napja 
 

Dominic Monagham, a Lost sztárja újra brillíroz (Programajánlók - Film)
Szeptember 9-én érkezik a Hiénák (The Millonaire Tour) az AXN Playerbe
Dominic Monagham, a Lost sztárja újra brillíroz

Az AXN Playerben szeptember 9-én debütál a Lost hősének új sorozata, a Hiénák (The Millionaire Tour). A fordulatos történet különleges mini epizódokban tekinthető majd meg az AXN Player webes csatornáján, exkluzív online műsorként, elsőként Magyarországon. A trükkös történet alapja a ´millionaire tour´, egy Latin-Amerikában elterjedt emberrablási akció, melynek során a bűnözők dúsgazdag személyeket szabadítanak meg a túlzott jólét nyomasztó terheitől egy izgalmas utazás keretében. A vasárnapi premier után hétfőnkét érhetők el a legújabb részek, amelyek egyre váratlanabb fordulatokat tartogatnak a nézők számára.

Dominic Monaghan, a Lost sorozat romantikus hőse (Charlie Pace) ezzel az izgalmas kalandsorozattal tér vissza az AXN Playerben. A német származású amerikai színész számára a Gyűrűk Ura Trufa szerepe hozta meg az ismertséget, de a kedves hobbit után egyre többször láthattuk a sármos keménylegény szerepben. A Hiénák websorozatban is tökéletesen hozza a szerethető rosszfiú figuráját, amikor fényes nappal egy mit sem sejtő üzletembert rabol el társaival, hogy - lehetőleg feltűnés nélkül - csökkentsék annak bankszámláját. Az átlagosnak indult napon a szerencsétlenül járt járókelőt ATM automaták során viszik végig, hogy ne legyen feltűnő a pénzveszteség - de lehet, hogy a gazfickók ezúttal nem a megfelelő embert szemelték ki áldozatnak. A trükkös történet alapja a ´millionaire tour´, egy Latin-Amerikában elterjedt emberrablási akció. 

A csak az AXN Playerben látható websorozat csavaros sztorival, remek színészi gárdával és folyamatosan pörgő jelenetekkel operál. A Monaghan rajongók számára kötelező, a többieknek csupán kihagyhatatlan.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat