napja 
 

Szexi tánccal hódít Dér Heni (Programajánlók - Muzsika)
Fenék minden mennyiségben - Twerkelős hétvégére készül a VIVA
Szexi tánccal hódít Dér Heni

2013-ban felrobbant az internet, amikor Miley Cyrus az MTV Video Music Awards díjátadóján milliók szeme láttára rázta a fenekét a színpadon - a twerkelés azóta fogalommá vált. Oregonban betiltották, máshol tananyag lett, de még a Victoria’s Secret szupermodelljei is kiálltak az új táncforma mellett. Dér Heni is letette voksát a twerkelés mellett, a dögös énekesnő a legvadabb bulikban szívesen rázza magát, ha a helyzet úgy hozza, akkor épp úgy, mint Miley.

Dér Heni mostanában elképesztő formában van: izmos háta, feszes combjai és hátsója megőrjíti a rajongókat. A 2014-es VIVA Comet előtti felkészülés részeként az énekesnő már ledobta magáról a ruhákat és megmutatta bikinis testét. Most pedig újabb titok derült ki: a dögös sztár imád twerkelni. „Ha jól érzem magam egy-egy buliban, a tánc hevében én is twerkelek néha. Az alapanyag megvan hozzá” – mondta nevetve a sportos Heni. 

Az énekesnő nemrégiben a Papp László Budapest Sportarénában Mohamed Fatimával és BLR-rel énekelt együtt, a magyar szépség ott még nem próbálkozott a botrányos táncformával. „A fellépéseimen egyelőre még nem szerepel a twerkelés a koreográfiában, hiszen ez nem is olyan könnyű mint amilyennek látszik, még tökéletesítenem kell hozzá a tudásomat. A twerkelés egyébként edzésnek sem utolsó, nagyon fárasztó hosszú ideig csinálni” – ismerte el nevetve Heni.

 Van, ahol betiltották, máshol tananyaggá tették, a bárokban és klubokban azonban a fiatal lányok legkedveltebb fegyvere lett a twerkelés. „Az R’n’B és a hip-hop zene is közel áll hozzám, a twerkelés pedig ezekhez kapcsolódik. Nagyon látványos ez a mozdulatsor, főleg, ha valakinek jó feneke van hozzá” – tette hozzá az Ég veled című sláger előadója.

A VIVA TV július 5-én és 6-án tematikus hétvégével jelentkezik, jön a Twerkelős hétvége. Miley Cyrus és a fenékrázás rajongói most a zenecsatornán találhatják meg számításukat. Exkluzív tartalmakkal, zenés műsorokkal és egy csomó twerkeléssel várja a tévéadó az új mozgalom követőit.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat