napja 
 

Jakabos Zsuzsát Debreczeni Zita fotózta (Sztárok - Interjúk)
Jakabos Zsuzsát Debreczeni Zita fotózta

Két szépség a kamera két oldalán: olimpikon úszónkat, Jakabos Zsuzsát Debreczeni Zita fotózta le, csakis a SportKlub MezTelenül című műsora kedvéért. Zsuzsát a nemzetközi sajtó az olimpia legszexibb sportolójának választotta, ő azonban nem vágyik modell karrierre, egyelőre marad az úszásnál.

Zsuzsát néha kifejezetten zavarja, ha nem sportteljesítménye, hanem szépsége a téma. „Az Olimpiára úszni és versenyezni mentem, rossz érzés volt, hogy nem arról beszélnek, hogyan teljesítettem, hanem arról, hogy milyen szép vagyok.” – magyarázta. Mivel Zsuzsa ízig-vérig nő, alkalmanként azért élvezi ha a kamerák kereszttüzébe állhat. „A mai nap teljesen más volt, mint ahogyan a hétköznapjaim telnek, épp ezért nagyon érdekes volt számomra. Mindenkinek kell egy hobbi, lehet, hogy nekem éppen a modellkedés lesz az” – tette hozzá Zsuzsa. A fényképezőgép másik oldalán egy már jól ismert modell,Debreczeni Zita állt, aki szerint Zsuzsa ebben a szakmában iskomoly sikereket érhetne el. „Zsuzsa modellként is abszolút megállná a helyét. Magas, nagyon szép, gyönyörűen pózol, jól bánik a testével és az arcával, külföldön szerintem hatalmas karrier állna előtte” - mondta el Debreczeni Zita. 

Mindezen túl október 15-én, 18:00-tól a SportKlub MezTelenülcímű műsorában Zsuzsa őszintén beszél az Olimpiáról és további terveiről is.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat