.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5   ...  13  14  15  16  17   

 
Dominic Monagham, a Lost sztárja újra brillíroz
Szeptember 9-én érkezik a Hiénák (The Millonaire Tour) az AXN Playerbe

Az AXN Playerben szeptember 9-én debütál a Lost hősének új sorozata, a Hiénák (The Millionaire Tour). A fordulatos történet különleges mini epizódokban tekinthető majd meg az AXN Player webes csatornáján, exkluzív online műsorként, elsőként Magyarországon. A trükkös történet alapja a ´millionaire tour´, egy Latin-Amerikában elterjedt emberrablási akció, melynek során a bűnözők dúsgazdag személyeket szabadítanak meg a túlzott jólét nyomasztó terheitől egy izgalmas utazás keretében. A vasárnapi premier után hétfőnkét érhetők el a legújabb részek, amelyek egyre váratlanabb fordulatokat tartogatnak a nézők számára.

Dominic Monaghan, a Lost sorozat romantikus hőse (Charlie Pace) ezzel az izgalmas kalandsorozattal tér vissza az AXN Playerben. A német származású amerikai színész számára a Gyűrűk Ura Trufa szerepe hozta meg az ismertséget, de a kedves hobbit után egyre többször láthattuk a sármos keménylegény szerepben. A Hiénák websorozatban is tökéletesen hozza a szerethető rosszfiú figuráját, amikor fényes nappal egy mit sem sejtő üzletembert rabol el társaival, hogy - lehetőleg feltűnés nélkül - csökkentsék annak bankszámláját. Az átlagosnak indult napon a szerencsétlenül járt járókelőt ATM automaták során viszik végig, hogy ne legyen feltűnő a pénzveszteség - de lehet, hogy a gazfickók ezúttal nem a megfelelő embert szemelték ki áldozatnak. A trükkös történet alapja a ´millionaire tour´, egy Latin-Amerikában elterjedt emberrablási akció. 

A csak az AXN Playerben látható websorozat csavaros sztorival, remek színészi gárdával és folyamatosan pörgő jelenetekkel operál. A Monaghan rajongók számára kötelező, a többieknek csupán kihagyhatatlan.


 

Fergeteges ?mozimurik? a Sziget Fesztiválon

Nincs még programja hétvégére? Mit szólna egy belföldi utazáshoz, kiváló magyar filmremekekhez egy szabadtéri moziban vagy egy pörgős nyári bulihoz a barátokkal? Esetleg mindez jöhet akár egyszerre is? Bizony jöhet! A Magyar Turizmus Zrt. ugyanis hangulatos, szabadtéri Turizmus Mozit üzemeltet a jubileumi Sziget Fesztivál keretébena nagyszínpaddal szemben lévő óriáskerék mellett, méghozzá „buli-központú” nyitva tartással. Mindez pedig annyit jelent, hogy a délutáni órákban a magyar filmgyártás kiemelkedő alkotásait és a hazai tájakról, izgalmas, felfedezésre váró úti célokról készített összeállításokat vetítenek a sátorban, kényelmes ejtőzési lehetőséget biztosítva ezzel az esti bulira „rápihenő” vendégek számára. A délutáni „matinét” követően aztán koncertfilmekkel és zenés turisztikai szpotokkal pörgetik fel a hangulatot, és beindul az „esti mozimuri”!


 

Francia vígjáték Almodóvar színésznőivel

A Szerelem a hatodikon női karaktereit olyan színésznők játsszák, akiket korábban kiváló spanyol rendezők filmjeiben csodálhattunk meg. Az filmben nyújtott teljesítményéért César-díjjal kitüntetett Carmen Maura például Pedro Almodóvar két munkájában is szerepelt: az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című klasszikusban és a 2006-ban bemutatott Volver-ben. Lola Duenas a Volver mellett Alejandro Amenábar A belső tenger című filmjében tündökölt. A női szereplőkkel kapcsolatos igazi különlegesség azonban, hogy a főszereplő Natalia Verbeke spanyol ajkú, de nem spanyol, hanem argentin születésű színésznő.

A Szerelem a hatodikon Párizsban játszódik az 1960-as évek első felében, abban az időszakban, amikor a spanyol bevándorlóknak különösen fontos szerep jutott a város képének és hangulatának alakításában. A történet Jean-Louis Joubert, a középkorú bróker (Fabrice Luchini) és felesége, Suzanne (Sandrine Kiberlain) nagypolgári háztartásában zajlik, amelynek jól megszokott rendjét csak az új bejárónő, Maria (Natalia Verbeke) érkezése borítja fel. A ház ura egy csapásra beleszeret a fiatal spanyol nőbe, és mindent elkövet, hogy a közelében legyen. A Szerelem a hatodikon augusztus 23-tól látható a hazai mozikban, magyarországi forgalmazója a Mozinet Kft.


 

A férfilét szabályairól indul sorozat az MTV Hungaryn

Tényleg annyira jó nők a modellek? Mikor lehet egy pasinak sárga járműve? Mit kell tennie egy igazi szárnysegédnek? Egyáltalán, mi az a szárnysegéd? Az igazi pasik tudják a válaszokat, vagy ha eddig nem voltak pontosan tisztában vele az MTV Hungary új sorozatából mindenki megtudhatja, mit is rejt a Pasikódex. Augusztus 12-én vasárnap minden kiderül, amit a srácoknak tudniuk kell. Napjaink legnagyobb komikusai, sportolói és szakértők segítenek eligazodni a férfilét bonyolult szabályrendszerében.

Hamarosan megérkezik az MTV Hungary műsorára minden férfi útikalauza, a Pasikódex! Bár a legtöbben úgy gondolják, a Kódex ismerete veleszületett tulajdonsága minden pasinak, mégis, gyakran előfordul, hogy bizonyos hím egyedek letérnek a helyes útról. Emiatt született meg az MTV augusztus 12-én, vasárnap, duplarésszel debütáló sorozata, amiben napjaink legnagyobb humoristái és sportolói, szakértők segítségével gyűjtik össze a Kódex pontos előírásait. Többek között kiderül, hogy sárga járművel csak akkor illik közlekedni, ha az egy Transformer, ahogy arra is fény derül, hogy a modellek csak csont és bőr szerencsétlenségek, de olyan fontos infót is megtudhat a néző, hogy miért durvább, ha egy nő csalja meg a párját, mint ha egy férfi teszi ugyanezt (segítség: mert a nőknek van tapasztalata abban, hogy nemet mondjanak a szexre). 

A Kódex létezését korábban más műsorokban is rebesgették, azonban eddig semmi biztosat nem tudhattunk róla. Említették az Old Schoolban és a Jersey Shore-ban is, ahogy érintőlegesen az Animal Planeten is foglalkoztak vele, amikor a hím emlősök általános, alapvető tulajdonságait mutatták be. Az MTV pedig végreösszeszedett minden rendelkezésre álló információt és egy teljes gyűjteményt mutat be a nézőknek, akik végre megtudhatnak mindent a szárnysegédek dolgától kezdve az ivás szabályaiig, vagy akár a karaoke etikettjéig. Sőt, még az is kiderül, hogy mitől válhat egy átlagos este egy „Cseszett jó éjszakává”!

A sorozat augusztus 12-én, vasárnap este 21:15-kor duplarésszel debütál az MTV műsorán, majd minden héten hétfőn este 21:15-től vetítik.


 

A nők többsége Bosszúra éhes

Gyűlölet, féltékenység és kegyetlenség: a Bosszú című sorozat két lebilincselő női karaktere válogatott praktikákkal teszi tönkre az ellenségeit, egészen addig, amíg egymás útjába nem állnak. A luxussal fűszerezett női hadjárat az elmúlt évben meghódította a világot. Premierje óta Amerikában a 18-34 közötti női nézők kedvence.

Victoria Grayson élete első pillantásra tökéletes: gyönyörű, mérhetetlenül gazdag, csodálatos családja van. Az idilli képet azonban hazugságok és titkok hálója tartja össze. Amikor az ismeretlen Emily behálózza a fiát, és sorra fájdalmas sebeket tép fel, minden erejét arra fordítja, hogy fenntartsa a látszatot és elüldözze a fiatal lányt. Félelme nem alaptalan, hisz a bájos szomszéd valójában azért tért vissza, hogy megbosszulja édesapja halálát, és tönkretegye „Hamptons királynőjének” életét. Bosszúhadjáratuk azonban nem egyszerűen a jó és a rossz összecsapása. Épp úgy, ahogy a kegyetlen Victoria Graysont is láthatjuk majd sebezhető áldozatként, Emily kíméletlen, sötét oldala is megmutatkozik előttünk.Épp ez a színészi kihívás volt az, ami Madeleine Stowe-t, a Victoria Graysont alakító Golden Globe-díjas színésznőt lenyűgözte, amikor megkapta a forgatókönyvet.

A társasági játszmák és a női csatározások köré épített történet a tévénézőket is meggyőzte. Amerikai premierjét több mint 10 millióan követték figyelemmel, műsoridejében azóta is a 18-34 éves női közönség első számú sorozata, maga mögé utasítva még az azonos időben futó CSI sorozatot is.

A Bosszú augusztus 22-én, szerdán 20.10-kor debütál az M1-en.  


 

Bel Ami - A szépfiú
Bemutató: 2012. július 5.

A Bel Ami Guy de Maupassant azonos című, 1885-ben írt regénye alapján készült. A nagyrészt Budapesten forgatott romantikus dráma szereplőgárdája kiemelkedő: Robert Pattinson partnereiként Uma Thurmant, Kristin Scott Thomast és Christina Riccit láthatjuk. A film hasonló módon építkezik, mint a hatalmas sikert aratott Veszedelmes viszonyok – a történeten átívelő intrika és a túlfűtött szexualitás mellett ízelítőt kapunk abból is, hogy kis tehetséggel és vonzerővel milyen magasra kerülhet valaki. Georges Duroy (Robert Pattinson – Alkonyat, Cosmopolis, Harry Potter és a Tűz Serlege) fiatal, jóképű, nagyon ambiciózus fiatalember. Leszerelt katonaként egy huszadrangú párizsi újságnál kap állást, s mivel nagyon rossz anyagi körülmények között él, bármit megtesz a kiugrásért. Külseje és sármja ellenállhatatlanná teszi - bárkit kihasznál, hogy a társadalmi ranglétrán egyre feljebb kerüljön. Törtetését három állandó partnere segíti. Az egymásról eleinte mit sem sejtő hölgyek végül az 1890-es évek egyik legsikeresebb férfijává emelik Georges-ot. A kezdetben kellemesnek ígérkező erotikus kalandok a férfi gátlástalansága révén egyre veszélyesebbekké válnak. Míg a nők csak a Szépfiúként emlegetik, a férjeknek ő lesz a legfőbb ellenség...

Forgalmazó: Ristretto Distribution. Bemutató: 2012. július 5.


 

Gillian Anderson, az X-akták sztárja a mozivásznon

Az X-Akták Scully ügynökeként hírnevet szerzett Gillian Anderson június 28-tól a Nővér című filmben szerepel, melyet Berlinben Ezüst Medve-díjjal tüntettek ki. Június 25-én, hétfőn este 9-kor a margitszigeti Holdudvarban a film premier előtt látható. A vetítés vendége Ursula Meier rendezőnő, aki a vetítés után örömmel válaszol a közönség kérdéseire

Az Emmy- és Arany Glóbusz-díjas színésznő természetesen nem először látható mozivásznon. A két X-Akták mozifilm mellett feltűnt például Az óriás (1998), Szeress, ha tudsz (1998) és Az utolsó skót király (2006) című alkotásokban. Nemrégiben komikus oldalával ismerkedhettünk meg: a nagy sikerű angol vígjátékban, a Johnny English újratöltvében (2011) Rowan Atkinson partnere volt. Legújabb filmjében, a Nővérben gazdag angol nőt alakít, aki a gyerekeivel svájci síparadicsomba látogat. Ott találkozik a rendkívül önálló 12 éves kisfiúval, Simonnal (Kacey Mottet Klein). A fiú azt az anyafigurát látja benne, ami soha nem adatott meg neki.

Simon (Kacey Mottet Klein) az alatta lévő sötét, sivár, ködös völgyben, az ipari városrészben él munkanélküli nővérével (Léa Seydoux). A kissrác egy jobb élet reményében mindennap felmegy a felvonóval a fényűző sí-világba, hogy a gazdag turistáktól sífelszerelést lopjon, majd szerzeményeit a helyi gyerekeknek adja el. Amikor egy minden hájjal megkent vendégmunkás (Martin Compston) partnerévé válik ebben, a felvonón tett utazásai beláthatatlanul veszélyessé válnak a kis tolvaj számára.

Ursula Meier (Otthon az úton) második nagyjátékfilmjével a Ezüst Medve különdíjat nyerte az idei Berlini Filmfesztiválon. Meier Magyarországra is elkíséri filmjét: a Nővér június 25-én, hétfőn este 9-kor a margitszigeti Holdudvarban premier előtt látható. A vetítés vendége a rendezőnő, aki a film után örömmel válaszol a közönség kérdéseire.

 A Nővér június 28-án kerül a hazai mozikba, magyarországi forgalmazója a Mozinet Kft. 

Botrányok és nyeremények a Universal Channel jóvoltából
Kövesd figyelemmel a Botrány című sorozatot és nyerj Ipad 3-at!

Olivia Pope és csapata egy kríziskommunikációval foglalkozó cég tagjaként a nemzeti elit kétes ügyeinek elsimításán, kényes titkainak palástolásán dolgozik. A minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat tartogató Botrány című sorozat a Grace Klinika alkotójaként is ismert Shonda Rhimes nevéhez fűződik. A hazánkban május 8-án debütáló sorozat, az amerikai premiert követően csak a Universal Channelen lesz látható. Ennek apropójából a nézők egy exkluzív nyereményjátékon vehetnek részt, melyhez csupán pár kattintás szükséges.

Május 8-tól keddenként tarts Olivia Pope-pal, de addig is látogass el a Universal Channel Facebook oldalára, válaszolj az aktuális kérdésekre és ezzel szállj ringbe az egyedi ajándékok egyikéért 2012. április 26 – május 17. között. Csütörtökönként egy-egy szerencsés a Universal Channel ajándékcsomagját zsebelheti be, főnyereményként pedig egy 16 GB-os Ipad 3 -at sorsolnak ki a játék résztvevői között. Kattints a nyereményekért!  http://www.facebook.com/#!/universalchannelmagyarorszag

 


 

Nathalie második élete

Audrey Tautou egy szerencsétlen lúzerbe szeretett bele - legalábbis a május 10-én a mozikba kerülő Nathalie második élete című francia romantikus vígjátékban. 

Nathalie  (Audrey Tautou) fiatal, gyönyörű, munkamániás, kettétört életű nő. Férjét autóbalesetben vesztette el, s a tragédia óta érzelmeit elfojtva él. Markus (François Damiens), a munkatársa a legkevésbé sem mondható jóképűnek, ronda ruhákat hord, és általában véve egy rakás szerencsétlenség. Mégis ő az, akit Nathalie egy napon az irodájában - önmaga legnagyobb meglepetésére – váratanul megcsókol...Tettének következményeképp a pár sajátságos érzelmi utazásra indul: a munkahelyükön zárt ajtók mögötti vagy épp nyílt színi, heves, veszekedések majd hatalmas rózsacsokrok és szerelmes pillantások váltják egymást – ahogy az egy alakuló kapcsolatban gyakran előfordul - mindez természetesen a francia filmekre jellemző kedves, finom humorral fűszerezve.

A Nathalie második élete az újjászületésről, és a szerelem rendkívüli erejéről mesél. A fim méltó adaptációja David Foenkinos tíz rangos irodalmi díjat begyűjtő regényének.

  

A munka hősei: idióta haverszitkom a Comedy Centralon

Rendkívül pihent haverok, akik nem vetik meg a könnyűdrogok használatát és egy kicsit sem munkamániások. A Comedy Central egyik legsikeresebb sorozata, A munka hősei április 20-án debütál a magyar humorcsatornán. 

Három kicsit sem munkafüggő idióta fiatal nap mint nap felveszi a harcot a – dolgozó emberekre jellemző – hétköznapokkal. Nincs túl könnyű dolguk, hiszen legtöbbször a másnaposság ellen is küzdeniük kell; amikor azonban kivételesen nem, hőseink minden alkalmat kihasználnak, hogy csúnyán betépjenek. Persze a fű mellett egymás vérét is szívják kegyetlenül, a poénok pedig garantáltan betalálnak.A munka hősei (eredeti címén: Workaholics) külföldön már arattak. A sorozat 800 ezres kezdő nézettséggel nyitott, nézőtábora minden héten nőtt, végül 1,5 millió nézővel zárt, a második évad kezdő epizódja pedig már 2,1 millió rajongót ültetett a képernyő elé. Munkára fel! 


 

Megnyílt a 19. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál
 
A 19. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált Paul Weitz Mocsokváros utcáin (Being Flynn) című filmjének magyarországi premierje nyitotta meg április 12-én, csütörtökön az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A filmben a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro a különc, nagydumás Jonathan Flynnt alakítja, aki elhagyja feleségét (a négyszeres Oscar-jelölt Julianne Moore) és gyermekét, Nicket (A család kicsi kincséből és a Vérző olajból ismert Paul Dano), majd börtönben köt ki, szabadulása után pedig évekig taxisofőrködik. Egyre többet iszik, egyre lejjebb csúszik, ám egy hirtelen ötlettől vezérelve tizennyolc év után felkeresi önmagát íróként kereső fiát. AMocsokváros utcáin a szülő és gyermek közötti elszakíthatatlan kötelékek és kibékíthetetlen konfliktusok, apa és fia művészi törekvéseinek története, melyet közösen írnak. A filmet április 19-től vetítik a magyar mozik, forgalmazza a Bing Bang Media.

 

A Quimby klipje is debütál a Titanicon

Az a:normal sessions egy 2010-ben alakult újgenerációs zenei projekt, melyben a zene és a film egyedi módon találkozik, élő zenei videoklipek formájában. Az élő előadás és a videoklip egybemosásával és ismert hazai és külföldi együttesek közreműködésével a csapat olyan egyedi zenei videókat valósít meg, amelyek egyszerre használják ki az élő esemény izgalmát és az előre megkomponált vizuális koncepció erejét.

A csapat új munkái közül a Quimby, a Hangmás és a Lajkó Félix videó premierjére kerül sor április 20-án 19:30-kor az A38 hajón, a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Rövidre vágva szekciója keretén belül.


 

Húsvéti sorozatmaratonok az AXN műsorán

Az AXN tévécsatorna nyuszik és tojások helyett különleges sorozatmaratonokkal teszi izgalmasabbá a húsvéti ünnepeket. Ha korábban lemaradtunk kedvenc sorozatunk epizódjairól, most felzárkózhatunk, hiszen az áprilisi hosszú hétvégén érkezik a Doktor House 6. évada, feleleveníthetjük a Missing – Elrabolva című széria első epizódjait, valamint ismét találkozhatunk Carrie Wells ex-rendőrnővel, a Felejthetetlen című krimisorozatban.

Az AXN valódi csemegékkel várja régi és új nézőit a húsvéti hosszú hétvége ideje alatt is. A csatorna április 7-től többek között újravetíti Doktor House 6. évadjának epizódjait (1-22 epizódok), így könnyedén felidézhetjük az antiszociális doktor briliáns diagnózisait, szokatlan, kreatív problémamegoldó képességét valamint páratlan gyógyítói ösztöneit is.  Műsoron: április 7-én és 8-án 12:00-tól 20:00-ig illetve 9-én 14:00-tól 20:00-ig folyamatosan.

Kedvenc cinikus dokink mellett találkozhatunk Beccával is, (Ashley Judd) akinek férje tragikus halála óta egyetlen fia, Michael jelenti a világot. Amikor a fiú visszautasíthatatlan ösztöndíjat nyer a varázslatos Rómába, Becca nem tarthatja vissza féltett gyermekét, engedi elutazni. Aggodalmai azonban beigazolódnak, mikor Michaelnek nyoma vész. A volt elit CIA-ügynök anya nem ül otthon karba tett kézzel, hanem nyomozni kezd. Régi sebeket feltépve, ügynöki képességeit a végletekig kihasználva, lehetetlent nem is merve indul fia keresésére. Bárki álljon a fiú eltűnése hátterében, hamarosan rá fog jönni: egy anyával nem lehet packázni! Vetítésre kerül: 1. évad 1-4 epizódok. Műsoron: 7-én és 8-án 10:00-tól 12:00-ig folyamatosan

Húsvét hétfőn visszatér a képernyőre Carrie Wells (Poppy Montgomery) rendőrnő is, aki egy véletlen folytán újra találkozik ex-barátjával. A New York-i zsaru meggyőzi Carrie-t, hogy egy különös  betegség folytán kialakult, elképesztő memóriáját hasznosítsa a bűnüldözésben. Vetítésre kerül: 1. évad 8-15. epizódok. Műsoron: 9-én 6:00-tól 14:00-ig folyamatosan

Az AXN fenti műsorai HD minőségben is elérhetők az AXN HD csatornán


 

A svéd Play nyerte a Titanic fesztivál fődíját

A Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíját évről évre egy háromtagú nemzetközi zsűri ítéli oda, melyet idén Stefan Laudyn, a Varsói Nemzetközi Filmfesztivál igazgatója, Kocsis Ágnes filmrendező és Muhi András producer alkotja. A zsűri indoklása szerint a 19. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, a Hullámtörők-díjat "egy látszólag tökéletes társadalom következetes és felzaklató portréjáért" a PLAY (r.: Ruben Östlund) című svéd filmnek adja.
A 19. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál közönségdíját Geoffrey Enthvoven Hasta la vista című filmje kapja. A nézők 5-ös skálán szavazhattak a filmekre, a nyertes film 4,78-as átlaggal nyerte a legkedveltebb filmnek járó kitüntetést.


 

Együtt az ég alatt
színes német film, április 5-től a mozikban

Bárki azt mondaná Marthára, hogy kiegyensúlyozott, boldog, mindene megvan. Szeret tanítani, rengeteg barátja van, és mindezek felett ott van neki Paul. A férfi, aki szereti, és akivel már évek óta együtt él. Paul oldalán a pozitív, energikus Martha nem fél a jövőtől. Amikor azonban két rendőrnő csönget be hozzá, pár szóval szétszakítják az életét.

Az öngyilkosságot elkövető Paul egy fantom, akinek az élete hazugság volt. Miközben próbál megbirkózni a tragédiával, találkozik Alexanderrel, és a férfi kezével tett egyszerű gesztusa elegendő ahhoz, hogy Paulra emlékeztesse. Vajon Alexander ki tudja tölteni azt az űrt, amit Paul hagyott maga után? Nem ismerve Martha korábbi életét, Alexander beleszeret. Hamar beleszoknak a párkapcsolati rutinokba: színházba járnak, együtt vacsoráznak, Alexander kulcsot kap a lakáshoz. Azonban ha van közös jövőjük Alexanderrel, Marthának meg kell találni az utat múltja feldolgozásához…

Irta és rendezte: Jan Schomburg. Szereplők:Sandra Hüller, Georg Friedrich, Felix Knopp


 

Dopeman a Nyócker 8D-ben
Végre helyükre kerültek a dolgok, hisz a legautentikusabb VIII. kerületi előadó, hazánk alternatív köztársasági elnöke, DOPEMAN bekerült az április 5-én a mozikba kerülő NYÓCKER 8D című 3Ds filmbe. 

„Sajnos anno a Nyócker munkálataiból kimaradtam, annak ellenére, hogy nálam autentikusabb VIII. kerületi előadó nem nagyon mászkál a pesti flaszteron.” – nyilatkozta a rapper-producer. Ezen az áldatlan állapoton változtatott Novák Erik, az újravágott, 3Ds NYÓCKER 8D kreatív producere, mikor felkérte a „nép hangját”, hogy ElnöKúr Bazmeg című műve bekerüljön a filmbe. Hazánk alternatív köztársasági elnökének nagy port felvert opusa a filmben a politikus-verés jelenet alatt lesz majd hallható. A VII. kerületi ügyészség tavaly december elején rendelt el nyomozást Dopeman "himnusza" ügyében, de idén februárban megszüntették az eljárást, hisz bizonyítottá vált, hogy nem valósult meg a nemzeti jelkép megsértése bűncselekmény. 2012. március 8-án az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért (Milla) alternatív köztársasági elnöknek választotta Dopemant. A szavazás az interneten zajlott, melynek döntőjébe végül heten kerültek be. A filmről olvashatnak előzetesünkben: http://www.dolcsevita.hu/rovatok.php?r=9


 

Foglalj területet a Nyóckerben - és a film díszbemutatóján

Ki a jobb? Te, vagy A Lóri, Badár Főtörzs esetleg Guszti bá? A NYÓCKER 8D játékban kipróbálhatod magad. Hívd ki és nyomd le az őslakosokat, foglald el az egész Nyóckert – tudod, olaj van alatta! Ha jól játszol és szerencséd van, a film díszbemutatóján is helyet foglalhatsz!

A budapesti dzsungel mélyén, a nyolcadik kerületben egy csapat gyerek, cigányok, magyarok, egy kínai és egy arab arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. A kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajat fakasztanak a leölt mamutok hulláiból. A Nyócker alatt hatalmas olajmező képződik, és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert. Ha te is pályáznál egy kis lóvéra, próbáld ki a NYÓCKER 8D játékot a film FB oldalán, és próbáld ki magad! A szórakoztató és nagy sikerélményt nyújtó játékban kihívhatod a legsötétebb kerületben élő legkeményebb arcokat: a tökös parasztbűnözőt, Csorba Károlyt, Guszti bát, Lakatos Ricsit, Lakatos Marit, a kocsmárost, A Lórit, a rendfenntartó erők részéről Badár Főtörzset, vagy ha gyengébb ellenfélre vágysz, Vizy Béluskát. Ki a jobb, te vagy néhány fiatalkorú bűnöző, korrupt fakabát, testét áruló csaj? Ha lenyomod az őslakosokat, és elfoglalod a kocsmát, a gyroszost, a sexshopot, az iskolát, a teret, a parkolót és a lakásokat, tiéd az egész Nyócker és így az össze olaj, persze! Ha jól játszol és szerencséd van, te lehetsz a nyócvannyóc nyertes egyike, aki részt vehet a film premier előtti díszbemutatóján április 3-án a Corvin moziban! A játék alapját adó film teljesen újravágva, vadonatúj jelenetekkel és meglepetés zenékkel a Lakatos és Csorba Kft. forgalmazásában NYÓCKER 8D címmel, április 5-étől 3D-ben látható a hazai moziban.

Játék: http://www.facebook.com/Nyocker8D?sk=app_134643243283838


 

Missing - Elrabolva
Új, akciódús sorozat

Az amerikai premiert megelőzve, március 15-én 22:15-kor debütál a Missing - Elrabolva c. vadonatúj sorozat az AXN csatornán. Az akciódús sorozat főszereplője Ashley Judd, aki ügynöki képességeit és tapasztalatait felhasználva indul elrabolt fia megkeresésére. A sorozatot részben Magyarországon forgatták.


 

Jön a Nyócker 8D
A tavaszi szünet "hivatalos" támogatója

Nyóc évvel ezelőtt, 2004-ben elkészült az első magyar gettórajzfilm, egy visítva röhögős történetet Budapest leghírhedtebb kerületéről, ami letarolta a világ animációs fesztiváljait és igazi kult filmmé vált itthon. Azóta felnőtt egy újabb generáció, akik már máshogy látják a világot. Ezért 2012-ben visszatérünk hajdani piroslámpás kerületünkbe, de immár 3D-ben! A NYÓCKER 8D teljesen újravágva, kicsit lerövidítve, vadonatúj jelenetekkel április 5-étől látható a hazai moziban.

A budapesti dzsungel mélyén, a nyolcadik kerületben egy csapat gyerek, cigányok, magyarok, egy kínai és egy arab arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. Pénz persze mindig kell. De mire kellhet nagyon sok pénz? A cigány Ricsi és a magyar Julika egymást életre-halálra gyűlölő szüleit kell kibékíteni a földi javakkal, hogy a két szerelmes a gazdagság árnyékában végre egymásé lehessen. Egy ideig megy minden, mint a karikacsapás: a piti kis bűnözők és a korrupt rendőrök háta mögött a gyerekek azt használják, ami van nekik: az eszüket, a fantáziájukat és az ügyességüket. Túljárnak minden és mindenki eszén. Szegénység, kurvák, stricik, gravitáció, tér és idő nem számít. A lassan összecsiszolódó kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajat fakasztanak a leölt mamutok hulláiból.A Nyócker alatt hatalmas olajmező képződik, és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert. Az üzlet beindul. Rambo DVD díszkiadásban, ötcsillagos sulibüfé, arany rolex mindegyikük kezén, Szinyei-Merse Majálisa rajzórára bevitt feladatként. A szülők természetesen gyanút fognak, de ami ennél rosszabb, gyanút fog a világ is. A hirtelen felbukkanó rengeteg olaj zavart okoz a gépezetben és a nagyhatalmak nyomozásba kezdenek. A Nyócker körül szűkül a kör..

A zenei betéteket LL Junior, a Ludditák, a Modul & Dermot, Ogly-G., CopyCon, GanXsta Zolee, a Balkán Fanatik, a Spacecafe és a Kamikaze adják elő. A film szereplői L.L Junior, Szabó Győző, Gryllus Dorka, Fullajtár Andrea, Gesztesi Károly, Pindroch Csaba, Badár Sándor, Szacsvay László és Ganxta Zoli hangján szólalnak meg, és néhányuk az arcvonásait is kölcsönözte a karakterének. 

A legszebb dolog
Nőnapi film, nemcsak nőknek

A Frankofón filmnapokon nagy sikert aratott A legszebb dolog című francia film március 8-ától látható a hazai mozikban. A nemrégiben hazánkban járt Rémi Bezançon alkotása őszintén, tabuk nélküli, humorral és bájjal beszél párkapcsolatról, gyermekvállalásról. Egy ellenállhatatlan nőnapi film, nem csak nőknek!

Pár nappal a rendező, magyarországi látogatása után, március 8-án, csütörtökön kerül a mozikba A legszebb dolog című francia film. Az időzítés nem véletlen, hiszen Rémi Bezancon rendező egyik legtermészetesebb alkotásának középpontjában maga az élet áll, egy elragadóan vonzó, fiatal és olykor esendő nő, Barbara (Louise Bourgoin) interpretálásában. Barbara (Louise Bourgoin) és Nicolas (Pio Marmaï) egy csendes téli estén találkoznak először, a fiú munkahelyén egy párizsi videotékában. Kapcsolatuk nagyon hamar szárba szökken olyannyira, hogy megfékezhetetlen szerelmük, összeköltözésük után rövid idővel meghozza gyümölcsét, a legszebb dolgot egy pár életében. Gyermekük megérkezése után azonban mindkettejükben komoly kérdések vetődnek fel: Vajon lehet e, ugyanolyan hévvel folytatni egy kapcsolatot, miközben gyereket nevelnek? Vajon lehet e, az álmaink után menni, miközben egy csecsemő várja, hogy tisztába tegyék?

A Frankofón Filmnapokon nagy sikert aratott alkotás az idei év egyik legőszintébb, legszerethetőbb darabja, mely olyan tabu témákat is bátran feszeget, mint a terhesség utáni szexuális étvágy. A film sikerét azonban mi sem bizonyítja jobban, minthogy Franciaországban ezidáig 600.000 látták, hazánkon kívül pedig közel 80 országban tervezik bemutatni.
 

oldalak:  1  2  3  4  5   ...  13  14  15  16  17   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat