napja 
 

Új Wizz Air járatok a Nyugat-Balkánra (Utazás - Hírek)
Új Wizz Air járatok a Nyugat-Balkánra

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy öt új útvonalat indít Budapestről a Nyugat-Balkánra 2017 áprilisától. Az új útvonalak összekötik Budapestet öt nyugat-balkáni fővárossal: Szkopjével Macedóniában, Podgoricával Montenegróban, Tiranával Albániában, Pristinával Koszovóban és Szarajevóval Bosznia-Hercegovinában. A járatokra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

Az új útvonalak közvetlen összeköttetést biztosítanak az adott országokkal, fellendítve a kétirányú turizmust, továbbá fontos üzleti és kereskedelmi kapcsolatot teremtve Magyarország és Macedónia, Montenegró, Albánia, Koszovó, valamint Bosznia-Hercegovina között. Az új útvonalakra a jegyek már 5990 forintos kezdő viteldíjon foglalhatók a wizzair.com weboldalon. A bejelentés alkalmából a Wizz Air 20%-os kedvezményt nyújt minden, december 15-én éjfélig lefoglalt budapesti útvonalra.***

A WIZZ AIR LEGÚJABB ÚTVONALAI BUDAPESTRŐL

Útvonal

Napok

Indulás

Viteldíjak*

Budapest-Szkopje

szerda, vasárnap

2017. április 2.

5990 forinttól

Budapest-Podgorica

szerda, vasárnap

2017. április 3.

5990 forinttól

Budapest-Tirana

szerda, vasárnap

2017. április 5.

8990 forinttól

Budapest-Szarajevó

április 10-ig

szerda, vasárnap

2017. április 5.

8990 forinttól

április 10-től 
hétfő, péntek

Budapest-Pristina

hétfő, péntek

2017. április 7.

8990 forinttól

 

A budapesti sajtótájékoztatón Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: „Mai bejelentésünk megerősíti a Wizz Air elkötelezettségét Magyarország iránt hazánk de facto nemzeti légitársaságaként. Az elmúlt hónapokban számos jelentős bejelentést tettünk, ilyen volt új bázisrepülőgépünk érkezése Budapestre jövő áprilisban, a Budapest 2024 olimpiai és paralimpiai pályázat dizájnelemeit tartalmazó különleges új repülőgép-festésünk bemutatása, amely a fővárost népszerűsíti, 2017-ben induló négy új útvonalunk bejelentése, és ilyen a mai bejelentésünk is, amellyel újabb öt stratégiailag fontos útvonallal bővítjük budapesti hálózatunkat. A ma bejelentett utak a magyar légiközlekedésben első alkalommal előírt közszolgáltatási kötelezettség keretében fognak üzemelni. Hiszünk abban, hogy ez a precedens értékű példa stimulálja majd az országok közötti gazdasági és üzleti kapcsolatokat, valamint tovább javítja Budapest elérhetőségét, ahol a WIZZ a legváltozatosabb hálózatot üzemelteti 28 országot kötve össze 59 útvonallal.”

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat