napja 
 

Hazánk legjobb pasijai versengenek a Playboy Man of the Year díjáért (Sztárok - Interjúk)
Hazánk legjobb pasijai versengenek a Playboy Man of the Year díjáért

Határozottak, intelligensek, nyitottak – ennek jegyében indított szavazást a Playboy magazin, hogy kiderítse, kik az ország legmeghatározóbb férfijai. A nyuszis magazin Man of the Year elismerését idén először vehetik át a legjobb pasik.

Öt kategóriában, öt olyan férfi kapja meg idén első alkalommal a Man of the Year díját, akik kiállásukkal, habitusukkal és intelligenciájukkal megtestesítik mindazt, amit a Playboy képvisel: a hedonizmust, a nyitottságot, és azt a fajta szabadságot, amely éppen addig terjed, amíg nem korlátoz másokat. A médiaszereplő, a gasztronómia, az internesetes innováció, valamint a sportoló kategória legjobbjai mellett a legstílusosabb férfiak is esélyesek a címre. Az utóbbiak mezőnyében Till Attila többek között Kovács Ákos és Király Viktor mellett verseng a Playboy elismeréséért. A TV2 extravagáns műsorvezetője kerüli a trendeket, az egyedi öltözködés kulcsa szerinte a bátorságban rejlik. „Az elmúlt években a tévénézők már számtalanszor láthattak különleges szettekben. Szeretek öltözködni, mondhatni abszolút divat érzékeny vagyok, bár a hétköznapokban azért visszafogottabb a megjelenésem. A stylistokkal mindig odafigyelünk arra, hogy valami különlegeset válasszunk, szívesen játszom a különböző színekkel és formákkal. Szerintem a stílusosság ebben a játékosságban, és főként a bátorságban rejlik, nem a trendek majmolásában.” – vélekedett Tilla, aki természetesen megtiszteltetésként ért a jelölés.

Kiss Ádám meglepetten szembesült a jelöléssel. A legjobb médiaszereplő kategóriában olyan nevek mellett esélyes a díjra, mint a Morning Show és az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs, vagy a Class FM program tanácsadója és műsorvezetője, Csiszár Jenő. „Bevallom évek óta Playboy előfizető vagyok, még a barátnőm is bele szokott lapozni a magazinba. A többi jelöltet látva igazán megtisztelő, hogy ennek a „halálcsoportnak” részese lehetek” – viccelődött Kiss Ádám - „14-15 évesen még hatalmas szám volt, ha hozzájutottunk egy-egy ilyen tartalomhoz, főleg, hogy még internet sem volt. Természetesen mindig arra mentünk, hogy minél több fedetlen testrészt láthassunk” – tette hozzá a humorista.

 

Nagy Viktor, világbajnok vízilabdázó a legkiemelkedőbb sportolók között esélyes a nyuszis magazin díjára. „Nagyon örültem a jelölésnek, és meglepett, hogy már most rengeteg szavazatot kaptam az olvasóktól, nagyon jól esik. Playboy-os emlékekről a csapattársaim szerintem többet tudnának mesélni, persze kamaszként minden fiúnak kuriózum volt, ha egy ilyen magazin kerülhetett a kezébe” – mondta Viktor, aki jelenleg a bajnoki címért harcol szegedi csapatával.

Szavazz te is Tillára, Nagy Viktorra, Kiss Ádámra, valamint az öt kategória további jelöltjeire a http://www.playboy.hu/man/ oldalán április 10-ig!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat