napja 
 

Csak a bajusz és a whiskey volt kötelező (Sztárok - Interjúk)
Csonka, Barabás, Mádai és Istenes nyerte a médiások grillversenyét
Csak a bajusz és a whiskey volt kötelező

A húshoz végy egy jó adag hírességet, némi fűszert, a legtitkosabb grillrecepteket és a siker garantált! Barabás Éva, Csonka András, Istenes Bence, Mádai Vivien, Jáksó László, Világi Péter, Benk Dénes… Néhány név a médiacsapatok képviselői közül, akik Jack Daniel tiszteletére megrendezett születésnapi barbecue grillversenyen profi magabiztossággal irányították a húsfogót.

 Médiacsapatok lelkes „szakácsai” mérték össze tudásukat, hogy kiderüljön, kik a füstös ízek legnagyobb mesterei. Az RTL, a Class FM, a Sportklub és a Dumaszínház által delegált 4 fős csapatoknak különféle húsokból és zöldségekből kellett ínycsiklandó ételeket varázsolniuk. A tét pedig fejenként egy profi grillsütő volt!

Az elkészült remekműveket a Gasztronómiai- és Grillszövetség szakavatott ítészei mellett Hajas László, Inti és Kefir is ízlelgette. A döntnökök hosszas tanakodás után az RTL csapata mellett tették le voksukat.

„Én csak kukta voltam, a sárgarépa pucolásában vettem ki leginkább a részem – kezdte Csonka András, a nyertes csapat oszlopos tagja. – A többiek egy picit otthonosabb mozognak a konyhában, és bevallom, nagyon számítottam a szakértelműkre. A lányoknak köszönhető a remek íz, Barabás Éva annyira lelkesen készült, hogy még az otthoni zöldséghámozóját is elhozta, Mádai Vivien pedig csinos miniszoknyája mellett, verhetetlen dresszingjével győzte meg a zsűrit” – tudtuk meg Andrástól, aki hölgy kollégáival és Istenes Bencével karöltve ünnepelte a győzelmet.

A második helyen, egy csöppet sem búslakodva, a Class FM csapata landolt. „Sütni nem tudok, főzni is csak paprikás krumplit, mert azt nem lehet étteremben kapni. Ezért is vállaltam magamra már a verseny elején, hogy inkább semmit sem csinálok, azzal biztosan nem árthatok senkinek. Nagyon büszke vagyok a Class FM csapatára, és ami külön öröm számomra, hogy Kőváry Anett és Argyelán Kriszta mellett, Szani Roland is igazán kitett magáért, ezzel megmentve a csapat férfiszekcióját” – mondta viccelődve Jáksó Laci, a Top 20 műsorának házigazdája.

Az eredményhirdetés után az amerikaiak kedvenc whiskey főzőmesterének, Jack Danielnek tiszteletére egybegyűltek nekiláttak a születésnapi torta feldarabolásának, s az este átcsapott a hagyományőrző bajuszpartiba. Az hagyján, hogy láthattuk, hogyan mutatna Bebén, Dévényi Tibi bácsin, Vásáry Andrén, az IHM és a Hooligans tagjain a bajusz, a legnagyobb meglepetést mégiscsak az okozta, amikor Dukai Regina, Weisz Fanni és a Summer Sisters is magára ragasztotta a legendás szeszmester emblematikus arcszőrzetét.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat