.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5   ...  8  9  10  11  12   

 
Group?N?Swing: Szép lányok és rossz fiúk
2014. február 27. csütörtök, 19:00, Ram Colosseum

Az együttes a táncolható swing, a shuffle és a latin zene nagymestere, dalaikban a popzene és a rock’n’roll legjava keveredik a boogie lüktetésével, a big band hangulatával. A Group’N’Swing célja jól táncolható, bulis dalok alkotása, műfaji korlátok és határok nélkül. A karakteres megjelenésű zenekar minden koncertje felejthetetlen élmény és felhőtlen szórakozás, a kiváló zene, a sodró hangulat, a lendületes tánc korra és nemre való tekintet nélkül ragadja magával a nézőket. A fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép, melynek gerince a hatalmas, fekete Chevrolet.

A Group’N’Swing nagy létszámú zenekari felállásban lép a színpadra: négy fúvós, dobos, nagybőgős, gitáros, zongorista és két énekes gondoskodik az elsöprő hangulatról.

Az előadás címe a Szép lányok és rossz fiúk, a Group ’N’ Swing debütáló lemezének dala, amellyel Gájer Bálint a III. Jazzy Dalverseny Legjobb férfi énekesdíját nyerte el. A Group’n’Swing második albuma aBotrány, 2013-ban az Év Szórakoztató Zenei Albuma kategóriában Fonogram díjat kapott. 

A Dal Eurovíziós elődöntőjén a Group´N´Swing a közönség szavazatai alapján jutott tovább. 

Rom-Schaerer-Eberle - kortárs jazz a BMC-ben

A 2013-ban három koncerttel már megkezdett osztrák jazz-sorozat az új évadban hozzávetőlegesen havonta jelentkezik, így összesen tíz koncert kerül majd bemutatásra az év során a budapesti Osztrák Kulturális Fórum támogatásával. A széria idei nyitókoncertjét két osztrák instrumentalista és egy virtuóz svájci énekes triója adja. A gitáros Peter Rom nem csupán zenekarai révén (például Peter Rom Trio) számít Ausztria egyik legismertebb alakjának a kortárs jazzben, hanem társadalmi szerepvállalása révén is, hiszen alapítója volt a bécsi JazzWerkstatt szervezetnek és kiadónak. Különböző albumaival elnyerte már mind az osztrák, mind a német lemezkritikusok díjait, lemezét nevezték Amadeaus-díjra, 2006-ban Hans Koller Preis-szal tüntették ki. A trombitás Martin Eberle a JazzWerkstatt köré szerveződött muzsikusok kiemelkedő figurája, számtalan projekt résztvevője és díjazottja. (Bár ízig-vérig jazz-zenész, legutóbb tavaly nyerte el a Die Strottern & Blech zenekarral a német világzenei díjat.) Kitűnő saját kvartettjét, a Compost 3 zenekart terveink szerint szintén bemutatjuk ebben a sorozatban. Az énekes Andreas Schaerert a szakma a leginvenciózusabb európai jazzénekesek közé sorolja, saját zenekara, a Hildegard Lernt Fliegen jelenleg az európai fesztiválok egyik kedvence.

A műfajban különleges felállású trió kompozíciói sem éppen hagyományosak, a swing mellett találunk itt afrikai zenét, blues-t, hip-hopot, mégis az egész egy összetéveszthetetlen egységgé formálódik hármuk kamara-műhelyében. Schaerer énektudása mellett színpadi jelenléte is lehengerlő, sokszor kirobbanó energiával ´rántja magával´ hangszeres társait, ugyanakkor a lírai, meditatív hangulatok is teret kapnak. A trió második, At the age of six I wanted to be a cook című nagylemeze a közelmúltban jelent meg, így ezzel az új műsorral lépnek fel az Opusban.

BMC Opus jazzklub, 2014. január 11. szombat, 21 h. Jegyár: 1500 Ft.

  

Több mint 400 nevezés érkezett az Eurovízió dalválasztó showjára

Az Eurovíziós Dalfesztivál jövő évi magyar válogatóversenyére, A Dalra több mint négyszáz dal érkezett a december 1-jei határidőig. A tíztagú előzsűri a héten hallgatja végig a felvételeket, az elődöntőkbe jutó 30 dalt a jövő héten ismertetik.

„A Dal című válogató showműsor az elmúlt három évben tényező lett Magyarországon, ma már a hazai könnyűzenei élet legfontosabb szereplői is úgy gondolják, nem szabad kimaradni belőle" - fogalmazott Rákay Philip, az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese. "Harmadik éve dolgozik egy csapat azon, hogy élvezetes, korrekt műsorfolyamot kapjon a köztelevízió nézője. Korábban hosszú éveken át nem lehetett tudni, ki és miért képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ezen akartak változtatni, ami sikerült, hiszen az ország dalát 2011 óta a szakmai zsűri és a közönség együtt választja ki.
„A Dal legfontosabb küldetése, hogy teszünk azokért a tehetséges szerzőkért és előadókért, akik alkotnak és letesznek valamit az asztalra. A Dal különleges szerepet tölt be az MTVA és az MTV életében egyaránt. Ma már sokkal több, mint egy válogatóműsor, saját formátum, ami az elmúlt évek alatt igazi attrakcióvá nőtte ki magát, a saját gyermekünk, akként is kezeljük" - hangsúlyozta.
Az MTVA és az MTV Zrt. jövő szerdán ismerteti, melyik az a harminc dal, amely az elődöntőbe került. Egyelőre
Az első élő televíziós adás, tehát az első elődöntő január 25-én, szombaton lesz, a második elődöntő február 1-jén, a harmadik 8-án. A két középdöntő időpontja február 15. szombat és 16., vasárnap, a finálét pedig február 22-én, szombaton tartják. Akkor dől el, ki képviseli Magyarországot a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában.
A Dal zsűrijében Rákay Philip, Csiszár Jenő rádiós műsorvezető, valamint két énekesnő, a munkában először résztvevő Kovács Kati és Rúzsa Magdi szerepel. Az idei magyar győztes, ByeAlex (Márta Alex), aki a malmői versenyen 10. lett, digitális kommentátorként dolgozik a műsornak. A tavalyi és idei zsűriben egyaránt szerepelt Rakonczai Viktor idén azért nem tag, mert dalszerzőként indul a versenyen. 
ByeAlex elmondta: feladata az lesz, hogy az élő műsorok alatt a nézőkkel a netes felületen tartsa a kapcsolatot. Hozzátette: a felkérést valószínűleg annak köszönheti, hogy az elmúlt egy évben hasznos tapasztalatokat gyűjtött ezen a téren. „Lesznek riportok, videók, írások, érdekes információk" - tette hozzá.
Csiszár Jenő arról beszélt, hogy A Dal több, mint egy hat élő adásból álló szórakoztató műsor, mert ezek a számok a következő tavasz és nyár legnagyobb slágerei lehetnek.Rúzsa Magdi elmondta, hogy A Dal a már a pályán lévő zenészek számára is lehetőséget ad arra, hogy új dalaikkal megmutassák magukat. 
Kovács Kati felidézte a hatvanas évek táncdalfesztiváljainak óriási hatását és arra hívta fel a figyelmet, hogy a popkultúrára ma Magyarországon széles rétegek kíváncsiak, és mindenki figyeli A Dalt is. A műsorvezető páros ismét Novodomszky Éva és Gundel Takács Gábor lesz, a backstage-ben pedig Rátonyi Krisztina és Harsányi Levente fogja kérdezni az előadókat.
Az Eurovíziós Dalfesztivált először 1956-ban rendezték meg, a legjobb magyar helyezést Bayer Friderika érte el, aki Jeney Szilveszter szerzeményével, a Kinek mondjam el vétkeimet? című dallal 1994-ben negyedik lett Dublinban. Idén Malmőben ByeAlex az előkelő 10. helyen végzett Kedvesem című számával.
A verseny korábbi indulói közül sokan világsztárrá váltak, köztük a svéd sikercsapat, az ABBA, az izraeli Ofra Haza vagy az egykor svájci színekben induló, kanadai Céline Dion.


 

Kembe Sorel zenei terepen is bizonyít

Kembe Sorelt magával ragadta a funky-pop! A Jóban Rosszban sorozatának doktora nem dédelget énekesi álmokat, azonban hónapok óta a Soul Surge formáció zenei karrierjét egyengeti. A véletlen ismeretségből lett közös munka mára egyre nagyobb sikereket hoz.

Bár a képernyőn nap, mint nap láthatja a közönség Kembe Sorelt, de talán sokan nem tudják, hogy Kalem doktor szerepéből kilépve a Soul Surge elnevezésű zenekar menedzsere. Sorel már első hallomásra a funky-rap banda rajongója lett, a tehetségkutatást pedig szívügyeként kezeli. „2012-ben találkoztam a zenekar énekesével, Herby Shaw-val, egy afrikai fodrászatban Budapesten. Ő említette, hogy van egy zenekara, amellyel indulnak egy tehetségkutató versenyen. Elmentem megnézni őket, és teljesen lenyűgözve álltam az ötfős zenekar tehetségétől. Funky-pop és rap energetikus keverékét játszotta a Soul Surge, amivel meg is nyerték a versenyt, és ezzel egy stúdiófelvételt is. Ekkor léptem képbe, mert számomra a tehetségkutatás a dolgok gyökerénél kezdődik.” – mesélte Kembe Sorel. 

 

A Kottmayer Kriszti, Sánta Dani, Kiss Miki, Paczári Viktor és Herby Shaw alkotta zenekar a tehetségkutató óta egyre több elismerést zsebel be. Hamarosan az Iskola nevű hely első szülinapján is színpadra lépnek, amelyhez Sorelt gyerekkori emlékek is kötik.  „Azt gondolom, hogy a jövő fesztiválzenekara lesz a Soul Surge december 5-én lépnek fel az Iskola nevű hely szülinapján. Számomra azért érdekes, mert ez a Hegedű utcai szórakozóhely még az én gyerekkoromban Hegedű utcai általános iskola volt, melynek a tornatermében kezdtem el anno a vívást. Ez a tornaterem lett mára egy koncertterem, ahol a Soul Surge biztosan ismét nagyot koncertezik majd.” – mondta Sorel, aki szeretettel várja az érdeklődőket az ingyenes bulira.

 

december 5., csütörtök 20:30 – Soul Surge koncert

Általános Iskola VI. ker., Hegedű utca 3.


 

Filmzene lett a Budapest Voices Quimby átdolgozása

A Csányi Sándor főszereplésével készült Coming out című film egyik jelenetében és reklámspotjában is hallható a Budapest Voices átdolgozásában az Autó egy szerpentinen. A Quimby dalával a filmelőzetesben már bárki találkozhatott, a vígjátékot pedig december 5-től vetítik. A premier előtt öt nappal, november 30-án a kórus a Magashegyi Underground különleges vendégeként ad koncertet Budapesten, a Barba Negra klubban.

A kórus legközelebb november 30-án, szombaton 21.30-tól a Barba Negra Music Clubban lép fel, ahol a Magashegyi Underground különleges vendégeként áll színpadra egy bő félórás programmal. A 12 kiváló énekes és egy ütőhangszeres alkotta formáció ismert magyar underground slágereket ad elő. Így lesz ez a budai szórakozóhelyen is, felcsendül többek közt quimbys, tankcsapdás és kispálos átdolgozás, mi több, itt lesz két új átirat premierje is. A belépő elővételben 1300, a helyszínen 1800 forint. Jegyek kaphatók a helyszínen és a Ticket Express jegyiroda hálózatában.

Budapest Voices: Autó egy szerpentinen (Quimby) klip: https://www.youtube.com/watch?v=y2yTI2HfMwg

A Comig Out című film reklámja: http://www.youtube.com/watch?v=ObMz7uH6jas

  

Megvan a 2014-es EFOTT helyszíne

Harminc év után újra Miskolctapolcára érkezik az EFOTT!  Nyolc zenei színpad, tizenhat hektáros terület, tíz kilométer kábel, három kilométer kerítés és egy nagyjából ezerkétszáz fős stáb. Ez a 2014-es EFOTT számokban. Az 1976 óta vándorló, minden évben új helyszínre költöző fesztivál jövőre Miskolctapolcára teszi át főhadiszállását. Július 15. és 20. között, harminc év után újra a miskolci Egyetemváros és környéke ad otthont az EFOTT-nak.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) egyedisége, hogy minden évben más helyszínre vándorol, biztosítva ezzel a változatosságot. Ez azonban hatalmas kihívások elé állítja a szervezőket, hiszen évről évre új területi adottságokhoz igazítva kell felépíteni egy nyolc színpados buli-birodalmat, amely napközben is számos kulturális és sport lehetőséget kínál a fesztiválozóknak. A szervezők ezúttal is a közönségre bízták, hogy melyik város adjon otthont az EFOTT-nak.

 „Több mint 22 ezer szavazat érkezett, így a két legjobb pályázat közül végül Miskolctapolca lett a befutó. 2014-ben tehát a miskolci Egyetemvárost és környékét alakítjuk igazi buli-helyszínné azzal a nem titkolt céllal, hogy bebizonyítsuk, a sztereotípiákkal ellentétben ez a régió is rengeteg értékkel bír, és igazán színes kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A fesztiválhelyszín közelében található például a miskolctapolcai Barlangfürdő és egy hangulatos csónakázó tó is” – mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. – „A pályázatok elbírálásakor számos paramétert veszünk figyelembe. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, jó infrastruktúrával rendelkező helyszínt találjunk. Ebbe bele tartozik többek között a színpadok elhelyezése, a tisztálkodási lehetőségek megoldása, az ideális kempinghelyek kialakítása vagy éppen a sportolási lehetőségek. Nem tudjuk felhasználni az előző évben szerzett tapasztalatokat, hiszen mindig új adottságokhoz alkalmazkodunk, a nulláról kezdünk mindent, ami hatalmas kihívás. Az sem elhanyagolható a helyszínválasztásnál, hogy elegendő épített szálláshely legyen és a fesztiválozók a régióban színes turisztikai programokkal is találkozzanak. A Miskolci Egyetemnek azért is örülünk, mert nagyon erős és komoly hagyományokra épülő hallgatói élet folyik ott” – tette hozzá a szakember.

Az EFOTT csapata a Miskolci Egyetemmel karöltve egy tizenhat hektáros területen építi fel a fesztivált. A zenei programot jövőre is döntő többséggel magyar előadók biztosítják, de a szervezők számos meglepetéssel és újdonsággal készülnek.


 

Mi Padre - Jávori Vilmos emlékkoncert

Mi Padre - Jávori Vilmos emlékkoncert

"Apám, Jávori Vilmos a jazz történetének legendás alakja - mondja Jávori Dávid zeneszerző. - Nevéhez fűződik a Montreux-i Jazzfesztivál első magyar győzelme, a Szabó István rendezte, Oscar-díjas Mephisto filmzenéje, a Magyar Jazz Quartet együttessel nyert eMeRTon-díj. A Rákfogó Együttessel, amelynek alapító tagja volt, országszerte koncertezett Szakcsi Lakatos Bélával és Lakatos "Bögöly" Bélával. Az 1980-as években alakult Jávori Kvartettnek rajta kívül tagja volt Snétberger Ferenc, Torma Rudolf és Csiszár Péter. 1990-ben hozta létre a Shabu-shabu együttest, 2003-ban alapította a Jávori Sound Machine-t, amelynek már én is tagja voltam. Apám és zenésztársai járták a világot, jazzfesztiválokon koncerteztek Stockholmban, Varsóban, az Egyesült Államokban, Japánban. Apám magyar és külföldi muzsikusok albumán játszott, filmzenékben dobolt, rádió- és tévéműsorokban szerepelt. Életének kiemelkedő cselekedete az is, hogy 1990-ben részt vett a Kőbányai Zenei Stúdió megalapításában. Felelősséget érzett a jövő nemzedék minőségi zenei neveléséért.

Emlékére állítottam össze a Mi Padre album zenei anyagát, amelyen az általam írt dalok hallhatók. Az emlékkoncerten fellépő művészek - Horváth Charlie, Szakcsi Lakatos Róbert, Szabadi Vilmos, Lovász Irén, Király Linda, Balázs János, Egri János, Sárik Péter, a Honvéd Énekkar, a Magyar Virtuózok Kamarazenekar - apám egykori barátai, kollégái és tanítványai. A magyar zenei élet legkiválóbb muzsikusai - akik ebben a felállásban még soha nem játszottak együtt - ezen az egyedi hangzású, érzelmekkel teli koncerten jazzt, magyar népzenét, spanyol flamencót, kubai salsát, rumbát és klasszikus zenét játszanak. Ezen az estén sok híres zenész áll színpadra, hogy együtt emlékezzen velem Önök elõtt Az én apámra. Ez a koncert tiszteletadás fiútól apának, és a legszélesebb művészvilágtól Vilinek." (Jávori Dávid)

Sztárvendég: Benito Gonzalez zongorista, Kenny Garrett együttesének tagja 

Időpont: 2013. október 24. 19:30 - 21:40 
Helyszín: Művészetek palotája, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyárak: 2900, 4900, 7900, 11900, 24900 Ft 
A 24900 Ft-os jegy magában foglal egy Mi Padre CD-t, valamint egy meghívót a hangversenyt követő vacsorára


 

Szürreális házibulit tart a Créme de la pop

Gál Csaba Boogie és új zenekara, a Créme de la pop október 11-én, pénteken este a budapesti Gozsdu Manó Klubban végre koncertet ad. A kilencvenes évek legnagyobb magyar slágerei francia swing stílusban csendülnek fel, és a már ismert Hip Hop Boyz, Tankcsapda, Sing Sing és Carpe Diem feldolgozások mellett új dalok ősbemutatóját is hallhatja a közönség. Az est másik fellépője a The Big Bunny Hall Swinger Club lesz.

A Créme de la pop zenekar idén tavasszal profi zenészekből alakult meg, tagjai Gál Csaba Boogie énekes, a Maszkura és a Tücsökrajból ismert Kertész Csaba gitáros és Boros Gábor bőgős, valamint Kövér Kristóf gitáros. A csapat a kilencvenes évek legnépszerűbb magyar slágereit ötvözi az 1930-as évek francia swing stílusával, hogy mindkettőt megmentse a kifakulástól. A fiúk tavasszal a www.cremedelapop.hu honlapon jelentették meg ingyenesen letölthető, Dől a pop! című kislemezüket, amely egycsapásra ismertté tette a csapat nevét, a dalokat azonban élőben még nem mutatták be. A hosszú várakozásnak most vége, hiszen a Créme de la pop október 11-én, pénteken 21 órától végre koncertet ad a budapesti Gozsdu Manó Klub színpadán.

- A kislemezen szereplő Hip Hop Boyz, Sing Sing, Carpe Diem és Tankcsapda dalok után újabb közkedvelt slágereket dolgozunk fel a manouche nevű, harmincas évekbeli francia swing stílusban. Az elmúlt hónapokban a repertoárunk a Shygys, Tunyogi Orsi, a TNT és a Venus egy-egy dalával, egy újabb Hip Hop Boyz-számmal, és kakukktojásként egy Dolák-Saly Róbert-szerzeménnyel bővült. Ezeknek a feldolgozásoknak az ősbemutatóját a péntek esti koncerten tartjuk. A fellépésen egyfajta időutazásos, szürreális házibuli hangulat várható sok humorral. Ugyanakkor fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy nem paródiákat, hanem feldolgozásokat játszunk, hiszen ezek a dalok számunkra a kamaszkorunkat és kellemes emlékeket idéznek fel – mondta Kertész Csaba, a Créme de la pop gitárosa. Hozzátette, hogy a zenekar hamarosan újabb stúdiófelvételeket hoz nyilvánosságra az interneten, és rövidesen leforgatja az első videóklipjét is.

A Gozsdu Manó Klubban pénteken este a szintén magyar nyelven, de swing-punk stílusban muzsikáló The Big Bunny Hall Swinger Club lesz a másik fellépő. A koncertek 21 órakor kezdődnek, a belépőjegy 1000 forint


 

Kultuszfilmeket vetítenek a Belmondo koncertjén

Különleges koncertet ad október 12-én a Belmondo zenekar a budapesti KINO Kávézó mozitermében. Az élőben előadott rockdalok alatt külföldi és magyar kultuszfilmekből vetítenek részleteket, a közönség pedig érdekességeket is megtudhat például a Hair, A profi, a Boogie Nights vagy éppen a Csapd le, csacsi! című filmekről és alkotóikról.

A mozi és a rockzene kedvelőire rendhagyó audiovizuális élmény vár október 12-én, szombaton 19.30–tól a budapesti KINO Kávézó mozitermében. A Belmondo zenekar fellépésén ezúttal filmrészletek egészítik ki az élő koncertélményt.

- A BelMozi című koncertünkön felcsendülő dalaink alatt külföldi és magyar kultuszfilmek jellemző jeleneteit vetítjük. A részleteket egy filmes stáb válogatta össze az alapján, hogy szerintük melyik számunkhoz melyik film illik leginkább hangulatában, mondanivalójában. A Végre itt a várva várt című dalunkhoz a Szelíd motorosokat választották, a Süt rám a nap alatt a Hair, a Libidó dallamaira pedig a Boogie Nights képsorai peregnek majd, de feltűnnek részletek a Trainspotting, a Gettómilliomos, a Roncsfilm, az Egészséges erotika, a Holt Költők Társasága vagy éppen a Pretty Woman című filmekből is. Mivel a zenekarunk nevét Jean-Paul Belmondo francia színészlegendától kölcsönöztük, természetesen nem maradhat ki a sorból A profi című kultuszfilmje, amit a stáb ironikusan a Maga amatőr című dalunkhoz választott ki. A számok között a közönség érdekességeket is hallhat a kultfilmekről és azok készítőiről, vagyis a BelMozi igazi összművészeti est lesz – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar dalszerző-frontembere.

A Belmondo a pályafutása során több magyar filmhez és tévésorozathoz komponált zenét, számos filmes ihletettségű dal szerepel a zenekar repertoárjában, a koncerteken pedig időnként filmes betétdalok feldolgozásai is előkerülnek. A különleges, szombat esti fellépésen a Butch Cassidy és a Sundance kölyök, valamint A sárga tengeralattjáró című Beatles-filmekből is felcsendül néhány közkedvelt sláger átdolgozása.

A BelMozi című rendezvényhez készült kisfilm már előrevetíti a várható hangulatot, hiszen Woody Allen egyik filmjének részletét használták fel hozzá.- Két fantasztikus színművész, Kern András és Gubás Gabi volt a segítségünkre, akik szimpatikusnak találták a rockzene és a mozi házasításának ötletét, ezért a kedvünkért újraszinkronizálták a jelenetet – tette hozzá Czutor Zoltán.

A BelMozi című koncert október 12-én, szombaton 19.30-kor kezdődik a KINO Kávézó mozitermében (1137 Budapest, Szent István körút 16.). A belépőjegyek 2200 forintos áron a helyszínen kaphatók. A jegy tartalmaz egy pohár bort vagy egy pohár rostos üdítőt.


 

Új dalokat játszik a Zöld Pardonban az Európa Kiadó

Új dalokkal jön a Zöld Pardonba az Európa Kiadó

Több mint 20 év után új lemezzel jelentkezik a ’80-as évek legendás magyar underground zenekara, az Európa Kiadó. A banda egy igazi, pénztárcakímélő szabadtéri bulival vár mindenkit a Zöld Pardonba, ahol az új anyagról is ízelítőt kaphat a nagyérdemű augusztus 16-án, pénteken este.

 Talán senkinek nem kell bemutatni az 1981-ben, a kultikus URH romjain alakult Európa Kiadó zenekart, amelyik elindulása után rövid idő alatt az alternatív szcéna meghatározó együttese lett, majd később a magyar underground valódi ikonjává vált. A zenekar 1994-től szüneteltette működését, majd 2004-től már elszórtan ismét adtak koncerteket, de kizárólag a ’80-as, ’90-es évek szerzeményeiből álló repertoárral. Idén azonban néhány tagcsere után a zenekar újra aktivizálta magát, olyannyira, hogy ebben a felállásban - 1992 óta először - egy vadonatúj album munkálatainak is neki kezdtek. A készülő, „Annak is kell” című anyagról több dalt is elhoz majd a ZP-be a csapat augusztus 16-án, péntek este 20 órai kezdettel.

- Folyik a nyári turnénk, de eddig főleg olyan helyeken, rendezvényeken játszottunk, ahol ha nem is drága, de sokaknak már költségesnek számító jegyárakkal kellett számolnia a közönségünknek. Így a Zöld Pardon – ahol egyébként először játszunk majd a zenekar fennállása óta – tökéletes választásnak bizonyult abban a tekintetben is, hogy amellett, hogy egy igazi, nyári, szabadtéri Európa Kiadó bulit tudunk csinálni, még a belépő is abszolút a pénztárcabarát kategóriába tartozik. Ami pedig a zenei oldalát illeti, előadunk majd néhány dalt az éppen készülő új albumról, ami a közeljövőben meg is jelenik, „Annak is kell” címmel. Természetesen a régi, jól ismert számaink is felcsendülnek majd augusztus 16-án, pénteken este a Zöld Pardonban – mondta Menyhárt Jenő, a zenekar énekese és vezetője.

A belépő a koncertre 600 Ft.


 

Kaposfest - képzőművészet és gasztronómia
2013. augusztus 13-19. Kaposvár

„Ez a legérdekesebb fesztivál, amit valaha láttam – nem csak Magyarországon, de egész Európában is” - írta tavaly a Kaposfestről a Reuters tudósítója. 2013. augusztus 13-19. között negyedik alkalommal rendezik meg a világ immáron egyik legelismertebb, de még fiatalnak számító klasszikus zenei fesztiválját. A rendezvényt kiegészítő programok egyedülálló képzőművészeti kiállításokat és gasztronómiai élménytúrákat ígérnek a Kaposvárra látogatóknak.

Kaposvár kiváló múzeumaiban és kiállítóterein emlékezetes tárlatoknak, országos hírű kiállításoknak lehettünk szemtanúi. A korábbi fesztiválok idején Rippl-Rónai Józsefről, Juan Gyenesről vagy hazai szinten is egyedülálló kiállítás kortárs festőművészeiről szóló kiállításokat tekinthettek meg a látogatók.
Idén augusztusban a 2003-ben elhunyt Szász Endre emlékkiállítása nyílik a Vaszary Képtárban. A festőművész életének utolsó évtizedeit a Kaposvár közelében fekvő Várdán töltötte, ahol nyugalmas otthont teremtett magának. E kiállítással Szász Endre sikeres életpályájának kíván méltó tiszteletet adni a város.

Mániákus rajzoló

A Kaposfest ideje alatt Kaposvár híres szülöttének, Rippl-Rónai Józsefnek rajzaiból nyílik kiállítás a nemrég felújított Róma-Villában. E tárlat mélyebb bepillantást nyújt egy olyan nagy művész életének hétköznapjaiba, aki szünet nélkül rajzolt. Ceruzával, lúdtollal minden keze ügyébe kerülő lapra, kávéházi számlablokkra, szalvétára, de leginkább szép fehér merített papírra, szinte „nagyüzemben”ontotta a rajzokat. A sokféleség minden témájából kaphatunk a kiállításon ízelítőt a müncheni akadémiai tanulmánytól, a párizsi bicikli versenyen át a családi kör ábrázolásával bezárólag. Rendkívül becsesek a Párizsban Toulouse Lautrec jelenlétében készült litográfiák is. 

A város egyik büszkeségét, a helyreállított Andrássy-ebédlőt a Kaposfest idején adják át a nézőközönségnek a Róma-Villa új látogatóközpontjában.

Szenvedélyes főző

A gasztronómia változatosságáról egy napon át Segal Viktor sztár séf gondoskodik. Ezen a napon a zeneszerzésen kívül a gasztronómiában is jártas Rossini receptjei alapján rengeteg érdekes ételt készít majd el. A többi napokon a kockás terítős étkezéstől egészen a legkorszerűbb egészséges táplálkozásáig széles palettáról válogathatnak a kíváncsi látogatók.

Esténként többek között Kapocs Zsóka, Nagy Laci Gitano és Szakcsi-Lakatos Béla is fellép saját koncerttel. További információk: www.kaposfest.hu


 

Nyit a Hegyalja Fesztivál
június 25-30.

Hegyalja - igazi fesztivál igazi arcoknak

Az évente mintegy 80 ezer látogatót vonzó Borsodi Hegyalja Fesztivál 14. alkalommal nyitja meg kapuit a Tokaj-Rakamazon, június 25-én. A Hegy´  összesen 11 programhelyszíne  23 hektáros területen található. A fesztivál hat zenei színpada mellett idén számos új programhelyszín is megjelenik: a Magyar Teátrum színházi produkciói mellett több száz kulturális, civil program és előadás várja a fesztiválozókat hat napon át.  Ugyanezen a helyszínen a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál díjnyertes alkotásaiból éjszakai rajzfilmvetítés is lesz, a filmek előtt a fesztiválozók az alkotókkal is találkozhatnak majd. Mindezek mellett ismét megnyílik a Hegyalján a tavaly nagy sikerrel debütált Hegy’ Karriergyár is, ahol idén is bemutatkoznak a régió nagyvállalatai. 

A Hegy´ a hagyományosan erős és színvonalas zenei programok mellett a természeti környezet, a „zöld nyaralás” a városi forróságból a hűs pincékbe, víz mellé és zöldbe vágyókat, illetve a sportkedvelőket is csábítja: évről-évre egyre többen érkeznek kerékpárral a fesztiválra, és az evezési lehetőség is mind több fesztiválozót vonz Tokajba. A rendezvényen emellett egy 200 bicikliből álló kölcsönözhető bringaflotta is rendelkezésre áll a kirándulásokhoz. Azok számára pedig, akik az utcai vagy éppen extrém sportok iránt érdeklődnek, idén is várják a BMX- és parkour bemutatók, de lesz ezen kívül triál show, freestyle foci, capoeira és street art is. A fő hangsúly természetesen idén is a zenei programokon lesz. A fesztivál több mint 200 fellépője között olyan világsztárok érkeznek, mint a Slayer, a Scooter, Magyarországon először a Hegy’en lép fel, sőt dedikál is az Asking Alexandria, itt lesz a Down, Ákos, a Quimby és még sokan mások. A programról részletesen: www.hegyaljafesztival.hu

A 100 kilométernél közelebbről érkező fesztiválozók is igénybe vehetik az 50 százalékos vasúti kedvezményt, ha alkalmi menettérti jegyet váltanak és Tokajban a vasútállomáson vagy a fesztiválon a Nagyteknősbéka Házban lepecsételtetik a jegyüket.


 

A VIVA élőben közvetíti az év zenei díjátadóját

Ma este igazi őrület lesz a Papp László Budapest Sportarénában! A 13. alkalommal megrendezett gálán olyan sztárok teszik tiszteletüket díjátadóként, mint a világszerte ismert szupermodell Palvin Barbara és az Arany Nimfa-díjas Osvárt Andrea. Magyar és nemzetközi fellépők, látványos show, és az év legközösségibb elismerése, a SuperFan díj várja azokat, akik 19:30-kor a VIVA-ra kapcsolnak és élőben nézik meg a gálát!

Június 13-án este monumentális keretek közt jön a popkulturális ünnep, ami a hazai könnyűzene elmúlt 12 hónapjának legnagyobb kiválóságait tünteti ki. Óriási, 800 fős stáb dolgozik azért, hogy a közel 5000 vendég szórakozása teljes lehessen. A 13. VIVA Cometet a tavalyihoz hasonlóan a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg, ahol több mint 400 meghívottsztárvendég egy tizenöt méter hosszú vörös szőnyegen vonul majd be, ésaz ezer négyzetméteres színpadon idén többek közt a Tankcsapda, a Children of Distance, Fluor, Hien, Majka – Curtis – BLR, és Radics Gigi mellett a brit fenegyerek, Wiley is fellép.

A Comet díjátadói közt olyan hírességek sorakoznak majd, mint a Hollywoodfelé kacsintgató szépséges modell, Palvin Barbara és színésznő Osvárt Andrea, aki nemrég a világhírű Craig Ferguson késő esti show-jában magyarra tanította Amerikát. A színésznő legújabb filmjét, az Utórengést épp június 13-án mutatják be a magyar mozik, így hazatérés lesz a javából! A VIVA legmenőbb arcai is feltűnnek majd a gálán, a Randikommandóból ismert Zsidró Tamás, Vörös Reni és Lendvai Lilla is a Comet-gömböt osztogatók között lesz.

A tévécsatorna a női nézőknek kedvezve felvonultatja majd Magyarország legszebb ifjait, a megújult magyar vízilabda válogatott tagjait, akik ki másnak, mint a legjobb női előadónak adják majd át a díjat. A stílusszakértő Anh Tuan a Music FM csinos műsorvezetőjével, Pordán Petrával karöltve díjazza majd a legjobb videoklipet, a meglepetések sorának azonban itt még koránt sincs vége! Magyar sorozatcsillagok is feltűnnek majd a színpadon, a Jóban Rosszban szépséges Szabó Zsófija és sorozatbeli szerelme, Száraz Dénes is a díjátadók közt lesznek. A VIVA gáláján debütál ráadásul a Comet legközösségibb díja, a #SuperFan díj, amelyet Lakatos Márk ad majd át a legaktívabb rajongótáborral rendelkező jelöltnek.

A tökéletes hangzást a 250 ezer wattos hangosítás biztosítja, arról pedig, hogy a közönség tagjai mindent remekül lássanak, egy kilométernyi fényhídra felfüggesztett közel ötszáz lámpa gondoskodik majd. Az, hogy a jelöltek közül végül kik vihetik haza a legendássá vált zöld-narancssárga gömböket,kiderül holnap, június 13-án este a Papp László Budapest Sportarénában, ahol egy látványos és egyedülálló műsor keretében adják át a VIVA Comet zenei elismeréseit.

VIVA Comet 2013. június 13-án 19.30-tól élőben a VIVA TV-n! 

Világsztárt hoz a Class FM a Zöld Pardonba

"I need a dollar, dollar..."– tavaly óta százmilliók dúdolják Aloe Blacc dalát a földkerekség minden pontján. Most a Class FM elhozza a világsztárt a magyar közönségnek: június 23-án este a soul legfrissebb, legdivatosabb képviselője lép fel a Zöld Pardonban. 

Aloe Blacc az "I need a dollar, dollar" című számával pár hét alatt berobbant a köztudatba. Az idén 34 éves kaliforniai születésű, de eredetileg panamai gyökerekkel rendelkező soul énekes nem ma kezdte a pályáját: slágereivel évről évre kapaszkodott a műfaj nagyjai, George Benson és John Legend szintjére. Mostanra révbe ért. Személyében a Class FM egy igazi, tündöklő előadóművészt hoz el Magyarországra, a soul és a pop zene hazai hívei együtt bulizhatnak a toplisták éllovasával! Bár a dollárszámolós, melankolikus, mégis felszabadult örömnóta Blacc legismertebb dala, igazi rajongói mégis a Green Lights-t és a You Make Me Smile-t istenítik, amelyekben kifinomultabb, dzsesszesebb motívumok fedezhetők fel. Aloe Blacc-et az első sikerei Európához kötik: az Emanon duó tagjaként a Lootpack csoporttal és a francia Jazz Liberatorz-zel turnéztak Európa-szerte. Idővel módjában állt kiadni első albumát is, 2006-ban, de az igazi áttörést mégis 2010-es, sokkal kiforrottabb lemeze, a Good Things hozta meg. Az album nagy slágerét, az I need a dollar-t természetesen nem csak korunk gazdasági válságára rezonáló refrénje miatt dúdolják világszerte, hanem fülbemászó, könnyed dallama miatt is.

A koncertnek az idén 15 éves Zöld Pardon ad otthont. „A Zöld Pardon megalakulása óta megkerülhetetlen szereplője a fesztivál-szezonnak. Aloe Blacc fellépése a minden korosztály igényét kielégítő születésnapi koncert-sorozatunk egyik mérföldköve. Örülünk, hogy egy újabb világsztárt láthatunk vendégül, és a rajongóknak ezért az élményért sem kell csillagászati összeget fizetniük, hanem a ZP-től megszokott, baráti áron szerezhetik be a jegyet.” – fogalmazott Kővári Zsuzsa, a Zöld Pardon egyik tulajdonosa.

 A június 23-i bulin Aloe Blacc koncertje után a Class DJ-k pörgetik tovább a hangulatot. A jegy ára 2990 forint, de elővételben jelentős kedvezménnyel vásárolható.

 

 


 

Ingyenes Piknik Park koncert a Dürer Kertben

Európa elsőszámú Linkin Park tribute bandája, a hazai Piknik Park ismét Magyarországon koncertezik, és a buli helyszínéül a Dürer Kert nagyterme szolgál majd. A május 31-i eseményen Csányi Zoliékon kívül fellép még az élőzenés hip-hopot játszó Albert Hoffmann Bt. és a most debütáló Faith No More tribute banda, a Faith No Man is. A koncertekre a belépés ingyenes.

 A Piknik Park azon kevés tribute banda közé tartozik, akik sokkal többet koncerteznek külföldön, mint hazai pályán. A Black-Out és a Roy & Ádám Trió dobosaként is ismert Csányi Zoli vezette csapat koncertje többek közt ezért is különleges alkalom a Linkin Park magyar rajongói számára. Ráadásul ezen a koncerten lép először színpadra itthon a vadonatúj felállás. Bemutatkozik ugyanis a zenekar új basszusgitárosa, a számos formációból ismert Vígh Arnold, aki külföldön ugyan már fellépett a bandával, de az itthoni Linkin Park rajongók még nem láthatták a csapatban.  A Piknik Park első Düreres koncertje februárban volt, ami a visszajelzések alapján annyira jól sikerült, hogy a srácok elhatározták, negyedévente egyszer csinálnak itt egy ingyenes bulit. Mivel alig lépnek fel Magyarországon, ezért arra is különösen odafigyelnek, hogy itthon is profi körülmények közt adják át a Linkin Park életérzést, és közben a közönségük pénztárcája is kímélve legyen. Így a belépés díjtalan, a szórakozás pedig garantált lesz, hiszen az amerikai banda legnagyobb slágerei képezik a repertoár nagy részét, de az új lemezről is biztosan előkerül majd egy-két dal.

A Piknik Park előtt két másik zenekar melegíti be a közönséget. Az egyikük a debütáló buliját adó Faith No Man, egy fiatal csapat, akik a Faith No More munkássága előtt tisztelegnek, illetve a hip hopot az élőzenével keverő Albert Hoffmann Bt., akiket szinte Zoliék testvérzenekarának is nevezhetünk, hiszen két tag is közös a két bandában. A koncertek 20 órakor kezdődnek.


 

Depeche Mode afterparty a Dürer Kertben

Depeche Mode afterparty a Dürer Kertben

Mindössze 12 perc sétára és pontosan 850 méterre a Puskás Ferenc Stadiontól rendezik meg a Depeche Mode koncert után minden idők legizgalmasabb afterpartyját a Dürer Kertben május 21-én 22 órától. A zenekar fellépése után rögtön folytatódik a show a szórakozóhely három helyszínén.

 Május 21-én, kedden ismét hazánkba látogat a legendás new wave banda, a Depeche Mode. Ahogyan azt már megszokhattuk, a koncert után a rajongói klubok mindig óriási afterparty-val tisztelegnek a csapat munkássága előtt, ahol a Mode-osok reggelig folytathatják a táncolást kedvenceik slágereire és a hasonszőrű stílusokban mozgó együttesek dalaira. Ezúttal sem lesz ez másképp, idén a Puskás Ferenc Stadiontól valamivel több, mint 800 méterre, a gyalog is alig negyedóra alatt megközelíthető Dürer Kertben várják majd a legnagyobb rajongókat. Az ország minden pontjáról érkező szervezők, fellépők és DJ-k a legkülönbözőbb programokkal igyekeznek felejthetetlenné tenni az éjszakát: a nagyteremben 101 % Depeche Mode buli lesz, régi és új dalokkal, a tagok szólólemezeiről számokkal, remixekkel, élő felvételekkel, valamint ritkaságokkal. A kisteremben és a szabadtéri helyszínen pedig igazi stíluskavalkád várható: többek közt dark-és coldwave, gothic rock, neofolk, electro, EBM és industrial zenékre bulizhat majd a közönség.

A rendezvényre a belépő 500 Ft, ami teljes egészében lefogyasztható. 


 

Brit rapper lesz a 2013-as VIVA Comet sztárvendége

Fény derült az eddig féltve őrzött titokra, hogy ki lesz a VIVA Comet idei sztárvendége! Vége a találgatásoknak, a zenecsatorna büszkén jelenti be: június 13-án este az angol sztár-rapper Wiley pörgeti majd a maximumra a közönséget a Papp László Budapest Sportarénában. A slágergyáros végre élőben mutatja meg, mitől is vált az európai klubok ünnepelt sztárjává. Eddig sem volt sok kétség, de most már biztos: őrületes buli lesz az idei Comet!

 A VIVA Comet idén minden eddiginél színvonalasabb műsort, izgalmasabb fellépőket és látványosabb show-t ígér: nemcsak a hazai kedvencek, hanem sikeres külföldi sztár is színpadra lép a díjátadón. Az idei év nemzetközi sztárfellépője nem más, mint Wiley, a brit drum and bass-, garage-, és grime-színtér egyik fontos, stílusteremtő és trendalakító figurája, aki olyan ismert előadókkal dolgozott, mint Dizzee Rascal, Emeli Sandé, Tinchy Stryder vagy Ed Sheeran. Felvételei az európai és hazai klubok kedvencei: a szupersztár eddig olyan jól ismert slágereket készített, mint a „Wearing My Rolex”, a ,,Heatwave”, a ,,Can You Hear Me”, a „Never Be Your Woman”, vagy a „Take That”. A dalszerző-rapper a brit modern zenei élet egyik legígéretesebb és legkarakteresebb arca. Június 13-án mi is meggyőződhetünk tehetségéről!

A VIVA Cometen a zenecsatorna a legnépszerűbb előadókat vonultatja fel.  Az egyedi és látványos színpadi produkciókon túl idén is öt kategóriában mérhetik össze tehetségüket a zenei élet hazai kedvencei, „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó" és „A legjobb videoklip” kategóriákban hirdetnek majd győztest. Magyarország legrangosabb, nagyszabású zenei rendezvényén Wiley mellett látványos produkcióval készül többek között a Tankcsapda, a Children of Distance, Fluor, Hien, Majka, Curtis és BLR, és Radics Gigi is.

VIVA Comet gála június 13- án a Papp László Budapest Sportarénában! 

Jegyek a Ticketpro országos hálózatában kaphatók. További információ: www.vivacomet.hu


 

VIVA Comet 2013: megvannak a jelöltek!

Júniusban felforrósodik a helyzet a VIVA TV háza táján, hiszen 13. alkalommal  rendezik meg a nagyszabású Comet-díjátadót. A 2013. június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő popkulturális eseményen a hazai előadók krémje jön össze, hogy lehulljon a lepel arról, kik a fiatalok abszolút kedvencei. A legnépszerűbb magyar zenecsatorna ünnepén minden meglesz, amire egy rajongó vágyhat: a legnagyobb sztárok, szemkápráztató show és az elmúlt év legjobbjai, akik ismét öt kategóriában vehetik át az elismeréseket.

A VIVA idén is az ország legtehetségesebb és legnépszerűbb zenészeit díjazza, a csatorna már 13. alkalommal rendezi meg a zenei élet hazai kedvenceit és világsztárokat felvonultató grandiózus gáláját. A zenecsatorna ismét a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli az elmúlt 12 hónap zenei legjeit.

A kategóriák idén is változatlanok: a  VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó" és „A legjobb videoklip” kategóriákban hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén. Ma végre napvilágot látott, hogy kik azok a művészek, akik a június 13-i gálán talán hazavihetik a hőn áhított narancssárga gömböket.

A jelöltek

A legjobb férfi előadó: DÜKI, FLUOR, FUNKTASZTIKUS, SP, YOUNG G

A legjobb női előadó: BARBEE, HIEN, JANICSÁK VECA, ODETT, RADICS GIGI

A legjobb együttes: ANTI FITNESS CLUB, CHILDREN OF DISTANCE,  HŐSÖK, PUNNANY MASSIF,  THE CARBONFOOLS

A legjobb új előadó: BYEALEX, BERMUDA, CARBOVARIS, CHRIS LAWYER, IVAN & THE PARAZOL

A legjobb videoklip: MARY POPKIDS FEAT PUNNANY MASSIF – MOSOLY, TEJ – ÁTLAG ÉJJEL,

IRIE MAFFIA FEAT AKKEZDET PHIAI – LIVIN’ IT EASY, MAJKA – CURTIS – BLR – BELEHALOK,

THE [HATED] TOMORROW – ANYÁDDAL


 

Ke$ha, Pitbull és Christina Aguilera a Nickelodeon buliján

A 33 éves mesecsatorna óriási partira készül! Johnny Depp Will Smithszel mérkőzik meg, mialatt Justin Bieber és Katy Perry a rá ömlött zöld trutyiból próbál kikászálódni: a vérkomoly Oscar-gálát követően minden évben a Kids’ Choice Awards lazulós díjátadóján olyan világsztárok engedik ki a gőzt, mint Taylor Lautner, Scarlett Johansson, vagy éppen Justin Timberlake. Idén pedig a talp alá valót a pop császárai, Ke$ha, Pitbull és Christina Aguilera szolgáltatják majd.

 A Kids’ Choice Awards minden évben az egyik legszórakoztatóbb díjátadó, egyszerűen imádom! Alig várom már, hogy a színpadra állhassak, és együtt zúzzunk végig egy felejthetetlen estét!” – mondta el Ke$ha, aki élőben lép fel a március 23-án megrendezett eseményen. Az énekesnő 2010-ben robbant be a köztudatba, amikor Animal című debütáló albuma mindent elsöprő sikert aratott, ráadásul a Billboard magazin a 100 legvonzóbb művésznő közé válogatta, „TiK ToK” című számát pedig az újság az év legdögösebb zenéjének kiáltotta ki. A sztár sikere tagadhatatlan, csak úgy, mint a Grammy-díjas Christina Aguileráé, aki a népszerű rapperrel, Pitbullal fog duettezni a rendezvényen. Olyan slágerek tették világszerte ismertté Ke$hát az elmúlt években, mint a „Your Love Is My Drug”, a „We R Who We R”, vagy éppen a még frissnek és ropogósnak számító „Die Young”, amelyek a magyar rádiók kínálatában is patinás helyet foglaltak el maguknak. Ke$ha emberközeli díva, a popzene új ikonjává vált híresség nemrég jelentette meg könyvét, persze sikerért Pitbullnak sem kell a szomszédba mennie, akit a legtöbben a „Don’t Stop The Party” miatt ismernek.

Hogy Ke$ha, Aguilera, vagy éppen Pitbull részesül abban a megtiszteltetésben, hogy neonzöld masszában fürödve botorkáljon le a színpadról? A magyar Nickelodeon által március 27-én, 19 órától vetített 26. Kids’ Choice Awardson kiderül, otthon hagyja-e vérvörös páncélját a Vasember, Robert Downey Jr. és hogy Jennifer Lawrence itt is az élet Napos oldalán sütkérezik-e majd.

 

Annyi azonban biztos, hogy a világszerte több mint 350 háztartásban, 25 nyelven közvetített gigabuliban a legdögösebb filmek, sorozatok és zeneszámok hősei és hősnői néznek farkasszemet olyan, a mozgás fontosságát hirdető sportemberekkel, mint Michael Phelps… miközben Adam Sandler és Ben Stiller egymás poénjain röhögcsél majd valamelyik sarokban.

 


 

Punnany Massif és Kaukázus az Alfa Fesztiválon
Várpalota, július 18 - 20.

Újabb nevekkel bővült az Alfa Fesztiválon fellépők névsora. Az eddigi zenekarokhoz csatlakozott, és július 18. és 20. között a várpalotai Cseri Parkerdőben biztosan fellép a Punnany Massif, az újjáalakult Kaukázus, az Ossian és a Moby Dick. A rendkívül olcsó bérleteket már meg lehet vásárolni.

 Két hazai nagyágyú, a jelen kor egyik sikerzenekara, a Punnany Massif, illetve a 3 év után újjáalakuló Kaukázus is csatlakozott a várpalotai Alfa Fesztivál eddig bejelentett fellépőihez. Szintén új zenekar a névsorban a Firkin, az Ossian, a Procestura és a Moby Dick. A fesztivál kizárólag a hazai könnyűzenei élet népszerű együtteseit, előadóit vonultatja fel, így a nagyszínpadon és a két fedett sátorban fellép Deák Bill Gyula, az Intim Torna Illegál, az Anna & the Barbies, a Carbonfools, a Lord, a Kalapács, az Irie Maffia, a Magashegyi Underground és az Auróra is.  

Várpalotán, a Cseri Parkerdőben egy év kihagyás után lesz újra könnyűzenei fesztivál. A Veszprém megyei városban 2013. július 18. és 20. nem csak a 80 koncert jelenti a kikapcsolódást, hanem egyéb szabadidős programokat is kínálnak a szervezők.

Az Alfa Fesztivál a lehető legbarátságosabb árakkal várja a látogatókat. A napijegy - ami kizárólag a helyszínen kapható majd - 2499 forintba kerül. A háromnapos bérlet ára elővételben 5990, helyszínen 6900 forint lesz. A bérletek árusítása megkezdődött a Ticketportál rendszerében.

 További információk: http://alfafesztival.hu/


 

oldalak:  1  2  3  4  5   ...  8  9  10  11  12   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat