.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4   

 
A hajápolás új megmentője: 7 különböző probléma, egy nagyszerű megoldás

A hajproblémák ritkán jelentkeznek magukban. Például, a göndör haj sokszor elveszti a fényét, vagy száraz a vége. A törékeny haj könnyen töredezik, és hamar csomósodik vagy fakóvá válik. Általánosan a fogyasztóknak 2,4 különböző hajproblémájuk van. Egészen mostanáig sok vásárlónak úgy kellett terméket választania, hogy el kellett döntenie melyik hajproblémáját akarja a legjobban megoldani, majd azt az egyet kezelő termékkel ápolta a haját. Az új SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS ennél többet tud! Ez a SYOSS első termékcsaládja, ami szerin-protein technológiát tartalmaz, amely segít helyreállítani a hajsérülések 7 jelét. Az új SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS sampon, hajbalzsam és az azonnali intenzív hajpakolás már kapható az üzletekben.

Ismerjük, hogy a hajápolási termékeket vásárló fogyasztók mit is szeretnének igazán: egészséges hajat, ami dús és fényes, nem töredezik, a hajvégek nem töredezettek és bársonyos a textúrája. Túl sokat kérnek? Nem! Ugyanis az új SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS segít helyreállítani a hajsérülések 7 jelét. A vásárlók így most már mind a 7 különböző hajproblémára megoldást találnak egyetlen hajápolási termékcsaládban – amely tartalmaz sampont, hajbalzsamot és hajpakolást. Az új szerin protein technológiának hála az olyan hajsérülések, mint a hajgöndörödés, hajtöredezés, töredezett hajvégek, lelapulás, kezelhetetlen haj, hajcsomósodás és hajfakulás megelőzhető.

Miért van szüksége a hajnak proteinre? Az évek során, nem csak a testünk, de a hajunk is öregszik. Az olyan külső hatások, mint a napfény, a hajszárítás, hajfestés, hajszőkítés, vagy egyéb fizikai beavatkozások, mint a fésülködés nagyon fel tudják gyorsítani ezt a folyamatot és megterhelik a hajat. Emiatt a haj veszít protein tartalmából – és legfőképpen a keratin mennyiségéből, amely egy nagyon fontos, a haj közel 90%-át alkotó anyag. Ha a hajban csökken a keratin mennyisége, hajunk kezelhetetlenné válik és elveszti a szépségét. Ez vezethet a következő hajsérüléshez: göndörödő haj, hajtöredezés, töredezett hajvégek, lelapulás, kezelhetetlen haj, hajcsomósodás és hajfakulás. A SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS termékcsaládjának új protein technológiája több szerint tartalmaz, amely egy aminosav, a haj legfontosabb természetes összetevője. A termékek egyedülálló összetevő kombinációja pótolja a haj elvesztett fehérjéit és feltölti a hajfelszín apró repedéseit. Ezáltal a hajsérülések látható jelei eltűnnek, és a haj feltöltődik. SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÓ – egy valódi megmentő.

SYOSS RENEW7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS SAMPON 500 ml: Tisztítja, és hajmosás közben regenerálja a hajat. A legjobb eredmény érdekében használja a hajbalzsammal és a hajpakolással együtt.

SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS HAJBALZSAM 500 ml: Táplálja és kezeli az erősen sérült hajat, közvetlenül a hajmosás után. Öblítse ki.

SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS AZONNALI INTENZÍV HAJPAKOLÁS 250 ml: Mélyrehatóan regenerál. Hajmosás után tegye hajára, majd öblítse ki.

 

 

 
 

 

essence ULTÎME: megújult formula és külső

Az essence ULTÎME hajápolási termékcsalád megújult, új formulát és dizájnt kapott. Az essence ULTÎME DIAMOND COLOR mostantól LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT, az essence ULTÎME BIOTIN pedig az ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS nevet kapta. Az új essence ULTÎME család már kapható az üzletekben.

Üdítően más, de az alapkoncepció a régi. Minden ULTÎME termék továbbra is tartalmazza az ULTÎME 4 Komplex-et, a gyöngy kivonat, a panthenol, a kifinomult fehérje és a keratin kombinációját. A termékcsalád fő összetevője, az ULTÎME 4 Komplex Claudia Scifferrel együtt lett kifejlesztve az első termékcsalád bevezetésére. Most ez a formula kapott egy kis újítást, hogy reagáljon a fogyasztók egyedi igényeire, mint a színvédelem és a dús hatás.

Az új rétegző technológiának köszönhetően az essence ULTÎME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT sampon hajmosás közben segít bevonni a hajat egy finom film réteggel, ami kisimítja a haj legfelső rétegét és ragyogóbb színt ad a hajnak. Szintén ez a filmréteg segít megvédeni a hajat a külső hatásoktól a jobb és az akár hetekig tartó hajszín intenzitásért. A leghatásosabb eredmény érdekében a fogyasztóknak a teljes termékcsaládot kellene használniuk, ugyanis a rétegző technológia minden termékben megtalálható. A termékek szintén tartalmaznak UV szűrtőt – ez igencsak jó hír azoknak a női fogyasztóknak, akik festik, vagy világosítják a hajukat.

Az új essence ULTÎME ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS új elasztin-filler-komplex-et tartalmaz, ami megerősít a hajszálakat. A termékcsalád Dúsító Spray Hajbalzsamja táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt és így különösen alkalmas a lelapuló, vagy a nagyon lapos hajra.

Az essence ULTÎME OMEGA REPAIR, és az essence ULTÎME BLONDE DELUXE CITRUS+ OIL termékcsalád megtartotta bizonyított formuláját, csak új külsőt kapott. A könnyen olvasható termékmatrica most láthatóbbá teszi a termékek hatását. A termékek megnevezése sokkal letisztultabb, a szimbólumokkal kiegészített strukturált címke pedig egy pillanat alatt segít a vásárlóknak észrevenni a termékek előnyét. 


 

Dizájnerpeelingek ? látványos változás

A kémiai peeling – a bőrfelszín hámlasztással történő megújítása - az 1960-as évek végén került be a plasztikai sebészeti gyakorlatba, vagyis hosszú évtizedek tapasztalatára épülő szépítészeti beavatkozás. A peeling által felgyorsul a bőrsejtek újratermelődése, a kezelés eredményeképpen a szervezet több kollagént termel, vagyis a bőr természetes módon, belülről válik feszesebbé.

A problémától függően akár egyetlen peeling látványos változást eredményezhet, de szükség lehet sorozatban végzett hámlasztási kúrára is. A kúrakezelések során a bőr edződik, tartószerkezete megerősödik. A bőr megújulásával a bőrfelszín simább és ragyogóbb lesz, a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknés hegek eltűnnek. A kúrák 6 kezelésből állnak, melyeket kéthetente javasolt elvégezni.

 Egyénre szabott formulák.  A Royal Clinics Image I Peel peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Minden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a couture, azaz a dizájner divat. Egyedi és minden tekintetben illeszkedik a bőrhöz és a kezelni kívánt problémához. A klinikai dizájner peelingek kiindulása az exkluzív bio aloe vera gél alap. Ehhez került hozzá a piacon jelenleg egyedülálló módon a többféle komplex, melyek együttesen a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát: őssejtes fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyagok. Sőt, még ezután is van lehetőség az egyedi dizájnra, mert magas koncentrációjú, pluszként hozzáadott egyedi hatóanyagokkal (pl. antioxidánsokkal, vagy fehérítőkkel, vagy tiszta hialuronsavval) egészül ki a kezelés, a szakértő terapeuta megítélésére bízva.

Mivel a klinikai couture peelingek személyre szabva készülnek, az eredmények kimagaslóak. Nincs próbálkozás, nincs kompromisszum. Az Image I peel egyedi igényekre készült és pontosan úgy is hat!Tökéletes megújulást és tökéletes wellnesst nyújt a bőrnek.

Ahány bőr, annyi peeling. Az Image I peeling a választás szabadságát kínálja, attól függően, milyen típusú bőrt szeretnénk megújítani. Értékes növényi enzimek, bőrregeneráló őssejtek, méregtelenítő illóolajok fokozzák a bőrtökéletesítést. A márka által szabadalmaztatott fejlett technológia segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását: a Vectorize Technology a hatóanyagok célzott szállítását és fokozatos bejuttatását teszi lehetővé mélyebb bőrrétegekbe a hosszantartó és intenzív hatás érdekében. A hatóanyagok mikroszkópikus kapszulákban csaknem 100 réteget képeznek (akár a hagyma héja), mely rétegek a bőrbe egyre mélyebben behatolva egymást követően épülnek be a sejtekbe.  

Leradírozott évek. A peeling kezelés előnye, hogy gyors, látványos változást hoz, az arcbőr azonnal fiatalosabbá válik. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést eredményez. 

A peeling lehet felszíni, közepes vagy mélyszintű, aszerint hogy a bőrt milyen mélységben hámlasztja. Bőrtípustól és a kívánt végeredménytől függően különféle és eltérő töménységű anyagokkal végzik.

A kezeléstől függően a bőr megfelelő otthoni elő- és utókezelése fontos része a peeling kúrának. Az előkezelő termékek felkészítik a bőrt a kezelésre, ennek köszönhetően csökkennek a rizikófaktorok, a bőr egyenletesen kezelhető, a regenerációs idő pedig jelentősen lerövidül.

Bővebb információ: www.royalclinics.hu


 

Újraértelmezett borotválkozás

Mit lehet tenni a grimaszokkal és arcbőr megfeszítéssel tarkított borotválkozás ellen? Most erre a kérdésre keresték a választ a Gillette-nél Az elmúlt évek folyamatos újításainak köszönhetően a Gillette borotváinak minősége bizonyítottan “férfiasan tökéletes”. De mi a válasz az előbb feltett kérdésre?

Egyszerűen csak el kell felejteni! Miközben a Gillette pengéi továbbra is megbízhatóan pontosak és élesek maradnak, a Gillette most egy másik újdonsággal, az új Gillette Fusion ProGlide FlexBall™ technológiával rukkolt elő.  A borotvamarkolat mozgását követő billenő fej precízen igazodik az arc vonalaihoz. Ez a megoldás megváltoztatja a borotválkozás élményét, hiszen bármilyen Gillette borotvafej számára lehetővé teszi, hogy maximálisan idomuljon az arc formájához, azaz elősegítse minden egyes szőrszál eltávolítását.

Az irányíthatóság egy teljesen új dimenzióját nyitja meg a FlexBall™ technológia, amely a Gillette 1977-ben bemutatott innovációjára, a világ első billenő fejére épül. A Gillette borotváknál már alapvetővé vált a kétdimenziós fej, az új FlexBall™ technológia azonban már a harmadik térbeli síkra is kiterjed annak érdekében, hogy minden férfi elvárásainak megfeleljen. Ez a korábbi Fusion termékekhez képest is sokkal nagyobb mozgásterjedelmet eredményez és biztosítja, hogy a borotva minden egyes borostát megragadhasson, az arc bármely területén.

Több mint egy évszázada annak, hogy King C. Gillette 1901-ben piacra dobta a világ első biztonságos borotváját. A mérnöki csúcstechnológiát precíz gyártással ötvöző Gillette termékek ettől a perctől kezdve világszerte meghatározták a borotválkozási szokásokat. A Gillette nevéhez fűződik a legelső billenőfej szabadalma és most, a FlexBall™ technológiával, sikerült ismét magasabb szintre emelni a borotválkozás élményét. Az új Fusion ProGlide FlexBall™ technológiával valóban férfiasan tökéletes az újraértelmezett borotválkozás.

Megnyerheti a képen látható borotvát, ha lájkolja lapunk Facebook oldalát, majd válaszol a következő kérdésre: mi a FlexBall lényege?

A válaszokat a Kapcsolat menüpontban látható címre kérjük beküldeni július 31-ig.


 

Ajándék az arcunknak

Napfény, víz és fesztiválok, hosszúra nyúlt nyáréjszakák, mámorító koktélok – a nyaralás alatt adunk a szórakozásnak, ami jót tesz a lelkünknek, de vajon a bőrünk mit szól hozzá?

Amikor elkap a nyaralás hangulata, lelazulunk és magunk mögött hagyva a határidőket, monoton hétköznapokat és nyomasztó kötelezettségeinket hajlamosak vagyunk ugyanezt tenni bőrápolási rutinunkkal is. Eleve sem cipeljük magunkkal az összes kencét, de ha mégis, esélyes, hogy nagyvonalúan kezeljük a témát. Az eredmény hamar jelentkezik dehidratált bőr, újonnan szerzett ráncocskák, napfoltok formájában. Pedig bőrünknek is jár a kényeztetés: nyaralás után adjunk egy kis extra törődést neki, segítsünk neki helyrejönni! Egy kellemes kozmetikai kezelés visszahozza a nyaralás relaxáló pillanatait, gondolatban visszarepít a kényelmes nyugágyba!

A Royal Luxus Platinum arckezelés teljeskörű regeneráló-bőrmegújító kényeztetést nyújt, melynek eredményeként bőrünk és lelkünk egyaránt kisimul.  A 110 perces kezelés a leghatékonyabb bőrfiatalító hatóanyagokat – platina nanokolloidot, őssejteket, peptideket - a leghatékonyabb hatóanyag beviteli technológiákkal (nanokolloid generátorral, krioelektroporációval, szemkörnyéki dermarollerrel) juttatja a bőr mélyére.  Magában foglal többek közt bőrfelszín-megújítást, masszázst, luxuspakolást, szemkörnyék fiatalítást. Az eredmény: évekkel fiatalabb megjelenés!

Platinát a bőrsejtekbe!

Platina nanokolloid generátor segítségével platina nanokolloid részecskékkel dúsítják fel a kezeléshez használt kozmetikumot. A nanorészecskék felszívódása méretük miatt sokkal hatékonyabb, mint a normál platina esetében. A platina részecskék eltávolítják a szabadgyökképző aktív oxigént, antibakteriális hatással bírnak, szabályozzák a bőr egyensúlyi állapotát.

A kezelés részét képezi a krioelektroporációs hatóanyag bevitel is. A CareSys egyedülálló transzdermális hatóanyag bejuttató rendszere kriotechnológiával működik: a hűtőfejjel egyesített elektroporáció növeli a hatóanyagok felszívódási sebességét, mivel csatornákat nyit a sejtmembránban. A kriotechnológia a szövetek hűtésén alapszik, ennek köszönhetően kisebb az esélye a bőrbe juttatott anyag oxidációjának. A hűtés átmenetileg fokozza a keringést, a vérerek összehúzódása a hűtés következtében bőrnyugtató hatású.
A krio-elektroporációs kezelés ragyogóvá és feszessé teszi a bőrt. Ebben a lépésben gyógyító peptideket és növényi őssejteket visznek be a bőr mélyére. 

A Royal Luxus Platinum kezelés kényeztetés felsőfokon: eredményeképp a bőr feltöltődik és visszanyeri üde ragyogását – évekkel megfiatalodva távozhatunk az orvos-esztétikai klinikáról! www.royalclinics.hu


 

A szépség manufaktúrája

Az Ilcsi márkanév természetes alapanyagokat tartalmazó, szépségápolási termékeiről híres, nemcsak Magyarországon, de több országban is ismert a márka. Idén  azonban megnyílt az Ilcsi Szépítő Füvek első, saját tulajdonú szépségszalonja, az Ilcsi Szépségmanufaktúra is. Az Ilcsi Szépségmanufaktúra teljes mértékben magában hordozza az Ilcsi Szépítő Füvek minden alapértékét és filozófiáját.  Aki ide eljön, kellemes légkör és vendégszeretet fogadja. Magasan képzett szakemberek a legújabb és a legprofesszionálisabb szolgáltatásokat nyújtják, a maximális kényeztetés és hatékonyság érdekében.

Az Ilcsi Szépítő Füvek nagyon igényes az alapanyagokat kiválasztásánál. „Hiszünk abban, hogy a természetben minden problémára létezik hatékony megoldás, ezért büszkék vagyunk arra, hogy Ilcsi néni segítségével és a természet erejével megalkothattuk a különleges Ilcsi professzionális natúrkozmetikumokat, a természet kozmetikumait.”- vallja Molnár Ferenc tulajdonos.

A termékek a legszigorúbb natúrkozmetikai előírásoknak megfelelően készülnek, kizárólag a legjobb minőségű bio alapanyagokból - friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből.  A termékek kifejlesztése során nem végeznek állatkísérleteket, nem használnak állati eredetű anyagot, tisztelik az élet minden formáját. Termékeik széles körét a legszigorúbb német, natúr minősítő szervezet, a BDIH minősíti. Az Ilcsi kozmetikumokat mindazoknak ajánlják, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. A kozmetikai arc- és testkezelések, valamint a masszázsok kizárólag Ilcsi professzionális natúrkozmetikumokkal történnek.

A fodrászatban a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőket tartalmazó Kevin Murphy termékeket használják. A Kevin Murphy termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabén mentes.

A szalon vár minden kedves szépülni, kikapcsolódni vágyót az első kerületben, a Budai Vár tövében! 

Elérhetőség: 1012 Budapest, Attila út 79. +36 20 410 8740


 

A fiatalság forrása: növényi őssejtek

Napjainkban az anti-aging kutatások középpontjában a bőrben található felnőtt őssejtek működésének serkentése, regenerálása áll, mivel az őssejtek rendkívüli potenciált jelentenek a meggyengült, sérült szövetek helyrehozatalában.

 Testünk sejtjei különféle funkciók ellátására vannak programozva, egyvalami azonban minden sejtünkben közös: működésüknek gátat szab az idő. Az idő múlásával lelassulnak a sejtekben zajló folyamatok, ami többek közt a bőr öregedéséhez vezet. Az epidermisz őssejtjei, melyek feladata az új, egészséges bőrsejtek létrehozása jelentősen megritkulnak és hatékonyságuk is csökken, így a bőr védtelenné válik a környezeti ártalmakkal - szabadgyökökkel, UV-sugárzással – szemben. A bőr veszít vitalitásából és megjelennek a ráncok.

A növényi őssejtekre vonatkozó felfedezések azonban okot adnak az optimizmusra. Megfigyelték, hogy ha egy növény megsérül, a környező sejtek átalakulnak őssejtekké és egy sebgyógyító szövetet alkotnak, az úgynevezett callust. Amint a seb begyógyult a callus sejtjei ismét átalakulnak, és új szövetet építenek – vagyis az emberi felnőtt őssejtekkel ellentétben multifunkcionálisak. A növényi őssejtek tehát rendkívül életképes sejtek, melyek képesek önmagukat megsokszorozni és speciális funkciót ellátó sejtekké differenciálódni. A speciálisan termesztett növényi őssejtek nagyon hosszú élettartamúak és segítenek a bőrben az új őssejtek reprodukciójában és növekedésében.

Az Image Skincare, a floridai Palm Beachen alapított professzionális kozmetikai márka öregedésgátló termékei – az arctisztítótól, a szérumon át egészen az alapozókig – a legnagyobb hatékonyság érdekében többféle növényből származó őssejteket tartalmaznak (alma, argán, havasi gyopár). Az Image Skincare Max termékcsaládja meghosszabbítja a bőr sejtjeinek élettartamát, lelassítja az öregedési folyamatot, regenerálja a sérült sejteket és védelmet nyújt a szabadgyökök sejtkárosító hatásaival szemben. A szarkalábak és ráncok csökkentése mellett egészségesen ragyogó arcbőrt eredményeznek. A nagy hatékonyságú Image arcápolási készítmények elérhetők kozmetikákban és a Royal Clinics orvos-esztétikai központban.                   

 Image The Max őssejtes kezelés  – a  maximális öregedésgátlás és luxus hidratálás érdekében - a leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket, AHA savakat és új formájú C-vitamint juttat a bőrbe. Maximális korrekciót, megelőzést és táplálást nyújt még a legigényesebb bőrnek is. A kezelést követően fényvédelmet kell alkalmazni. Ára: 16 800 Ft (1 órás  kezelés)

Image The Max őssejtes anti-ageing termékcsalád

A MAXimalista maszk: The Max Stem Cell Masque, őssejtes arcpakolás – ÚJ!

Páratlanul MAXimális hatóanyag tartalmú, multifunkcionális luxus arcpakolás, mely fiatalít, regenerál, revitalizálja a fáradt, öregedő bőrt. Többféle növényi eredetű őssejttel, erős peptidekkel és természetes növényi hatóanyagokkal állítja helyre a bőr fiatalságát és ragyogását. Megóvja a DNS-t az oxidatív stresszel szemben. Parabénmentes. Minden bőrtípusra ajánlott, elsősorban idősödő bőrre.

Használata: A teljes arcra, nyakra, dekoltázsra, kézre vékonyan vigye fel, és hagyja hatni 5-10 percig. Finoman mossa le meleg vízzel. Használja hetente akár 3-4-szer a MAXimális sejtmegújító hatásért. Ára: 10 000 Ft

Image The Max Stem Cell Facial Cleanser, őssejtes arctisztító

Minden nap használandó, savmentes, szulfátmentes és parabénmentes kíméletes lemosó, mely egyensúlyba hozza és optimalizálja a bőr pH-ját, meghosszabbítja a sejtek élettartamát. Növényi őssejtek és növényi kivonatok táplálják és védik a bőr a környezeti szennyeződéstől. Valamennyi bőrtípusra ajánlott, elsősorban idősödő bőrre, érzékeny bőrre

Használata: Kezét nedvesítse meg, és bő mennyiségben vigye fel arcra és nyakra. Egy percig kíméletesen masszírozza vele bőrét, majd meleg vízzel mossa le. Használja reggel és este.  Ára: 118 ml 6600 Ft

 Image The Max Stem Cell Creme, őssejtes krém

Forradalmi éjszakai krém, mely páratlan antioxidáns hatással ápol. Az új, egynyári alpesi növényekből származó őssejt technológia támogatja a bőr természetes védekezési mechanizmusait. Peptidek maximális koncentrációjával simítja a mimikai ráncokat és segíti a kollagén regenerációt. A MAXimális hatást a növényi hatóanyagok MAXimális koncentrációjával éri el, kémiai tartósítószerek és fillerek nélkül. A természetes tengeri növény alapú feszesítő komplex kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrt. Elősegíti a regenerációs folyamatokat és segíti a természetes védőmechanizmusokat. Idősödő, dehidratált bőrre, valamint mimikai ráncokra és környezeti hatásoktól megviselt bőrre ajánlott.

Használata: Tisztítás után éjszakai regenerálás céljából este vigye fel az arc és nyak bőrére és masszírozza be.  Ára: 29 000 Ft

 The Max Stem Cell Serum, őssejtes szérum

Ez a hatékony nappali és éjszakai szérum új dimenzióban fiatalítja a bőrt. A szinergiában ható  nutripeptidek feltöltött feszes bőrt eredményeznek, miközben az őssejt technológia exkluzív komplexben segíti a természetes védekező mechanizmusokat és védi a sejtek egészségét. Vectorize-TechnologyTM kapszulába zárt hatóanyagokat bocsát ki akár 48 órán keresztül. Drasztikusan csökkenti a mimikai ráncokat, és az idősödés egyéb jeleit. A hatóanyagok felülmúlhatatlan magas koncentrációja MAXimális hatást biztosít. Parabénmentes. Idősödő bőrre, mimikai és napozás okozta ráncokra, fáradt, fakó bőrre ajánlott.

Használata: Megtisztított bőrre vigye fel és masszírozza be, a legjobb eredmények érdekében reggel és este. Hagyja beszívódni, mielőtt felviszi a széles spektrumú fényvédőt  pl . Prevention+ Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 hidratálót.  Ára: 29 000 Ft

The Max Stem Cell Eye Creme, őssejtes szemkörnyék ápoló

Ez a következő generációs nappali és éjszakai szemkörnyék ápoló krém magas koncentrációban tartalmaz növényi eredetű növekedési faktorokat, hogy védje a bőr sejtjeit és megelőzze a szabad gyökök öregítő hatását. Csökkenti a finom vonalak, ráncok megjelenését. Megszünteti a szemkörnyék puffadtságát és a sötét karikákat, miközben csökkenti a gyulladást. A sejtek öregedését szőlő, havasi gyopár, argán őssejtekkel előzi meg. Korrektív fiatalító peptidelegyet tartalmaz. Parabénmentes. Idősödő bőrre, ráncokra, száraz, érzékeny bőrre ajánlott.

Használata: Borsónyi mennyiséget vigyen fel reggel és este a felső és alsó szemhéjra. Ha további hidratálásra van szüksége, ismételje felvitelét.  Ára: 19 400 Ft


 

Látható és érezhető segítség, azonnal

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor hirtelen van szükségünk egy jó adag magabiztosságra. Még az olyan látszólag jelentéktelen dolgok is, mint a korpa vagy a száraz, viszkető fejbőr, útját tudják állni a magabiztosságnak, ami miatt eleshetsz életed nagy lehetőségeitől – de ennek nem kell így lennie!

Az Új Head & Shoulders Instant Relief samponokat kimondottan úgy tervezték, hogy azonnal látható és érezhető változást nyújtsanak a hajnak és a fejbőrnek. A sportorvoslásban használt összetevők által ihletett formula On-Contact technológiát alkalmaz, ami egy pillanat alatt hosszú távú megoldást nyújt érzékeny fejbőrre. Az azonnali felüdülés a Thermo-Cooling Activator összetevőnek köszönhető, ami vízzel érintkezve rögtön aktiválódik és hűsítő érzést nyújtva kényezteti a fejbőrt – a mentolt és borsmentát tartalmazó különleges formula pedig nyugtatja a fejbőrt és pillanatok alatt csökkenti a viszkető érzést.

Az On-Contact technológia mindemellett segít hosszútávon megőrizni a Head & Shoulders bizonyítottan hatásos korpásodás elleni hatóanyaga, a cink-pyrithion (ZPT) által biztosított, akár 100%-ig* korpamentes hajat. A fejbőrrel és az irritált területekkel érintkezve a MicroZinc formula azonnal működésbe lép. Ott fejti ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá, a viszketést okozó korpát eltüntetve, és egészséges fejbőrt, valamint gyönyörű hajat hagyva maga után. A kettős célt szolgáló formula egész nap a fejbőrön marad, így hatékonyabban tudja kifejteni jótékony hatását a rugalmas hajért és ellenálló fejbőrért.

A Head & Shoulders a fejbőrápolási termékek vezető fejlesztője közel ötven éve. ZPT formuláját az évtizedek során folyamatosan tökéletesítette, hogy minél hatékonyabb megoldásokkal vegye fel a harcot a korpa kialakulásának különböző okaival. Az ÚJ Head & Shoulders Instant Relief samponok azonnali megoldást nyújtanak az érzékeny fejbőrre, hogy bátran, hezitálás nélkül vethesd bele magad az élet kalandjaiba.

Az INSTANT kollekció tagjai:

head & shoulders instant relief sampon 200ml/400ml

head & shoulders moisture care sampon 200ml/400ml

head & shoulders deep clean for men sampon 200ml/400ml

head & shoulders FOR MEN Old Spice sampon 200ml/400ml


 

Ragyogó ápolás és briliáns fény minden nap

Az új Schauma Mirror Gloss hajápoló termékcsalád azt adja a nőknek, amire vágynak: egészséges kinézetű, sima és csodálatosan fényes hajat. Egy friss kutatás kimutatta, hogy az erős, dús haj mellett a nők a haj csillogását is preferálják. A Schauma Mirror Gloss Sampon, Balzsam és Ápoló hajolaj segít megvalósítani a kívánságokat. A Schauma Mirror Gloss már kapható a boltokban.

 A legjobb frizurák és leghosszabb hajköltemények is csak akkor igazán pompásak és vonzóak, ha csillogó fénnyel párosulnak. A Schauma Mirror Gloss az első Schauma termékcsalád, amely káprázatos hosszantartó tükörfényt ad a hajnak a formulában található folyékony mikrokristályoknak köszönhetően. A tükörfény formula a folyékony mikrokristályokkal simítja a hajszerkezetet, amely fényvisszaverődést eredményez a hajon. Az eredmény pedig szikrázó fény.

 Az optimális eredmény eléréséért a sampon, balzsam és az ápoló hajolaj együttes használata javasolt. A három új Schauma Mirror Gloss termékkel a Schwarzkopf nemcsak valóra váltja sok nő vágyait, hanem kiszélesíti a termékportfoliót egy olyan hajpakolással is, amelyet speciálisan a matt és fénytelen hajra fejlesztettek ki. 

Schauma Mirror Gloss Sampon 250/400ml-Tökéletes tisztítás és ápolás az érezhetően lágy és sima hajért. Ajánlott fogyasztói ár április 1-től: 729.-/949.-

Schauma Mirror Gloss Balzsam, 250 ml -Ápolja és simítja a hajat, kezelhetőbbé teszi, és ragyogó fényt nyújt neki. Ajánlott fogyasztói ár április 1-től: 729

Schauma Mirror Gloss Ápoló Hajolaj mindennapi használatra - Azonnali káprázatos és hosszantartó tükörfényt kölcsönöz a hajnak. Ajánlott fogyasztói ár április 1-től: 1299.-


 

BioHair már otthon is

Növényi alapú hatóanyagokkal készült, saját márkás hajápoló termékek bevezetésével is ünnepli ötéves fennállásának jubileumát a BioHair.

2015. fontos mérföldkő a márka életében. A megfizethető árakon, időpontfoglalás nélkül elérhető, magas színvonalú szolgáltatásairól ismert BioHair franchise hálózat sok újdonsággal készült az 5 éves jubileumra.

A közönség már megismerhette a BioHair frizura, smink és gel lack kollekcióit, amelyeknek alapja a négy évszaknak megfelelő 4 nőtípus lett. Ezek színvilágát úgy alakították ki, hogy a tavasz, nyár, ősz és a tél típusú hölgyek is megtalálják a kollekció hozzájuk leginkább illő kompozícióit. Áprilistól érhetők el a bio hajvágó szalonok polcain a márka otthon használatos termékei, a parabén és GMO mentes zöldalma balzsam, illetve a gránátalma, kiwi, narancs és zöldalma samponok. Ezek az év minden napján lehetővé teszik a természetes hajápolást az otthonokban is.

A fodrászszalon-hálózat induló koncepciója - időpontfoglalás nélküli magas színvonalú szolgáltatás elérhető árakon - olyan sikeresnek bizonyult, hogy már az indulás napján közel félszáz vendég távozott elégedetten az első szalonból, amelyet rövid időn belül 41 újabb egység nyitása követett szerte az országban. Ezekben pár éve vezették be a bejelentkezést szintén nem igénylő expressz manikűr és kozmetikai szolgáltatásokat, majd az ammóniamentes, gőzburás hajfestést, amelynek ideje mindössze 8 perc. 

 

Az 5. születésnap alkalmából a BioHair kollekciós versenyt hirdetett dolgozói között, akik fotópályázaton indulhattak munkáikkal. A legjobb húsz frizurát, öt sminket és öt manikűrt egy látványos show keretében, a születésnapi gálán mutatták be március utolsó hétvégéjén. A legjobb munkák elkészítői értékes nyereményekkel gazdagodtak, a fődíj egy londoni szakmai út és egy kétnapos csapatépítő tréning volt. 

 

További információk a szalonokban és a BioHair honlapján http://biohajvagoszalon.hu/ is találhatók


 

Minden mosással egészségesebb haj

Tudjuk, hogy a víz nem tesz jót a hajnak, csak az marad rejtve előlünk, hogy vajon miért? Hajmosás után gyakran azt tapasztaljuk, hogy a haj fakó, fénytelen és törékeny, de a mindennapi hajápoláshoz használt készítményeinktől soha nem mertünk többet remélni. Természetesen mi sem vagyunk ártatlanok: a hajformázás okozta sérülések, aminek nap, mint nap kitesszük a hajunkat, hogy elérjük a kívánt hatást és frizurát, a folyamatos hajszárítás, túlzott fésülés és hajsütővas gyakori használata, a különböző hajfestékekről már nem is beszélve… Így már érthető, hogy miért lesz a hajunk száraz, elnehezedett és élettelen.

A Pantene Pro-V kutatóinak küldetése, hogy mindig tökéletes frizurával vághassunk neki a napnak.  Legújabb innovációjuk egy életre megváltoztatja a hajmosásról eddig alkotott elképzeléseinket!

ANTIOXIDÁNSSOKKAL AZ ÁSVÁNYI ANYAGOK KÁROSÍTÓ HATÁSAI ELLEN

A kvantumfizika segítségével kifejlesztett technológia az ásványi anyagok károsító hatását gátolja, hiszen EDDS-t tartalmaz, ami egy olyan egyedi „ásványi anyag mágnesként” működik a hajon, ami megcélozza és megköti, valamint semlegesíti a túlzott mennyiségben előforduló rezet. A legtöbb Pantene sampon és 2:1 sampon és balzsam már az új EDDS rendszert tartalmazza.  Az új Pantene Pro-V samponnal nem kell kevesebbel beérnünk, mint a tökéletes és egészséges hajzuhataggal. Kényeztesse magát és haját a Pantene hatékony és innovatív termékeivel, amelyek csodás eredményt garantálnak minden hajmosással. Most többet várhat el, és persze többet is kaphat. A festett haj is lehet fényes, egészséges az új technológiával kifejlesztett Pantene sampon és balzsam használatával.

Megnyerheti a Panten Pro-V Color Protect& Shine sampont és balzsamot, ha helyesen válaszol a kérdésre: mit köt meg és semlegesít az EDDS?

Először is lájkolja a dolcsevita.hu facebook oldalát, majd a választ küldje a kapcsolat menüpontban található címre, április 5-ig!


 

Az Aussie a feje tetejére fordítja a hajformázást
?Többet akarsz az élettől? Kezdd a hajaddal!? ? ez az Aussie filozófia

Márciusban bemutatkozik az új Aussie termékcsalád, ami segít abban, hogy a frizurád sérthetetlen legyen. Hogy mi a legjobb benne? Az új spray és hajformázó hab kollekcióval a haj hosszú ideig vonzó marad anélkül, hogy dermedtnek vagy erőltetettnek tűnne. Itt az idő egy kis ereszd-el-a-hajam-ra! Bízz bennünk és az Aussie nem hagy majd cserben!

Új termékeink ideális tartást kölcsönöznek a hajadnak, hogy soha többé ne kelljen a ragadós, bukósisak frizurától rettegned. Mi több, a termékcsalád tagjait megpakoltuk a forró ausztrál vadon növényeivel, így Te is olyan tüzes és vad lehetsz, amennyire csak akarod. A termékek formulái között ausztrál vadcseresznyefa-kéreg és tengeri alga kivonatot is találsz, melyek dússá és légiessé teszik a hajad. Az ausztrál összetevőknek köszönhetően a termékeknek olyan frissítően ínycsiklandozó illatuk van, hogy legszívesebben beleharapnál a saját hajadba!

Az új kollekcióhoz két hajformázó hab és két hajlakk tartozik, amelyek duplán kényeztetik a hajad (igen, még a termékeink is többfunkciósak). A szettet egy strand-spray egészíti ki, ami tökéletes megoldás egy bolondos, nyári délutánra.

A „Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning”, a „Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine”, a  „Miracle Hairspray Volume + Hold”, a „Miracle Hairspray Shine + Hold” termékek mindegyike mást tud, nézd meg, melyik a neked való! Emellé akaszd le a Miracle Beach Waves hajápolót a polcról! A két különböző sónak köszönhetően a spray olyan ütős matt látszatot ad a hajadnak, mintha csak most jöttél volna fel a partról, még akkor is, ha a napozóágy kényelmétől elkeserítően messze vagy…

Legyen az új hajformázó hab és hajlakk használata része a szépségápolási rituálédnak, az Aussie hajápoló arzenáljának lehengerlő összhatásáért: a sampon és balzsam használata után a még vizes hajra vigyél fel egy pingponglabda nagyságú hajformázó habot, majd a megformázott, száraz hajra fújj egy kis hajlakkot! Tádám, ilyen a szívdöglesztő frizura!

Megnyerheted a a „Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine” habot és a „Miracle Hairspray Shine + Hold” hajlakkot, ha válaszolsz arra kérdésre: mi az Aussi filozófiája! Először is, lájkold a dolcsevita.hu facebook oldalát, majd válaszodat küldd a Kapcsolat menüpontban található címre április 5-ig!


 

Éljen tovább, öregedjen később!

A fenti szlogen az Egyesült Államokban 2003-ban alapított professzionális kozmetikai márka, az Image Skincare cégfilozófiája. Az Image termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. A termékeket interneten nem lehet megvásárolni, csak szakértői ajánlással orvos-esztétikai központokban és bőrgyógyászati klinikákon. Az Image márkára jellemző a piacvezető csúcstechnológiák és a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló hatóanyagok alkalmazása a termékekben.

A mesterséges tartósítószerektől mentes termékcsalád megoldást kínál öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, valamint száraz bőrre. A termékcsaládok között fényvédő és testkezelő kollekciókat is találunk. Az Image Skincare valóban minden bőrtípusról gondoskodik. Könnyen használható termékeik segítik a bőrt az öregedés és a kíméletlen környezeti hatások ellen. Orvosok, kozmetológusok, kozmetikusok hisznek az Image termékekben, melyek a bőrt frissen, egészségesen és fiatalosan tartják.  www.imageskincare.hu

 C-vitamin a köbön

 A Vital C terméksor ideálisan ápolja a száraz és dehidratált, rozáceára hajlamos vagy érzékenyé váló bőrt. A növényi hatóanyagok gazdag koktélja nyugtatja és egészségessé varázsolja a bőrt. A terméksor magas antioxidáns tartalmánál fogva átfogó védelmet és táplálást nyújt. A szérum az új, zsírban oldódó C-vitaminos technológiát használja, mely formájában a C-vitamin a bőr számára a legnagyobb mértékben felvehető.

 Image Vital C Hydrating Facial Cleanser – hidratáló arclemosó

Orvosi erősségű C-vitaminos lemosó, mely hatékonyan, de kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződést a bőrről. Feltölti a bőrt a legfontosabb vitaminokkal, javítja a bőr textúráját és tónusát. Parabénmentes. Az esszenciális antioxidánsok és vitaminok nyugtatják a száraz/dehidratált és rozáceás bőrt. 178 ml 8700 Ft

 Image Vital C Hydrating Anti-aging serum – hidratáló anti-aging szérum

Ez a hidratáló szérum az új, zsírban oldódó C-vitaminos technológiát használja, miáltal a C-vitamin a bőr számára a legnagyobb mértékben felvehető. A gyors felszívódás miatt azonnal nyugtatja a környezeti hatásoktól károsodott bőrt. Az A-, E-vitamin és az erős antioxidánsok gondoskodnak az egészséges, ragyogó bőrképről. Az Image Vital C szérum megújítja a fáradt bőrt, minimalizálja és kisimítja a stressz és látható jeleit. Harcol a szabad gyökök, valamint a bőr szárazsága ellen. Parabénmentes. 50 ml 16 700 Ft

 Image Vital C Hydrating Repair Creme – hidratáló regeneráló krém

Ultrahidratáló, antioxidánsokban gazdag, krémes állagú arcápoló, mely regenerálja az idősödő bőrt, segíti az egészséges sejtmegújulást. Parabénmentes. Összetételében A-, C- és E vitamin táplálja és védi a bőrt, és harcol az öregedéssel szemben. Éjszakai használatra, idősödő, száraz/dehidratált, rozáceás bőrre ajánlott. 57 ml 19 300 Ft

Image Vital C Hydrating Enzime Masque – hidratáló enzim maszk

Kíméletesen hámlasztja az elhalt, száraz sejteket. A tápláló A-, C- és E-vitamin gondoskodik az egészségesen ragyogó, fiatalos bőrről. Lelassítja az elhalt hámsejtek felhalmozódását. Feltölti a bőrt fontos antioxidáns vitaminokkal és ásványokkal. Alkalmazásával hosszan hidratált a bőr. Parabénmentes.. Száraz, dehidratált, beavatkozáson átesett bőrre ajánlott.  57 ml 10 000 Ft

 Image Vital C Hydrating Eye Recovery Gel – hidratáló szemkörnyékápoló gél

Ultrahidratáló öregedésgátló, szemkörnyékápoló gél C-vitaminnal és hialuronsavval. Azonnali hidratáló hatást fejt ki. Tápláló anti-oxdiánsok és peptidek keverékével csökkenti a finom ráncok és a sötét karikák megjelenését. Száraz, dehidratált bőrre, fáradt szemre, finom ráncokra, duzzadt szemkörnyékre ajánlott. 15 ml 11 600 Ft

Image Vital C Hydrating Intense Moisturizer – intenzív hidratáló krém

Intenzív hidratáló krém, mely azonnal visszapótolja a nedvességet, egész nap fokozatosan bocsátja ki a hatóanyagokat és intenzíven feltölti a bőrt az egész napon át tartó simaságért és hidratáltságért. Gazdag puhító formulája gyorsan felszívódik, és rengeteg erős antioxidánst juttat a bőrbe. A selymes krém visszaállítja a fiatalos rugalmasságot és ragyogást. Minden bőrtípusra ajánlott, melynek hidratálásra van szüksége. 50 ml 16 700 Ft

Image Vital C Hydrating ACE Serum – hidratáló A,C,E szérum

Csúcstechnológiás öregedésgátló és hidratáló szérum. Elősegíti a hidratálást és csökkenti az öregedés jeleit. Erős polipeptid anti-oxidáns formulája  A-, C- és E-vitaminnal rendkívül  tápláló a bőr számára. Minden bőrtípusra ajánlott. 15 ml 12 300 Ft

Az Image termékek kaphatók a Royal Clinics orvos-esztétikai központban. www.royalclinics.hu


 

Minden mosással egészségesebb haj

Hajmosás után gyakran azt tapasztaljuk, hogy a haj fakó, fénytelen és törékeny, de a mindennapi hajápoláshoz használt készítményeinktől soha nem mertünk többet remélni.

 A hajformázás okozta sérülések, aminek nap mint nap kitesszük a hajunkat, hogy elérjük a kívánt hatást és frizurát, a folyamatos hajszárítás, túlzott fésülés és hajsütővas gyakori használata, a különböző hajfestékekről már nem is beszélve, károsítják a hajat. Így már érthető, hogy miért lesz a hajunk száraz, elnehezedett és élettelen. De miért kellene kompromisszumot kötnünk, miért ne támaszthatnánk nagyobb elvárásokat hajápoló termékeinkkel szemben?

A Pantene Pro-V kutatóinak küldetése, hogy mindig tökéletes frizurával vághassunk neki a napnak. Elhivatottan dolgoznak azon, hogy a tudományos fejlesztéseik segítségével még magasabb szintre emeljék a hajápolást. Elsőként alkották meg a 2az1-ben sampont és balzsamot. Ez a tradíció tovább folytatódik, hiszen a Pantene legújabb innovációja egy életre megváltoztatja a hajmosásról eddig alkotott elképzeléseinket.

 Klinikailag bizonyított formula

A Pantene Pro-V 11 szakértőből álló csapata teljes termékcsaládjának formuláját átdolgozta, és a legújabb antioxidánsokat tartalmazó klinikailag bizonyított formuláját alkalmazta, amely meggátolja az ásványi anyagok károsító hatását és megóvja a haj létfontosságú fehérjéit, így az, minden mosás után egészségesebbnek és erősebbnek látszik.

 Áttörő felfedezés: a haj érzékeny az oxidációra

Amíg a vízben található ásványi anyagok elengedhetetlenek az emberi szervezet számára, addig a hajban lévő túlzott oxidatív ásványok ellentétesen hatnak annak egészségére, hiszen az oxidáció során felszabaduló szabadgyökök károsítják a haj sejtszerkezetét.

Minden egyes hajmosáskor ezeknek az oxidatív folyamatoknak tesszük ki a hajunkat, amit a csapvízben természetesen előforduló réz is okoz.  Ezek a folyamatok idővel egyre gyengébbé és sérülékenyebbé teszik a haj szerkezetét, ami  töredezett hajvégeket, sérült és göndörödő hajtincseket eredményeznek – vagyis azokat az elsődleges problémákat, amelyektől nap mint nap rettegünk.

Az újgenerációs technológia: antioxidánssokkal az ásványi anyagok károsító hatásai ellen

 A kvantumfizika segítségével kifejlesztett technológia az ásványi anyagok károsító hatását gátolja, hiszen EDDS-t tartalmaz, ami egy olyan egyedi „ásványi anyag mágnesként” működik a hajon, ami megcélozza és megköti, valamint semlegesíti a túlzott mennyiségben előforduló rezet. Az új Pantene Pro-V samponnal nem kell kevesebbel beérnünk, mint a tökéletes és egészséges hajzuhataggal. Kényeztesse magát és haját a Pantene hatékony és innovatív termékeivel, amelyek csodás eredményt garantálnak minden hajmosással. Most többet várhat el, és persze többet is kaphat.

 Kérdésünk: mire érzékeny a haj? Válaszolj a kapcsolat menüpontban látható címre, és nyerhetsz egy Pantene Pro-V sampont és kondicionálót


 

A gyógyító fény lett a legjobb bőröregedésgátló
Otthoni használatra is ajánlott innovatív technológia

Idén egy speciális lámpa nyerte el az év legjobb bőröregedésgátló készülékének járó díjat. A 2014 októberében, a 2. Európai Esztétikai és Bőröregedés Elleni Orvostudományi Konferencián (AMEC) kiosztott elismerés egy egyedi, sajátos működésen alapuló készüléket illet.

A nemrég továbbfejlesztett Bioptron fényterápiát a bőröregedés elleni kezelések között eddig is piacvezetőként tartották számon, az AMEC konferencián egy nemzetközi orvos csapat által értékelt eszköz melletti bizonyítékok köre tovább bővült. A Bioptron fényterápia jótékony hatást gyakorol a bőr speciális sejtjeire, a fibroblasztokra. Ennek hatására a kollagén és az elasztin termelés nőni kezd, ez a két fehérje kezd el fogyni először az öregedő és a napfénytől károsított bőrből, ami sajnos az öregedés jeleit egyből láthatóvá is teszi. A Bioptron az orvosi alkalmazású fényterápia szinonimájaként is ismert, napi 10 perces kezeléssel már óvhatjuk magunkat a nemkívánatos ráncoktól.

 

Az AMEC konferencia a legrangosabb szakmai esemény a témában, a díjat éveként ítéli oda egy független szakemberekből álló, nemzetközi bizottság, hosszas vizsgálati folyamatok után.

 Az anti-aging hatás mellett persze nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy az inkoherens és polikromatikus polarizált fény további pozitív változások előidézésére is képes a szervezetben. A non-invazív, fájdalommentes kezelésnek köszönhetően a gyulladások, sportsérülések, derék- és hátfájdalom, mitesszerek, bőrgyulladások és egyéb bőrpanaszok, illetve a modernkori betegségek, a szívroham, az agyvérzés és a rák kialakulásának megelőzéséért is tehetünk. A javuló mikrokeringés, a megnövelt sejtaktivitás, az erősödő immunrendszer és a gyorsabb szövetregenerálódás pedig azonnal érezhető minőségi javulást eredményezhet, így nem véletlen, hogy a világ 60 országában, 3 millió ember használja a készüléket. A Bioptron fényterápia természetesen nem csodaszer, de fontos kiegészítő terápiás eszköz lehet a fent említett problémák esetén.


 

Ajándékötletek a karácsonyfa alá

Az ünnep közeledtével a ZIAJA is készül a hölgyek és urak számára összeállított ajándékcsomag kínálattal. Így kívánja segíteni azokat, akik a karácsonyfa alá szeretteiknek, barátaiknak jó minőségű szépségápolási termékeket szánnak.

A ZIAJA férfi ajándékcsomag, melynek tartalma: tusfürdő 300ml, hidratáló arckém 50ml. a Tesco üzleteiben kapható, 1295 Ft ajánlott fogyasztói áron.

ZIAJA Kakaóvajas ajándékcsomag
, melynek tartalma: kakaóvajas tusfürdő 500ml, kakaóvajas testápoló 400ml, kakaóvajas kézkrém 80ml, a Tesco üzleteiben kapható 2495 Ft ajánlott fogyasztói áron, és az Interspar üzleteiben, 2695 Ft ajánlott fogyasztó áron.
Kakaóvaj termékcsalád: a normál és száraz bőr mindennapi ápolására nyújt megfelelő megoldást. Már a fiatal bőr ápolására is alkalmas, hiszen 17 év felett mindenki használhatja. Kellemes illata a krémes kakaóra emlékeztet. A termékek fő összetevője – ahogyan a neve is sejteti –, a kakaóvaj, az a növényi zsír, melyet a kakaófa érett magvaiból nyernek.

ZIAJA kecsketejes ajándékcsomag, melynek tartalma: kecsketejes nappali krém 50ml, kecsketejes éjszakai krém 50ml, kecsketejes kézkrém 50ml, a Tesco üzleteiben kapható 2495 Ft ajánlott fogyasztói áron és az Interspar üzleteiben 2695 Ft ajánlott fogyasztó áron.
Kecsketejes termékcsalád: kifejezetten a száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre ajánlott. A termékek fő alkotó eleme a kecsketej komplex, mely nélkülözhetetlen, tápláló, makro összetevőkből áll. Tejfehérjét, növényi zsírokat és szénhidrátokat, A és C vitamint, valamint kalciumot tartalmaz. Javítja a bőr szerkezetét és simítja a ráncokat!

ZIAJA kókuszos ajándékcsomag, melynek tartalma: kókuszos tusfürdő 500ml, kókuszos ajakápoló 10ml, kókuszos kézkrém 80ml, a Rossmann üzleteiben kapható 1895 Ft ajánlott fogyasztói áron. A finom kókuszos illatú termékek ápolják és regenerálják a száraz és normál bőrt. Hatékonyan hidratálnak és gátolják a bőr kiszáradását.  Rendkívül kíméletesek, a bőrt simává, rugalmassá és puhává teszik.

ZIAJA olivás ajándékcsomag, melynek tartalma: olívaolajas tusfürdő 500ml, olívaolajas kézkrém 80ml, olívaolajas testápoló 400ml,a Tesco üzleteiben kapható 2495 Ft ajánlott fogyasztói áron.
Olivás termékcsalád: a száraz és normál bőrre kifejlesztett szortiment korra és nemre való tekintet nélkül az egész család számára nyújt gondoskodó ápolást. Intenzíven hidratáló, a termékek fő összetevője az olívaolaj.  


 

Férfias karácsonyi csomagok az Old Spice-tól

Minden évben keresed a férfiaknak való tökéletes ajándékot, hogy végre bekerülhess a Hírességek Csarnokába, de soha nem jön össze? A mérethibás ruhák, a plüss állatok, az ékszerek és a csoki rendszerint szinte tolakodnak a nőktől kapott legrosszabb ajándék díjáért. Mi lenne, ha idén változtatnál a dolgon és valami hasznosat adnál a párodnak, hogy bátran szembenézhessen a kihívásokkal? Az Old Spice karácsonyi csomagjaival garantáltan örömet tudsz szerezni a kalandorodnak. A változatos pakkok minden kötelező kelléket tartalmaznak, amikre egy férfinak szüksége lehet: dezodor, aftershave, tusfürdő és sampon lapul bennük. Mutasd meg neki, hogy jobbat érdemel egy rettenetes zokninál, és lepd meg egy remek ajándékkal!

A csomagok összeállítása:

-Igazi klasszikus a megszelídíthetetlen kalandvágyók számára az Old Spice Whitewater szett. Engedd, hogy kihozza a legjobbat az Old Spice Whitewater dezodor spray, Old Spice Whitewater tusfürdő és Old Spice Whitewater aftershave.

 -Bátor, erős és fáradhatatlan, mint egy grizzly, aki bármilyen veszéllyel dacolva, leküzd minden akadályt. Ha ráismertél a pasidra, nincs más választásod – muszáj, hogy találjon valamit a karácsonyfa alatt, ami megszólítja vad ösztöneit: Old Spice Bearglove dezodor, Old Spice Bearglove borotválkozás utáni spray, Old Spice Bearglove tusfürdő.

 -Adj párodnak egy olyan férfias illatot, amitől te mindent megbocsájtasz neki! Az Old Spice Odor Blocker megszabadít a kellemetlen szagoktól és a győzelem frissességét hozza cserébe: övé az Old Spice Odor Blocker deo stift és az Old Spice Odor Blocker 2 in 1 tusfürdő és sampon.

 Mit szólnál egy férfihoz, aki virágot hoz neked, és közben ő maga is illatozik? Engedd, hogy a pasid az Old Spice Classic illatával felvértezve magabiztosan léphessen fel bármilyen helyzetben: Old Spice Original deo stift. Old Spice Original Tusfürdő az ő ajándéka.

 A pasid egy kemény fazon? Az Old Spice Champion csomag pont neki való: Old Spice dezodor és Old Spice aftershave.

 A Spice Old Wolfthornja egyszerre vad és veszélyesen gyengéd. Tökéletes ajándék olyan pasiknak, akikben megbújik egy kis vadság. A csomag tartalma: Wolfthorn dezodor, Wolfthorn tusfürdő.

 


 

Rakoncátlan fürtök

Életvidám barna keresi azt a társát, aki megszelídítené rakoncátlan fürtjeit! Keresed a hozzád illőt? Vajon megtalálod az igazit?
Az Aussie segít megtalálni a „tökéletes társat“! Itt az ideje, hogy az Aussie szakértői kezükbe vegyék a probléma megoldását! Az Aussie bemutatja a négyféle mélyhidratáló pakolással rendelkező „3 Minute Miracle“ termékcsaládot,  amely tökéletes gondoskodást nyújt a haj számára.

Az Aussie segít kiválasztani a hajad számára tökéletes párt a csodálatos, 3 perces „3 Minute Miracle“ mélyhidratáló pakolások közül. Ez a  négy különböző, öblítést igénylő, nagyszerű termékvariáns  magában ötvözi a zamatos kényeztetést, a  tápláló összetevőket és az Aussie összetéveszthetetlen illatát.

Az Aussie „3 Minute Miracle“ pakolások tökéletesen beilleszthetőek a már megszokott hajmosási rutinodba. Kezdd a műveletet az általad választott Aussie samponnal és balzsammal, majd folytasd a krémgél állagú pakolással! A mélyhidratáló hatás érdekében a pakolást 3 percen keresztül hagyd a hajadon, majd öblítsd le! Mostantól minden eddiginél könnyebb lesz egy kis varázslatot csempészni a mindennapi hajápolásba, hiszena pakolások mindegyike egytől-egyig a korábbinál jobban táplálja a hajat. A mélyhidratáló pakolások hívei most megtérhetnek!

Legyen bármire is szüksége a hajadnak, rád is vár egy 3 perces csoda a „3 Minute Miracle“ termékek fomájában!

Szomjaznak tincseid? Keresd a Miracle Moist termékeket! Töredezett hajvégekkel küzdesz? A Luscious Long termékekkel megoldódik a problémád. Hiányzik az extra vonzerő? Az Aussie Volume lesz a megmentőd.

3 Minute Miracle Reconstructor (a haj helyreállításához) 250 ml

3 Minute Miracle Frizz Remedy (szálkásodás ellen) 250 ml   

3 Minute Miracle Colour Mate (festett hajra) 250 ml   

3 Minute Miracle Luscious Long (hosszú hajra) 250 ml


 

Itt vagyok önmagam, itt vásárolok

Ezt a mondatot nagyon sokan ismerik és magukévá is teszik. Ez a drogerie markt filozófiája, amivel a vásárlók igényeit szolgálják ki.

Kinek is szól ez a filozófia? Korosztályt tekintve a gyermekektől a nyugdíjasig, mindenkinek.

Több mint 13 ezer kisiskolás küldte be a Mosolygó fogacskák rajzpályázatra alkotását. A fődíj, az egész napos fogászati szűrés tCsonkahegyháton adták át a Gárdonyi Géza és Szegi Suli Általános Iskolában, ahol az első osztályosok mellett a teljes alsó évfolyam fogászati ellenőrzése is megtörtént.

A vásárlók kedvelik a dm üzleteket, így néhány nehéz év után ismét felemelkedés várható.

A legerősebb termékek a dekorkozmetikai, szépségápolási cikkek.

Ne gondoljuk, hogy csak a női nem vásárol. A vásárlók legalább 10%-a férfi. Ők jönnek bevásárló listával, akciós pontot nem gyűjtenek, esetleg a gyerekesek. És jönnek a metró szexuális és retro szexuális, öntudatos vásárló férfiak is.

A nőknél a dm sajátmárkás termékei vezetnek mind a dekorkozmetikában, mind a szépségápolásban. Szintén vezető termék mindkét nem esetében a parfüm,  de – természetesen – az egyéb cikkek is népszerűek.

Valamint népszerű az akciós pontgyűjtés, az ajándékkártya, és nyereményjátékok is.

Amiért szeretem a dm-et: nagy választék, jó ár, és itt vagyok önmagam, itt vásárolok.

 


 

A legújabb szépségtrendek

Szeretnéd tudni, hol tart ma a szépségipar? Hogy milyen csodákkal lephetnek meg a szakemberek? Szeretnéd megismerni és kipróbálni a legújabb kezeléseket, anyagokat és megcsodálni a legújabb dizájnt?

Látogass el te is a Beauty Trend Show-ra november 8-9-én, és ismerd meg az újdonságokat! Válogass izgalmas programjaink között, és kényeztesd a bőröd, a hajad, a tested, vagy csináltass izgi, új körömdizájnt!

Tedd a szívedre a kezed, te érted ezeket a médiából ránk zúduló titokzatos szavakat: mezoterápiaIPL,mikrodermabráziórejuvenációanti-aginghidroabrázió6D-s szempilla-hosszabbítássmokey eyes?
Ha némelyik jelentését már így-úgy pedzegeted is, a következő kérdésre már eléggé kétséges, hogy tudod a választ: vajon a te bőrödre, szem- és arcformádhoz valóban alkalmas-e a fenti bőrmegújító eljárások egyike, avagy a legeslegújabb többszálas szempilla-hosszabbítás/dúsítás?

Mert ugye a puding próbája az evés, és erre lesz alkalmad ezen a novemberi hétvégén. Itt és most mindent megkóstolhatsz, azaz megtapasztalhatsz, kipróbálhatsz – a rendezvényen kiállító szépségszalonok, hazai neves szakemberek segítségével, professzionális hatóanyagok, eszközök és módszerek bevetésével.

http://www.beauty-kiallitas.hu/


 

oldalak:  1  2  3  4   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat