napja 
 

Férfias karácsonyi csomagok az Old Spice-tól (Szépség - Kozmetika)
Férfias karácsonyi csomagok az Old Spice-tól

Minden évben keresed a férfiaknak való tökéletes ajándékot, hogy végre bekerülhess a Hírességek Csarnokába, de soha nem jön össze? A mérethibás ruhák, a plüss állatok, az ékszerek és a csoki rendszerint szinte tolakodnak a nőktől kapott legrosszabb ajándék díjáért. Mi lenne, ha idén változtatnál a dolgon és valami hasznosat adnál a párodnak, hogy bátran szembenézhessen a kihívásokkal? Az Old Spice karácsonyi csomagjaival garantáltan örömet tudsz szerezni a kalandorodnak. A változatos pakkok minden kötelező kelléket tartalmaznak, amikre egy férfinak szüksége lehet: dezodor, aftershave, tusfürdő és sampon lapul bennük. Mutasd meg neki, hogy jobbat érdemel egy rettenetes zokninál, és lepd meg egy remek ajándékkal!

A csomagok összeállítása:

-Igazi klasszikus a megszelídíthetetlen kalandvágyók számára az Old Spice Whitewater szett. Engedd, hogy kihozza a legjobbat az Old Spice Whitewater dezodor spray, Old Spice Whitewater tusfürdő és Old Spice Whitewater aftershave.

 -Bátor, erős és fáradhatatlan, mint egy grizzly, aki bármilyen veszéllyel dacolva, leküzd minden akadályt. Ha ráismertél a pasidra, nincs más választásod – muszáj, hogy találjon valamit a karácsonyfa alatt, ami megszólítja vad ösztöneit: Old Spice Bearglove dezodor, Old Spice Bearglove borotválkozás utáni spray, Old Spice Bearglove tusfürdő.

 -Adj párodnak egy olyan férfias illatot, amitől te mindent megbocsájtasz neki! Az Old Spice Odor Blocker megszabadít a kellemetlen szagoktól és a győzelem frissességét hozza cserébe: övé az Old Spice Odor Blocker deo stift és az Old Spice Odor Blocker 2 in 1 tusfürdő és sampon.

 Mit szólnál egy férfihoz, aki virágot hoz neked, és közben ő maga is illatozik? Engedd, hogy a pasid az Old Spice Classic illatával felvértezve magabiztosan léphessen fel bármilyen helyzetben: Old Spice Original deo stift. Old Spice Original Tusfürdő az ő ajándéka.

 A pasid egy kemény fazon? Az Old Spice Champion csomag pont neki való: Old Spice dezodor és Old Spice aftershave.

 A Spice Old Wolfthornja egyszerre vad és veszélyesen gyengéd. Tökéletes ajándék olyan pasiknak, akikben megbújik egy kis vadság. A csomag tartalma: Wolfthorn dezodor, Wolfthorn tusfürdő.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat