napja 
 

Ajándékötletek a karácsonyfa alá (Szépség - Kozmetika)
Ajándékötletek a karácsonyfa alá

Az ünnep közeledtével a ZIAJA is készül a hölgyek és urak számára összeállított ajándékcsomag kínálattal. Így kívánja segíteni azokat, akik a karácsonyfa alá szeretteiknek, barátaiknak jó minőségű szépségápolási termékeket szánnak.

A ZIAJA férfi ajándékcsomag, melynek tartalma: tusfürdő 300ml, hidratáló arckém 50ml. a Tesco üzleteiben kapható, 1295 Ft ajánlott fogyasztói áron.

ZIAJA Kakaóvajas ajándékcsomag
, melynek tartalma: kakaóvajas tusfürdő 500ml, kakaóvajas testápoló 400ml, kakaóvajas kézkrém 80ml, a Tesco üzleteiben kapható 2495 Ft ajánlott fogyasztói áron, és az Interspar üzleteiben, 2695 Ft ajánlott fogyasztó áron.
Kakaóvaj termékcsalád: a normál és száraz bőr mindennapi ápolására nyújt megfelelő megoldást. Már a fiatal bőr ápolására is alkalmas, hiszen 17 év felett mindenki használhatja. Kellemes illata a krémes kakaóra emlékeztet. A termékek fő összetevője – ahogyan a neve is sejteti –, a kakaóvaj, az a növényi zsír, melyet a kakaófa érett magvaiból nyernek.

ZIAJA kecsketejes ajándékcsomag, melynek tartalma: kecsketejes nappali krém 50ml, kecsketejes éjszakai krém 50ml, kecsketejes kézkrém 50ml, a Tesco üzleteiben kapható 2495 Ft ajánlott fogyasztói áron és az Interspar üzleteiben 2695 Ft ajánlott fogyasztó áron.
Kecsketejes termékcsalád: kifejezetten a száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre ajánlott. A termékek fő alkotó eleme a kecsketej komplex, mely nélkülözhetetlen, tápláló, makro összetevőkből áll. Tejfehérjét, növényi zsírokat és szénhidrátokat, A és C vitamint, valamint kalciumot tartalmaz. Javítja a bőr szerkezetét és simítja a ráncokat!

ZIAJA kókuszos ajándékcsomag, melynek tartalma: kókuszos tusfürdő 500ml, kókuszos ajakápoló 10ml, kókuszos kézkrém 80ml, a Rossmann üzleteiben kapható 1895 Ft ajánlott fogyasztói áron. A finom kókuszos illatú termékek ápolják és regenerálják a száraz és normál bőrt. Hatékonyan hidratálnak és gátolják a bőr kiszáradását.  Rendkívül kíméletesek, a bőrt simává, rugalmassá és puhává teszik.

ZIAJA olivás ajándékcsomag, melynek tartalma: olívaolajas tusfürdő 500ml, olívaolajas kézkrém 80ml, olívaolajas testápoló 400ml,a Tesco üzleteiben kapható 2495 Ft ajánlott fogyasztói áron.
Olivás termékcsalád: a száraz és normál bőrre kifejlesztett szortiment korra és nemre való tekintet nélkül az egész család számára nyújt gondoskodó ápolást. Intenzíven hidratáló, a termékek fő összetevője az olívaolaj.  

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat