napja 
 

Group?N?Swing: Szép lányok és rossz fiúk (Programajánlók - Muzsika)
2014. február 27. csütörtök, 19:00, Ram Colosseum
Group?N?Swing: Szép lányok és rossz fiúk

Az együttes a táncolható swing, a shuffle és a latin zene nagymestere, dalaikban a popzene és a rock’n’roll legjava keveredik a boogie lüktetésével, a big band hangulatával. A Group’N’Swing célja jól táncolható, bulis dalok alkotása, műfaji korlátok és határok nélkül. A karakteres megjelenésű zenekar minden koncertje felejthetetlen élmény és felhőtlen szórakozás, a kiváló zene, a sodró hangulat, a lendületes tánc korra és nemre való tekintet nélkül ragadja magával a nézőket. A fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép, melynek gerince a hatalmas, fekete Chevrolet.

A Group’N’Swing nagy létszámú zenekari felállásban lép a színpadra: négy fúvós, dobos, nagybőgős, gitáros, zongorista és két énekes gondoskodik az elsöprő hangulatról.

Az előadás címe a Szép lányok és rossz fiúk, a Group ’N’ Swing debütáló lemezének dala, amellyel Gájer Bálint a III. Jazzy Dalverseny Legjobb férfi énekesdíját nyerte el. A Group’n’Swing második albuma aBotrány, 2013-ban az Év Szórakoztató Zenei Albuma kategóriában Fonogram díjat kapott. 

A Dal Eurovíziós elődöntőjén a Group´N´Swing a közönség szavazatai alapján jutott tovább.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat