.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9   

 
Ünnepi titkaikról mesélnek az IHM tagjai

Fából készült varázskard, saját gyártású hógömb, „szexis” naptárak… az Irigy Hónaljmirigy tagjai minden évben saját maguk által barkácsolt meglepetésekkel lepik meg egymást Karácsonyra. Az ajándékozásnál egy szabály van: nem szabad rá pénzt költeni.

 Az IHM tagjai évek óta együtt is megünneplik a szeretet ünnepét, és megajándékozzák egymást. A kézzel készített meglepetéseknél a fiúk igazán elengedik a fantáziájukat, az évek során rengeteg vicces ajándékkal örvendeztették már meg egymást. Sipos Tomi egyik kedvenc ajándékát a bátyjától kapta: Peti egy műanyag tortatartóból fabrikált betlehemet. 

„A srácokkal minden évben összejövünk Karácsony előtt, és megajándékozzuk egymást, néhány alkoholmentes koktél kíséretében” – kezdte nevetve Tomi. „Mindig kézzel készítjük a meglepetéseket, az elmúlt évek során jégszobortól kezdve, a „szexis” naptárig minden előkerült már. Az egyik kedvencem a tortatartóból készített Betlehem, a tetőre még csillagokat is ragasztott a bátyám. Másik emlékezetes ajándék volt számomra egy terítő, amelyre kissé pajzán jeleket hímzett Peti. Az esküvőmön ő volt a tanúm, és ragaszkodtam hozzá, hogy ezen legyenek a karikagyűrűk” – emlékezett vissza a fiatalabb Sipos. Tomi azt is elárulta, ez a Karácsony más lesz, mint a többi, hiszen Emma lánya már elmúlt egy éves, így számára is élmény lesz az ünneplés.„Hatalmas fejtörést okoz számunka, hogy hová tegyük a karácsonyfát, nehogy Emma magára rántsa.”l Tomi felesége és gyermeke mellett testvére családjával és édesanyjával tölti majd a szentestét.

Kabai Laci is féltve őrzi Sipos Petitől kapott ajándékát. A dobost egy zenélő hógömbbel lepte meg a csapat frontembere. „Évekkel ezelőtt a koncertstábunkból az egyik lány azt mondta rám, hogy úgy nézek ki, mint a prérifarkas, ezért kaptam egy hógömböt, amiben ez a mesefigura figyel. Itt az ideje egy új gömbnek, mert kicsit megnyúlt a bőröm, így már inkább egy shar pei kutyára hasonlítok” – nevetett Kabai Laci, aki azt is elárulta, náluk már december 23-án áll a karácsonyfa. „Amikor a fiunk kicsi volt, 23-án éjjel, a fellépések után díszítettük a párommal a fát, hogy reggel meglepetés legyen számára. Patrik már 18 éves, de annyira hozzászoktunk ehhez, hogy azóta is minden évben így csináljuk” – mesélte a zenekar dobosa.

Papp Feri egy régi karácsonyi emléket is felelevenített, amely egyáltalán nem volt kedves számára. „1987-ben mumpszos voltam szenteste, nagyon haragudtam a világra, hogy ott sorakoznak az ajándékok, én pedig egyikkel sem játszhatok” – nosztalgiázott Feri, aki egyszer fából készült excaliburral lepte meg Varga Győzőt.

A Mirigyek igyekeznek kipihenni magukat az év végén, hiszen mozgalmas időszak áll előttük. A csapat jövőre lesz 25 éves, születésnapjukat látványos nagykoncerttel ünneplik meg. Ráadásul a zenekar tagjai idén nem csak egymásnak, de rajongóik számára is különleges meglepetéssel készülnek…


 

Angyal lett Molnár Andiból, Tücsiből és Tóth Laurából

Molnár Andi, Tücsi és Tóth Laura mostantól hivatalosan is angyalok lettek: Horti angyalai. A szépséges hölgyek Charlie helyett Horti Gábornak dolgoznak: a SportKlub képernyőjén az ő parancsait követve teljesítenek küldetéseket. Testközelből próbálják ki a legkülönbözőbb sportokat.

Az egykori versenytáncos Molnár Andi élvezte az első kalandot, amerikai fociban mérették meg magukat a lányokkal. Bár a három angyal közül ő rendelkezik egyedül igazán komoly sportolói múlttal, mégis aggódik, hogy sikerül-e tartania a lépést a többiekkel. „Szerintem én vagyok a legfiúsabb a lányok között, még a blokkolást is bevállaltam, örömmel mentem neki az ellenfél játékosainak. Ugyanakkor tartok tőle, hogy a többi versenyszámban esetleg lemaradok. Tudok veszíteni, csak nem szeretek”– nevette el magát a SportKlub műsorvezetője.

 „Angyaltársa” a modell Tóth Laura, akitől egyáltalán nem áll messze a sport, különösen, ha fociról van szó.  „Kiskoromban hamarabb tanultam meg fejelni, mint állni” – mondta Laura. Édesapja játékvezető, férje pedig Laczkó Zsolt válogatott játékos, ahogyan ő fogalmaz, a „foci a végzete.” Laura elárulta, „mesterükért”, Horti Gáborért valósággal rajong. „Összehasonlíthatatlan a stílusa, úgy közvetíti a meccseket, mint senki más, nem lehet mellette unatkozni. Ez tetszik a Horti angyalaiban is: ez egy kimondottan szórakoztató műsor, sok humorral” – nyilatkozta az angyal. Az első küldetés, az amerikai foci kipróbálása szó szerint maradandó nyomokat hagyott Laurában. Megsérült edzés közben a lába, így az esti bemutatóját is csak komoly fájdalmak árán tudta teljesíteni.

 Aryee Claudia, ismertebb nevén Tücsi elmondása szerint rovarokkal és kígyókkal bármikor meg lehet ijeszteni, ám egy kis sporttal soha.  Érdekesség, hogy Tücsi egyszer már tündökölt angyal szerepben. „Apukámat Charlie-nak hívják, így adta magát, hogy egy futóversenyen a csapatunkat Charlie angyalainak nevezzük el” – emlékezett vissza a SportKlub Híradójának háziasszonya, aki nagyon örül, hogy az új műsorban egy másik arcát is megmutathatja.

 A „főnöknek”, Horti Gábornak mindössze a sziluettje látszódik majd az új produkcióban – ő így értékeli a lányok teljesítményét. „Három csinos nő mellett mindenki jobban jár, ha én háttérben maradok. A parancsokat viszont én osztom” – mondta Horti Gábor.

 

Horti angyalai – minden szombaton 20:00-tól a SportKlub műsorán!


 

Ganxsta Zolee nem vonul kolostorba
Hokipályán győzedelmeskedett csapatával a zenész

Nagy volt a tét, de mindenki megnyugodhat, Ganxsta Zolee végül megúszta. A szókimondó rapper ugyanis a tavalyi hokimeccs után azt a felelőtlen kijelentés tette, ha a revans másodszorra sem sikerül, kolostorba vonul. A jégkorong-rajongó hírességek idén is vegyes csapatokban mérték össze erejüket a sportág nagyjaival, akikhez ezúttal a SportKlub két műsorvezetője, Világi Péter ésHetthéssy Zoltán is csatlakozott.

Ganxsta Zolee, Kiki, Harsányi Levi és a Neotonos Végvári Ádám - két „újonccal” kiegészülve - egy barátságos mérkőzés erejéig idén is hokiütőt ragadott. Megérte újra korcsolyát éleztetni, ugyanis a finnek kedvenc vodkájának rangadóján ezúttal olyan dolog történt, ami két évig váratott magára. A Kartel fenegyereke végre igazán büszke lehet, hiszen csapata győzelmet aratott.

„Végre bejött a papírforma, egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy nyertünk” – kezdte diadalittasan Ganxsta. – „Nagyon jó volt a csapat, a profik közül Tokaji Viktorral és Holéczy Rogerrel kerültem össze. Annyira boldog vagyok, hogy most legalább három napig fixen nem térek magamhoz, és az sem mellékes, hogy a kolostortól is megmenekültem. De nem túl sportszerű, hogy csak magunkat fényezem, ha az lenne a kérdés, hogy ki volt a mezőny legjobb játékosa, akkor a válaszom egyértelműen az ellenfél csapatban játszó Harsányi Levi barátom” – folytatta némi cinizmussal a hangjában Zolee. –  „Azok a csodálatos cselek, a korongátvételek, a gólok… ja, azok nem voltak! Elvégre nem lehet mindenki akkora gólkirály mint én: a 17-ből 7-et én lőttem.”

Harsányi Levente idén nem a góloknak örült, őt inkább az tette boldoggá, hogy épségben hagyta el a pályát. „Régen nem voltam már jégen, és eléggé kivagyok, hogy így elbénáztam, de ha azt vesszük már az is nagy öröm, hogy nem sérültem meg”  kezdte a beszámolót Levi. „Ezeken a mérkőzéseken mindig az a legjobb, hogy együtt játszhatunk a válogatottal, akik ilyenkor visszalépnek a mi szintünkre, és ez parádés gesztus tőlük. Szerintem ők is jól érezték magukat, bár igaz, idén nem jött össze az eddigi stratégia, hogy egyfajta pattintó felületként üzemelek a pályán. Az elmúlt két évben ugyanis úgy működtünk, hogy rám lőtték a korongot, ami visszapattant - így „lövettek velem gólt”. Na, ez idén egyszer sem jött össze. De semmi pánik, van egy újabb évem rá, hogy kigyakoroljam a trükköt” – tette hozzá viccelődve Harsányi.


 

A sztárok bevadultak

Csobot Adél mosómedvével, Kocsis Tibo két fehér oroszlánnal, Steiner Kristóf pedig cápaharcsákkal fotózkodott. A hírességek azért pacsiztak le a vadállatokkal, hogy régi félelmüket győzzék le, de volt, akit a kíváncsiság hajtott, vagy éppen egy súlyos civilizációs problémára kívánta felhívni a figyelmet. A sztároknak régi álma vált valóra a közös képekkel, így népszerűsítve tovább az országos #hiFIVE mozgalmat.

Három híresség is vadállatokkal fotózkodott a napokban. Csobot Adél a Budakeszi Vadaspark mosómedvéjét látogatta meg, Steiner Kristóf cápaharcsákkal szelfizett Izraelben, Kocsis Tibo pedig két oroszlánnal barátkozott össze egy-egy fénykép erejéig. A sztárok legyőzték félelmüket és pacsit adtak a vadállatoknak, csatlakozva a #hiFIVE kampányhoz, amely divathullámként söpör végig Magyarországon.

 „Az igazi #hiFIVE pillanat nem más, mint megélni egy örömteli pillanatot, legyen az egy jóhír, egy mókás esemény, és azt megkoronázva összecsapod a kezed valakivel. Én az örömömet most Dagival, a mosómedvével osztottam meg. Imádtam, pedig korábban nagyon tartottam tőlük” –mesélte  Csobot Adél, aki a többi hírességgel együtt az állatos #hiFIVE fotókat feltöltötte Facebook-ra és Instagramra, hogy mások is kedvet kapjanak csatlakozni a Fashion Days által indított mozgalomhoz.

Kocsis Tibo régi vágya volt, hogy fehér oroszlánokkal találkozzon, amire e megmozdulás remek alkalmul szolgált, s amelynek kapcsán Steiner Kristóf egy komolyabb problémára is felhívta a figyelmet.

"Hat éve folytatok vegán életmódot, azaz nem fogyasztok semmilyen állati származékot, kerülöm az állatokon tesztelt kozmetikumokat, és igyekszem felemelni a hangomat azokért, akik maguk nem tudják megtenni. Ismerd meg a cápaharcsát: bár vadon élő állat, a civilizációnknak „köszönhetően” a világ legrosszabb körülmények között tartott hala. Az én hiFIVE üzenetem mindenkinek: a saját, békés eszközöddel inspirálj másokat is arra, hogy közösen jobb hellyé változtathassuk ezt a bolygót” – mondta Kristóf fotója kapcsán.

A trendteremtő mozgalom célja, hogy az emberek vegyék észre a mindennapokban rejlő csodát és éljék meg az élet legapróbb pillanatait! További információ: www.fashiondays.hu/hifive

Fotó: Fashiondays.hu


 

Alkalmi szakácsnak állt Epres Panni és Benedek Tibor
Látványkonyhában készítette el a pár az olaszok specialitását

Kötényhúzás, tésztagyúrás, töltés, pörgetés, kóstolás és sütés – alkalmi séfként mutatkozott be a Trattoria Gusto két új társtulajdonosa, Benedek Tibor és Epres Panni. Kiderült: nem csak a kifutón, a medence partján és a magánéletükben állják meg a helyüket, hanem közös munkájuknak köszönhetően immár a gasztronómia világában is. A házaspár ihlette a budapesti családok olasz éttermének vadonatúj ételkülönlegességét, amelyet a látványkonyhában el is készítettek.

 Háromszoros olimpiai bajnokunk és modell felesége új szerepben mutatkoznak be: a hagyományos olasz specialitásokra szakosodott Trattoria Gusto társtulajdonosaként. Ez alkalomból kötényt húztak, alkalmi séfnek álltak, és megmutatták, hogyan készül egy hamisítatlan olasz fogás, a Focaccia di Recco. „13 évig éltem az olaszországi Reccoban, ebből Panni hét évig volt kint velem, számtalan emlék, élmény köt minket oda. Sokszor nosztalgiázunk azokról az évekről, és a legjobban az ottani ízvilág, az olasz ételek hiányoznak nekünk. Amilyen például a focaccia is – ez egy speciális vékony tészta sajttal töltve, forró kemencében pár perc alatt kész, egyszerű, mégis finom, laktató étel. Mi is beálltunk Pannival a látványkonyhába, megküzdöttem a tésztapörgetéssel, és bár nagyon finom lett a végeredmény, be kell látnom, az étterem olasz séfje, Simone sokkal ügyesebb nálam” – mondta nevetve Benedek Tibor.

Felesége nem csak a medence partján drukkol férjének - ezúttal a kemence mellől adta a tanácsokat, majd besegített a sütésbe. A gyönyörű modell még emlékszik arra, milyen volt, amikor Tibor sokkal gyakrabban tüsténkedett a konyhában. „Kapcsolatunk elején gyakran lepett meg olaszos ételekkel, például kagylós tésztával, amit imádok. Nagyon jól főz, de ő az a fajta férfi, aki a vacsorát kisujjból megoldja, a romokat viszont maga mögött hagyja, így a mosogatás még ezeknél a meglepetés vacsoráknál is rendszerint rám maradt” – árulta el mosolyogva Panni, aki örül, hogy ezentúl nem kell egykori lakóvárosukig, Reccoig utazni, ha focacciára fájna a foguk. Ez a tésztaétel ugyanis felkerült az étlapra - a Panni és Tibor ihlette különleges Focaccia di Reccot innentől kezdve bárki megkóstolhatja.

 

A házaspárnak eddig ritkábban volt lehetősége arra, hogy a gyermeknevelés és a munkájuk mellett kellő időt szánjanak egymásra, most azonban – lévén mindketten társtulajdonosok lettek – gyakrabban ülhetnek közösen az asztalhoz, és próbálhatják ki magukat a gasztronómia világában. „Ez persze nem azt jelenti, hogy kevesebb idő jut a két gyermekünkre, sőt, fontos, hogy itt nem csak a mi csemetéink, hanem más családok is jól érezzék magukat” – mondta Panni, aki azt is elárulta: míg fiuk, Mór rajong az olasz ételekért, Barka lányuk igazi kis konyhatündér, és ahogy apukájában, benne is buzog a versenyszellem: nemsokára süteménysütésre hívja kis barátait.

 

A gasztrokaland után a házaspárra meglepetés várt: jelenlétükben leplezték le ugyanis a „Hírességek falát”, amely az étterem kiemelt helyén gyűjti össze az ismert emberek fotóit – így Panniét és Tiborét – , akik belekóstolnak a Gustóban az eredeti olasz konyha ízeibe.


 

Sötétben tapogatóztak Szabó Győzőék
Új magyar találmányt teszteltek a hírességek A Fehér Bot Napján

Bekötött szemmel próbálta ki magát Péterfy Bori, Fábián Anita, Szabó Győző és Cseh Laci! A hírességek vizuális segítség nélkül vágtak neki olyan háztartási feladatoknak, mint például porszívózás, teafőzés, és egy olyan magyar fejlesztésű szerkezetet is teszteltek, amely a jövőben megkönnyítheti a látássérültek helyzetét. Szabó Győzőt a porszívózás izzasztotta meg, Cseh Lacit a teafőzés tette próbára.

 Vajon miként éli hétköznapjait egy látássérült ember? Hogyan oldja meg a látók számára teljesen természetes szituációkat, mint például a televízió távirányítójának kezelése, a teafőzés vagy éppen a porszívózás? Péterfy Bori, Fábián Anita, Szabó Győző és Cseh Laci A Fehér Bot napja alkalmából vállalkozott arra, hogy megtapasztalja, milyen az, amikor látás nélkül kell helyt állni egy-egy mindennapi helyzetben.

 Cseh Laci a vízben nem ismer akadályokat, a Láthatatlan Kiállítás eseményén, bekötött szemmel azonban megküzdött a feladatokkal. „Volt már olyan, hogy sötétített szemüvegben úsztam a medencében, ami kemény feladat volt, de a mostani kihívások nehezebbek voltak - a porszívózás például nem igazán ment, maradt is kosz rendesen a padlón” – mondta nevetve világbajnok úszónk.

A porszívózással meggyűlt a baja Szabó Győzőnek is. „Szó szerint megizzadtam! Minden sokkal megerőltetőbb bekötött szemmel, és azt is tudom, milyen nehéz lehet így élni, ugyanis 20-30%-os hallássérülésem van, ami néha hátráltat a mindennapokban” – mondta el a színész, aki korábban egy szerepében vak embert játszott. „Emiatt sokáig jártam a Vakok Állami Intézetébe egy sráchoz, hogy minél hitelesebb alakítást nyújtsak.”

 Péterfy Bori magabiztosan vágott bele a láthatatlan kihívásokba, és ügyesen teljesített az interaktív nappali képzeletbeli falai között, a Jóban Rosszban színésze, Fábián Anita pedig a végére jött bele igazán a háztartási feladatokba. „Imádok szemlélődni és gyönyörködni a világban, el sem tudom képzelni, milyen lehet ezen képesség nélkül élni. A látássérült segítőim sok pozitív energiát adtak át nekem, ők remekül veszik a mindennapi akadályokat. Kislányomat, Pipit már kis kora óta próbálom arra nevelni, hogy ne féljen a sötétben, így néha kivilágítatlan szobában bohóckodunk együtt.”

A Láthatatlan Kiállítás eseményén egy magyar fejlesztésű hiánypótló eszköz, az Aurora is bemutatkozott. A fiatal egyetemisták csuklóra illeszthető érzékelője a jövőben megkönnyítheti a vakok és látássérültek tájékozódását, biztonságos közlekedését. Hogy milyen lehetett a hírességeknek látásuktól megfosztva megbirkózni az akadályokkal, azt bárki megtapasztalhatja, aki ellátogat a Láthatatlan Kiállítás programjaira. Ott nem bekötött szemmel, hanem teljes sötétségben próbálhatja ki magát minden érdeklődő.


 

Kutyahoroszkóp

Vágó Ágnes Kutyahoroszkópja sokkal több annál, mint amit a cím ígér. Rendkívül szórakoztató olvasmány. Négylábú kedvenceink állatövi jellemzőin túl képzelt interjúk során megismerkedhetünk néhány ismert ember kutyájával, jellemével, a családba kerülésének történetével, és persze egy kicsit a gazdival is. A könyvben szerepel Balázs Klári énekesnő Fánika kutyája, Barabás Éva műsorvezető Hugója, Buday Péter séf Hédikéje, Gallusz Niki színésznő Bogyója, Ganxsta Zolee rapper Donnája és Leonja, Gianni Annoni étteremtulajdonos Pamacsa, Görbicz Anita kézilabdázó Yoda kutyája, Kárász Róbert műsorvezető Mollyja, Steiner Kristóf médiasztár Özgéje, Tolvai Renáta énekesnő Luxija, Vörös Zsuzsanna öttusázó Gina kutyája, és Varnus Xavér orgonista Kiskutya 2. nevű ebe.

A könyv nemcsak üzleti céllal készült, hanem egyfajta jó szolgálatot is magára vállal azzal, hogy minden egyes eladott példánya egyben a Noé Állatotthon Alapítványnál a nehéz sorsú kutyákat támogatja.

Kiadta a Professional Publishing Hungary Kft, a könyv ára 2790 Ft


 

A pszichológus szerelmei
Für Anikó és Kováts Adél a Terápia második évadáról

Hogyan dolgozzunk fel egy zátonyra futott házasságot? Újra éledhet több évtized után egy gyermekkori szerelem lángja? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Terápia második évadában Dargay András - a problémákat azonban most nem a páciensek vetik fel, a pszichológus saját maga miatt keresi a válaszokat. Für Anikó a Mácsai Pál által alakított pszichológus ex feleségét, Kováts Adél pedig egy rég elfeledett szerelmet alakít az HBO saját gyártású sorozatának új részeiben. A színésznők a forgatás kulisszatitkairól és az érzelmi viharokról meséltek.

 Mácsai Pál karakterének szerelmi élete zátonyra fut a Terápia első évadának végén: házassága tönkremegy, páciense iránti fellángolása pedig beteljesületlen marad. Így a férfinak ötvenen túl, egy válást követően legénylakásba költözve kell az életét rendbe hoznia. A pszichológusnak ráadásul szembe kell néznie múltjával, és a nőkkel való viszonyát is tisztáznia kell.

 Juditot, Dargay András egykori feleségét Für Anikó alakítja. „András és Judit házassága teljesen megromlott, úgy döntöttek külön folytatják életüket. A második évad kezdetén már külön élnek. Ennek ellenére megmarad közöttük a kapcsolat, hiszen valaha összetartoztak és a gyerekek is összekötik őket. A feleség talán már visszakozna, András életében azonban felbukkan egy régi-új szerelem. Ő talán már lezárta ezt a kapcsolatot, és továbblépett.” – árulta el Für Anikó, aki azt is elmesélte, hogy karakterének felbukkanása a második évadban a hazai írógárdának köszönhető. „Úgy tudom, hogy az eredeti sorozat második évadában Dargay felesége egyáltalán nem szerepel, a magyar adaptáció ebben is újdonságot hoz a többihez képest. Judit több alkalommal is feltűnik a képernyőn: egy családi tragédia és a gyerekek miatt találkoznak Dargayval.” – mesélt a kulisszatitkokról Für Anikó.

 Dargay Andrást a válást követően gyerekkori szerelmével hozza össze az élet, a különleges nőt Kováts Adél alakítja. „András és Annamária kiskoruktól egy házban nőttek fel, gyerekkori barátságból alakult ki a fiatalkori szerelem. Később a kapcsolat megszakad és csak hosszú évek után, egy véletlen folytán találkoznak újra.” – árulta el az Annamarit alakító színésznő. „Sok olyan esetről tudok, amikor valaki újra összekerül gyerekkori szerelmével és jól működő kapcsolatot alakítanak ki egymással. Úgy gondolom, hogy ennek megvannak a valóságos lelki alapjai: a nagy fiatalkori szerelmek mély nyomot hagynak az emberben. Az első élmények minden emberi kapcsolatban meghatározó erővel bírnak, a fiatalkori barátságok, szerelmek és az első szexuális tapasztalatok egyaránt kihatnak egész életünkre. Ilyenkor rögzül, hogy mennyire fogunk bízni a másikban, és hogy mennyire leszünk felszabadultak egy kapcsolatban. Ugyanakkor az ilyenkor átélt csalódások is meghatározóak maradnak, és testi frusztrációkat eredményezhetnek. Az ilyen traumákon dolgozni kell, ha szükséges pszichoterapeuta segítségével.” – vallja Kováts Adél.


 

Nagy Zsolt és Szamosi Zsófia szülői szerepben bizonyít

 Szülőnek lenni nem egyszerű, hát még ha az ember gyermeke étkezési zavarokkal és viselkedési problémákkal küszködik. Mindezt saját bőrén tapasztalja az HBO sorozatának, a Terápiának közkedvelt házaspárja, Tamás és Petra, akik az első évadban párkapcsolati válságuk miatt keresték fel a pszichológusi rendelőt. Az apát alakító Nagy Zsolt és az anya szerepet játszó Szamosi Zsófia az új évadról és a szülői szerepekről meséltek.                     

Az HBO saját gyártású sorozata, a Terápia 2014. október 27-én 35 vadonatúj résszel folytatódik. A második évadban a párkapcsolati nehézségekkel küzdő szülők házasságuk szétesése után, ezúttal fiuk, a Surányi Áron által alakított 12 éves Misi táplálkozási gondjai és magatartászavarai miatt vállalják a családi terápiát. Nagy Zsolt és Szamosi Zsófia a forgatás során felmerült új kihívásokról meséltek.

„A gyerekeinkkel való kapcsolatunkból derül ki igazán, hogy mennyire tudunk odafigyelni másokra, hogy mennyire tudjuk mások igényeit szem előtt tartani – mondta ki Nagy Zsolt, aki az HBO sikersorozata kapcsán magánéletével is párhuzamot von. „A saját bőrömön is megtapasztaltam hasonló szituációt, hiszen éppen válok, és három csodálatos gyermekem van. A gyerekeknek semmiképp sem jó, ha a szüleik elválnak, egy feszültséggel teli kapcsolatban azonban még jobban károsodnak a gyerekek. Az az ideális, ha a szülők kiegyensúlyozottan képesek együttműködni egymással, akár házasságon belül, akár a válás után. Ha a problémákat nem sikerül családon belül megoldani, érdemes külső segítséghez folyamodni” - ahogy teszi azt a Terápia közkedvelt párja is, akik a második évadban már fiukkal együtt folytatják a pszichoterápiát.

Szamosi Zsófia nagyon élvezte a Surányi Áronnal való közös munkát. „Gyerekekkel mindig jó dolgozni, mert nyitottak és olyan új nézőpontokat villantanak fel, amelyek felnőtt fejjel sosem jutnának az ember eszébe. Áron a sorozatbeli szerepével ellentétben vidám és eleven személyiség, akivel szórakoztató volt együtt dolgozni” – mondta el az anya szerepét játszó színésznő. A sorozatban Petra azzal küszködik, hogyan egyeztesse össze karrierjét és magánéletét. Szamosi Zsófia szerint a megfelelő energia beosztással ez abszolút lehetséges. „Nem attól lesz valaki jó anya, hogy háztartásbelivé válik, és állandóan otthon ül a gyerekével. Vannak olyan sikeres nők, akik az anya szerepben is csodálatosan teljesítenek.”   - vallja a színésznő.

A Terápia új évada október 27-től látható az HBO-n és az HBO GO-n.

Fotó: Vermes Kata


 

II. Runway Run: Hírességek és élsportolók is rajthoz álltak
Több százan vettek részt a különleges repülőtéri futóversenyen

Hajtóművek zaja helyett futócipők dobogása hallatszott szombaton a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 13R/31L - ismertebb nevén 1-es - futópályáján. Egyetlen délelőttre futók vették birtokba a betoncsíkot a II. Runway Run jótékonysági versenyen. Több száz meghívott vendég, élsportolók, a Nike Futóklub tagjai, hírességek és a médiai képviselői élhették át a páratlan élményt.

A Budapest Airport és a Nike a tavalyi premier után 2014-ben is megrendezte Európa egyik legkülönlegesebb futóversenyét. Egyedülálló a kontinensen, hogy egy működő nemzetközi repülőtér működő futópályája adjon otthont egy ilyen rendezvénynek. A II. Runway Run versenyre meghívást kaptak a légiközlekedési iparág vezetői, a Nike Futóklub tagjai, valamint a média képviselői és számos híresség is. A kétfős váltócsapatok fejenként 6 kilométert, az egyéni versenyzők 12 km-t teljesítettek. Az adományokat a szervezők jótékonysági célra ajánlják fel, egyebek mellett a Nemzetközi Gyermekmentő szolgálat számára.

Epres Panninak nem okozott nehézséget a hat kilométeres táv, hiszen a modell gyakorlott futó. „Nővéremmel, egyben legfőbb bizalmasommal futottam egy csapatban. Judit négy gyermek édesanyja, nagyon közel állunk egymáshoz, mégis kevés közös programra van lehetőségünk, így ez a nap egészen különleges volt a számomra” – mondta Panni, aki már másodszorra futott a repülőtéri alkalmi pályán.

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos remek idővel, hatodikként ért a váltáshoz, még arra is maradt ereje, hogy az utolsó métereken versengjen futótársaival.„Hihetetlen élmény egy üresen tátongó leszállópálya közepén futni, a repülőgépek kerekeinek guminyomain lépkedni. Ez a hangulat ismét lenyűgözött” – jelentette ki Kammerer. Erős váltó volt az övék, hiszen Zoltán Szabó Gabriella kajakos olimpiai bajnokkal teljesítette a II. Runway Runt. 

Ada számára komoly próbatételt jelentett a jótékonysági verseny: életében először futott le hat kilométert. „A kritikus pontokat leszámítva nagyon élveztem a futást. Gyönyörű volt a kivilágított pálya, amikor elindultunk. Elhatároztam, hogy edzek a Runway Runra, ám csak pár nappal az esemény előtt láttam neki a felkészülésnek” – mondta a célba érkezést követően a műsorvezető. Ada Szikszai Johanna modellel párban gyűrte le a kilométereket.

Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó a feleségével futott, Szani Roland, a Class FM műsorvezetője egymaga teljesítette a 12 kilométert a ferihegyi betonon, de Rubint Réka és Trokán Nóra is bebizonyította, hogy a futás igazán közel áll hozzájuk.

 


 

Gyerekeikkel moziztak a hazai sztárok

A Nickelodeon közös mozizásra hívta hazánk sztárjait, akik között rengetegen
rajonganak a Tini Nindzsa Teknőcökért, így nagy örömmel vettek részt a fim
premier előtti vetítésén. Mindenki Leonardóékkal fotózkodott az
embernagyságú plakátokon, valamint megkóstolhatták a teknősök kedvenc
pizzáját is. Kovács Áron, Szekeres Nóra, Ada és Varga Győző gyerekeikkel,
Young G barátjával, Nagy Adri unokaöccseivel érkezett a vetítésre.Szekeres Nóri két nagyobbik gyerekével, Ada ikreivel érkezett, Varga Győzőt pedig egész családja elkísérte, lévén mindannyian odavannak a nindzsa
teknősökért. Kovács Áron is Máté fiával jött, hogy együtt nézzék meg a
lebilincselő kalandot. "Nagyon tetszett mindkettőnknek a film, az
izgalmasabb részeknél Máté, aki nagy rajongó, markolta a kezemet, mert
izgult a szereplőkért. Havonta egyszer el szoktunk menni moziba, és sokszor
horkoló apukává változom, de szerencsére a Tini Nindzsa Teknőcök abszolút
lekötött, a Nickelodeonon is kötelező program" - mesélte Áron, aki sok időt
tölt fiával. "Szabadidőnkben tipikus apa-fiú programjaink vannak: bringázás,
úszás, sakkozás, xbox-ozás, és olykor szoktunk bunyózni is" - árulta el a
Class FM műsorvezetője. Nemcsak gyerekes sztárjaink voltak kíváncsiak Leonardóék legújabb
történetére, itt volt a Children of Distance, Young G-t barátja kísérte el a
moziba, eljöttek a Miss Balaton gyönyörű döntősei és Nagy Adri is.

 A teknős-őrület nem csak a moziban folytatódik: október elején 26 vadiúj,
eddig itthon nem látott epizóddal jön a Nickelodeonra a Tini Nindzsa
Teknőcök, akik nem csak képregényben sikeresek, de a mozivásznakon és a
tévében is vonzzák a tömegeket.


 

Nagymamájától tanult főzni Pokorny Lia

Pokorny Lia imád kísérletezni a konyhában, és bár kedvencei a magyaros ízek, minden gasztronómiai újdonságra nyitott. A színésznő nagyon kreatív a munkájában és a mindennapokban, ám a konyhában néha neki is elkél a segítség, ha kifogy a receptötletekből. A főzés fontos szerepet játszik a színésznő életében, hiszen a családot, az otthont idézi minden egyes konyhában töltött perc. Ételkészítés közben bátran elengedheti fantáziáját és kedvére kalandozhat a különleges szokások, hagyományok között.

 „Apukám szakács és anyukám is nagyon ügyes a konyhában, az első főzéssel kapcsolatos élményeim mégis a nagymamámhoz kötődnek. A nagyi ugyanis a húsleves cérnametéltjét is kizárólag saját kézzel gyúrta, majd késsel vágta. A rétese illatát pedig szinte ma is érzem, és rögtön beugrik a kép, ahogy a tésztáját nyújtja az asztal sarkán”- nosztalgiázott Lia, aki szívesen emlékszik vissza a közös gyerekkori főzésekre. A színésznő azt is elárulta, hogy bár rengeteg dolog inspirálja, néha ő is tanácstalan, mi legyen a vacsora? "Családtagoktól, jó barátoktól, szerelmektől újabb és újabb fogásokat, praktikákat tanultam. Elég korán kialakult bennem egy erős igény, késztetés, hogy kísérletezzek a konyhában. Ha mégis bizonytalan vagyok, vagy valami teljesen új ételt szeretnék kipróbálni, az okostelefonomat hívom segítségül. Az interneten, főzőblogokon különleges, általam sosem próbált receptkülönlegességekre bukkanhatok vagy egy megszokott, megunt ételt dobhatok fel valami új megoldással”– mondta el  Lia, aki szerint a főzés attól olyan élvezetes, hogy az ötleteit, tapasztalatait bárki megoszthatja másokkal.

Bár Lia is szeret új dolgokat kipróbálni, közel sem olyan extrém az ízlése a főzés terén, mint kisfiának volt régen.“A fiam négy éves korában imádott a konyhában forgolódni és sütiket készíteni velem. Ő adta az instrukciókat, hogy miből mennyi kell, én pedig csináltam, amit mondott, elvégre ő volt a séf. Egy esetre élénken emlékszem, amikor megunta a hétköznapi hozzávalókat, mint a liszt, tojás, cukor, reszelt alma és gyümölcsök, és meg akarta bolondítani valamivel a receptet. Utasítására bele kellett borítanom egy jó adag fekete, szemes borsot a tésztába. Mikor elkészült, természetesen a fiam kóstolta meg először, jó nagyot harapott a borsos sütiből. Mondanom sem kell, hogy azóta nem erőlteti a borsot az édességekbe”.

Lia a piacról szerzi be a hozzávalókat, amikor csak teheti. Az illatos gyümölcsök és friss zöldségek mindig helyet kapnak a színésznő kosarában.


 

Alkalom szüli a Hooligan(s)t

Igazi rock’n’roll arcokhoz híven bolygatták fel a Fesztiválköztársaságot a Hooligans tagjai. Csipáék azt vallják, egész életük egy fesztivál, s ha már a Szigeten voltak, meglátogatták az amerikainak kedvenc whiskey-ének standját, ahol pillanatok alatt mindent a feje tetejére állítottak. Először festékszóróval támadtak néhány hordóra és egymásra, majd üres üvegekkel és szájharmonikával hangszerelték újra egyik slágerüket.

10 nap alatt 2400 kilométert tesznek majd meg a huligánok, a miniturné előtt azonban egy kis szórakozásra is maradt idejük. A zenészek a helyszínre érkezve egyből Jack bácsi rezidenciája felé vették az irányt, ahol megmutatták, mi történik, ha festékszóró, üres üveg és szájharmonika kerül a rockerek kezébe. „Minden nyáron kitalálunk valamit, amivel feldobhatjuk a koncertjeinket. Ezek a legtöbbször spontán ötletek, alkalom szüli a huligánt. De olyan is volt, hogy az egész csapat bajuszt növesztett, és úgy léptünk fel minden koncerten a szezon végéig. A hordófestésnél ezt próbáltuk ábrázolni, persze kicsit szabadon értelmezve, így én nemcsak a hordót, de Endit is kipingáltam” – kezdte Csipa.

 A zenészek olyannyira belemerültek az alkotásba, hogy alkalmi hangszereket ragadva, üres üvegek, hordók és szájharmonikák segítségével értelmezték újra Paradicsom című számukat.„Hosszú évek óta nemcsak zenésztársak, de barátok is vagyunk a srácokkal, így együtt szinte bármilyen eszközből képesek vagyunk dallamokat előcsalogatni. Most arra is rájöttem, hogy akkor sincs veszve semmi, ha kiürül a whiskey-s üveg – még mindig lehet belőle hangszer. Bár nem tudom mennyire örülnének a szimfonikusok, ha a decemberi közös koncertünkön a szokásos hangszerek helyett két üveget, és egy szájharmonikát kapnánk majd elő” – mesélte Kiss Endi, aki a zenélést követően a dartsozással is megpróbálkozott, sőt még céltáblának is beállt, hogy letesztelje beletalálnak-e a többiek a hasára felfestett körbe.


 

Bulival zárta az évadot a Jóban Rosszban stábja

 Bár nyáron sem maradnak újabb epizódok nélkül a Jóban Rosszban rajongói, a sorozat színészei ismét egy hatalmas bulival ünnepelték az elmúlt év sikereit.Végh Judit, Szabó Zsófi, Legerszki Kriszti, Bálizs Anett, Juhász Adri, Fábián Anita, Kondákor Zsófi és Braghini Rozina mellett Mihályfi Balázs, Baronits Gábor, Gesztesi Máté, Bozsó Péter, Posta Lajos és a sorozat legújabb szereplői is együtt bulizott. A TV2 sikersorozatának stábja már rendhagyóan, a stúdió udvarán búcsúztatják az évadot a nyári szünet beköszöntével. A Jóban Rosszban színészeire ráfér a lazítás, hiszen egy újabb, kemény munkával és izgalmakkal teli időszakot tudhatnak maguk mögött.

„Majdnem félévnyi börtönélet után jó a stúdióban úgy lenni, hogy nem szürke ruha és bakancs van rajtunk. Ahogy észrevettem, mindenki csajosan öltözött fel, színes ruhába. Ez bármennyire hihetetlen, de hatalmas feltöltődést jelent nekünk, akik ezeket a jeleneteket forgattuk. Most kiengedhetünk, bulizunk egy jót és bevallom, a finn vodka a rácsok között is jól jött volna néha.” – viccelődött Legerszki Kriszti, aki a nyári szünet alatt Németországot biztosan megcélozza, hogy meglátogassa anyukáját.

 

 Végh Judit számára a nyár is folyamatos munkával telik, azonban a kikapcsolódásra is szakít majd időt.„A stúdió udvarán rendezett bulik a legjobbak, hiszen itt mindig önfeledt hangulat kerekedik köszönhetően a kedvenc fekete-fehér whiskeynknek. Ránk fért a lazítás, hiszen húzós időszak volt ez mindnyájunknak. Sokakhoz hasonlóan nekem a nyáron sincs megállás, van munkám bőven ebben az időszakban is.” – mondta Steiner doktornőt alakító Judit, aki néhány napja debütált egy Kondákor Zsófival, Bálizs Anettel és Juhász Adrival közös színdarabban. „A feszített tempó ellenére persze a pihenés sem maradhat el. Néhány nap múlva hármasban, a családdal megyünk a Balatonra, utána pedig Péterrel kettesben utazunk Olaszországba.” – tette hozzá a színésznő.

 

 A Jóban Rosszban színészei a néhány hetes pihenő után ismét visszatérnek a kamerák elé, a nézők azonban nyáron is naponta figyelemmel követhetik Csillagkút legújabb epizódjait a TV2 műsorán.

 

Jóban Rosszban – Minden hétköznap 19:30-tól a TV2-n!


 

Világsztárokat utasított maga mögé Király Viktor
Az énekes kapta a VIVA új díját

Alig két hete még a Cometen vette át a legjobb férfi előadónak járó gömböt, most pedig újabb elismerésnek örülhet Király Viktor. A népszerű énekest ismét a zenecsatorna díjazta, első lett ugyanis a VIVA Chart Show slágerlistáján, ahol olyan nemzetközi sztárokat utasított maga mögé, mint Avicii, Pharell Williams vagy Katy Perry.

Király Viktor a tengerentúlon töltötte gyerekéveit, próbálkozott színészkedéssel, ikertestvérével alakított zenekart, majd az egyik hazai tehetségkutatóban jött az igazi áttörés, ahol elnyerte az év hangjának járó díjat. Ezután slágert slágerre halmozott, 2014 júniusában pedig ismét rangos elismerésben részesült, a nézők online szavazatai alapján ő lett a VIVA Comet Legjobb Férfi Előadója. Az előadót eddig négyszer jelölték, de most győzött először. Úgy tűnik, az énekes szekere még jobban beindult, hiszen a kék-sárga Comet gömb mellett most újabb díjjal gazdagodott: a VIVA Chart Show első helyezettje is ő lett. A megújult VIVA Chart Show-ban, ha egy magyar előadó maga mögé utasítja a legnagyobb világsztárokat, és első helyezést ér el, kis szobrocskát kap teljesítményéért a VIVA-tól, Király Viktor az első, aki ebben a megtiszteltetésben részesült és átvehette az Arany Triangulumot.

„Nagyon örülök a VIVA Chart győzelemnek, ez azt jelenti, hogy szeretnek a rajongóim, ami rengeteg önbizalmat ad. Fantasztikus érzés volt átvenni a Comet gömböt is, óriási dolog számomra, hogy munkám gyümölcse megtérült, hiszen már negyedszer vagyok jelölt, és idén sikerült először nyerni. Én írom a saját dalaimat, és bevallom még mindig nagy mersz kell, hogy megmutassam őket másnak - ebben is segítenek ezek az elismerések” - mondta Király Viktor, aki terveiről is mesélt. „Sajnos a hangszálaim még mindig nincsenek teljesen rendben, de mindent megteszek a gyógyulásért. Szeretnék a közeljövőben új nagylemezt készíteni, alig várom, hogy végre hallhassák a rajongók az új dalaimat. Nyáron sok fellépésem lesz, illetve tervben van egy nagykoncert, és év végéig kijön két új videoklip is”- tette hozzá az énekes.

A VIVA hivatalos slágerlistájából, a VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei. Közel hat éves fennállása óta a slágerlista a csatorna egyik legnépszerűbb zenei műsorává nőtte ki magát, mostantól ráadásul kilép a tévéképernyőről, és ezentúl az éterben is hallgatható lesz. A csatorna és több kereskedelmi rádió együttműködésének köszönhetően kétórás rádióműsor formájában kap adaptációt a toplista, ezentúl több nagyvárosban is felcsendül majd a Chart Show. Iszak Eszti izgalmas rövid sztorijaival l így a legmenőbb hazai és nemzetközi slágerek, valamint a legfrissebb zenei hírek akár útközben is hallgathatóak lesznek.

VIVA Chart Show -  minden pénteken 16:00-tól a VIVA műsorán


 

Távozik A férjem védelmében főszereplője
Josh Charles örül a drámai végjátéknak

Négy és fél évad után búcsúzik A férjem védelmében sorozatától Josh Charles. A Will Gardner ügyvédet alakító színész maga döntött úgy, hogy új kihívásokat keres. Igazán drámai végjátékot szántak az alkotók Josh Charlesnak a Universal Channel műsorán június 1-én adásba kerülő epizódban, ami jócskán felforgatja Alicia és Diane életét.

 A férjem védelmében rajongói éveken át izgultak Alicia és Will se vele – se nélküle kapcsolata miatt, de most úgy tűnik véget ér a bizonytalanság. Igaz, nem a legbékésebb módon. A Willt alakító Josh Charles ugyanis elköszön a stábtól és Julianna Marguiles-től, akivel a magánéletben is nagyon jó viszonyt ápol.

 „Miközben az egyik epizódon dolgozol, már megkapod a következőről a forgatókönyvet. Egy 15 órás forgatás után hazamegy az ember és elkezdi megtanulni a szövegét a következő napra. Egyszerűen ilyen ez a szakma és ezért nagyon fontos, hogy olyanokkal dolgozz együtt, akivel élvezed a forgatásokat és a munkát. Az, hogy Juliannával barátok vagyunk az életben, sokat tesz hozzá a sorozathoz. Jól szórakozunk, és sokat nevetünk egy-egy forgatás alatt. Maga a stáb is csodálatos, abszolút segíti a munkánkat. Nekem nagyon tetszik a fordulat a kapcsolatunkban, hogy majdhogynem ellenségekké válunk a képernyőn. Úgy értem, minél összetettebb valami, annál érdekesebb és izgalmasabb. Az, hogy barátként már átéltünk ezt-azt, tényleg sokat segít a karaktereink eljátszásában is” – mondta Josh, aki A férjem védelmében kamerái előtt már biztosan nem szerepel egy jelenetben a színésznővel.

 A sikerszéria Will Gardnere ugyanis távozik. A döntést maga Josh Charles hozta meg, amikor lejárt a szerződése. A színész úgy érezte, új kihívásokra van szüksége és inkább drámai véget szánt karakterének, sem mint hogy ellaposodjon a történet. Az alkotók igen meglepő és korántsem finomkodó befejezést találtak ki. Hogy pontosan mi történik Will Gardnerrel és milyen hatással lesz ez Alicia vagy Diane életére, az A férjem védelmében legújabb epizódjaiból kiderül.

 

A férjem védelmében – 5. évad premier dupla részekkel minden vasárnap a Universal Channel műsorán!

 


 

Drogdíler lett Herczeg Zoli
Akció-vígjátékban vállalt szerepet a divattervező

Bevállalós, minden percben bulira kész, laza, na és persze igen stílusos drogdíler Herczeg Zoli. A divattervező barátja, Novák Erik filmjében vállalt szerepet. Zoli először próbálta ki színészi tehetségét, ami azért is volt különleges kihívás számára, mert a június elején mozikba kerülő Fekete Levesben nem előre megírt szöveget kellett megtanulnia, hanem improvizált.

„Eriket nagyon régóta ismerem, nagyjából tizenöt éve vagyunk barátok. Sokszor dolgoztunk már együtt különböző projekteken és tisztelem a munkásságát, szeretem a filmjeit. Amikor felhívott azzal az ötlettel, hogy a készülő új filmjében egy drogdílert alakítsak, gondolkodás nélkül igent mondtam. Úgy éreztem, ha ő nekem szánta a szerepet, akkor meg kell próbálnom, hiába nincs filmes tapasztalatom” – árulta el Herczeg Zoltán. – „Nagyon nagy kihívás és izgalmas feladat volt a Fekete Leves drogdílerét alakítani, ráadásul nem volt előre megírt szöveg, mindenkinek a saját stílusát, személyiségét kellett belevinni a történetbe. Erik nagyon jól ismer engem, az életstílusomat, hogy mennyire laza, bulizós arc vagyok, nyilván nem véletlen, hogy ezt a karaktert szánta nekem” – tette hozzá a divattervező, aki alig várja, hogy a mozivásznon lássa a teljes filmet.

 „Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy Zoli, a drogdíler nem éli meg a film végét. A legnagyobb feladat épp a halálom eljátszása volt. Igyekeztem hiteles lenni, felidéztem minden hasonló filmjelenetet, amit láttam, hogy ne legyen rám panasz. Ráadásul elég extrém körülmények között végzem, nem simán lelőnek, mint sok más szereplőt. Az akciójelentek bővelkednek érdekes fegyverekben, csúzlival és feszítővassal is egymásnak esnek a srácok” – nevetett Herczeg Zoli. – „De ne ijedjenek meg a nézők, bőven van a filmben humoros jelenet, amikor garantáltan a hasukat fogják majd.” – tette hozzá a divattervező.

 

Az akció-vígjáték június 5-én kerül a mozikba. A Fekete Levesben Zoli mellett többek között Nagy Zsolt, Szabó Simon, Máté Gábor és Fátyol Hermina játssza a főbb szerepeket.


 

Kállay-Saunders András az 59. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében!

A Magyarországot képviselő énekes a verseny első elődöntőjében a 16 előadóból a tíz legjobb közé került a szakmai pontok és a közönségszavazatok kombinációja alapján kialakult összesítésben, így lett a 26-os döntő résztvevője.
    Az utolsóként színpadra lépett Kállay-Saunders András magával ragadó, a B&W Hallerne tízezres közönségét is meghódító produkciót nyújtott.     Az M1-en a helyszínről élőben közvetített elődöntőben Kállay-Saunders András nagyszerűen énekelt. Előadása alatt a vörös háttérvetítés volt a meghatározó, egyszerű fekete pólóban és szintén fekete nadrágban énekelt, mögötte két táncos, Likovics Alexandra és Nagy Tibor, valamint két vokalista, Cselovszky Rozina és Fedor Kyra volt a színpadon.
    „Mostanában minden jó pillanatomban arra gondolok, hogy öt évvel ezelőtt látogatóba jöttem Magyarországra, és milyen furcsa a sors, a dolgok megváltoztak, itt maradtam és azt csinálhatom, amiről álmodtam. Mintha újrakezdtem volna az egész életemet, hiszen az történik velem, amiről korábban már kezdtem azt hinni, soha nem fog megvalósulni. Köszönet mindenkinek Magyarországon, aki nekem ezt a lehetőséget adta” - mondta már az öltözőben Kállay-Saunders András az MTI-nek.
    Hozzátette: a főpróbához képest most úgy érezte, több energiája van, amit a közönségből merített: „Amikor kimentem a színpadra és integettem az embereknek, láttam rajtuk, hogy örülnek annak, hogy itt vagyok. Ez teljesen feltöltött minket energiával. A kedvenc részem az volt, amikor kifutón két oldalról hallottam a közönséget, teljesen felvillanyozott.”
    „Talán a döntő még ennél is jobb lehet. Lejött rólam az eddigi nyomás, végre sikerrel túlvagyok az elődöntőn. Persze jó lenne nyerni a fináléban, de ha nem, a lényeg továbbra is az, hogy a legjobbat kihozzam magamból” - jelentette ki az énekes.
A fellépést követő sajtótájékoztatón a versenyzők kisorsolták, hogy a döntő első vagy második felében léphetnek-e majd színpadra szombaton. András a sorsolásnak köszönhetően az adás második felében énekel majd.

 

Csütörtökön az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjét tekinthetik meg a nézők az M1-en, míg szombaton 21 órától a döntőben szurkolhatunk Andrásnak és Magyarországnak. Mindkét műsor előtt 20:20-tól érdekes információkkal szolgáló háttérműsorokat sugároz az M1.


 

Kifőzte a tutit Fluor és ByeAlex
Grillpartit rendeztek a VIVA Comet jelölt énekesek

Titkos grillreceptek, illatos zöldségek, némi fűszer és négy mindenre
elszánt énekes - Fluor, Kállay-Saunders András, ByeAlex és BLR kis időre
félredobta a mikrofont, és helyette fakanalat ragadott. A VIVA Comet "A
Legjobb férfi előadó" kategóriájának jelöltjei jó hangulatú közös
grillezésen lazítottak néhány héttel a nagy nap előtt. Az énekesek profi
magabiztossággal irányították a húsfogót és ínycsiklandó  falatokat
készítettek a csapatépítőnek is remek sütögetés során.

A VIVA TV 14. alkalommal rendezi meg júniusban nagyszabású díjátadóját, a
Comet-gálát. A népszerű műsorvezető duó, Iszak Eszti és Sanyóca grillezni
hívta az idei Comet-jelölt énekeseket, ahol Fluor elárulta, hogy óvodás kora
óta nem hajlandó zöldségeket enni, BLR a túlzott karcsúság-mániáról beszélt,
és az is kiderült, fontos-e a fiúknak, hogy barátnőjük otthonosan mozogjon a
konyhában.

Fluor rutinos sütögetőnek számít, de a grillező összerakásával támadt némi
problémája. "Grilleztem már többször, pácolásban kifejezetten jó vagyok, de
az előkészületekben még sosem vettem részt - általában csak ettem, de az
mindig jól ment" - nevetett az előadó, akinek végül ByeAlex segített a sütő
felállításában. "Az abszolút favoritom most a mexikói konyha: a burrito, és
a quesadilla minden mennyiségben jöhet" - mondta Fluor, majd hozzátette: "A
paradicsomot és a gombát viszont egészen kiskorom óta utálom: már az
óvodában is komoly gondok voltak, ha az óvónéni zöldséget szeretett volna
etetni velem."

Kállay-Saunders András hősiesen küzdött könnyeivel a hagymapucolás közben.
"Csirkét, rizst, illetve különféle "fitnesz ételeket" szoktam leginkább
főzni, sokszor Renivel közösen" - árulta el a Running című sláger előadója.
"Figyelek a kalóriákra, viszont bevallom, minden héten a vasárnapot várom
legjobban. Ezen a napon szoktam bűnözni: általában óriási hamburgert eszem
sült krumplival." - tette hozzá az énekes.

"Szerencsére nem kell odafigyelnem az alakomra, így ehetek rendesen" -
kezdte mosolyogva BLR, aki azt is elmondta, hogy a teltebb lányokat szereti.
"Szerintem igaz a közmondás, miszerint a férfi szívéhez a gyomrán át vezet
az út. Nálam az egyik elsődleges szempont, hogy egy nő tudjon főzni: úgy van
rendjén, ha a férfit este étel várja az asztalon. Gyakran hangoztatom, hogy
a csajok se koplaljanak, mert eltűnik a cici, popsi."- tette hozzá a rapper,
aki nem tartja magát jó szakácsnak, bár elmondása szerint palacsintában és
bundás kenyérben verhetetlen.

ByeAlex elárulta, hogy nem nagy szakács, a chilis babos csirkemellet és a
lapcsánkát, vagyis a tócsnit azonban bármikor elkészíti. Az énekes az első
találkozások során még nem kápráztatná el a kiválasztott hölgyet a saját
receptjével. "Olyan nincs, hogy a barátnőm ne legyen profi a konyhában, az
viszont biztos, hogy én az első randin sosem főznék senkinek. Úgy látom, a
lányoknak tetszik, ha otthonosan mozogsz a konyhában, de az sem hátrány, ha
egy jó helyre viszed őket vacsorázni." - mondta mosolyogva az énekes, aki
hozzátette, nagyon finnyás, egyes ételektől, például a birkapörkölttől pedig
egyenesen viszolyog.

A 2014-es VIVA Comet gálán, június 11-én a Papp László Budapest
Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit egy nagyszabású,
látványos show keretében, ahol a frissen díjazott Hooligans is színpadra
lép. A díjátadó nemzetközi sztárvendégei Inna és Ola, akik exkluzív show-val
készülnek, ezenkívül élőben lép fel Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level
Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR,
Tóth Gabi és Király Viktor is. Jegyek 3900 forintért válthatóak a
<http://www.jegy.hu/program/viva-comet-2014-50501?srch=Y29tZXR8MXwwfDB8MHww>
Jegy.hu oldalán. Természetesen azok, akik nem követhetik a helyszínen a
Cometet, a VIVA képernyőjén idén is élőben láthatják az eseményt.

Megálló a Comet "A Legjobb férfi előadó" kategóriájának  jelöltjeivel május
5-től egy héten át minden nap a VIVA TV műsorán!


 

Kovács Áronnak üzent Felix Baumgartner
Exkluzív interjút adott a Class FM-nek a népszerű sportoló

Természetesen a levegőből érkezett a budapesti Nagy Futamra a világrekorder bázisugró, Felix Baumgartner, aki 2 éve állította fel leghihetetlenebb rekordját - a hangsebességet is túllépte szabadesés közben. A Class FM műsorvezetőjének, Kiss Orsinak adott interjút az extrémitások koronázatlan királya, akinek úgy néz ki, tényleg a csillagos ég a határ. Vagy még az sem.

Felix Baumgartner megtalálta kedvenc beszélgetőtársát! A rekorder bevallotta, nem rajong az interjúkért, amelyek során általában hasonló válaszokat ismételget. Önfeledten és fesztelenül csevegett azonban a Class Magyarok és a Class40 csinos háziasszonyával, Kiss Orsival, akinek szokásostól eltérő kérdéseire szívesen felelt a belvárosi látvány show, a Nagy Futam helyszínén, aki mi másról, mint a zenehallgatási szokásairól  kérdezte elsőként a sztárt, és rögtön kiderült, Felix Baumgartner imádja a jó zenét, legyen szó hip-hop-ról, blues-ról vagy a nagy klasszikus rock bandákról. Igazi mindenevő, kedvencei Beyonce és Kanye West, de a Rolling Stones, a Queen és U2 is közel állnak a szívéhez. Azt is elárulta, utoljára Jennifer Lopez koncerten járt Moszkvában, amit annak ellenére nagyon élvezett, hogy egyáltalán nem szereti a tömeget. 

Mára volt backstage jegyem a Scorpions müncheni koncertjére, de most a zene helyett a show-t választottam és nagyon élvezem! Autók, motorok, Forma1-es kocsik, túraautók, repülők, helikopterek – imádom a zenét, de valljuk be, azért ez az én igazi közegem! ”- mondta nevetve az osztrák ejtőernyős.

 Kiss Orsi nagyon büszke arra, hogy gyorsan egy hullámhosszra kerültek a sztár-sportolóval. „Minden interjú, legyen szó magyar, vagy külföldi sztárról, kihívás számomra. Igyekszem a megszokottól eltérő kérdéseket, témákat kitalálni. Felix-et azonnal sokkoltam az első kérdésemmel, a szó pozitív értelmében.  Azt mondta, az űr-ugrása óta egy millió interjút adott már, de ezt még senki nem kérdezte meg tőle. Ennél nagyobb elismerés nem kell”- mondta a műsorvezető.

Bár Felix a sztratoszféra határáról, egyenesen az űrből ugrott ki, adott néhány jó tanácsot Kovács Áronnak, aki nemrég maga is kipróbálta a bungee jumpingot: a Class40 házigazdája 120 méterről ugrott le. „Hé, Áron! Megtetted az első lépést, gratulálok, 120 méter, klassz, csak így tovább! Amikor én kezdtem, 16 éves voltam, 750 méterről ugrottam, ejtőernyővel. Folyamatosan fejlődtem és 25 év után felkészültem arra, hogy az űrből ugorjak. Az ég a határ.”- üzente Kiss Orsi népszerű műsorvezető társának a rekorder sportoló.

Felix Baumgartner nemrég ünnepelte a 45. születésnapját, méghozzá a levegőben. „Béreltem egy helikoptert…”- kezdte mosolyogva a szülinapos. „Felpakoltam rá a barátaimat és utazgattunk. Ettünk, ittunk, jól éreztük magunkat, földön és levegőben egyaránt.” Ahelyett, hogy a kora miatt visszavenne a tempóból, Felix inkább a száguldásra szavaz. Hat hónapja edz az újabb megmérettetésre, ezúttal a szárazföldön: júniusban részt vesz a nürburgringi 24 órás futamon. Bár elismeri, hogy kicsit öreg már az autóversenyzéshez, vonzza a kihívás.

 Találkozott-e Felix Jennifer Lopezzel? Miért nem szeret sokat beszélni? A sztár-sportolóval készült exkluzív interjú teljes egészében szombaton este 20:00-tól hallható a Class40-ben, ahol az is kiderül, hogyan készül Baumgartner a következő nagy erőpróbára.

 


 

oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat