napja 
 

A hajápolás új megmentője: 7 különböző probléma, egy nagyszerű megoldás (Szépség - Kozmetika)
A hajápolás új megmentője: 7 különböző probléma, egy nagyszerű megoldás

A hajproblémák ritkán jelentkeznek magukban. Például, a göndör haj sokszor elveszti a fényét, vagy száraz a vége. A törékeny haj könnyen töredezik, és hamar csomósodik vagy fakóvá válik. Általánosan a fogyasztóknak 2,4 különböző hajproblémájuk van. Egészen mostanáig sok vásárlónak úgy kellett terméket választania, hogy el kellett döntenie melyik hajproblémáját akarja a legjobban megoldani, majd azt az egyet kezelő termékkel ápolta a haját. Az új SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS ennél többet tud! Ez a SYOSS első termékcsaládja, ami szerin-protein technológiát tartalmaz, amely segít helyreállítani a hajsérülések 7 jelét. Az új SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS sampon, hajbalzsam és az azonnali intenzív hajpakolás már kapható az üzletekben.

Ismerjük, hogy a hajápolási termékeket vásárló fogyasztók mit is szeretnének igazán: egészséges hajat, ami dús és fényes, nem töredezik, a hajvégek nem töredezettek és bársonyos a textúrája. Túl sokat kérnek? Nem! Ugyanis az új SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS segít helyreállítani a hajsérülések 7 jelét. A vásárlók így most már mind a 7 különböző hajproblémára megoldást találnak egyetlen hajápolási termékcsaládban – amely tartalmaz sampont, hajbalzsamot és hajpakolást. Az új szerin protein technológiának hála az olyan hajsérülések, mint a hajgöndörödés, hajtöredezés, töredezett hajvégek, lelapulás, kezelhetetlen haj, hajcsomósodás és hajfakulás megelőzhető.

Miért van szüksége a hajnak proteinre? Az évek során, nem csak a testünk, de a hajunk is öregszik. Az olyan külső hatások, mint a napfény, a hajszárítás, hajfestés, hajszőkítés, vagy egyéb fizikai beavatkozások, mint a fésülködés nagyon fel tudják gyorsítani ezt a folyamatot és megterhelik a hajat. Emiatt a haj veszít protein tartalmából – és legfőképpen a keratin mennyiségéből, amely egy nagyon fontos, a haj közel 90%-át alkotó anyag. Ha a hajban csökken a keratin mennyisége, hajunk kezelhetetlenné válik és elveszti a szépségét. Ez vezethet a következő hajsérüléshez: göndörödő haj, hajtöredezés, töredezett hajvégek, lelapulás, kezelhetetlen haj, hajcsomósodás és hajfakulás. A SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS termékcsaládjának új protein technológiája több szerint tartalmaz, amely egy aminosav, a haj legfontosabb természetes összetevője. A termékek egyedülálló összetevő kombinációja pótolja a haj elvesztett fehérjéit és feltölti a hajfelszín apró repedéseit. Ezáltal a hajsérülések látható jelei eltűnnek, és a haj feltöltődik. SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÓ – egy valódi megmentő.

SYOSS RENEW7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS SAMPON 500 ml: Tisztítja, és hajmosás közben regenerálja a hajat. A legjobb eredmény érdekében használja a hajbalzsammal és a hajpakolással együtt.

SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS HAJBALZSAM 500 ml: Táplálja és kezeli az erősen sérült hajat, közvetlenül a hajmosás után. Öblítse ki.

SYOSS RENEW 7 TELJESKÖRŰ REGENERÁLÁS AZONNALI INTENZÍV HAJPAKOLÁS 250 ml: Mélyrehatóan regenerál. Hajmosás után tegye hajára, majd öblítse ki.

 

 

 
 
 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat