napja 
 

Itt az új Irigy Hónaljmirigy klip (Sztárok - Interjúk)
Itt az új Irigy Hónaljmirigy klip

Csupa ismert sztár gyűlt össze a NiX Faktor válogatóján. Vastag Tomi és Vékony Peti, Wolf Kati, Stone, Zámbó Krisztián, Takács Nikolas, a PJZ és Csobot Adél is versenybe szállt a furcsa koreai PSY-al. Természetesen a szürreális helyzet csak egy újabb őrült Irigy Hónaljmirigy klipben játszódott le.

Az IHM legújabb paródiája a nagy sikerű Gagnam Style című dalból készült, a klipben pedig az X-Faktor elé tart görbe tükröt a nyolc kan. „Az X-Faktort parodizáljuk a legújabb klipünkben. A zsűrit és rengeteg egykori és mostani versenyzőt is megjelenítünk, olyan karaktereket vettünk célkeresztbe, akik jól felismerhetőek. A Vastag tesóknál pedig a nevükből adódó poénnal éltünk. A legtöbbet talán Csobot Adél szerepel a videóban, mert Anti nagyon jól eltalálta a karakterét, és az ő orrával nem lehet megorrolni a második hely miatt” – nevetett Tomi.

A fiúk háza táján igazán felpezsdült az élet az utóbbi időben. Pár hónapon belül négy klipet forgattak és gőzerővel készülnek a december 28-i nagykoncertjükre is. „Nagyon nagy volt a hajtás a zenekar körül az elmúlt hónapokban, de most úgy érzem, beértünk a finisbe. Minden nap próbálunk, kezd teljesen összeállni a koncert programja. Felpörgettük a tempót, hogykarácsonyra kicsit pihenhessünk, és a családjainkkal lehessünk” – tette hozzá Tomi, aki a klipben Ördög Nórit alakította, bár szerinte a tollas ruhában és parókában nem a műsorvezetőre, nem is egy Moncsicsire, inkább Gombóc Artúrra hasonlított.

Irigy Hónaljmirigy Gangnam Style paródia: http://www.youtube.com/embed/on5E-Fw86Yk

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat