napja 
 

Rakoncátlan fürtök (Szépség - Kozmetika)
Rakoncátlan fürtök

Életvidám barna keresi azt a társát, aki megszelídítené rakoncátlan fürtjeit! Keresed a hozzád illőt? Vajon megtalálod az igazit?
Az Aussie segít megtalálni a „tökéletes társat“! Itt az ideje, hogy az Aussie szakértői kezükbe vegyék a probléma megoldását! Az Aussie bemutatja a négyféle mélyhidratáló pakolással rendelkező „3 Minute Miracle“ termékcsaládot,  amely tökéletes gondoskodást nyújt a haj számára.

Az Aussie segít kiválasztani a hajad számára tökéletes párt a csodálatos, 3 perces „3 Minute Miracle“ mélyhidratáló pakolások közül. Ez a  négy különböző, öblítést igénylő, nagyszerű termékvariáns  magában ötvözi a zamatos kényeztetést, a  tápláló összetevőket és az Aussie összetéveszthetetlen illatát.

Az Aussie „3 Minute Miracle“ pakolások tökéletesen beilleszthetőek a már megszokott hajmosási rutinodba. Kezdd a műveletet az általad választott Aussie samponnal és balzsammal, majd folytasd a krémgél állagú pakolással! A mélyhidratáló hatás érdekében a pakolást 3 percen keresztül hagyd a hajadon, majd öblítsd le! Mostantól minden eddiginél könnyebb lesz egy kis varázslatot csempészni a mindennapi hajápolásba, hiszena pakolások mindegyike egytől-egyig a korábbinál jobban táplálja a hajat. A mélyhidratáló pakolások hívei most megtérhetnek!

Legyen bármire is szüksége a hajadnak, rád is vár egy 3 perces csoda a „3 Minute Miracle“ termékek fomájában!

Szomjaznak tincseid? Keresd a Miracle Moist termékeket! Töredezett hajvégekkel küzdesz? A Luscious Long termékekkel megoldódik a problémád. Hiányzik az extra vonzerő? Az Aussie Volume lesz a megmentőd.

3 Minute Miracle Reconstructor (a haj helyreállításához) 250 ml

3 Minute Miracle Frizz Remedy (szálkásodás ellen) 250 ml   

3 Minute Miracle Colour Mate (festett hajra) 250 ml   

3 Minute Miracle Luscious Long (hosszú hajra) 250 ml

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat