napja 
 

Látható és érezhető segítség, azonnal (Szépség - Kozmetika)
Látható és érezhető segítség, azonnal

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor hirtelen van szükségünk egy jó adag magabiztosságra. Még az olyan látszólag jelentéktelen dolgok is, mint a korpa vagy a száraz, viszkető fejbőr, útját tudják állni a magabiztosságnak, ami miatt eleshetsz életed nagy lehetőségeitől – de ennek nem kell így lennie!

Az Új Head & Shoulders Instant Relief samponokat kimondottan úgy tervezték, hogy azonnal látható és érezhető változást nyújtsanak a hajnak és a fejbőrnek. A sportorvoslásban használt összetevők által ihletett formula On-Contact technológiát alkalmaz, ami egy pillanat alatt hosszú távú megoldást nyújt érzékeny fejbőrre. Az azonnali felüdülés a Thermo-Cooling Activator összetevőnek köszönhető, ami vízzel érintkezve rögtön aktiválódik és hűsítő érzést nyújtva kényezteti a fejbőrt – a mentolt és borsmentát tartalmazó különleges formula pedig nyugtatja a fejbőrt és pillanatok alatt csökkenti a viszkető érzést.

Az On-Contact technológia mindemellett segít hosszútávon megőrizni a Head & Shoulders bizonyítottan hatásos korpásodás elleni hatóanyaga, a cink-pyrithion (ZPT) által biztosított, akár 100%-ig* korpamentes hajat. A fejbőrrel és az irritált területekkel érintkezve a MicroZinc formula azonnal működésbe lép. Ott fejti ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá, a viszketést okozó korpát eltüntetve, és egészséges fejbőrt, valamint gyönyörű hajat hagyva maga után. A kettős célt szolgáló formula egész nap a fejbőrön marad, így hatékonyabban tudja kifejteni jótékony hatását a rugalmas hajért és ellenálló fejbőrért.

A Head & Shoulders a fejbőrápolási termékek vezető fejlesztője közel ötven éve. ZPT formuláját az évtizedek során folyamatosan tökéletesítette, hogy minél hatékonyabb megoldásokkal vegye fel a harcot a korpa kialakulásának különböző okaival. Az ÚJ Head & Shoulders Instant Relief samponok azonnali megoldást nyújtanak az érzékeny fejbőrre, hogy bátran, hezitálás nélkül vethesd bele magad az élet kalandjaiba.

Az INSTANT kollekció tagjai:

head & shoulders instant relief sampon 200ml/400ml

head & shoulders moisture care sampon 200ml/400ml

head & shoulders deep clean for men sampon 200ml/400ml

head & shoulders FOR MEN Old Spice sampon 200ml/400ml

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat