.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9   

 
Andrásnak elakadt a szava

Kállay-Saunders András nagy álma részben már teljesült kedden: felállhatott az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára Koppenhágában. A B&W Hallerne hatalmas méretű épületében berendezett aréna láttán a Magyarországot képviselő Andrásnak elakadt a lélegzete: „Mikor beléptünk a küzdőtérre elakadt a szavam, lélegzetelállító a hatalmas tér. Mindenfelé lámpák, kivetítők, kamerák. A következő meglepetés akkor ért, amikor nekikezdtünk a próbának: hangtechnika is kitűnő. Nagy energiát adott nekem ez az élmény, alig várom, hogy újra próbáljunk”. A technikai-, smink-, és színpadi próba után sajtótájékoztató és egyéni interjúk következtek, ahol sokan érdeklődtek a „Running” című dal üzenetéről és keletkezéséről. „Nagyon jól esik, hogy az emberek törődnek a dalom üzenetével, hiszen a családon belüli erőszak komoly téma, amiről sokszor nem könnyű beszélni. Remélem, hogy a Running üzenete eljut a világ minden pontjára az Eurovíziós Dalfesztiválnak köszönhetően!” – mondta András, akinek május 6-án szurkolhatunk, az 59. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében, melyet az M1 élőben közvetít 21.00 órától. A műsort megelőzi az ún. Elővízió 2014, azaz az Eurovíziós Dalfesztivál felvezető műsora érdekességekkel, kulisszatitkokkal 20.20-tól szintén az M1-en.

Fotó: Eurovision.tv


 

Kovács Ákos lett hazánk legstílusosabb férfija
Idén először osztották ki a Playboy Man of the Year díjait

Zártkörű díjátadón ünnepelte a Playboy az erősebbik nem tehetségeit. A nyuszis magazin idén először osztotta ki a Playboy Man of the Year díjait. Kovács Ákos, Kiss Ádám, Michelisz Norbert, Dudás Szabolcs és Fehér Gyula örülhetett az elismerésnek, amit az olvasók szavaztak meg.

Határozottak, intelligensek, nyitottak – ennek jegyében jelölte idén először hazánk legdominánsabb férfijait a világszerte ismert nyuszis magazin a Playboy Man of the Year díjára. Tegnap este a Symbolban rendezett zártkörű gálán kiderült, hogy az olvasók Kovács Ákost tartják a legstílusosabb férfinak. „A stílus többet jelent az öltözködésnél: jómagam az elmúlt huszonöt évben számos divatbakit is elkövettem, például sokáig jó ötletnek tűnt, hogy zöld befőttesgumival fogjam össze a hajam. A Playboy olvasóinak elismerése a velem dolgozó stábnak is szól, Tusor Anikó stylist és Mezei Jo fodrász érdeme is. Köszönet a lapnak a jelölésért és a közönségnek a lelkes szavazatokért” – mondta az énekes-dalszerző. 

A sportolók között Michelisz Norbert gyűjtötte be a legtöbb szavazatot, míg a médiaszereplők közül Kiss Ádám vehette át a magazin elismerését. „Mondhatnám, hogy szoros volt a verseny, de akkor hazudnék” – kezdte nevetve Kiss Ádám. „Viccet félretéve, nagyon megtisztelő ez a díj, és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Ritkán járok ilyen eseményekre, de ezt mégsem hagyhattam ki. Valójában a Humorfesztivál óta nem voltam ilyen rangos rendezvényen” – folytatta a humorista, aki évek óta előfizetője a nyuszis magazinnak.

A gasztronómia terén az Anyukám mondta étterem tulajdonosa, Dudás Szabolcs, míg az internetes innováció kategóriában a Ustream magyar webfejlesztője, Fehér Gyula győzedelmeskedett. A Playboy szakmai zsűrije egy abszolút győztest is hirdetett. Az elismerést a nemrég Michelin-csillagot kapó Borkonyha vezetője, Sárközi Ákos vehette át. Azonban a legstílusosabb kategóriában jelölt Király Viktor sem tért haza üres kézzel. „Úgy vélem, a stílus nem csupán az öltözködésre korlátozódik, ugyanúgy vonatkozik a jellemre vagy éppen a zeneiségre. Nálam a stílusosság fogalma az édesanyám és a barátnőm nélkül nem is létezhetne, hiszen nagyon sok útmutatást kapok tőlük. Tiniként persze nekem is voltak különböző korszakaim, hol deszkás voltam, hol rocker” – árulta el Király Viktor, aki örömmel vette át a Karl Lagerfeld különdíját.

Az idén tizenöt éves Playboy magazin exkluzív díjátadóján olyan ismert Playmate-ek is együtt ünnepeltek a jelöltekkel, mint Bódi Sylvi, Daniludisz Niki és Hargitai Bea.

 


 

Robbie Williams rajongóinak legvadabb álma válhat valóra

Több mint 57 millió eladott album és 11 millió eladott kislemez koronázta Robbie Williams eddigi karrierjét, a Guiness-rekorder brit énekes most pedig Magyarországra érkezik. Robbie nem csupán kiváló showman, de igazi popkult ikon is, aki Swing Both Ways Live turnéját éppen Budapesten kezdi meg április 25-én. A bulira a jegyek néhány napon belül teljesen elfogytak, azonban megszokhattuk már, hogy a Class FM számára nincs lehetetlen – a legszerencsésebb hallgatók részt vehetnek a koncerten, sőt személyesen is találkozhatnak a világsztárral!

Ismét páratlan meglepetéssel szolgál hallgatóinak a Class FM csapata! Robbie Williams, a nők bálványa és a világ egyik legmenőbb énekese Swing Both Ways Live turnéját április 25-én Budapesten nyitja meg és a következő hónapokban szinte az összes európai nagyvárosban is fellép majd a világsztár. Milliók rajonganak érte fanatikusan, most pedig a Class FM két szerencsés hallgatója amellett, hogy páros jegyet nyerhet a felejthetetlennek ígérkező koncertre, személyesen is találkozhat a szupersztárral.

Élvezem a szórakoztatóipart, élvezem az életemet, a tudatot, hogy hol tartok éppen és azt, hogy minden lemezmegjelenésem egy-egy különleges alkalom. Ez az album egyfajta óda és szerelmes pillantás egy olyan korszak felé, amelyben nem lehettem ott” – nyilatkozta új lemeze kapcsán Robbie, aki karrierje során eddig több mint 20 nemzetközi zenei díjat hódított el, új albumának első dala, a Go Gentle pedig megjelenése óta a Class40 listájának legjobbjai között szerepel.

„Robbie Williams jelenleg az egyik legnagyobb világsztár, idén egyértelműen az ő koncertjére fogytak el a leggyorsabban itthon a belépők, úgy tudom egy nap alatt kapkodták el az összes jegyet. Személyesen találkozni vele pedig óriási dolog!’– mondta Rákóczi Feri.

Robbie nálunk abszolút családi kedvenc, ha valahova utazunk, általában az ő slágereire veszti el a fejét a teljes famíliaMinden lemezét kívülről fújjuk, természetesen ott leszünk a koncerten.”– mesélte Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor házigazdája, de a leghallgatottabb rádió női műsorvezetői, Kiss Orsi és Vágó Piros is bevallották, régóta élnek-halnak a brit szupersztárért.

Április 25-én, pénteken reggel érdemes lesz a Morning Show triumvirátusával tartani, hiszen két szerencsés hallgatónak is megadatik a lehetőség, hogy személyesen találkozzon Robbie Williamsszel. Mindehhez nem kell mást tenni, mint részt venni hazánk kedvenc reggeli műsorának exkluzív játékában, mert ez az alkalom soha nem tér vissza! Remegő kézzel vallanál szerelmet napjaink egyik legismertebb popsztárjának?Készítenél vele egy közös fotót? A Class FM leglelkesebb és legszerencsésebb hallgatói számára a lehetetlen nem létezik.  

 

 


 

Kállay-Saunders András legnagyobb kritikusa a szerelme
A magyar-amerikai énekes lett A hét sztárja a Class40-ben

Tehetségkutatóban mutatkozott be először Kállay-Saunders András, aki az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselheti. Az énekes bevallotta, ha zenéről van szó, bizony párjával, Tolvai Renivel nem kímélik egymást: minden esetben őszintén véleményezik megjelenés előtt a dalaikat. András a Class40-ben Kiss Orsinak és Kovács Áronnak Reniről, a terveiről, és arról mesél, hogy egyre több országban kedvelik dalait. Nemzetközi siker kapujában a magyar-amerikai sztár?

Kállay-Saunders András legnagyobb kritikusa szerelme, Tolvai Reni. Az énekes őszintén mesélt Orsiéknak arról, hogy párjával mindent megbeszélnek, a megjelenésre váró dalokat is mindig véleményezik. „Renivel nagyon őszinték vagyunk egymással. Ha valamelyik szöveg vagy dal nem tetszik neki, akkor megmondja, és ez fordítva is így működik. Előfordult már az is, hogy lebeszéltem egy dalról, mert azt éreztem, nagyon nem az ő stílusa. De azért azt szoktam mondani, hogy a végén mindig az ő véleménye legyen a döntő, hallgasson a szívére.” – mesélte András, akinek szerelme az Eurovízió alatt éppen Amerikában lesz.

Áron arról is érdeklődött, hogy 29 évesen gondolkozik-e már az énekes a gyerekvállaláson. „Egyelőre nem tervezek gyereket, csak a karrieremre koncentrálok” – vallotta be A Dal 2014 győztese. Kiss Orsi azonban inkább arra volt kíváncsi, milyen nemzetközi sikerre számít András most, hogy Magyarországot képviselheti az Eurovíziós Dalfesztiválon. „Pár ország már most licenszelné a dalomat, zenei tévécsatornák, rádióadók szeretnék játszani a Runningot. Dániában az Eurovíziós faluban is fel fogok lépni, akusztikus koncertet adok majd” – tette hozzá a leghallgatottabb rádió stúdiójában András.

Az énekes nem először próbálkozott az Eurovízióra való kijutással, András azonban bízik legújabb dalában. „Nagy kedvencem a Running. Igen, a My Baby talán fülbemászóbb, poposabb, rádiósabb szám, de ez a dal jóval különlegesebb, azt gondolom, megmutatja a művészi oldalamat.”Arra a kérdésre, hogy vágyik-e nemzetközi elismerésre, így válaszolt: „Minden énekes álma, hogy világszerte megismerjék a dalait, én is szeretném, ha minél több országban sláger lenne a Running.” – vallotta be, és hozzátette, bizakodásra ad okot, hogy egy felmérésen kiderült, a német és a norvég induló után a dánok harmadik legnagyobb kedvence a felvétel.

Hogyan készül az Eurovízióra Kállay-Saunders András? Miképp küzdötte le az évekig tartó lámpalázat, amely megnehezítette fellépéseit? Április 27-én, 17:00-tól kiderül a Class40-ben, ahol hétről hétre a legnépszerűbb sztárok mesélnek a műsorvezetőknek, és a zenei hírek, érdekességek és kulisszatitkok mellett az is kiderül, hogy melyek hazánk legnagyobb slágerei.

 


 

Elindult a Miss Balaton szépségverseny

Idén nyáron Balatonfüred a szépség és jótékonyság központjává válik, ugyanis a város ad otthont a Miss Balaton 2014 szépségversenynek. A megmérettetésre jelentkező lányokat három tanácsadó: Epres Panni, Iszak Eszter és Dukai Regina segíti majd a felkészülésben. A versenykoordinátor szerepét pedig egy igazi példakép, Horváth Éva vállalta el.

„Megtalálni azt a hölgyet, aki egy évig méltón képviselheti a magyar tengert” – ez volt a jogtulajdonos egyik fő célja, amikor útjára indította az idei versenyt. A Miss Balaton 2014 a legszebb hölgyek megmérettetésén túl, a karitatív tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet, éppen ezért a szervezők a nevezési díjakból befolyó összeg egy részét megduplázva felajánlják két, a balatoni régióban tevékenykedő nonprofit szervezet számára. Az ideális jelöltek kiválasztása nem kis feladat, ezért a szervezők néhány szakértő hírességet is bevonnak az értékes nyereményeket felsorakoztató megmérettetésbe.

Horváth Éva az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett a szépségversenyekkel kapcsolatban, idén rendhagyó szerepet vállalt, ő lesz ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségverseny koordinátora. „Számos hasonló hazai és külföldi szépségversenyen vettem már részt, így pontosan tudom, milyen komoly munka áll egy-egy ilyen esemény mögött. Emellett nagyon szép emlékek fűznek a versenyekhez, és rengeteg barátra tettem szert ezeken a megmérettetéseken. Szeretném, ha a lányok is hasonló élményekkel gazdagodnának. A tábor során végig mellettük leszek majd és igyekszem őket segíteni a mindennapi feladataikban. A Miss Balaton 2014 egyik legfontosabb értékének azt tartom, hogy a verseny legszebb lányának megtalálása mellett kiemelt szerepet kap a jótékonyság is, ami az én mindennapjaimnak is része” – mondta lelkesen Horváth Éva.  

Az április 24-től május 23-ig tartó jelentkezési időszaktól kezdve, egészen az augusztus 9-i döntőig három tanácsadó segíti majd a versenyzőket a felkészülésben. Epres Panni modellkedéssel, Dukai Regina divattal és életmóddal kapcsolatban ad majd hasznos útmutatást, Iszak Eszti pedig egyebek mellett kommunikációs tippekkel látja majd el a jelentkezőket. „Rengeteg lány fordul hozzám nap mint nap stílus- és szépségtippekért, így nagyon szívesen vállaltam, hogy a jelentkezőknek is olyan tanácsokat adjak, amelyek segítségével a legjobb formájukat hozhatják a megmérettetésen” – kezdte Dukai Regina, akitől Iszak Eszti vette át a szót. „Úgy gondolom, hogy egy ilyen verseny esetében a külső mellett a kisugárzás is nagyon fontos. A Miss Balatonra nevezőkkel elsősorban a saját kis praktikáimat szeretném megosztani, amivel magabiztosan viselkedhetnek a kamerák előtt” – mondta a VIVA csinos műsorvezetője.

A versenyre 18 és 28 év közötti lányok adhatják be a jelentkezésüket, akik közül tizenhatan – többkörös kiválasztás után – egy táborban vesznek részt Balatonfüreden. Itt együtt készülnek majd fel a döntőre, többek között Seres Attila vezetésével megtanulják a finálé látványos koreográfiáját. A szakmai zsűri szavazati alapján megválasztott királynő a verseny végén egy csajos Fiat 500-assal és az 1,2 millió forint értékű szerződéssel térhet majd haza.

Bővebb információk: www.missbalaton.hu


 

Hazánk legjobb pasijai versengenek a Playboy Man of the Year díjáért

Határozottak, intelligensek, nyitottak – ennek jegyében indított szavazást a Playboy magazin, hogy kiderítse, kik az ország legmeghatározóbb férfijai. A nyuszis magazin Man of the Year elismerését idén először vehetik át a legjobb pasik.

Öt kategóriában, öt olyan férfi kapja meg idén első alkalommal a Man of the Year díját, akik kiállásukkal, habitusukkal és intelligenciájukkal megtestesítik mindazt, amit a Playboy képvisel: a hedonizmust, a nyitottságot, és azt a fajta szabadságot, amely éppen addig terjed, amíg nem korlátoz másokat. A médiaszereplő, a gasztronómia, az internesetes innováció, valamint a sportoló kategória legjobbjai mellett a legstílusosabb férfiak is esélyesek a címre. Az utóbbiak mezőnyében Till Attila többek között Kovács Ákos és Király Viktor mellett verseng a Playboy elismeréséért. A TV2 extravagáns műsorvezetője kerüli a trendeket, az egyedi öltözködés kulcsa szerinte a bátorságban rejlik. „Az elmúlt években a tévénézők már számtalanszor láthattak különleges szettekben. Szeretek öltözködni, mondhatni abszolút divat érzékeny vagyok, bár a hétköznapokban azért visszafogottabb a megjelenésem. A stylistokkal mindig odafigyelünk arra, hogy valami különlegeset válasszunk, szívesen játszom a különböző színekkel és formákkal. Szerintem a stílusosság ebben a játékosságban, és főként a bátorságban rejlik, nem a trendek majmolásában.” – vélekedett Tilla, aki természetesen megtiszteltetésként ért a jelölés.

Kiss Ádám meglepetten szembesült a jelöléssel. A legjobb médiaszereplő kategóriában olyan nevek mellett esélyes a díjra, mint a Morning Show és az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs, vagy a Class FM program tanácsadója és műsorvezetője, Csiszár Jenő. „Bevallom évek óta Playboy előfizető vagyok, még a barátnőm is bele szokott lapozni a magazinba. A többi jelöltet látva igazán megtisztelő, hogy ennek a „halálcsoportnak” részese lehetek” – viccelődött Kiss Ádám - „14-15 évesen még hatalmas szám volt, ha hozzájutottunk egy-egy ilyen tartalomhoz, főleg, hogy még internet sem volt. Természetesen mindig arra mentünk, hogy minél több fedetlen testrészt láthassunk” – tette hozzá a humorista.

 

Nagy Viktor, világbajnok vízilabdázó a legkiemelkedőbb sportolók között esélyes a nyuszis magazin díjára. „Nagyon örültem a jelölésnek, és meglepett, hogy már most rengeteg szavazatot kaptam az olvasóktól, nagyon jól esik. Playboy-os emlékekről a csapattársaim szerintem többet tudnának mesélni, persze kamaszként minden fiúnak kuriózum volt, ha egy ilyen magazin kerülhetett a kezébe” – mondta Viktor, aki jelenleg a bajnoki címért harcol szegedi csapatával.

Szavazz te is Tillára, Nagy Viktorra, Kiss Ádámra, valamint az öt kategória további jelöltjeire a http://www.playboy.hu/man/ oldalán április 10-ig!


 

Miley Cirus bevallotta, hogy meleg

Magánéleti és munkabeli szakításáról is mesélt az amerikai ELLE magazinnak az énekesnő. A popsztár beszélt a Disney-csatornával történt szakításáról és a vőlegényével Liam Hemsworth-szel való eljegyzésének végéről is.

Egyszerre két fronton is szakított Miley, mint mondta: „életemnek egy nagyon intenzív szakaszán vagyok túl. Miután a Disney-től eljöttem, a vőlegényemmel is szakítottam, csak az bánt, hogy a TV-nél senki sem állt ki mellettem. Az eljegyzésemet is felbontottam. Nem tudtam, mit is kezdjek magammal, de úgy érzem, hogy a zenében kiteljesedek.  Egy-egy koncert és a rajongók szeretete segített túltenni magam mindkét szakításon. Este egyedül fekszem az ágyamban, és azon gondolkodom, mennyire szabad vagyok, és ettől jól érzem magam. Sokkal erősebbnek érzem magam, mint például három éve, amikor annyira görcsöltem, hogy legyen egy pasim”.

„Sokat segítenek a rajongóim, de tudni kell, hogy mennyire felszabadult vagyok attól, hogy végre rájöttem, és elmondom az egész világnak, hogy igen, meleg vagyok és képes vagyok ezt vállalni is. Nem őrülök meg, mint nagyon sok tini sztár tette, élvezem az életet” - mondta a lapnak Miley (az USA-ban április 22-én jelenik meg a lap, ha valaki arra jár, vegyen nekünk is egy példányt).

Fejes Imre


 

Ezért lett világsztár Schwarzenegger

Akcióhős életműdíjat kapott Los Angelesben Arnold Schwarzenegger, aki köszönőbeszédében elárulta, hogyan érte el, hogy egy osztrák rendőr fiából filmcsillag és kaliforniai kormányzó lehessen. "A nemet soha nem fogadtam el válasznak. Azt mondták, ne menjek testépítőnek, mert nincs esélyem. Aztán le akartak beszélni a filmezésről. Ócsároltak, hogy túl nagydarab vagyok, meg hogy ilyen névvel és akcentussal kár próbálkozni. Én viszont soha nem hallgattam senkire, csak építettem tovább a karrieremet. Tehát a nemet soha ne fogadják el válasznak. Köszönöm, és visszatérek!"

Az utolsó mondattal Schwarzenegger már arra utalt, hogy ismét terminátor lesz a sorozat ötödik részében. A Terminator: Genesis című produkció összeköti majd az összes előző film cselekményét az időugrásoknak köszönhetően. A filmet egy újabb trilógia kezdetének szánják, és legutóbb kiszivárgott, hogy a második-harmadik részt folyamatosan forgatják le kilenc hónap alatt.(Terminator: Genesis - hazai bemutató: 2015. június)


 

Jáksó László Barátok közt

Ismerős arc tűnik fel hamarosan a Barátok közt sorozatban: Jáksó László vendégszerepel a Mátyás király téren. Nem vált azonban szakmát a népszerű műsorvezető, Laci marad a mikrofon mellett, olyannyira, hogy a sorozatban is saját magát alakítja majd.

 A rádiós műsorvezető Bözsi mamával, Gizikével és Vili bácsival kerül kapcsolatba, utóbbinak pedig komoly hatással lesz a zenei karrierjére is. A rádiós nem más, mint a Class FM és a Heti Hetes népszerű műsorvezetője, valamint a Szombat Esti Láz legújabb szériájának zsűritagjaLaci, aki saját néven, Jáksó Lászlóként tűnik fel a jelenetekben, könnyen felvette a napi sorozattal járó lendületes munkatempót. A műsorvezető azonban elárulta, hogy a szereplés ellenére nem dédelget színészi ambíciókat. „Nem szerettem volna színészkedni, nincsenek is ilyen terveim, ez egy alkalmi dolog volt, de mivel önmagamat kellett megformálni, azaz egy nem feltétlen kedves rádióst, így elvállaltam. Voltam már narrátor, és élettől elrugaszkodottabb dolgokat is játszottam, de nem vagyok színész. Magamat viszont bármikor szívesen alakítom.” – mesélte, és hozzátette, régóta figyelemmel kíséri a sorozat történéseit.

„Szokatlan volt számomra a forgatás, de nagyon aranyosak, kedvesek voltak a velem a szereplők, a stáb is, jól éreztem magam abban a pár napban. Régóta nagy rajongója vagyok a sorozatnak, az idősebb szereplőket nagyon kedvelem, kedvencem talán Vili bácsi, főleg mióta harmonikázik. Egyelőre nem árulhatok el sok mindent, de annyit ígérhetek, hogy lesz bőven bonyodalom.”

A nem mindennapi jeleneteket március 24-én és 25-én láthatjuk, ahol kiderül, milyen hatással lesz Jáksó László Vili bácsi zenei karrierjére.

Fotó: RTL Klub/Barátok közt/Nagy Botond


 

Baronits Gábor a magas nőkre bukik
A legsármosabb pasik vallanak az ideális nőről

Tehetségesek és jóképűek, de vajon milyen nők a gyengéik? A Glamour Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulják, hogy mi az, ami igazán megfogja őket a gyengébbik nemben.

Idén többek között Baronits Gábor, Éder Krisztián és Kállay-Saunders András is esélyes, hogy a hatodik Women of the Year legsármosabb férfinak járó díját hazavigye. Gábornál nem utolsó a látvány, de intelligencia híján nehezen rúghat nála labdába bárki. Krisztiánt egy vonzó tekintet ragadja meg leginkább, míg András a természetesség híve.

 

 „Mindig más tetszik meg egy nőben, de az intelligens és érdekes személyiségű nők tudnak igazán megfogni. Persze egy szép fenéknek melyik férfi tudna ellenállni.” – jegyezte meg poénosan Baronits Gábor. „De például egyáltalán nem zavar, sőt szeretem a magas nőket.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésze, aki az egészséges életmód mellett, a munkára is nagy hangsúlyt fektet. „Szeretnék minél többet dolgozni, mind színpadon, mind a forgatásokon. A testmozgás is a mindennapjaim része, de továbbra is a család számomra az első.” – mondta Gábor.

 

 „Külsőre mindig az arc az első, amit megnézek egy nőn. Legyen természetes, nem szeretem a mű Barbie babákat. E mellett nagyon fontos, hogy vicces és jószívű ember legyen, akiben nem csak a szerelmemet látom, hanem legjobb barátomat is.” – vallott az ideális nőről Kállay-Saunders András, aki azt is elárulta mivel tartja magát formában. „Heti ötször kondizok, és figyelek arra, hogy mit eszek. Amikor jó formában vagyok, akkor sokkal jobban érzem magam a színpadon is.”- tette hozzá az Eurovízió elődöntőjébe jutott énekes.

„Egy nőnek szerintem a szeme, ami sok mindent elárul. A tekintet, és az ehhez párosuló attitűd az, ami számomra elsődleges.”- vélekedett Éder Krisztián, aki már másodjára száll ringbe a legsármosabb férfinak járó Glamour díjért.

 

Baronits Gáborra, Éder Krisztiánra, Kállay-Saunders Andrásra, valamint a GLAMOUR Women of the Year 2014 többi jelöltjére március 11-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

 

 Fotó: TV2


 

Sztárözönnel várja az év legszebb ünnepét a VIVA
Iszak Eszti, Sanyóca, Random Marci és a hazai sztárvilág legjava. December
21-én és 22-én a VIVA egész hétvégés programot kínál a zenerajongóknak, ahol
olyan ismert arcok mesélnek a Karácsonyról, mint a Carbonfools, az AFC,
Gesztesi Máté, ByeAlex, a Hősök, az Animal Cannibals, a Compact Disco,
Király Viktor, Hien, Young G vagy az Ivan & The Parazol. Kiderül, hogyan
ünneplik a Karácsonyt Iránban, vagy épp Nigériában, hogyan várja az
ünnepeket családjával Young G, és hogy mire cserélné legszívesebben a DJ
felszerelést Lofti Begi.

Kézzel készíteni vagy plázában vásárolni? Mikulásnak öltözni vagy az
angyalokra fogni az ajándékokat? Hazánk legnépszerűbb előadói mesélnek
arról, milyen hangulatban töltötték az ünnepeket kiskorukban. Izgalom, feszült várakozás, de adni
vagy kapni a jobb? Ennek jár utána ünnepi hétvégéjén a VIVA TV a legjobb
sztorikkal és persze sok-sok zenével.

Az Animal Cannibals tagjai szerint a karácsony igenis családi ünnep,
ilyenkor fellépést sem vállalnak. "Tavaly a kislányom kérdezte, hogyan jönnek egymás után az ünnepek, mire mondtam neki, hogy a karácsony után jön a húsvét. December 25-én reggel már
kopogtatott, hogy apu, gyere, menjünk összeszedni a tojásokat!"

Király Viktor arról mesélt Sanyócáéknak, hogyan is zajlik a karácsony
Amerikában. "Ott reggel jön a Mikulás, illetve nem választják szét december
6-át és 24-ét. Karácsonykor előfordul, hogy megkérnek a rokonok, énekeljek
egyet-kettőt." 
A Compact Discós Lofti Begi elárulta, hogy ilyenkor különösen imád a
konyhában sürgölődni, ha döntenie kellene, a zenei
kütyüket és a fejhallgatót legszívesebben fakanálra cserélné le. Begi a
kulturális különbségekről is beszélt. "Iránban sok keresztény ünnepli meg
ezt a napot, de a többség azért még muzulmán, így nem annyira kiemelt ünnep.
A karácsonyt mi sosem vallási szempontból ünnepeltük, hanem mert a magyar
kultúrában fontos szerepe van. A családommal egyébként egyszer találkozunk
az évben, a szűkebb karácsonyozás nálunk 15-20 főt jelent".

Varga Győző szerint nem is olyan nagy baj, hogy a gyerekek manapság
leginkább kütyüket kapnak ajándékba, inkább csak furcsa. "A mai srácok már
nem levélben írnak a Jézuskának, hanem iPaden, amit aztán bedobnak a tűzbe.
A fiam már 10 éves, tavaly azonban eldugta a lakásban kb. húsz darab rajzát
és azokat kellett megkeresnünk a feleségemmel." 

December 21-én és 22-én egész nap sztárparádéval, akusztikus zenéléssel,
ünnepi készülődéssel, és még több izgalmas és humoros történettel várja a
VIVA a nézőket. Young G megmutatja gyönyörű kislányát, Katus Attila
rögtönzött edzést tart, az Ivan & The Parazol és az AFC akusztikus
koncerttel, ByeAlex új slágerével teremt karácsonyi hangulatot a stúdióban.
A különleges adásban az is kiderül, mi a volt a sztárok legcikibb karácsonyi
ajándéka, hogyan ünnepelnek, melyek a kedvenc ünnepi dalaik, milyen menüvel
készülnek, Fekete Pákó pedig egy egészen extra karácsonyi dallal lepi meg a
műsorvezetőket.

Karácsonyi hétvége december 21-én és december 22-én a VIVA-n, a magyar
sztárvilág legjavával (ismétlés december 24-én 16:00-kor és december 25-én
11:00-kor)!
 
 
 

 

Zöld utat kapott Kamarás Iván


Óceánpart, örök nyár, nemzetközi filmszerepek, minden, ami Amerika - ezt végre zöldkártyával élvezheti Kamarás Iván, aki évek óta kétlaki életet él, magyar munkái mellett Amerikában is dolgozik. Az utóbbi hetek hosszas ügyintézései közben apróbb bosszúságok is érték a színészt, de a baráti összejövetelek, és örök szenvedélye, a sport ilyen helyzetekben is mindig kikapcsolja.

Immár harmadik éve ingázik Magyarország és Amerika között Kamarás Iván, aki néhány hete ismét visszatért a napfényes Los Angelesbe. Idejének nagy részét azóta kérvények és hivatalnokok között töltötte, hiszen a napokban kapta meg zöldkártyáját.„Mostantól végre minden külön engedély nélkül vállalhatok munkát Amerikában, ami nagy könnyebbséget jelent. Jelenleg több szerep is kilátásban van, de ezekről még nem  beszélhetek, amúgy is babonás vagyok ilyen szempontból. Továbbra is kétlaki életet fogok élni, semmilyen akadályát nem látom annak, hogy mindkét országban dolgozzam, ahogy az elmúlt években is tettem. Csak egy telefon és indulok. ”- mondta Kamarás Iván, aki azt is elárulta, hogy az ünnepekre ismét hazaérkezik.

 

 A hivatalos ügyek fáradalmai mellett sem volt könnyű időszak a színész számára, Iván autóját ugyanis szokatlan oknál fogva kellett elvontatni. „Barátoknál pihent az autóm, amíg Magyarországon tartózkodtam. Szerettem volna elhozni, de nem indult, mint később kiderült, egy egércsalád beköltözött és okozott némi kárt a jármű belsejében.”- mesélt már nevetve a bosszúságról.

 

Egy-egy nehéz nap után a mozgás, és egy pohár fajdkaksos whisky a barátokkal mindig ki tudja kapcsolni a színészt. Hétvégén végre volt ideje egy kis relaxációra, sőt kedvenc óceánparti edzőterére is ellátogatott.

„Amikor időnk engedi, kikapcsolódásként esténként összeverődünk a kinti barátaimmal egy kis lazításra. Az a típus vagyok, aki hosszú órákon át szeret diskurálni például a kedvenc fajdkakasos whiskyje mellett, ilyenkor szinte megáll az idő. Rég láttam már az amerikai barátaimat, ráadásul húzós volt az első hét, így hétvégén kicsit kiengedtük a gőzt, és persze a zöldkártyára is koccintottunk” – mesélte a színész. - ”Heti öt-hat alkalommal sportolok, gyerekkorom óta része az életemnek, és nagyon sokféle ágát kipróbáltam már. Szívesen szörfözöm, görkorcsolyázom, úszom a tengervizes uszodában. Legnagyobb kedvencem pedig az óceánparti „játszótér” felnőtteknek, alig vártam, hogy újra ott edzhessek” – tette hozzá Iván.

 


 

Ilyen a szüret Irigy Hónaljmirigy módra

Saját borát szeretné fogyasztani az év végi nagykoncerteken az Irigy Hónaljmirigy. A fiúk már régen tervezték, hogy megtapasztalják a borkészítés minden jelentősebb mozzanatát. Ellátogattak hát Etyekre, a Rókusfalvy Birtokra, ahol egészen közelről ismerkedhettek meg a szőlő feldolgozásának rejtélyeivel. Uszkó Laci, Papp Feri és Sipos Tomi azonban hamar rájött, a nehéz fizikai munkát kívánó szüret nem kifejezetten nekik való, maradnak ott ahol eddig, inkább szájon át élvezik az istenek nedűjét.

 Szüreteltek az Irigy Hónaljmirigy tagjai. Ha nem is kelnének versenyre a legnagyobb borászokkal, a srácok azt vallják, sosem árt minél többet tudni az italról. Uszi most járt először életében szüreten, aminek egyetlen oka van: ott túl korán kell kelni. „Nagyon jól éreztük magunkat a szüreten, főleg azért, mert nem kellett sokat dolgozni, Rókusfalvy Pál inkább csak megmutatta, hogy készül a bor. Még sosem szüreteltem, de csak azért, mert túl korán kezdődik a munka, én akkor még nem bírok felkelni.” – mondta el a zenekar billentyűse.

 Papp Feriben gyermekkori emlékeket ébresztett a szüret. „Édesapámnak volt szőlője, úgyhogy láttam már szőlőt és tőkét is életemben. Rengeteget jártunk a telekre, mi az ottani munkát csak rotációs hadműveletnek neveztük a bátyámmal. Pénteken elutaztunk mosolyogva, vasárnap pedig vert seregként értünk haza. Apukám kitanulta a borászatot, ő csinálta a környékben a legjobb bort, mindenki hozzánk járt a környékben kóstolgatni. Áram ugyan nem volt a telken, így gyertyafénynél borozgattak hosszú estéken keresztül” – emlékezett vissza Feri

A fiúk a kis kikapcsolódás után teljes erővel vetették bele magukat a munkába. Nemsokára vadonatúj videóklippel jelentkeznek, valamint készülnek a decemberi nagykoncertekre is.


 

Botrányra éhesek az amerikai tévénézők


Szeptember 29-én rekord nézettséggel folytatódott a Botrány (Scandal), mely az országos amerikai tévézés új kedvence. Legutóbb a második évadfináléra volt kíváncsi a legtöbb néző, most azonban 13%-kal több embert ültetett le a képernyők elé Shonda Rhimes sorozata, mint akkor. Az előző szezonpremierhez képest majdnem kétszer annyian követték a Botrány várva várt folytatását, 10,5 millióan izgultak kedvenc krízismenedzserükért, Olivia Pope-ért.

 Bizony kellett is, hiszen a történet szerint kipattant a Kerry Washinton által alakított PR-os és az amerikai elnököt, Fitzet játszó Tony Goldwyn közti titkos és tiltott románc. De hogy ki szivárogtatta ki a titkot? És miért? Többek közt erre is választ kaphatott az, aki a Botrány harmadik évadának nyitányát választotta, és az, aki így tett, többnyire véleményt is nyilvánított róla. Hivatalos értesülések szerint több mint 700 ezer tweetben osztották meg egymással a látottakat a rajongók.

 A harmadik évad nyitányát első körben 10,5 millióan, összesen, az ismétlésekkel együtt pedig több mint 12 millióan követték, amivel csütörtök este a Botrány a második legnézettebb sorozat lett országos szinten. A pilotot annak idején 7,3, a második szezon kezdését pedig 6,7 millióan kísérték figyelemmel.

  „A harmadik évad sokban különbözik majd az eddigiektől” – mondta el Tony Goldwyn, aki a sorozatban már a választásokra készülő Fitz elnököt játssza. –„Sötétebb, komplexebb lesz a történet. Eddig is történtek megdöbbentő dolgok a Botrányban, de innentől kezdve egészen csontig hatoló fordulatokra számíthatnak a nézők. Amik lassan, de annál biztosabban bontakoznak majd ki.

 A Botrány Magyarországon csak a Universal Channel műsorán látható és hamarosan idehaza is bemutatkozik a folytatás!

 


 

Sztárok estek egymásnak a Menny a Pokolba? évadzárójában
Varga Viktor: ?Beteg volt az, aki ezt kitalálta!?

A VIVA legújabb műsorában a pokolba küldte és jól megszívatta a magyar sztárvilágot, Sarka Kata dalra fakadt, Győzike egy szőrös férfitől ijedt meg, Fekete Pákó esett-kelt, Fluort árammal sokkolták, Soerii és Poolek pedig nagymellű nőért birkózott.  A 16 részes első évad záró részében különleges adás keretében estek egymásnak a válogatott sztárok, így visszatért Varga Győző, Fluor, Cinthya Dictator és Varga Viktor, Talán Attila és Müller Attila is. A tét nem volt más, mint elnyerni a legbevállalósabb magyar celebnek járó díjat!

A Menny a Pokolba’ évadzárója merész, gyomorforgató és újfent rázós húzásokkal sokkolta a résztvevő celebeket, akik rendkívül nagy elánnal kezdtek neki a küzdelemnek. Fluor Tomi és a rocker Talán Attila együtt is alig tudta megállítani Müller Attilát, aki olyan feszült lett Varga Viktortól és barátnőjétől, hogy trükkös feladatok helyett egyszerűbben rendezte volna le a vetélkedőt.

Rumcájszka nagyon kemény volt, de Győző, aki csibészkének öltözött, még jobban kitett magáért!” – mondta Attila, aki így fejezte ki aggodalmát Varga Viktor egyre terebélyesebb szakálla miatt. A műsorvezető ellenben a chilis hússal már nem tudott megbirkózni, kis híján viszontláthatták reggelijét a VIVA rajongói.

Varga Győző egy személyben képviselte a fináléban azt a humort, amit az Irigy Hónaljmirigy rajongói megkedveltek, a prímet azonban mégis névrokona, Varga Viktor és csirkének öltözött barátnője, Cinthya Dictator vitték el. „Nagyon vicces volt Cinthyát beöltözve látni, azonnal meg is kívántam a kis csirketestét.” – vallotta be Viktor, aki a kamerák kereszttüzében rögtön le is teperte a lufikat fenekével pattogtató lányt, a műsorról pedig annyit mondott el: „Beteg volt, aki ezt kitalálta!” – majd arcszőrzetébe mosolygott.

Fluor Tomi a rá jellemző lazasággal vetette bele magát a feladatokba, elmondása szerint nincs rosszabb az unalomnál, a VIVA új műsorára pedig ez az utolsó jelző, amit mondani lehetne. „Ha a fagyi csípős, én aztán simán elnyalom, mert ez csak kaja. Ha viszont csípős, akkor kihívás. És nekem bizony kell a mindennapi kihívás!” Az énekes azért maga is megismerte a fájdalmat, hiszen az Animal Cannibals slágerét rappelve kellett csirkedarabokat gyűjtögetnie, meglehetősen rázós nehezítéssel. A feladat sikerült, de így sem volt elég a győzelemhez: a csatát végül a Varga Győző, Varga Viktor, Cinthya Dictator trió nyerte, kiérdemelve így a műsor legbevállalósabb celebjeinek járó címet.


 

Jegykezelőnek állnak a Class FM sztárjai

Popcorn illat, dübörgő hangtechnika, élethű karakterek. Abaházi Csaba fiaival, Kovács Áron pedig egyedül is szívesen járja a mozikat. Vágó Piros a művészfilmekre, míg kisfia az autós mesékre esküszik. A Class FM népszerű műsorvezetői azonban ezúttal kicsit másként hódolnak moziszenvedélyüknek.

Vágó Piros, Kovács Áron, Abaházi Csaba és Garami Gábor is jegykezelőként próbálhatja ki magát a hétvégi Cinema City FilmÜnnep alkalmából, a hétköznapokban azonban ők is gyakran kapcsolódnak ki a vetítővászon vonzásában. A sztár jegykezelők célja, hogy támogassák és népszerűsítsék a minőségi filmélmény és mozizás szeretetét. Abaházi Csaba egyik kedvenc családi programjaként emlegeti a mozizást, a 3D pedig egyenesen megbabonázta. Kovács Áron filmek tekintetében mindenevő, Vágó Pirosnál azonban a forgatókönyv meghatározóbb a technikai újdonságoknál. „Óriási mozirajongó vagyok, igyekszem akár napi egy filmet elfogyasztani, persze nem mindig engedi az időm. Pozitív befogadó vagyok, hiszem, hogy minden filmben van valami jó, a rendező szándékának megfejtése pedig mindig jó szellemi játékot jelent számomra. A fiam hozzám hasonlóan nagy filmőrült, hat éves kora ellenére pedig különösen jó dramaturgiai érzékkel ragadja meg a poénokat.” – mondta Áron, akit az utóbbi időben fogott meg igazán a 3D, sőt hamarosan saját koncert DVD-je is ebben a formátumban lát napvilágot.

„Szerintem a mozi az egyik legnagyobb varázslat a világon, mégis hosszú ideig kimaradt az életemből. A gyerekek óta azonban havonta legalább egyszer lecsapunk a legújabb animációs filmekre. Én meglepő módon a romantikus vígjátékokat is kedvelem, különösen rajongok Robert De Niro alakításaiért, de például az egyik örök kedvencem a Remény rabjai.” – mesélte Abaházi Csaba. Hazánk legnépszerűbb kívánságműsorának házigazdája azt is elárulta, hogy nemrégiben járt először IMAX vetítésen, amely teljesen levette a lábáról.

 „Gyerkőc nélkül sokkal gyakrabban jártunk mozizni, bár már Zalán is egyre jobban élvezi az ilyen programokat. A repülős és autós mesék abszolút sikert aratnak nála, a Verdákat például imádta. Számomra a technikai megoldásokkal szemben sokkal fontosabb, hogy mennyire fog meg a sztori, vagy éppen a karakterek. A kissé elvont francia és spanyol filmek jönnek be leginkább, amelyek finom eszközökkel világítanak rá az élet szépségeire. Persze az Igazából szerelem is örök klasszikus nálam.” – magyarázta Vágó Piros.

 Ha a Class FM sztár műsorvezetőinél szeretnél belépőt váltani kedvenc filmedre, akkor a Cinema City FilmÜnnep keretein belül, október 10-én 20 órától és október 13-án 18 órától látogass el az Allee Bevásárlóközpontba, ahol ráadásul kedvezményes jegyárak és különleges programok is várnak!


 

Sztárok Barbi-szamáron
Ada ugratott

Ada gyermekeit szívesebben látja lovon, mint önnön magát. Nyári Edit és Alíz nemcsak a lovaspólók rendszeres látogatói, maguk is gyakran lovagolnak. Király L. Norbi azonban több negatív élmény után kifejezetten retteg ettől az állattól. Ezek után hogy kerültek ők mindannyian egy szamárra?

A Reflektor műsorvezetője, valamint a X-Faktor felfedezettjei a minap az ócsai lovasfarmon jártak, ahol nagy türelemmel várta őket Barbi, a szamár. Két csoportra osztva, különböző feladatokat oldottak meg szamaragolva, így szlalomoztak, vagy éppen üveggel egyensúlyozva galoppoztak. Már amikor Barbi is ezt akarta… A jámbor állat néha megmakacsolta magát, de Adát annyira megszerette, hogy vele még ugratni is volt kedve.

Az el Jimador tequlia könnyed, mexikói hangulatú rendezvényén a közkedvelt könnyűsúlyú sztárok, az észak-amerikai ország emblematikus állatának társaságában meséltek lovaglási élményeikről: „Életemben először és utoljára 9 évesen ültem lovon. 3 méter után kértem, hogy hadd szálljak le, úgyhogy nem mondhatnám, hogy nagy karriert futottunk be mi ketten– nosztalgiázott Ada, a Reflektor gyönyörű műsorvezetője. – A gyerekek viszont nálam sokkal vagányabbak, gyakorlatilag nincs félelemérzetük, ők többször kipróbálták már ezt a sportot.”

Ada most bátorságot vett magán, és amikor eljött az idő, csak egy széket kért, hogy könnyebben felpattanhasson a szamárra. Bár azt mondja, remegett, miközben az akadálypályán végigment, tény, hogy ő volt az egyetlen ember, akinél Barbi hajlandó volt megközelíteni a 30 cm magasra keresztbe helyezett lécet. „Állítólag az akadályt látván 10-ből 7-szer meg sem mozdul a szamár, nálam pedig nemhogy átlépte, versenyló módjára átugrott rajta, és vágtáztunk is pár métert” – teszi hozzá sikerélményét az RTL Klub műsorvezetője.

 Ada sporttársa Király L. Norbi volt, aki az akadálypályán úgy szlalomozott, mint senki más. Bár a lovaktól egyenesen retteg, Barbival gyors barátságot szőtt: „Három lovas élményem volt: az egyik alkalommal ledobott, egy másik megharapott, harmadjára pedig úgy megkergetett egy ménes, hogy lepörgött előttem az életem. Ezek után azt gondolom teljesen normális, ha azt érzem, kerülnöm kell ezt az állatot” – látja be az énekes. 

Nyári Alíz és Edit azonban kifejezetten lóbarátok, bátran etették kézből a szamarat is. Mint kiderült, amellett, hogy lovaspóló versenyek rendszeres látogatói, gyakran lovagolnak is. „Az állatoktól alapvetően nem félünk, inkább az ismeretlen dolgoktól. Egy kedves ismerősünknek van lovardája, oda rendszeresen kijárunk” – mondja Edit. „Fárasztó és számomra szokatlan volt, hogy Barbit noszogatni kellett, nem olyan könnyű elindítani, mint egy lovat, ugyanakkor nagyon jókat nevettünk a feladatok során, igazi élmény volt” – tette hozzá Alíz.

Ki fél, ki nem, de tény, hogy Fortuna ezúttal a „majrésabb” csapat mellé állt, így a versenyt Ada és Király L. Norbi nyerte. No és Barbi!


 

Sztárok és kutyáik
Kutyakereső alkalmazást teszteltek a sztárok

Akinek van kutyája, sejtheti, milyen rettenetes érzés az elcsatangolt ebet keresni, nem tudjuk, merre induljunk, kihez forduljunk. Többek között ebben is segítséget nyújthat a Vigyél Haza! mobil alkalmazás, amelyet olyan sztárok jelenlétében mutattak be, mint Radics Gigi, Terecskei Rita, Puskás Peti és Ganxsta Zolee.

 Vidám négylábúak, állatbarát sztárok és egy különleges újítás... Terecskei Ritáról sokan tudják, hogy pártolja a kutyusok örökbefogadását, hiszen már három ebet vett magához. Ganxsta Zoleenak szintén mindkét kutyája mentett. Puskás Peti annyira szereti az állatokat, hogy ha tehetné,kutyaszállót nyitna. Radics Gigi is imádja kedvencét, de sajnos előfordult már, hogy a kis bolognese megpróbált elszökni tőle. A sztárok a Vigyél Haza Alapítvány és a Telenor kutyakereső alkalmazásával ismerkedtek, amelynek segítségével hatékonyabban kereshetjük elveszett kedvencünket, de akkor is a segítségünkre lehet, ha elkóborolt állatot találunk, sőt egy eb örökbefogadásakor is információkkal szolgál.

Radics Gigi köztudottan nagy állatbarát, csöppnyi bolognese kutyusát a sajtótájékoztatóra nem tudta magával hozni, helyette egy befogadottnégylábú, Canon kísérte el. „Most egy közeli ismerősöm kutyáját hoztam magammal, mert az én kedvencem, Samantha nagyon félénk. Viszont sajnos gyakran megpróbál olajra lépni, ha kinyitjuk a kaput kifut, vagy séta közben kibújik a nyakörvből. Ilyenkor mindig nagyon megijedek, el sem tudom képzelni, mit tennék, ha eltűnne. Mindenképpen letöltöm a Vigyél Haza alkalmazást, mert ilyen esetekre nagyon jó megoldást jelenthet, de remélem nem nagyon kell majd használnom” - mondta el a fiatal énekesnő.

Ganxsta Zolee óriási argentin dogjai első látásra félelmetes látványt nyújthatnak, azonban percek alatt kiderült, hogy a hatalmas jószágok nagyon barátságosak, bár féken tartásukhoz nagy erőre van szükség.„Mindkét kutyám mentett, Donna egy 8 éves szuka, Leon pedig 3 éve él velünk. Amikor ő hozzánk került pont nem voltam otthon, így először le kellett játszanunk a hatalmi harcokat, hogy tudja ki is a falkavezér, de most már nagyon jóban vagyunk. Donna régebben gyakran kiszökdösött a hátsó kerítésen, ilyen esetekben is segítséget nyújthat ez az applikáció” - tette hozzá Ganxsta.

 Az esemény fénypontja egy kutya-frizbi bemutató volt. Puskás Peti otthonosan dobálta a frizbit, hiszen ő már korábban is kipróbálta ezt az ügyességi sportot. Terecskei Rita most ismerkedett meg a játékkal, de kutyája Csipike nem igazán mutatott érdeklődést repkedő tárgyak iránt. 

A Vigyél Haza! mobil alkalmazás letöltése és használata az Android áruházból ingyenes, és mindössze néhány másodpercig tart.


 

Női legénységgel hódította meg a Balatont Kamarás Iván

Kamarás Iván különleges legénységgel szállt vízre az idei Kékszalag vitorlásversenyen. A színész Nagy Adrival, Szabó Zsófival és Horváth Évával hajózott a magyar tengeren. 

Kamarás Iván nagy utazó hírében áll, több tenger partján megfordult már, de a Balatonra minden nyáron ellátogat, ezért úgy gondolta, a 45. Kékszalag Vitorlásversenyen is kipróbálja magát. A köztudottan sportos színészhez három szépség csatlakozott Balatonfüreden. „Engem a sport minden formája kikapcsol és feltölt. Napi ezer métert szoktam úszni, ami a „magyar tengerben” még nagyobb élmény. Vettem már részt vitorlás versenyen, de ez az első Kékszalagom, kimondottan élvezem, hogy segíthetek a kapitánynak a hajón – kezdi Iván. – A lányok eleinte nagyon lelkesek voltak, de ha épp nem volt feladatuk, azonnal kifeküdtek napozni” – tette hozzá nevetve.

Horváth Éva gyakorlottnak mondhatja magát, hisz már a tavalyi versenyen is vízre szállt. „Már egy évvel ezelőtt is hihetetlen izgalommal vágtam bele a feladatba. Idén külön öröm számomra, hogy a lányokkal és Ivánnal együtt indulunk a The Famous Grouse hajón, nagyon jól összerázódott a csapat. Igaz, mi lányok leginkább csak az indulásnál segédkeztünk, de szerencsére ezt a legénység sem vette rossz néven” – meséli a barna szépség.

 

A Jóban Rosszban csinos színésznője, Szabó Zsófi sem először ült vitorlás hajón, de ezen a bajnokságon még nem vett részt. „Imádom a Balatont, a vitorlázást, nagyon jó kikapcsolódás, amire most szükségem is van a nagy hajtás után. Füred egyébként is a kedvenc városom az északi parton, szívesen jöttem most is ide. Gyönyörű a tó és hangulatos a kikötő” – árulta el a színésznő, aki még azt is elhatározta, hogy megvalósítja rég dédelgetett álmát, leteszi a vitorlás vizsgát.

 „Én tavaly vitorláztam először – veszi át a szót Zsófitól a csodás hangú énekesnő, Nagy Adri. – Hatalmas élmény volt, aktívan közreműködtem én is. Régi vágyam, hogy elinduljak a Kékszalagon. Apukámék, akik itt laknak a Balatonnál, nemrég vettek egy kisebb hajót, azon gyakoroltam a versenyre.”

 

 

 


 

12 hónapra elköszönt a Tankcsapda a budapesti nagyszínpadoktól

Június 14-én lépett fel Budapesten idén utoljára önálló koncerttel a Tankcsapda zenekar, a Soproni által életre hívott Optimizmus Napján. Ezzel az együttes 12 hónapra elköszönt a fővárosi nagyszínpadoktól, és ezt a sörmárkával karöltve nagyszabású eseménnyel ünnepelték. Sőt a Budapest Parkban, a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén lehetőséget biztosítottak egy feltörekvő rockbandának is a bemutatkozásra.

Vendégzenekarnak bárki jelentkezhetett egy demóval, és a felhívás 3 hete alatt 395 együttes élt is a lehetőséggel. Rengeteg ígéretes zenekar küldött be zeneszámot, a nyertes bandáról pedig csakis a Tankcsapda tagjai döntöttek. A beérkezett felvételek többszöri meghallgatása után végül egy váci együttes, a Rocken Dogs mellett tették le a voksukat, így ők léphettek fel sokezer ember és a sajtó képviselői előtt a június 14-i koncerten a Tankcsapda vendégeként.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen sok zenekar vette a fáradtságot és jelentkezett, ilyen mennyiségre azonban nem számítottunk. Közhelyes ilyenkor azt állítani, hogy nehéz döntés volt, de mivel tényleg ez az igazság, nem is tudnánk erre mást mondani. Tényleg sok jó zenekart hallhattunk, amatőröket és profikat, mindenféle rock, metal, és egyéb stílusban. Ebből végül öt maradt a „döntőben”. A választás végül a váci Rocken Dogsra esett. Sok szempontot vettünk figyelembe, és ha egyszerűen kellene megfogalmazni miért pont ők: az old school, csupasz rock n’ roll érzés döntött mellettük….” –nyilatkozták a Tankcsapda tagjai.

A szervezők célja volt, hogy bizonyítsák, bármi lehetséges, megéri pozitívan szemlélni a dolgokat, hiszen ha valaki tehetséges, akkor kinyílhat számára a világ. Éppen ezért a Soproni és a Tankcsapda is reméli, hogy ez a fellépés elindítja majd a zenekar karrierjét. A nyertes Rocken Dogs mellett a döntőbe jutott másik négy zenekart, név szerint: At Night I Fly, Babes in the Wood, Barbears, Cube, is szeretné megjutalmazni a Soproni sörmárka. Így a Rocker Kutyákkal együtt egy éven keresztül heti egy tálca  (alkoholos és alkoholmentes) Soproni sörrel is gazdagodnak, és videójuk felkerül az Innék egy Sopronit Facebook-oldalra is. Így több mint 200 000 ember hallja majd őket.

A Tankcsapda pedig ezzel a koncerttel elköszönt a fővárosi nagyszínpadoktól, hiszen legközelebb 12 hónap múlva, az együttes 25. évét megünneplő látványos önálló koncerttel tér vissza Budapestre


 

oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat