.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5  6  7   

 
CSAK MA Utazzon 20% kedvezménnyel a Wizz Airrel

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága most 20%* kedvezményt ad minden ma elvégzett foglalásra. A kedvezmény mindenki számára elérhető, és minden járatra érvényes!

bővebben >
 


Love WIZZ in the air! 20%-os Valentin-napi ajánlat

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága a WIZZ Discount Club szerelmes tagjainak lehetőséget nyújt arra, hogy korábban ünnepeljék a Valentin-napot: minden mai, azaz február 8-án éjfélig elvégzett foglalásra 20%* kedvezményt biztosít.

A jegyek akár 2990** forinttól foglalhatók, ez tehát tökéletes alkalom arra, hogy lecsapj a legjobb ajánlatokra és elrepítsd szerelmed a Wizz Air hálózatában elérhető számos romantikus úti cél valamelyikére.

 

 

bővebben >
 


Turisztikai fejlesztések sora indul 2018-ban

Jelentős fejlesztések várhatóak Vácott, Zebegényben, Visegrádon, Szentendrén, Hajdúszoboszlón, Debrecenben, Nyíregyházán, Szentkúton, Lentiben, Nógrád megyében, a Mátrában, Zalakaroson, a Hortobágyon, Hévízen és Budapesten. 12 milliárd forintból megújul Esztergom is. Korszerűsödik több mint tíz, a Balaton mellett található kalandpark. Megújulnak a Tisza-tó és a Dunakanyar mentén található strandok. Elkezdődik a sátoraljaújhelyi üveghíd építése, miközben hatalmas az érdeklődés a Magyar Turisztikai Ügynökség Szálláshelyfejlesztő programja iránt. Egyebek mellett erről beszélt Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója sajtótájékoztatóján, 2018. január 31-én, Budapesten. Az ügynökség célja, hogy a szezonalitás csökkenjen, és mindenki töltsön el még egy éjszakát Magyarországon.

bővebben >
 


A Wizz Air elindította Debrecen-Moszkva útvonalát

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága hétfőn elindította debreceni bázisáról Moszkvába közlekedő új járatát. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 5990 forintos* induló viteldíjon

bővebben >
 


Álomutazásból rémálom
Az utazási szerződések hibás teljesítése

Milyen eszközökkel és kivel szemben léphet fel a pórul járt utas, ha nem azt, vagy nem olyan minőségben kapja, amely egyébként az utazási szerződés alapján járt volna? A Bán és Karika Ügyvédi Társulás szakértője összefoglalta számunkra a legfontosabb tudnivalókat.

bővebben >
 


Tele volt a Wizz Air első Budapest-Agadir járata

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága kedden elindította legújabb budapesti útvonalát, amely heti két járattal, keddenként és szombatonként közlekedik a fővárosból a marokkói Agadirba. A napfényes úti célra közlekedő járat azonnal nagyon népszerű lett: a legelső úton 180 utassal a fedélzeten szállt fel a WIZZ új Airbus A320-as gépe Budapestről. A járatra a jegyek már 13 490 forinttól* foglalhatók a wizzair.com weboldalon, a foglaláshoz legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

bővebben >
 


Wizz Air: díjmentes a kézipoggyász

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága október 29-én bevezette új kézipoggyász-szabályzatát, melynek értelmében minden utas díjmentesen vihet magával egy nagyobb méretű kézipoggyászt.

bővebben >
 


Budapest-Athén a WIZZ legújabb útvonala

Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Athénba. A legújabb WIZZ-járat március 25-től közlekedik kezdetben hetente négy indulással, majd szeptembertől naponta. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 5990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

bővebben >
 


Hyatt lesz a Párisi Udvar Hotel

A budapesti Párisi Udvar Hotel – a párizsi Hôtel du Louvre után Európában másodikként, az USA területén kívül pedig harmadikként – csatlakozik a Hyatt „The Unbound Collection by Hyatt” brandjéhez.

bővebben >
 


Már idén repülhetünk Berlinbe a Wizz Airrel!

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága szeptember 5-én bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Berlin-Schönefeldre. Az eredeti tervek szerint a járat 2018 márciusában indult volna, ám az első nap tapasztalt hatalmas érdeklődésre válaszul a WIZZ előrébb hozta a járatindulást, így már idén december 18-tól repülhetünk Berlinbe a naponta közlekedő járattal.

A jegyek már  foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 2990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

bővebben >
 


Debrecen-Moszkva a Wizz Air új útvonala

Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Moszkvába. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd december 18-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 8990 forintos induló viteldíjon.

bővebben >
 


Az American Airlines új napi járatot indít Budapest és Philadelphia között

Május 4-től a világ legnagyobb légitársasága, az American Airlines új menetrend szerinti járatokat indít Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Philadelphia Nemzetközi Repülőtér (PHL) között, amely egyben a légitársaság egyik keleti-parti központja is.

bővebben >
 


Nem tilt, szabályoz - így adóztatja Bécs az Airbnb-t

Augusztus közepén lejárt a hat hónapos türelmi időszak, Bécs mostantól kötelezi az Airbnb-t és más szállásmegosztó portálokat, hogy jelentsék be szállásadóikat. Az osztrák főváros így akarja elérni, hogy a magánszállások tulajdonosai se tudjanak kibújni adófizetési kötelezettségük alól. A szigorítás életbe lépése óta 50 százalékkal nőtt Bécs magánszállásokból származó adóbevétele. 

bővebben >
 


Új Wizz Air járat Agadirba

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről a marokkói Agadirba. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, keddenként és szombatonként repül majd október 31-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon 8 990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

bővebben >
 


Élményállomások a Badacsony Régióban
Naponta 4 alkalommal jár körbe a Régiójáró busz

A legjobb dolog, amit a borospincéket látogató turisták érdekében a helyiek kitaláltak, a régióban közlekedő buszjárat. A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület 2009 óta működteti azt a turista buszjáratot, amely naponta négy alkalommal közlekedik a Badacsony Régióban.  Igénybevételével fáradtság nélkül, kényelmesen járhatják végig a vendégek a régió nevezetességeit, borospincéit.

bővebben >
 


Wizz Air: 2 új repülőgép, 2 új útvonal, hetente 32-vel több járat
A Wizz Air jelentősen fejleszti budapesti hálózatát

Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy jelentősen bővíti budapesti hálózatának kapacitását két új repülőgép érkezésével, két új útvonal indításával és 13 népszerű útvonal gyakoriságának megemelésével. A következő év nyarán a WIZZ heti 32 újabb járatindulással bővíti budapesti menetrendjét, amellyel a fővárosból elérhető 2018-as kapacitása több mint 5,3 milliósra emelkedik – ez éves szinten mintegy 20%-os növekedésnek felel meg.

bővebben >
 


Világörökség lehet a Duna

Turisztikai szempontból kiemelt jelentőségű konferenciát szervez a Magyar Limes Szövetség június 21-én Budapesten. A szervezet egyik célja, hogy a teljes magyarországi Duna limes szakaszt UNESCO világörökséggé nyilvánítsák, a másik, hogy ez gazdaságilag hasznosuljon is az érintett területen. Ezzel a terület a világ egyik legnagyobb összefüggő világörökségi akcióterületévé válhat, amelyen megjeleníthető, értékesíthető minden itt található érték. 

bővebben >
 


Támogató eljárás az Airbnb szállásadóinak adóbevallásához

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatai szerint az Airbnb-hálózat szállásadóinak 81 százaléka szerzett több bevételt annál, mint amennyit Magyarországon bevallott - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-vel.


bővebben >
 


A Wizz Air új járata Budapestről: Szentpétervár

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Oroszországba, Szentpétervárra. A legújabb WIZZ járat augusztus 27-én indul és hetente kétszer közlekedik majd. A járatokra a jegyek már 8990 forinttól* foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

bővebben >
 


Új Wizz Air járatok: Bergen, Hannover, Lamezia Terme

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a héten három új járatát indítja el összekötve a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Termével. Az új útvonalakon hetente kettő-négy járat közlekedik. Az új járatokra a jegyek már 5240* forintért foglalhatók a wizzair.com oldalon.

bővebben >
 


oldalak:  1  2  3  4  5  6  7   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat