napja 
 

essence ULTÎME: megújult formula és külső (Szépség - Kozmetika)
essence ULTÎME: megújult formula és külső

Az essence ULTÎME hajápolási termékcsalád megújult, új formulát és dizájnt kapott. Az essence ULTÎME DIAMOND COLOR mostantól LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT, az essence ULTÎME BIOTIN pedig az ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS nevet kapta. Az új essence ULTÎME család már kapható az üzletekben.

Üdítően más, de az alapkoncepció a régi. Minden ULTÎME termék továbbra is tartalmazza az ULTÎME 4 Komplex-et, a gyöngy kivonat, a panthenol, a kifinomult fehérje és a keratin kombinációját. A termékcsalád fő összetevője, az ULTÎME 4 Komplex Claudia Scifferrel együtt lett kifejlesztve az első termékcsalád bevezetésére. Most ez a formula kapott egy kis újítást, hogy reagáljon a fogyasztók egyedi igényeire, mint a színvédelem és a dús hatás.

Az új rétegző technológiának köszönhetően az essence ULTÎME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT sampon hajmosás közben segít bevonni a hajat egy finom film réteggel, ami kisimítja a haj legfelső rétegét és ragyogóbb színt ad a hajnak. Szintén ez a filmréteg segít megvédeni a hajat a külső hatásoktól a jobb és az akár hetekig tartó hajszín intenzitásért. A leghatásosabb eredmény érdekében a fogyasztóknak a teljes termékcsaládot kellene használniuk, ugyanis a rétegző technológia minden termékben megtalálható. A termékek szintén tartalmaznak UV szűrtőt – ez igencsak jó hír azoknak a női fogyasztóknak, akik festik, vagy világosítják a hajukat.

Az új essence ULTÎME ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS új elasztin-filler-komplex-et tartalmaz, ami megerősít a hajszálakat. A termékcsalád Dúsító Spray Hajbalzsamja táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt és így különösen alkalmas a lelapuló, vagy a nagyon lapos hajra.

Az essence ULTÎME OMEGA REPAIR, és az essence ULTÎME BLONDE DELUXE CITRUS+ OIL termékcsalád megtartotta bizonyított formuláját, csak új külsőt kapott. A könnyen olvasható termékmatrica most láthatóbbá teszi a termékek hatását. A termékek megnevezése sokkal letisztultabb, a szimbólumokkal kiegészített strukturált címke pedig egy pillanat alatt segít a vásárlóknak észrevenni a termékek előnyét. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat