napja 
 

Budapest Fashion Nights (Szépség - Divat)
10. alkalommal együtt a magyar divatkultúráért
Budapest Fashion Nights

2012-ben 10. alkalommal rendezték meg a Budapest Fashion Nightsot, a hazai divatszakmát népszerűsítő rendezvénysorozatot.  Ez az este olyan alkalmat teremtett a magyar divatélet számára, amely összehozta a tervezőket, fotósokat, sminkeseket, fodrászokat, modelleket; szakembereket és lelkes fashion-rajongókat, mindazokat, akik szívükön viselik az itthoni divat sorsát. Idén a Márton-Végső, a NOS Collection és Stumpf Imre bemutatóival  kedveskedtek a vendégeknek egy igazán exkluzív fashion party keretén belül. Három olyan tervezői márkával, amelyek ugyanazt a minőséget képviselik, akárcsak maga a Budapest Fashion Nights.

A Márton-Végső tervezőpáros tagjai, Márton Rózsa és Végső Gizella a kezdetektől szimbiózisban élnek és dolgoznak. Sorsszerűen kerültek egy padba az egyetemi évek alatt és azóta is elválaszthatatlanok. Munkájuk a személyiségükből fakadó kettősség kiegyensúlyozott elegye, inspirációikat a plasztikus formák, a mozgás harmóniája, a fény-árnyék játéka és az építészeti kidolgozások adják.

Nagy Orsolya, a NOS Collection tulajdonosa és tervezője olyan stílust és márkát kívánt teremteni, amelynek segítségével a nők igazán nőiesek, sikeresek és stílusosak lehetnek. Nem célja meglovagolni a nagy divathullámokat, hanem időtállóságra és hordhatóságra törekszik finoman alkalmazkodva az aktuális trendekhez. Alkalmi ruhái olyan hölgyek számára készülnek, akik valami rendhagyóan kifinomultra, megragadóan különlegesre vágynak.

Stumpf Imre ruhakészítőként és nem divattervezőként aposztrofálja önmagát. Számára a legfontosabb, hogy egy ruha szabászatilag tökéletes legyen és egyénre készült, mert a jó szabás az igényesség egyik alapeleme. Mindig is vonzódott a régi idők hagyományaihoz, azok meghatározó elemeihez, így ruháinak alaphangulata egészen a békebeli időszakig nyúlik vissza, öltözékeiben pedig ott rejtőzik egy csipetnyi francia stílus.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat