napja 
 

Julianna Margulies: A férjem védelmében szexi és izgalmas (Sztárok - Interjúk)
Interjú Julianna Margulies-zel
Julianna Margulies: A férjem védelmében szexi és izgalmas

Julianna Margulies karrierje során feltűnt a Maffiózók című drámában, illetve állandó szereplője volt a kórházas sorozatok etalonjának, a Vészhelyzetnek, mégis munkássága egyik legérdekesebb feladatának Alicia megszemélyesítését tartja, így lelkesen beszélt a jelenleg futó szezon által tartogatott izgalmakról.

 „Egy igazán támogató feleségre számíthat a közönség a negyedik évadban. Alicia azt szeretné, ha férje megnyerné a kormányzói pozícióért folytatott versenyt. Talán a legfontosabb ok az, hogy Alicia tényleg úgy gondolja, hogy Peter jó kormányzó lenne, és sok olyan ügyet képvisel, amelyek számára is fontosak, hiszen Peter demokrata, aki a női jogok mellett áll. Azt hiszem nagyon aktuális a mostani amerikai helyzetet nézve az, hogy a történet a politika irányába kanyarodott. Ez nem azt jelenti, hogy kevesebb lesz a bírósági jelenet, csak annyit, hogy mindennek lesz egy politikai háttere, ami szerintem szexi és izgalmas.”

 A színésznő hozzátette, nagyon sokat változott karaktere és férje kapcsolata, azonban egy dolog a helyén maradt, A férjem védelmében hősnője mindent megtesz azért, hogy Peter révbe érjen és közben ebből ő is profitálhasson. „Alicia nagyon izgalmasnak találja, hogy Peter indul a kormányzói pozícióért. Ez által ajtók nyílhatnak meg előtte is. Hirtelen ő válik az egyik legfontosabb emberré a vállalatnál, mert mindenki azt akarja, hogy része legyen az ügyének - egyszerűen szimpatikus az esküdteknek. A férje jelöltsége olyan lehetőségeket mutat számára, amikre eddig nem is gondolt.”

 De hogy kinek szól az ügyvédes dráma? „A férjem védelmében egy felnőtteknek készített sorozat. Ha jól figyel a néző, olyan apró részleteket fedezhet fel, melyekre nem is gondol elsőre. A forgatókönyv szövevényes és olyan utazásra invitál, ami kibillent az egyensúlyból. Soha nem volt még dolgom olyan produkcióval, ahol a stábtagok olyan izgatottan olvasták volna szövegkönyvet, mint itt. Egy dolog az, hogy a színészeket érdekli, mert nekünk el kell játszanunk ezeket a szerepeket, de amikor azt látod, hogy a stáb többi tagja is ennyire érdeklődik, tudod, hogy valami nagyon jót csinálsz.” – elmélkedett lelkesen Julianna.

 

 A férjem védelmében az elmúlt öt év egyik legsikeresebb tárgyalóteremben játszódó szériája, ami megszakította a jogi sorozatokat hosszú ideje sújtó átkot, ugyanis a legtöbb ügyvédes műsor egy-másfél évadnál többet ritkán ért el. A nézők így egy igazi, gondolkoztató drámára éhesen ültek le a sztori elé, az egyre duzzadó rajongótábor pedig nem tévedett. A Universal Channelen futó, hétfő esténként, 21:20-tól premier epizódokkal jelentkező széria fennállása óta 21 Emmy-jelölést gyűjtött be, amiből többet meg is nyert

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat