napja 
 

Jegykezelőnek állnak a Class FM sztárjai (Sztárok - Interjúk)
Jegykezelőnek állnak a Class FM sztárjai

Popcorn illat, dübörgő hangtechnika, élethű karakterek. Abaházi Csaba fiaival, Kovács Áron pedig egyedül is szívesen járja a mozikat. Vágó Piros a művészfilmekre, míg kisfia az autós mesékre esküszik. A Class FM népszerű műsorvezetői azonban ezúttal kicsit másként hódolnak moziszenvedélyüknek.

Vágó Piros, Kovács Áron, Abaházi Csaba és Garami Gábor is jegykezelőként próbálhatja ki magát a hétvégi Cinema City FilmÜnnep alkalmából, a hétköznapokban azonban ők is gyakran kapcsolódnak ki a vetítővászon vonzásában. A sztár jegykezelők célja, hogy támogassák és népszerűsítsék a minőségi filmélmény és mozizás szeretetét. Abaházi Csaba egyik kedvenc családi programjaként emlegeti a mozizást, a 3D pedig egyenesen megbabonázta. Kovács Áron filmek tekintetében mindenevő, Vágó Pirosnál azonban a forgatókönyv meghatározóbb a technikai újdonságoknál. „Óriási mozirajongó vagyok, igyekszem akár napi egy filmet elfogyasztani, persze nem mindig engedi az időm. Pozitív befogadó vagyok, hiszem, hogy minden filmben van valami jó, a rendező szándékának megfejtése pedig mindig jó szellemi játékot jelent számomra. A fiam hozzám hasonlóan nagy filmőrült, hat éves kora ellenére pedig különösen jó dramaturgiai érzékkel ragadja meg a poénokat.” – mondta Áron, akit az utóbbi időben fogott meg igazán a 3D, sőt hamarosan saját koncert DVD-je is ebben a formátumban lát napvilágot.

„Szerintem a mozi az egyik legnagyobb varázslat a világon, mégis hosszú ideig kimaradt az életemből. A gyerekek óta azonban havonta legalább egyszer lecsapunk a legújabb animációs filmekre. Én meglepő módon a romantikus vígjátékokat is kedvelem, különösen rajongok Robert De Niro alakításaiért, de például az egyik örök kedvencem a Remény rabjai.” – mesélte Abaházi Csaba. Hazánk legnépszerűbb kívánságműsorának házigazdája azt is elárulta, hogy nemrégiben járt először IMAX vetítésen, amely teljesen levette a lábáról.

 „Gyerkőc nélkül sokkal gyakrabban jártunk mozizni, bár már Zalán is egyre jobban élvezi az ilyen programokat. A repülős és autós mesék abszolút sikert aratnak nála, a Verdákat például imádta. Számomra a technikai megoldásokkal szemben sokkal fontosabb, hogy mennyire fog meg a sztori, vagy éppen a karakterek. A kissé elvont francia és spanyol filmek jönnek be leginkább, amelyek finom eszközökkel világítanak rá az élet szépségeire. Persze az Igazából szerelem is örök klasszikus nálam.” – magyarázta Vágó Piros.

 Ha a Class FM sztár műsorvezetőinél szeretnél belépőt váltani kedvenc filmedre, akkor a Cinema City FilmÜnnep keretein belül, október 10-én 20 órától és október 13-án 18 órától látogass el az Allee Bevásárlóközpontba, ahol ráadásul kedvezményes jegyárak és különleges programok is várnak!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat