napja 
 

Minden mosással egészségesebb haj (Szépség - Kozmetika)
Minden mosással egészségesebb haj

Tudjuk, hogy a víz nem tesz jót a hajnak, csak az marad rejtve előlünk, hogy vajon miért? Hajmosás után gyakran azt tapasztaljuk, hogy a haj fakó, fénytelen és törékeny, de a mindennapi hajápoláshoz használt készítményeinktől soha nem mertünk többet remélni. Természetesen mi sem vagyunk ártatlanok: a hajformázás okozta sérülések, aminek nap, mint nap kitesszük a hajunkat, hogy elérjük a kívánt hatást és frizurát, a folyamatos hajszárítás, túlzott fésülés és hajsütővas gyakori használata, a különböző hajfestékekről már nem is beszélve… Így már érthető, hogy miért lesz a hajunk száraz, elnehezedett és élettelen.

A Pantene Pro-V kutatóinak küldetése, hogy mindig tökéletes frizurával vághassunk neki a napnak.  Legújabb innovációjuk egy életre megváltoztatja a hajmosásról eddig alkotott elképzeléseinket!

ANTIOXIDÁNSSOKKAL AZ ÁSVÁNYI ANYAGOK KÁROSÍTÓ HATÁSAI ELLEN

A kvantumfizika segítségével kifejlesztett technológia az ásványi anyagok károsító hatását gátolja, hiszen EDDS-t tartalmaz, ami egy olyan egyedi „ásványi anyag mágnesként” működik a hajon, ami megcélozza és megköti, valamint semlegesíti a túlzott mennyiségben előforduló rezet. A legtöbb Pantene sampon és 2:1 sampon és balzsam már az új EDDS rendszert tartalmazza.  Az új Pantene Pro-V samponnal nem kell kevesebbel beérnünk, mint a tökéletes és egészséges hajzuhataggal. Kényeztesse magát és haját a Pantene hatékony és innovatív termékeivel, amelyek csodás eredményt garantálnak minden hajmosással. Most többet várhat el, és persze többet is kaphat. A festett haj is lehet fényes, egészséges az új technológiával kifejlesztett Pantene sampon és balzsam használatával.

Megnyerheti a Panten Pro-V Color Protect& Shine sampont és balzsamot, ha helyesen válaszol a kérdésre: mit köt meg és semlegesít az EDDS?

Először is lájkolja a dolcsevita.hu facebook oldalát, majd a választ küldje a kapcsolat menüpontban található címre, április 5-ig!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 6 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat