napja 
 

Angyal lett Molnár Andiból, Tücsiből és Tóth Laurából (Sztárok - Interjúk)
Angyal lett Molnár Andiból, Tücsiből és Tóth Laurából

Molnár Andi, Tücsi és Tóth Laura mostantól hivatalosan is angyalok lettek: Horti angyalai. A szépséges hölgyek Charlie helyett Horti Gábornak dolgoznak: a SportKlub képernyőjén az ő parancsait követve teljesítenek küldetéseket. Testközelből próbálják ki a legkülönbözőbb sportokat.

Az egykori versenytáncos Molnár Andi élvezte az első kalandot, amerikai fociban mérették meg magukat a lányokkal. Bár a három angyal közül ő rendelkezik egyedül igazán komoly sportolói múlttal, mégis aggódik, hogy sikerül-e tartania a lépést a többiekkel. „Szerintem én vagyok a legfiúsabb a lányok között, még a blokkolást is bevállaltam, örömmel mentem neki az ellenfél játékosainak. Ugyanakkor tartok tőle, hogy a többi versenyszámban esetleg lemaradok. Tudok veszíteni, csak nem szeretek”– nevette el magát a SportKlub műsorvezetője.

 „Angyaltársa” a modell Tóth Laura, akitől egyáltalán nem áll messze a sport, különösen, ha fociról van szó.  „Kiskoromban hamarabb tanultam meg fejelni, mint állni” – mondta Laura. Édesapja játékvezető, férje pedig Laczkó Zsolt válogatott játékos, ahogyan ő fogalmaz, a „foci a végzete.” Laura elárulta, „mesterükért”, Horti Gáborért valósággal rajong. „Összehasonlíthatatlan a stílusa, úgy közvetíti a meccseket, mint senki más, nem lehet mellette unatkozni. Ez tetszik a Horti angyalaiban is: ez egy kimondottan szórakoztató műsor, sok humorral” – nyilatkozta az angyal. Az első küldetés, az amerikai foci kipróbálása szó szerint maradandó nyomokat hagyott Laurában. Megsérült edzés közben a lába, így az esti bemutatóját is csak komoly fájdalmak árán tudta teljesíteni.

 Aryee Claudia, ismertebb nevén Tücsi elmondása szerint rovarokkal és kígyókkal bármikor meg lehet ijeszteni, ám egy kis sporttal soha.  Érdekesség, hogy Tücsi egyszer már tündökölt angyal szerepben. „Apukámat Charlie-nak hívják, így adta magát, hogy egy futóversenyen a csapatunkat Charlie angyalainak nevezzük el” – emlékezett vissza a SportKlub Híradójának háziasszonya, aki nagyon örül, hogy az új műsorban egy másik arcát is megmutathatja.

 A „főnöknek”, Horti Gábornak mindössze a sziluettje látszódik majd az új produkcióban – ő így értékeli a lányok teljesítményét. „Három csinos nő mellett mindenki jobban jár, ha én háttérben maradok. A parancsokat viszont én osztom” – mondta Horti Gábor.

 

Horti angyalai – minden szombaton 20:00-tól a SportKlub műsorán!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat