napja 
 

Távozik A férjem védelmében főszereplője (Sztárok - Interjúk)
Josh Charles örül a drámai végjátéknak
Távozik A férjem védelmében főszereplője

Négy és fél évad után búcsúzik A férjem védelmében sorozatától Josh Charles. A Will Gardner ügyvédet alakító színész maga döntött úgy, hogy új kihívásokat keres. Igazán drámai végjátékot szántak az alkotók Josh Charlesnak a Universal Channel műsorán június 1-én adásba kerülő epizódban, ami jócskán felforgatja Alicia és Diane életét.

 A férjem védelmében rajongói éveken át izgultak Alicia és Will se vele – se nélküle kapcsolata miatt, de most úgy tűnik véget ér a bizonytalanság. Igaz, nem a legbékésebb módon. A Willt alakító Josh Charles ugyanis elköszön a stábtól és Julianna Marguiles-től, akivel a magánéletben is nagyon jó viszonyt ápol.

 „Miközben az egyik epizódon dolgozol, már megkapod a következőről a forgatókönyvet. Egy 15 órás forgatás után hazamegy az ember és elkezdi megtanulni a szövegét a következő napra. Egyszerűen ilyen ez a szakma és ezért nagyon fontos, hogy olyanokkal dolgozz együtt, akivel élvezed a forgatásokat és a munkát. Az, hogy Juliannával barátok vagyunk az életben, sokat tesz hozzá a sorozathoz. Jól szórakozunk, és sokat nevetünk egy-egy forgatás alatt. Maga a stáb is csodálatos, abszolút segíti a munkánkat. Nekem nagyon tetszik a fordulat a kapcsolatunkban, hogy majdhogynem ellenségekké válunk a képernyőn. Úgy értem, minél összetettebb valami, annál érdekesebb és izgalmasabb. Az, hogy barátként már átéltünk ezt-azt, tényleg sokat segít a karaktereink eljátszásában is” – mondta Josh, aki A férjem védelmében kamerái előtt már biztosan nem szerepel egy jelenetben a színésznővel.

 A sikerszéria Will Gardnere ugyanis távozik. A döntést maga Josh Charles hozta meg, amikor lejárt a szerződése. A színész úgy érezte, új kihívásokra van szüksége és inkább drámai véget szánt karakterének, sem mint hogy ellaposodjon a történet. Az alkotók igen meglepő és korántsem finomkodó befejezést találtak ki. Hogy pontosan mi történik Will Gardnerrel és milyen hatással lesz ez Alicia vagy Diane életére, az A férjem védelmében legújabb epizódjaiból kiderül.

 

A férjem védelmében – 5. évad premier dupla részekkel minden vasárnap a Universal Channel műsorán!

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat