napja 
 

Dizájnerpeelingek ? látványos változás (Szépség - Kozmetika)
Dizájnerpeelingek ? látványos változás

A kémiai peeling – a bőrfelszín hámlasztással történő megújítása - az 1960-as évek végén került be a plasztikai sebészeti gyakorlatba, vagyis hosszú évtizedek tapasztalatára épülő szépítészeti beavatkozás. A peeling által felgyorsul a bőrsejtek újratermelődése, a kezelés eredményeképpen a szervezet több kollagént termel, vagyis a bőr természetes módon, belülről válik feszesebbé.

A problémától függően akár egyetlen peeling látványos változást eredményezhet, de szükség lehet sorozatban végzett hámlasztási kúrára is. A kúrakezelések során a bőr edződik, tartószerkezete megerősödik. A bőr megújulásával a bőrfelszín simább és ragyogóbb lesz, a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknés hegek eltűnnek. A kúrák 6 kezelésből állnak, melyeket kéthetente javasolt elvégezni.

 Egyénre szabott formulák.  A Royal Clinics Image I Peel peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Minden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a couture, azaz a dizájner divat. Egyedi és minden tekintetben illeszkedik a bőrhöz és a kezelni kívánt problémához. A klinikai dizájner peelingek kiindulása az exkluzív bio aloe vera gél alap. Ehhez került hozzá a piacon jelenleg egyedülálló módon a többféle komplex, melyek együttesen a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát: őssejtes fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyagok. Sőt, még ezután is van lehetőség az egyedi dizájnra, mert magas koncentrációjú, pluszként hozzáadott egyedi hatóanyagokkal (pl. antioxidánsokkal, vagy fehérítőkkel, vagy tiszta hialuronsavval) egészül ki a kezelés, a szakértő terapeuta megítélésére bízva.

Mivel a klinikai couture peelingek személyre szabva készülnek, az eredmények kimagaslóak. Nincs próbálkozás, nincs kompromisszum. Az Image I peel egyedi igényekre készült és pontosan úgy is hat!Tökéletes megújulást és tökéletes wellnesst nyújt a bőrnek.

Ahány bőr, annyi peeling. Az Image I peeling a választás szabadságát kínálja, attól függően, milyen típusú bőrt szeretnénk megújítani. Értékes növényi enzimek, bőrregeneráló őssejtek, méregtelenítő illóolajok fokozzák a bőrtökéletesítést. A márka által szabadalmaztatott fejlett technológia segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását: a Vectorize Technology a hatóanyagok célzott szállítását és fokozatos bejuttatását teszi lehetővé mélyebb bőrrétegekbe a hosszantartó és intenzív hatás érdekében. A hatóanyagok mikroszkópikus kapszulákban csaknem 100 réteget képeznek (akár a hagyma héja), mely rétegek a bőrbe egyre mélyebben behatolva egymást követően épülnek be a sejtekbe.  

Leradírozott évek. A peeling kezelés előnye, hogy gyors, látványos változást hoz, az arcbőr azonnal fiatalosabbá válik. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést eredményez. 

A peeling lehet felszíni, közepes vagy mélyszintű, aszerint hogy a bőrt milyen mélységben hámlasztja. Bőrtípustól és a kívánt végeredménytől függően különféle és eltérő töménységű anyagokkal végzik.

A kezeléstől függően a bőr megfelelő otthoni elő- és utókezelése fontos része a peeling kúrának. Az előkezelő termékek felkészítik a bőrt a kezelésre, ennek köszönhetően csökkennek a rizikófaktorok, a bőr egyenletesen kezelhető, a regenerációs idő pedig jelentősen lerövidül.

Bővebb információ: www.royalclinics.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat