napja 
 

Zöld utat kapott Kamarás Iván (Sztárok - Interjúk)
Zöld utat kapott Kamarás Iván


Óceánpart, örök nyár, nemzetközi filmszerepek, minden, ami Amerika - ezt végre zöldkártyával élvezheti Kamarás Iván, aki évek óta kétlaki életet él, magyar munkái mellett Amerikában is dolgozik. Az utóbbi hetek hosszas ügyintézései közben apróbb bosszúságok is érték a színészt, de a baráti összejövetelek, és örök szenvedélye, a sport ilyen helyzetekben is mindig kikapcsolja.

Immár harmadik éve ingázik Magyarország és Amerika között Kamarás Iván, aki néhány hete ismét visszatért a napfényes Los Angelesbe. Idejének nagy részét azóta kérvények és hivatalnokok között töltötte, hiszen a napokban kapta meg zöldkártyáját.„Mostantól végre minden külön engedély nélkül vállalhatok munkát Amerikában, ami nagy könnyebbséget jelent. Jelenleg több szerep is kilátásban van, de ezekről még nem  beszélhetek, amúgy is babonás vagyok ilyen szempontból. Továbbra is kétlaki életet fogok élni, semmilyen akadályát nem látom annak, hogy mindkét országban dolgozzam, ahogy az elmúlt években is tettem. Csak egy telefon és indulok. ”- mondta Kamarás Iván, aki azt is elárulta, hogy az ünnepekre ismét hazaérkezik.

 

 A hivatalos ügyek fáradalmai mellett sem volt könnyű időszak a színész számára, Iván autóját ugyanis szokatlan oknál fogva kellett elvontatni. „Barátoknál pihent az autóm, amíg Magyarországon tartózkodtam. Szerettem volna elhozni, de nem indult, mint később kiderült, egy egércsalád beköltözött és okozott némi kárt a jármű belsejében.”- mesélt már nevetve a bosszúságról.

 

Egy-egy nehéz nap után a mozgás, és egy pohár fajdkaksos whisky a barátokkal mindig ki tudja kapcsolni a színészt. Hétvégén végre volt ideje egy kis relaxációra, sőt kedvenc óceánparti edzőterére is ellátogatott.

„Amikor időnk engedi, kikapcsolódásként esténként összeverődünk a kinti barátaimmal egy kis lazításra. Az a típus vagyok, aki hosszú órákon át szeret diskurálni például a kedvenc fajdkakasos whiskyje mellett, ilyenkor szinte megáll az idő. Rég láttam már az amerikai barátaimat, ráadásul húzós volt az első hét, így hétvégén kicsit kiengedtük a gőzt, és persze a zöldkártyára is koccintottunk” – mesélte a színész. - ”Heti öt-hat alkalommal sportolok, gyerekkorom óta része az életemnek, és nagyon sokféle ágát kipróbáltam már. Szívesen szörfözöm, görkorcsolyázom, úszom a tengervizes uszodában. Legnagyobb kedvencem pedig az óceánparti „játszótér” felnőtteknek, alig vártam, hogy újra ott edzhessek” – tette hozzá Iván.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat