napja 
 

Újraértelmezett borotválkozás (Szépség - Kozmetika)
Újraértelmezett borotválkozás

Mit lehet tenni a grimaszokkal és arcbőr megfeszítéssel tarkított borotválkozás ellen? Most erre a kérdésre keresték a választ a Gillette-nél Az elmúlt évek folyamatos újításainak köszönhetően a Gillette borotváinak minősége bizonyítottan “férfiasan tökéletes”. De mi a válasz az előbb feltett kérdésre?

Egyszerűen csak el kell felejteni! Miközben a Gillette pengéi továbbra is megbízhatóan pontosak és élesek maradnak, a Gillette most egy másik újdonsággal, az új Gillette Fusion ProGlide FlexBall™ technológiával rukkolt elő.  A borotvamarkolat mozgását követő billenő fej precízen igazodik az arc vonalaihoz. Ez a megoldás megváltoztatja a borotválkozás élményét, hiszen bármilyen Gillette borotvafej számára lehetővé teszi, hogy maximálisan idomuljon az arc formájához, azaz elősegítse minden egyes szőrszál eltávolítását.

Az irányíthatóság egy teljesen új dimenzióját nyitja meg a FlexBall™ technológia, amely a Gillette 1977-ben bemutatott innovációjára, a világ első billenő fejére épül. A Gillette borotváknál már alapvetővé vált a kétdimenziós fej, az új FlexBall™ technológia azonban már a harmadik térbeli síkra is kiterjed annak érdekében, hogy minden férfi elvárásainak megfeleljen. Ez a korábbi Fusion termékekhez képest is sokkal nagyobb mozgásterjedelmet eredményez és biztosítja, hogy a borotva minden egyes borostát megragadhasson, az arc bármely területén.

Több mint egy évszázada annak, hogy King C. Gillette 1901-ben piacra dobta a világ első biztonságos borotváját. A mérnöki csúcstechnológiát precíz gyártással ötvöző Gillette termékek ettől a perctől kezdve világszerte meghatározták a borotválkozási szokásokat. A Gillette nevéhez fűződik a legelső billenőfej szabadalma és most, a FlexBall™ technológiával, sikerült ismét magasabb szintre emelni a borotválkozás élményét. Az új Fusion ProGlide FlexBall™ technológiával valóban férfiasan tökéletes az újraértelmezett borotválkozás.

Megnyerheti a képen látható borotvát, ha lájkolja lapunk Facebook oldalát, majd válaszol a következő kérdésre: mi a FlexBall lényege?

A válaszokat a Kapcsolat menüpontban látható címre kérjük beküldeni július 31-ig.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat