.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8   

 
10 éves a Bagossy Brothers Company
Decemberben a mozikban is a rajongókkal ünnepel a zenekar

Igazi különlegességgel kedveskedik a Bagossy Brothers Company a rajongóinak: Magyarország egyik legnépszerűbb, idén fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő koncertzenekara egy nagyívű, sok-sok zenével, látványos koncertfelvételekkel, valamint a zenekar tagjait és hátterét is részletesen bemutató interjúkkal tűzdelt dokumentumfilmmel eleveníti fel az elmúlt évtized eseményeit. A Bagossy Brothers Company – 10 éve úton kizárólag december 8-án és az azt követő hétvégén tekinthető meg országszerte és a határon túli magyarok lakta településeken – a JUNO11 Distributiont érte a megtiszteltetés, hogy megszervezze az ünnepi hétvége vetítéseit.

bővebben >
 


Mandoki Soulmates: budapesti és kolozsvári koncertjük után Németországban is sikert sikerre halmoznak
Felkerült a Szomorú vasárnap a Mandoki Soulmates repertoárjára

Hangos siker lett a német sajtóban is a legnagyobb rock és jazz legendákat felvonultató Mandoki Soulmates németországi turnéja. A Bartók Béla által inspirált "Magyar Képek" aranyalbum bemutatása nem győzi besöpörni a gratulációkat.
Most egy új dal, a "Szomorú Vasárnap" – mely 1933-ban került először a publikum felé – is bekerült a koncertprogramba. Seres Rezső, magyar zeneszerző és zongorista zenésítette meg Jávor László költő szövegét, mely világszerte ismertté vált. A dal eredeti címe ´Vége a világnak´ volt, a világháború okozta kétségbeesésről szólt és az emberek vétkeivel kapcsolatos, majd csendes imában végződik.

bővebben >
 


2023-ban óriásit robbanhat a TikTok-marketing
Ezek lesznek az idei év legnagyobb marketingtrendjei

A nehéznek ígérkező idei évben hatványozottan is fontos lesz a cégek számára, hogy több marketinglábon álljanak egyszerre. Gál Kristóf vállalkozófejlesztési szakember szerint 2023-ban a TikTok lesz a leghatékonyabb marketingeszköz, újra szexivé válnak az offline hirdetések, aki pedig az alacsony árakkal próbál versenyezni, annak komoly problémái lehetnek. Hozzátette, aki nem tudja megmondani, mitől különleges a cége, gyakorlatilag meg van pecsételve a sorsa.

bővebben >
 


Barátnők fürdőruhában

Kevesen tudják, hogy Onyutha Judit és Judy nagyon jó barátok. Egymás lelki támaszai, a legféltettebb titkaikat is megosztják. Judit angolul is tanítja az énekesnőt, akinek a kislányát, Maját, németből korrepetálja. Látványos fogyásukban is van hasonlóság, ugyanaz a módszer segített a két hírességnek visszaszerezni egykori irigylésre méltó alakját.

bővebben >
 


Kandász Andi 25 éves házassági évfordulójára készül

Kandász Andi magánéletében nehéz év volt az idei, azonban, mint mindig, most is optimistán tekint a jövőbe. Az évet idén kicsit csendesebben zárják férjével, de a családja és a legközelebbi barátaik azért velük lesznek. Az újévi fogadalmak számát azonban nem aprózza el a műsorvezető. 

bővebben >
 


Vastag Tomi betegsége

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhetően több mint 17 kilótól szabadult meg. Tomi most elárulta két éve karácsonykor miért volt veszélyben az egészsége.

bővebben >
 


17 kilót fogyott Vastag Tamás

Tizenhét kilótól szabadult meg Vastag Tomi. Az énekes 10 évvel ezelőtt volt utoljára ilyen jó formában, amikor az egész ország megismerte a nevét.

bővebben >
 


Bevállalós fotókon Judy

Sosem látott képek láttak napvilágot Judyról. Az énekesnő nemrég egy tudományos formulának köszönhetően kevesebb mint 4 hónap alatt fogyott le 50 kilóra, és úgy érezte, itt az ideje, hogy megmutassa új formáját.

bővebben >
 


Náray Erika végre megkapja, amire tíz éve vágyott

Cuki cicák vették át az uralmat a Család-barát stúdiójában pénteken. A héthetes kis „tigrisektől” nemcsak a műsorvezető, Rátonyi Kriszta, hanem Náray Erika énekesnő is teljesen elolvadt.

bővebben >
 


10 kilót fogyott Judy

Nem szívesen nézett a tükörbe Judy az elmúlt években, inkább menekült a látvány elől, amivel szembesülnie kellett. A Groovehouse énekesnője azonban nemrég 10 kilótól szabadult meg, visszanyerte versenysúlyát, újra bomba formában van. 

bővebben >
 


A Liu-testvérek lettek a magyar gyerekek kedvence

Most először lehetett magyar jelöltekre is szavazni a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards globális mezőnyében, így a győztes Liu-tesók most olyan világsztárokkal állhat együtt a virtuális dobogó tetején, mint Beyoncé, Taylor Swift, Shawn Mendes vagy Ariana Grande.

bővebben >
 


Détár Enikő újra tud aludni

Komoly alvási nehézséggel küzdött Détár Enikő. A színésznő évek óta nagyon keveset aludt, volt olyan időszak, amikor altatókhoz kellett fordulnia, ha három óránál többet szeretett volna pihenni. Enikő mostanra megtalálta a megoldást, így végre minden nap képes legalább 6 órát szundítani.

bővebben >
 


Ajándékokért repültek a sztárok
Teljesen megújul a 20 éves Westend

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter, Kulcsár Edina és férje, Szabó András „Csuti”, Tokár Tamás és felesége Kovács Dorottya, a Chloe From The Woods alapítója, Borzi Vivien fotós és Cséffalvay Dorka, az ÉNBP egyik főszereplője merült a mélybe a Westendben, hogy kipróbálja az „Óriás Ajándékmarkolót” és közben jótékonykodjon is.

bővebben >
 


Téged is vár Lola kicsi konyhája

Az énekesnő-műsorvezető új műsorában hétről hétre megosztja kedvenc receptjeit az M2 Petőfi TV nézőivel és ismert vendégeivel.

bővebben >
 


Útkereséséről vallott Tóth Gabi, Fenyvesi Zoltán és Oláh Gergő

Tóth Gabi, Fenyvesi Zoltán és Oláh Gergő sokban különböznek, azonban összekapcsolja őket, hogy mind nehéz helyzetből indulva váltak sikeres, immáron másokat motiváló emberekké. A három híresség az UNICEF új programja, a Rajtad áll a jövőd! / Youth Challenge arcaiként támogatják a magyar fiatalokat az útkeresésben

bővebben >
 


Megjelent Palotás Petra új regénye, a Vénasszonyok nyara

Az RTL Klub egykori műsorvezetőjének új regénye egy különös szerelmi háromszögről mesél. A Vénasszonyok nyara olyan témákat is feszeget, melyek még mindig tabunak számítanak, mint az időskori szexualitás, a szülő-gyermek kapcsolat, az önfeláldozás vagy a csillapíthatatlan honvágy.

bővebben >
 


Klasszikus zenésznek állt Ganxsta Zolee
Fuvolával, hátfával, üstdobbal és nagybőgővel próbált boldogulni a rapper

Ganxsta Zolee tőle merőben szokatlan lépésre vállalkozott: klasszikus hangszereken, hárfán, tubán, üstdobon és nagybőgőn próbálta ki muzikális tehetségét, hogy eljátssza a Csillagok háborúja ikonikus zenei tételeit. Az üstdob ütője jól állt a rapper kezében, azonban az óriási fúvós hangszer, a tuba megszólaltatása inkább kislányának, Zoénak ment jobban.

bővebben >
 


125 éve hozza a papírformát
Ágazati értékelést adott a Pátria Nyomda

Ünnepi sajtótájékoztatón tekintette át az ágazat helyzetét az idén 125 éves Pátria Nyomda Zrt. A 400 főt foglalkoztató nagyvállalat eseményén részt vett és felszólalt Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere is, valamint az ünnepi alkalomból leleplezték a világhírű magyar homokszobrász, Monostori Ferenc ebből az alkalomból készített, 3,5 méteres, Gutenberget ábrázoló művét.

bővebben >
 


Álmedve támadás érte az Irigy Hónaljmirigy tagjait
Erdélyi mini-turnén járt a népszerű csapat

Az Irigy Hónaljmirigy sztárjai öt napon keresztül koncerteztek Erdélyben, ahol négy helyszínen összesen több, mint tízezer embert szórakoztattak. A majd egy hét alatt a dinamikus tempó mellett szakítottak időt arra is, hogy felfedezzék a tájat és a helyi ételeket, egyik este pedig még egy medvével is harcba kellett szállniuk…

bővebben >
 


Arnold Schwarzenegger bécsi szignója teknőséleteket ér

Arnold Schwarzenegger még májusban dedikált egy villamost Bécsben, az autogramja 2400 euróért kelt el a napokban egy online árverésen. A teljes összeget a Bécs közelében élő mocsári teknősök védelmére fordítják.

bővebben >
 


oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat