahéj és gránátalma témában. Anitáról tudni érdemes, hogy nem csak 5 éves elmúlt igen nagy népszerűségnek örvendő blogja, hanem idén elnyerte az Év vloggere 2015 címet is a Digital Divas blogger versenyén, melyhez ezúton is gratulálunk. Lássuk a KIKA új trendjeit,amelyek most már elérhetőek minden áruházukban:

  • Vanília: ha a vaníliára gondolunk, ez az összetevő adja egy karácsonyi sütemény krémességét, báját, akárcsak a KIKA új kollekciójában az arany kompozíciók. Az arany mindig is meghatározó és visszatérő trend lesz a lakberendezés terén is, fényt, pompát kölcsönözve otthonunk darabjainak, ezzel az örök klasszikussal finom eleganciát vihetünk mindennapjainkba, bearanyozva életünket.

  • Cukor: ahogyan a cukor –és alternatívái- egy süteményből, úgy az ezüst a karácsonyi dekorációnk elemeiből sem maradhat ki. Miközben otthonunk melegéből figyeljük a meseszép hófödte tájat, a hideget hátrahagyva átélhetjük e cukormázas édességet e kollekció darabjaival. Az ezüst fémes hatása akárcsak a Hold ezüstje képes beragyogni életterünk minden kis zugát.

  • Gránátalma: a karácsony ünnepe az ajándékok okozta izgalom miatt is teljessé válik, ahogyan a sütemények igazi meglepetése egy egzotikus gyümölcs is lehet, a maga színpompás valójában. A gránátalma savanykás íze mellett a piros, bordó színeit adja, amely a KIKA újdonságai között remekül kiegészítik az eddig említett két legnemesebb fémet, az aranyat és az ezüstöt. A karácsony színeiben a piroson és bordón kívül a zöld is jelentős szerepet vállal. Melyik szín hiányzik még?

  • Fahéj: a fahéj nem csak a barna minden árnyalatával, hanem a bronzos csillogással képviselteti magát igazán a karácsonyi lakberendezési trendek között. Egy szó, mint száz: a karácsonyi sütemény, vagy akár a forralt bor sem létezhet fahéj nélkül, ahogy az otthonunkban is akkor érezhetjük igazán az ünnep melegét, amikor fahéj kellemes illata járja át. Olyan kedvesen, mégis határozottan érvényesítik magukat a KIKA bronzzal átszőtt dekorációi, ahogyan a fahéj teszi mindezt, bárhol is van jelen. 

  • KIKA, hova máshova!  http://www.kika.com/hu/termekek/m/trendek-evszakok/teli-hangulat/


 

Lakberendezőként debütált az ismert tervező

Kreatív kirándulást tett a lakberendezés világába Vágó Réka és Merő Péter. A cipőtervező és ruhatervező trendi lakáskiegészítőket készített Csorba Anita enteriőr stylist segítségével, felhasználva saját ötleteiket és pár darab kiürült tequilás üvegeket is. A három dizájner munkájának eredményeképp vagány lakáskellékek és még csajos buliba szánt italtartó is készült.

Mindig izgalmas eredményre lehet számítani, ha néhány teljesen más területről érkező kreatív ember dönt az együttműködés mellett. Így volt ez legutóbb is, amikor a különleges cipőkről is ismert Vágó Réka, a rafinált megoldásokat kedvelő Merő Péter és az Inspirációk Lakberendezéshez blog írója, Csorba Anita állt össze néhány szórakoztató óra erejéig.

 „Igazán különleges terepgyakorlat volt ez, amiben találtam ismerős motívumokat is. Az üveg kimaszkolásához szükséges szalagot például én is használom a munkám során, de vicces volt, hogy most nem a kaptafán dolgoztam vele, hanem festéshez használtam. Anitának köszönhetően érdekes megoldásokat tanulhattunk, a magassarkú cipő italtartóként való felhasználása például legalább olyan szexi ötlet, mint amilyen a tequila maga. Abszolút látom  ezt egy lánybúcsún” – mesélte Réka, aki Merő Péterrel együtt kalandozott a kreatív lakberendezés világában.

  „Néhány színes gömb, egy üveg, egy gyertya, és máris kész az ötletes asztali dísz, amivel egy kis színt vihetünk a szürke hétköznapokba. A szappantartónál pedig nagyon tetszett, ahogy az üveg eredeti dizájnja is érvényesül a kidomborodó jimadorral, és itt gyakorlatilag csak egy szappanadagolóra pumpára volt szükség, hogy olyan egyedi tárgyat készíthessünk, ami tuti nem jön szembe veled egy másik fürdőszobában. Kiderült, hogy egy üres tequilás üvegből néhány egyszerű praktikával látványos és vagány lakásdíszeket lehet készíteni” – kezdte a ruhatervező, aki a varrás mellett szívesen kísérletezik teljesen más technikákkal is.

 „Nagyon fontos, hogy nem feltétlen kellenek milliók ahhoz, hogy környezetünket saját stílusunkra formáljuk. Előfordulhat, hogy egy-egy régi tárgy felújításával, szépen kivitelezett újragondolásával többet adunk a lakásunkhoz, mintha egy teljesen új darabot veszünk” – mutatott rá Csorba Anita. „Az üveg anyagát tekintve önmagában is inspiráló, egy italos palack pedig ezerféleképp felhasználható. A formát megőrizve lehet belőle gyertyatartó vagy szappantartó, de ha egy égősort csúsztatunk bele, akkora hangulatlámpaként is funkcionálhat”– magyarázta a tértervező szakember, aki a blogján és videós csatornáján mutat be kreatív ötleteket, ezzel inspirálva másokat az alkotás örömeinek átélésére.


 

Fehérebb fehér a Vanish-sel
Nyerj egy évre elegendő Vanish-t, vagy egy káprázatos fehér ruhakollekciót!

A Vanish Gold White termékek új formulájuknak köszönhetően olyan kiemelkedő folteltávolító erővel bírnak, hogy egyes szennyeződéseket akár 30 másodperc alatt is képesek teljesen eltűntetni. Nem elég, hogy hatékonyan megtisztítják kedvenc fehér ruháinkat a legmakacsabb foltoktól, de megfelelő előkészületek mellett akár három árnyalattal is fehérebbé varázsolják őket. A Vanish most induló játékában egy évre elegendő** Vanish terméket nyerhetnek a vállalkozó kedvűek, vagy akár a fődíjat is, egy szikrázóan fehér ruhakollekciót, melynek kiválasztásában stylist segíti a szerencsés nyertest. A játék leírása, és a mindenki által letölthető Vanish termék ajándékkuponjai a www.vanish.hu/wowsie honlapon érhetők el.

Szakértelem a folteltávolításban

A makacs foltok még a legtapasztaltabb háziasszonyokat sem kímélik. Valószínűleg Neked is meggyűlt már a bajod a makacs ételfoltokkal, a vér-, olaj, tinta-, smink- és izzadtság foltokról ne is beszéljünk.  Minden háziasszony tudja, hogy a leggyakoribb és legbosszantóbb foltokat többnyire az ételek ejtik a ruhákon, amikkel megküzdeni valóságos rémálom. Legtöbbször nem áll módunkban a foltot azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és ez szinte lehetetlenné teszi az eltávolítását. Tudnunk kell azt is, hogy melyik foltot tisztítsuk forró, meleg, vagy hideg vízzel ahhoz, hogy eltűnjön. A meleg víz ugyanis bizonyos esetekben – főleg protein alapú foltok esetében – csak még inkább elmélyíti a foltot a szövetekben.  Egyszóval ha házi praktikákkal akarunk győzni a foltok elleni harcban, elengedhetetlen némi kémiai alapismeret. Tudnunk kell, hogy a tisztítószerek a foltokat fehérítik-e, vagy oldják, hogy színes anyagokhoz ne közelítsünk olyan szerrel, ami nátrium-permanganátot, hidrogén-peroxidot vagy kálium-permanganátot tartalmaz, mert az fehérítő hatású. Ismernünk kell az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét. 

A fehér 50 árnyalata

A fehér szín sosem megy ki a divatból! Elegáns, könnyed, praktikus viselet, pláne a nyári hónapokban, hiszen visszaveri a nap sugarait. Mindezért cserébe különös odafigyelést igényel, illetve különös törődést, ha már megtörtént a baj. Hagyományos módszerekkel sok esetben szinte lehetetlen maradéktalanul eltávolítani egy beszáradt, makacs étel, tinta, vagy olajfoltot fehér ruháinkból. Ebben nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és 

folteltávolító gél, ami a Vanish kifejezetten fehér ruhákhoz kifejlesztett terméke. Az új folteltávolító formula olyan erős, hogy egyes foltokat akár 30 másodperc alatt képes eltávolítani.

Fehér ruhák esetén azonban nem elég csak a foltok eltávolításával foglalkoznunk, hiszen fehér és fehér között is rengeteg különbség lehet. Idővel a hófehér ruháink sokat veszíthetnek újkori fényükből, sajnos minden igyekezetünk ellenére beszürkülhetnek kissé. A Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél ezt is képes hatékonyan orvosolni. Megfelelő előkészületek mellett a formula fehérítő hatása igazán szemmel látható, hiszen akár három árnyalattal is fehérebbé varázsolja kedvenc nyári ruhánkat. Ráadásul a hagyományos fehérítő megoldásokkal ellentétben, a legkisebb mértékben sem roncsolja a ruha anyagát. 

Nyereményjáték

Egy különleges akció keretében, 2015. július 13. és 2015. augusztus 31. között mindenki, aki ellátogat a www.vanish.hu/wowsie honlapra letölthet egy ajándékutalványt, amellyel 25%-os kezdeményt kap minden egyes Vanish termék vásárlása esetén a DM-ben.

Ha pedig szeretnél egy évre elegendő Vanish terméket nyerni, vegyél részt a Vanish most induló nyereményjátékán! Nincs más dolgod, mint feltölteni a Vanish Facebook oldalára: https://www.facebook.com/VanishMagyarorszag?ref=bookmarks egy képet kedvenc fehér ruhádban az első hónapban pihenés, a második hónapban pedig nyári sportolás közben. A képet feltöltők között körönként a legtöbb like-ot elérő versenyző értékes Vanish termékcsomagot** nyer, illetve részt vesz a fődíjért folyó versengésben is. A divatban járatos szakmai zsűri által kiválasztott nyertes egy komplett, nagy értékű fehér ruhakollekciót vásárolhat magának egy stylist segítségével. 


 

Air Wick Pure ? harmonikus illatvilág
nedvesség kicsapódás nélkül

Rossz a levegő az otthonodban, pedig rengeteget szellőztetsz? Főztél és eltüntetnéd a kellemetlen illatokat, esetleg dohányzol, és valami hatásosra vágysz? De nem szereted a hagyományos légfrissítő aeroszolok használatakor jelentkező vízpermetet, amit maguk után hagynak? Az új Air Wick Pure termékcsalád megoldást jelent problémádra.   Az egyetlen Air Wick légfrissítő aeroszol, melynek formulája nem tartalmaz vizet, így használatakor nem csapódik ki nedvesség.

 A valódi otthon megteremtéséhez nem elegendő a bútorok és a kiegészítők harmóniájának megteremtése. Az igazi otthonhoz a kellemes illatok is hozzátartoznak, hiszen minden érzékszervünket kényeztetni kell. Az orrunkon keresztül érkező ingerek sokszor észrevétlenül, kevésbé tudatosan, mégis jelentősen befolyásolják az életünket, hiszen a szaglás az egyik legősibb érzékünk. Ezért az illatok nagy hatást gyakorolnak fizikai és lelki állapotunkra, sőt képesek gondolataink, érzelmeink, hangulatunk, de még viselkedésünk megváltoztatására is! Egyes illatok növelik a fizikai teljesítményünket, mások segítenek az ellazulásban, vagy a könnyű elalvásban. Olyanok is vannak, amelyek az energikus ébredést és tiszta, logikus gondolkodást biztosítják. De ne feledkezzünk el a szagokról sem! A szagokról, melyek pont ellenkezőleg megkeserítik az életünket. A lakásban terjengő orrfacsaró szagok kellemetlen helyzeteket teremthetnek, főleg, ha vendég is van a háznál. Ilyenkor gyors megoldást keresünk, ami könnyen, hatékonyan és kényelmesen oldja meg problémánkat. A szagok megszüntetésére napjainkban sok megoldás közül választhatunk, mégis a legkedveltebbek a légfrissítő aeroszolok. Ezek legnagyobb előnye, hogy könnyen használhatóak és számtalan illat variációban beszerezhetők már.

Viszont egy dolgot biztosan nem szeretünk bennük és az a permet, amit maguk után hagynak.  A hagyományos légfrissítő aeroszolokban nedvesség van, ami kifújáskor kicsapódik.  Ki ne ismerné a gyakorlatot, amikor az aeroszolok kifújása után igyekszünk olyan gyorsan elhagyni a helyszínt, amilyen gyorsan csak lehet, hogy elkerüljük a levegőből ránk visszahulló részecskéket. A bútorokon, padlón hagyott folt cseppecskékről nem is beszélve. Erre a problémára jelent megoldást az új Air Wick Pure aeroszol termékcsalád, mely forradalmasítja a légfrissítők világát.

Az új Air Wick Pure a hagyományos aeroszolokkal ellentétben egyáltalán nem tartalmaz vizet, így nedvesség kicsapódása nélkül szünteti meg a kellemetlen szagokat, hogy zavartalanul élvezhesd az illatát! Az Air Wick Pure a kellemetlen szag forrásánál használva pillanatok alatt üdévé teszi a szobát, anélkül, hogy bosszantana az alászálló permet.

A légfrissítő már három különböző illatban kapható: Cseresznyevirág, mely kellemes virágillattal tölti meg otthonod, a Tavaszi szellő, ami megidézi a tavaszi reggelek csípős frissességét és a Mediterrán nyár, melynek citrusos illata elhozza a mediterrán tájak üdeségét.

 Próbáld ki és találd meg az Air Wick Pure termékcsalád hozzád leginkább illő illatát!  


 

Mosópor és mosógél hatékony kombinációja egy kapszulában

A Persil - a már korábban bevezetett kétkamrás, előreadagolt mosószer Persil Duo-Caps technológiáját továbbfejlesztve - idén megalkotta az első olyan mosókapszuláját, amely a mosópor és folyékony mosószer erejét egyesíti magában – ez az új Power-Mix Caps. Az új, innovatív termék már kapható a boltokban.

Az új Persil Power-Mix Caps még eredményesebben használja ki a kétkamrás technológia nyújtotta előnyöket. A mosópor és gél, valamint fehérítőszerek újszerű kombinációjának köszönhetően a kapszula ragyogóan tiszta ruhákat és páratlanul élénk színeket nyújt akár már 20°C-on is. A klasszikus gélhez és porhoz képest a Persil Power-Mix Caps két nagy előnnyel rendelkezik: kényelem és teljesítmény. Az innovatív kapszula pontosan kimérve, megfelelő mennyiségben tartalmazza a gél és mosópor hatékony kombinációját.

Kettős erő a foltok ellen, és a ragyogó tisztaságért

Jelenleg a folyékony mosószerek nem tartalmaznak kémiai fehérítő komponenseket ezért a fehérítést igénylő tea-, kávé-, gyümölcs- vagy zöldségfoltokkal nehezebben birkóznak meg. A Persil Power-Mix Caps port tartalmazó kamrája a kémiai fehérítőn kívül még egyéb olyan aktív összetevőt is tartalmaz, amely a ruhák beszürkülését is megakadályozza. Ezen felül a gélt tartalmazó kamra olyan koncentrált formulát tartalmaz, amely mélyen behatol a szálak közé és ott fejti ki kíméletes tisztító hatását.

A Persil Power-Mix Caps Color színes ruhákhoz további előnyökkel is rendelkezik a klasszikus folyékony mosószerhez és az eddigi kapszulákhoz képest: a por formula speciális hatóanyaga még intenzívebbé teszi a színeket és hatékonyan lép fel bolyhosodással szemben. Kettős funkciójának köszönhetően a Persil Power-Mix Caps a legjobb előre adagolt Persil mosószer a piacon.

  • Persil Power-Mix Caps 14 mosásos ajánlott fogy. ár: 1699.-Ft
  • Persil Power-Mix Caps 28 mosásos ajánlott fogy. ár: 3499.-Ft
  • Persil Power-Mix Caps Color 14 mosásos ajánlott fogy. ár: 1699.-Ft
  • Persil Power-Mix Caps Color 28 mosásos ajánlott fogy. ár: 3499-Ft

 


 

oldalak:  1  2  3   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat