napja 
 

A szépség manufaktúrája (Szépség - Kozmetika)
A szépség manufaktúrája

Az Ilcsi márkanév természetes alapanyagokat tartalmazó, szépségápolási termékeiről híres, nemcsak Magyarországon, de több országban is ismert a márka. Idén  azonban megnyílt az Ilcsi Szépítő Füvek első, saját tulajdonú szépségszalonja, az Ilcsi Szépségmanufaktúra is. Az Ilcsi Szépségmanufaktúra teljes mértékben magában hordozza az Ilcsi Szépítő Füvek minden alapértékét és filozófiáját.  Aki ide eljön, kellemes légkör és vendégszeretet fogadja. Magasan képzett szakemberek a legújabb és a legprofesszionálisabb szolgáltatásokat nyújtják, a maximális kényeztetés és hatékonyság érdekében.

Az Ilcsi Szépítő Füvek nagyon igényes az alapanyagokat kiválasztásánál. „Hiszünk abban, hogy a természetben minden problémára létezik hatékony megoldás, ezért büszkék vagyunk arra, hogy Ilcsi néni segítségével és a természet erejével megalkothattuk a különleges Ilcsi professzionális natúrkozmetikumokat, a természet kozmetikumait.”- vallja Molnár Ferenc tulajdonos.

A termékek a legszigorúbb natúrkozmetikai előírásoknak megfelelően készülnek, kizárólag a legjobb minőségű bio alapanyagokból - friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből.  A termékek kifejlesztése során nem végeznek állatkísérleteket, nem használnak állati eredetű anyagot, tisztelik az élet minden formáját. Termékeik széles körét a legszigorúbb német, natúr minősítő szervezet, a BDIH minősíti. Az Ilcsi kozmetikumokat mindazoknak ajánlják, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. A kozmetikai arc- és testkezelések, valamint a masszázsok kizárólag Ilcsi professzionális natúrkozmetikumokkal történnek.

A fodrászatban a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőket tartalmazó Kevin Murphy termékeket használják. A Kevin Murphy termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabén mentes.

A szalon vár minden kedves szépülni, kikapcsolódni vágyót az első kerületben, a Budai Vár tövében! 

Elérhetőség: 1012 Budapest, Attila út 79. +36 20 410 8740

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat