napja 
 

A legújabb szépségtrendek (Szépség - Kozmetika)
A legújabb szépségtrendek

Szeretnéd tudni, hol tart ma a szépségipar? Hogy milyen csodákkal lephetnek meg a szakemberek? Szeretnéd megismerni és kipróbálni a legújabb kezeléseket, anyagokat és megcsodálni a legújabb dizájnt?

Látogass el te is a Beauty Trend Show-ra november 8-9-én, és ismerd meg az újdonságokat! Válogass izgalmas programjaink között, és kényeztesd a bőröd, a hajad, a tested, vagy csináltass izgi, új körömdizájnt!

Tedd a szívedre a kezed, te érted ezeket a médiából ránk zúduló titokzatos szavakat: mezoterápiaIPL,mikrodermabráziórejuvenációanti-aginghidroabrázió6D-s szempilla-hosszabbítássmokey eyes?
Ha némelyik jelentését már így-úgy pedzegeted is, a következő kérdésre már eléggé kétséges, hogy tudod a választ: vajon a te bőrödre, szem- és arcformádhoz valóban alkalmas-e a fenti bőrmegújító eljárások egyike, avagy a legeslegújabb többszálas szempilla-hosszabbítás/dúsítás?

Mert ugye a puding próbája az evés, és erre lesz alkalmad ezen a novemberi hétvégén. Itt és most mindent megkóstolhatsz, azaz megtapasztalhatsz, kipróbálhatsz – a rendezvényen kiállító szépségszalonok, hazai neves szakemberek segítségével, professzionális hatóanyagok, eszközök és módszerek bevetésével.

http://www.beauty-kiallitas.hu/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat