napja 
 

Világsztárokat utasított maga mögé Király Viktor (Sztárok - Interjúk)
Az énekes kapta a VIVA új díját
Világsztárokat utasított maga mögé Király Viktor

Alig két hete még a Cometen vette át a legjobb férfi előadónak járó gömböt, most pedig újabb elismerésnek örülhet Király Viktor. A népszerű énekest ismét a zenecsatorna díjazta, első lett ugyanis a VIVA Chart Show slágerlistáján, ahol olyan nemzetközi sztárokat utasított maga mögé, mint Avicii, Pharell Williams vagy Katy Perry.

Király Viktor a tengerentúlon töltötte gyerekéveit, próbálkozott színészkedéssel, ikertestvérével alakított zenekart, majd az egyik hazai tehetségkutatóban jött az igazi áttörés, ahol elnyerte az év hangjának járó díjat. Ezután slágert slágerre halmozott, 2014 júniusában pedig ismét rangos elismerésben részesült, a nézők online szavazatai alapján ő lett a VIVA Comet Legjobb Férfi Előadója. Az előadót eddig négyszer jelölték, de most győzött először. Úgy tűnik, az énekes szekere még jobban beindult, hiszen a kék-sárga Comet gömb mellett most újabb díjjal gazdagodott: a VIVA Chart Show első helyezettje is ő lett. A megújult VIVA Chart Show-ban, ha egy magyar előadó maga mögé utasítja a legnagyobb világsztárokat, és első helyezést ér el, kis szobrocskát kap teljesítményéért a VIVA-tól, Király Viktor az első, aki ebben a megtiszteltetésben részesült és átvehette az Arany Triangulumot.

„Nagyon örülök a VIVA Chart győzelemnek, ez azt jelenti, hogy szeretnek a rajongóim, ami rengeteg önbizalmat ad. Fantasztikus érzés volt átvenni a Comet gömböt is, óriási dolog számomra, hogy munkám gyümölcse megtérült, hiszen már negyedszer vagyok jelölt, és idén sikerült először nyerni. Én írom a saját dalaimat, és bevallom még mindig nagy mersz kell, hogy megmutassam őket másnak - ebben is segítenek ezek az elismerések” - mondta Király Viktor, aki terveiről is mesélt. „Sajnos a hangszálaim még mindig nincsenek teljesen rendben, de mindent megteszek a gyógyulásért. Szeretnék a közeljövőben új nagylemezt készíteni, alig várom, hogy végre hallhassák a rajongók az új dalaimat. Nyáron sok fellépésem lesz, illetve tervben van egy nagykoncert, és év végéig kijön két új videoklip is”- tette hozzá az énekes.

A VIVA hivatalos slágerlistájából, a VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei. Közel hat éves fennállása óta a slágerlista a csatorna egyik legnépszerűbb zenei műsorává nőtte ki magát, mostantól ráadásul kilép a tévéképernyőről, és ezentúl az éterben is hallgatható lesz. A csatorna és több kereskedelmi rádió együttműködésének köszönhetően kétórás rádióműsor formájában kap adaptációt a toplista, ezentúl több nagyvárosban is felcsendül majd a Chart Show. Iszak Eszti izgalmas rövid sztorijaival l így a legmenőbb hazai és nemzetközi slágerek, valamint a legfrissebb zenei hírek akár útközben is hallgathatóak lesznek.

VIVA Chart Show -  minden pénteken 16:00-tól a VIVA műsorán

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat