napja 
 

Kállay-Saunders András legnagyobb kritikusa a szerelme (Sztárok - Interjúk)
A magyar-amerikai énekes lett A hét sztárja a Class40-ben
Kállay-Saunders András legnagyobb kritikusa a szerelme

Tehetségkutatóban mutatkozott be először Kállay-Saunders András, aki az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselheti. Az énekes bevallotta, ha zenéről van szó, bizony párjával, Tolvai Renivel nem kímélik egymást: minden esetben őszintén véleményezik megjelenés előtt a dalaikat. András a Class40-ben Kiss Orsinak és Kovács Áronnak Reniről, a terveiről, és arról mesél, hogy egyre több országban kedvelik dalait. Nemzetközi siker kapujában a magyar-amerikai sztár?

Kállay-Saunders András legnagyobb kritikusa szerelme, Tolvai Reni. Az énekes őszintén mesélt Orsiéknak arról, hogy párjával mindent megbeszélnek, a megjelenésre váró dalokat is mindig véleményezik. „Renivel nagyon őszinték vagyunk egymással. Ha valamelyik szöveg vagy dal nem tetszik neki, akkor megmondja, és ez fordítva is így működik. Előfordult már az is, hogy lebeszéltem egy dalról, mert azt éreztem, nagyon nem az ő stílusa. De azért azt szoktam mondani, hogy a végén mindig az ő véleménye legyen a döntő, hallgasson a szívére.” – mesélte András, akinek szerelme az Eurovízió alatt éppen Amerikában lesz.

Áron arról is érdeklődött, hogy 29 évesen gondolkozik-e már az énekes a gyerekvállaláson. „Egyelőre nem tervezek gyereket, csak a karrieremre koncentrálok” – vallotta be A Dal 2014 győztese. Kiss Orsi azonban inkább arra volt kíváncsi, milyen nemzetközi sikerre számít András most, hogy Magyarországot képviselheti az Eurovíziós Dalfesztiválon. „Pár ország már most licenszelné a dalomat, zenei tévécsatornák, rádióadók szeretnék játszani a Runningot. Dániában az Eurovíziós faluban is fel fogok lépni, akusztikus koncertet adok majd” – tette hozzá a leghallgatottabb rádió stúdiójában András.

Az énekes nem először próbálkozott az Eurovízióra való kijutással, András azonban bízik legújabb dalában. „Nagy kedvencem a Running. Igen, a My Baby talán fülbemászóbb, poposabb, rádiósabb szám, de ez a dal jóval különlegesebb, azt gondolom, megmutatja a művészi oldalamat.”Arra a kérdésre, hogy vágyik-e nemzetközi elismerésre, így válaszolt: „Minden énekes álma, hogy világszerte megismerjék a dalait, én is szeretném, ha minél több országban sláger lenne a Running.” – vallotta be, és hozzátette, bizakodásra ad okot, hogy egy felmérésen kiderült, a német és a norvég induló után a dánok harmadik legnagyobb kedvence a felvétel.

Hogyan készül az Eurovízióra Kállay-Saunders András? Miképp küzdötte le az évekig tartó lámpalázat, amely megnehezítette fellépéseit? Április 27-én, 17:00-tól kiderül a Class40-ben, ahol hétről hétre a legnépszerűbb sztárok mesélnek a műsorvezetőknek, és a zenei hírek, érdekességek és kulisszatitkok mellett az is kiderül, hogy melyek hazánk legnagyobb slágerei.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat