napja 
 

Drogdíler lett Herczeg Zoli (Sztárok - Interjúk)
Akció-vígjátékban vállalt szerepet a divattervező
Drogdíler lett Herczeg Zoli

Bevállalós, minden percben bulira kész, laza, na és persze igen stílusos drogdíler Herczeg Zoli. A divattervező barátja, Novák Erik filmjében vállalt szerepet. Zoli először próbálta ki színészi tehetségét, ami azért is volt különleges kihívás számára, mert a június elején mozikba kerülő Fekete Levesben nem előre megírt szöveget kellett megtanulnia, hanem improvizált.

„Eriket nagyon régóta ismerem, nagyjából tizenöt éve vagyunk barátok. Sokszor dolgoztunk már együtt különböző projekteken és tisztelem a munkásságát, szeretem a filmjeit. Amikor felhívott azzal az ötlettel, hogy a készülő új filmjében egy drogdílert alakítsak, gondolkodás nélkül igent mondtam. Úgy éreztem, ha ő nekem szánta a szerepet, akkor meg kell próbálnom, hiába nincs filmes tapasztalatom” – árulta el Herczeg Zoltán. – „Nagyon nagy kihívás és izgalmas feladat volt a Fekete Leves drogdílerét alakítani, ráadásul nem volt előre megírt szöveg, mindenkinek a saját stílusát, személyiségét kellett belevinni a történetbe. Erik nagyon jól ismer engem, az életstílusomat, hogy mennyire laza, bulizós arc vagyok, nyilván nem véletlen, hogy ezt a karaktert szánta nekem” – tette hozzá a divattervező, aki alig várja, hogy a mozivásznon lássa a teljes filmet.

 „Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy Zoli, a drogdíler nem éli meg a film végét. A legnagyobb feladat épp a halálom eljátszása volt. Igyekeztem hiteles lenni, felidéztem minden hasonló filmjelenetet, amit láttam, hogy ne legyen rám panasz. Ráadásul elég extrém körülmények között végzem, nem simán lelőnek, mint sok más szereplőt. Az akciójelentek bővelkednek érdekes fegyverekben, csúzlival és feszítővassal is egymásnak esnek a srácok” – nevetett Herczeg Zoli. – „De ne ijedjenek meg a nézők, bőven van a filmben humoros jelenet, amikor garantáltan a hasukat fogják majd.” – tette hozzá a divattervező.

 

Az akció-vígjáték június 5-én kerül a mozikba. A Fekete Levesben Zoli mellett többek között Nagy Zsolt, Szabó Simon, Máté Gábor és Fátyol Hermina játssza a főbb szerepeket.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat