napja 
 

A Wizz Air elindítja Budapest-Faro útvonalát (Utazás - Hírek)
A Wizz Air elindítja Budapest-Faro útvonalát

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a hétvégén elindítja Budapest és a portugáliai Faro közötti új járatát. A hetente közlekedő járat szombatonként repül. Az új járatra a jegyek már 17 990* forintért foglalhatók a wizzair.comoldalon.

Faro, Portugália legdélebbi városa különleges természeti szépségéről és gazdag kulturális örökségéről híres. A természet kedvelői gyönyörködhetnek a Ria Formosa Nemzeti Parkban, ahol számtalan madárfaj és más itt élő állat is megfigyelhető. A történelmi emlékeket keresők pedig hosszan sétálgathatnak az óváros falai között, ahol 16-17. századi épületek hűen mutatják a régi Faro képét.

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen 11 repülőgéppel, melyekhez egy újabb budapesti gép csatlakozik 2017 áprilisától. A légitársaság több mint 1000 munkatársat foglalkoztat hajózó személyzet, légiutas-kísérő, irodai és támogató munkakörökben. 2016-ban a Wizz Air 3,7 millió utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi útvonalain, ami 23%-os éves növekedésnek felel meg. A légitársaság tevékenysége idén közvetve több mint 2800 helyi munkahelyet** támogat.

 

A WIZZ hazai hálózata már 67 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 28 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

WIZZ AIR BUDAPEST-FARO JÁRAT

Útvonal

Indulási napok

Indulás

Viteldíj*

Budapest – Faro

szombat

2017 április 1.

17 990 forinttól

 

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: “Nagy örömmel indítjuk el új útvonalunkat Faróba, ebbe a csodálatos dél-portugáliai városba. Végre közvetlenül is elérhető Magyarországról az Atlanti-óceán egyik legszebb partszakasza, amely híres természeti szépségéről, történelmi és kulturális örökségéről, nem beszélve a portugál konyha legfinomabb halételeiről. Szombaton indul első járatunk Faróba, és arra biztatjuk utasainkat, hogy látogassanak el a wizzair.com oldalra, ne szalasszák el legalacsonyabb viteldíjainkat."

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat