napja 
 

Kovács Áronnak üzent Felix Baumgartner (Sztárok - Interjúk)
Exkluzív interjút adott a Class FM-nek a népszerű sportoló
Kovács Áronnak üzent Felix Baumgartner

Természetesen a levegőből érkezett a budapesti Nagy Futamra a világrekorder bázisugró, Felix Baumgartner, aki 2 éve állította fel leghihetetlenebb rekordját - a hangsebességet is túllépte szabadesés közben. A Class FM műsorvezetőjének, Kiss Orsinak adott interjút az extrémitások koronázatlan királya, akinek úgy néz ki, tényleg a csillagos ég a határ. Vagy még az sem.

Felix Baumgartner megtalálta kedvenc beszélgetőtársát! A rekorder bevallotta, nem rajong az interjúkért, amelyek során általában hasonló válaszokat ismételget. Önfeledten és fesztelenül csevegett azonban a Class Magyarok és a Class40 csinos háziasszonyával, Kiss Orsival, akinek szokásostól eltérő kérdéseire szívesen felelt a belvárosi látvány show, a Nagy Futam helyszínén, aki mi másról, mint a zenehallgatási szokásairól  kérdezte elsőként a sztárt, és rögtön kiderült, Felix Baumgartner imádja a jó zenét, legyen szó hip-hop-ról, blues-ról vagy a nagy klasszikus rock bandákról. Igazi mindenevő, kedvencei Beyonce és Kanye West, de a Rolling Stones, a Queen és U2 is közel állnak a szívéhez. Azt is elárulta, utoljára Jennifer Lopez koncerten járt Moszkvában, amit annak ellenére nagyon élvezett, hogy egyáltalán nem szereti a tömeget. 

Mára volt backstage jegyem a Scorpions müncheni koncertjére, de most a zene helyett a show-t választottam és nagyon élvezem! Autók, motorok, Forma1-es kocsik, túraautók, repülők, helikopterek – imádom a zenét, de valljuk be, azért ez az én igazi közegem! ”- mondta nevetve az osztrák ejtőernyős.

 Kiss Orsi nagyon büszke arra, hogy gyorsan egy hullámhosszra kerültek a sztár-sportolóval. „Minden interjú, legyen szó magyar, vagy külföldi sztárról, kihívás számomra. Igyekszem a megszokottól eltérő kérdéseket, témákat kitalálni. Felix-et azonnal sokkoltam az első kérdésemmel, a szó pozitív értelmében.  Azt mondta, az űr-ugrása óta egy millió interjút adott már, de ezt még senki nem kérdezte meg tőle. Ennél nagyobb elismerés nem kell”- mondta a műsorvezető.

Bár Felix a sztratoszféra határáról, egyenesen az űrből ugrott ki, adott néhány jó tanácsot Kovács Áronnak, aki nemrég maga is kipróbálta a bungee jumpingot: a Class40 házigazdája 120 méterről ugrott le. „Hé, Áron! Megtetted az első lépést, gratulálok, 120 méter, klassz, csak így tovább! Amikor én kezdtem, 16 éves voltam, 750 méterről ugrottam, ejtőernyővel. Folyamatosan fejlődtem és 25 év után felkészültem arra, hogy az űrből ugorjak. Az ég a határ.”- üzente Kiss Orsi népszerű műsorvezető társának a rekorder sportoló.

Felix Baumgartner nemrég ünnepelte a 45. születésnapját, méghozzá a levegőben. „Béreltem egy helikoptert…”- kezdte mosolyogva a szülinapos. „Felpakoltam rá a barátaimat és utazgattunk. Ettünk, ittunk, jól éreztük magunkat, földön és levegőben egyaránt.” Ahelyett, hogy a kora miatt visszavenne a tempóból, Felix inkább a száguldásra szavaz. Hat hónapja edz az újabb megmérettetésre, ezúttal a szárazföldön: júniusban részt vesz a nürburgringi 24 órás futamon. Bár elismeri, hogy kicsit öreg már az autóversenyzéshez, vonzza a kihívás.

 Találkozott-e Felix Jennifer Lopezzel? Miért nem szeret sokat beszélni? A sztár-sportolóval készült exkluzív interjú teljes egészében szombaton este 20:00-tól hallható a Class40-ben, ahol az is kiderül, hogyan készül Baumgartner a következő nagy erőpróbára.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat