napja 
 

A férfilét szabályairól indul sorozat az MTV Hungaryn (Programajánlók - Film)
A férfilét szabályairól indul sorozat az MTV Hungaryn

Tényleg annyira jó nők a modellek? Mikor lehet egy pasinak sárga járműve? Mit kell tennie egy igazi szárnysegédnek? Egyáltalán, mi az a szárnysegéd? Az igazi pasik tudják a válaszokat, vagy ha eddig nem voltak pontosan tisztában vele az MTV Hungary új sorozatából mindenki megtudhatja, mit is rejt a Pasikódex. Augusztus 12-én vasárnap minden kiderül, amit a srácoknak tudniuk kell. Napjaink legnagyobb komikusai, sportolói és szakértők segítenek eligazodni a férfilét bonyolult szabályrendszerében.

Hamarosan megérkezik az MTV Hungary műsorára minden férfi útikalauza, a Pasikódex! Bár a legtöbben úgy gondolják, a Kódex ismerete veleszületett tulajdonsága minden pasinak, mégis, gyakran előfordul, hogy bizonyos hím egyedek letérnek a helyes útról. Emiatt született meg az MTV augusztus 12-én, vasárnap, duplarésszel debütáló sorozata, amiben napjaink legnagyobb humoristái és sportolói, szakértők segítségével gyűjtik össze a Kódex pontos előírásait. Többek között kiderül, hogy sárga járművel csak akkor illik közlekedni, ha az egy Transformer, ahogy arra is fény derül, hogy a modellek csak csont és bőr szerencsétlenségek, de olyan fontos infót is megtudhat a néző, hogy miért durvább, ha egy nő csalja meg a párját, mint ha egy férfi teszi ugyanezt (segítség: mert a nőknek van tapasztalata abban, hogy nemet mondjanak a szexre). 

A Kódex létezését korábban más műsorokban is rebesgették, azonban eddig semmi biztosat nem tudhattunk róla. Említették az Old Schoolban és a Jersey Shore-ban is, ahogy érintőlegesen az Animal Planeten is foglalkoztak vele, amikor a hím emlősök általános, alapvető tulajdonságait mutatták be. Az MTV pedig végreösszeszedett minden rendelkezésre álló információt és egy teljes gyűjteményt mutat be a nézőknek, akik végre megtudhatnak mindent a szárnysegédek dolgától kezdve az ivás szabályaiig, vagy akár a karaoke etikettjéig. Sőt, még az is kiderül, hogy mitől válhat egy átlagos este egy „Cseszett jó éjszakává”!

A sorozat augusztus 12-én, vasárnap este 21:15-kor duplarésszel debütál az MTV műsorán, majd minden héten hétfőn este 21:15-től vetítik.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat