napja 
 

Miley Cirus bevallotta, hogy meleg (Sztárok - Interjúk)
Miley Cirus bevallotta, hogy meleg

Magánéleti és munkabeli szakításáról is mesélt az amerikai ELLE magazinnak az énekesnő. A popsztár beszélt a Disney-csatornával történt szakításáról és a vőlegényével Liam Hemsworth-szel való eljegyzésének végéről is.

Egyszerre két fronton is szakított Miley, mint mondta: „életemnek egy nagyon intenzív szakaszán vagyok túl. Miután a Disney-től eljöttem, a vőlegényemmel is szakítottam, csak az bánt, hogy a TV-nél senki sem állt ki mellettem. Az eljegyzésemet is felbontottam. Nem tudtam, mit is kezdjek magammal, de úgy érzem, hogy a zenében kiteljesedek.  Egy-egy koncert és a rajongók szeretete segített túltenni magam mindkét szakításon. Este egyedül fekszem az ágyamban, és azon gondolkodom, mennyire szabad vagyok, és ettől jól érzem magam. Sokkal erősebbnek érzem magam, mint például három éve, amikor annyira görcsöltem, hogy legyen egy pasim”.

„Sokat segítenek a rajongóim, de tudni kell, hogy mennyire felszabadult vagyok attól, hogy végre rájöttem, és elmondom az egész világnak, hogy igen, meleg vagyok és képes vagyok ezt vállalni is. Nem őrülök meg, mint nagyon sok tini sztár tette, élvezem az életet” - mondta a lapnak Miley (az USA-ban április 22-én jelenik meg a lap, ha valaki arra jár, vegyen nekünk is egy példányt).

Fejes Imre

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat