.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8   

 
Barátnők fürdőruhában

Kevesen tudják, hogy Onyutha Judit és Judy nagyon jó barátok. Egymás lelki támaszai, a legféltettebb titkaikat is megosztják. Judit angolul is tanítja az énekesnőt, akinek a kislányát, Maját, németből korrepetálja. Látványos fogyásukban is van hasonlóság, ugyanaz a módszer segített a két hírességnek visszaszerezni egykori irigylésre méltó alakját.

bővebben >
 


Kandász Andi 25 éves házassági évfordulójára készül

Kandász Andi magánéletében nehéz év volt az idei, azonban, mint mindig, most is optimistán tekint a jövőbe. Az évet idén kicsit csendesebben zárják férjével, de a családja és a legközelebbi barátaik azért velük lesznek. Az újévi fogadalmak számát azonban nem aprózza el a műsorvezető. 

bővebben >
 


Vastag Tomi betegsége

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhetően több mint 17 kilótól szabadult meg. Tomi most elárulta két éve karácsonykor miért volt veszélyben az egészsége.

bővebben >
 


17 kilót fogyott Vastag Tamás

Tizenhét kilótól szabadult meg Vastag Tomi. Az énekes 10 évvel ezelőtt volt utoljára ilyen jó formában, amikor az egész ország megismerte a nevét.

bővebben >
 


Bevállalós fotókon Judy

Sosem látott képek láttak napvilágot Judyról. Az énekesnő nemrég egy tudományos formulának köszönhetően kevesebb mint 4 hónap alatt fogyott le 50 kilóra, és úgy érezte, itt az ideje, hogy megmutassa új formáját.

bővebben >
 


Náray Erika végre megkapja, amire tíz éve vágyott

Cuki cicák vették át az uralmat a Család-barát stúdiójában pénteken. A héthetes kis „tigrisektől” nemcsak a műsorvezető, Rátonyi Kriszta, hanem Náray Erika énekesnő is teljesen elolvadt.

bővebben >
 


10 kilót fogyott Judy

Nem szívesen nézett a tükörbe Judy az elmúlt években, inkább menekült a látvány elől, amivel szembesülnie kellett. A Groovehouse énekesnője azonban nemrég 10 kilótól szabadult meg, visszanyerte versenysúlyát, újra bomba formában van. 

bővebben >
 


A Liu-testvérek lettek a magyar gyerekek kedvence

Most először lehetett magyar jelöltekre is szavazni a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards globális mezőnyében, így a győztes Liu-tesók most olyan világsztárokkal állhat együtt a virtuális dobogó tetején, mint Beyoncé, Taylor Swift, Shawn Mendes vagy Ariana Grande.

bővebben >
 


Détár Enikő újra tud aludni

Komoly alvási nehézséggel küzdött Détár Enikő. A színésznő évek óta nagyon keveset aludt, volt olyan időszak, amikor altatókhoz kellett fordulnia, ha három óránál többet szeretett volna pihenni. Enikő mostanra megtalálta a megoldást, így végre minden nap képes legalább 6 órát szundítani.

bővebben >
 


Ajándékokért repültek a sztárok
Teljesen megújul a 20 éves Westend

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter, Kulcsár Edina és férje, Szabó András „Csuti”, Tokár Tamás és felesége Kovács Dorottya, a Chloe From The Woods alapítója, Borzi Vivien fotós és Cséffalvay Dorka, az ÉNBP egyik főszereplője merült a mélybe a Westendben, hogy kipróbálja az „Óriás Ajándékmarkolót” és közben jótékonykodjon is.

bővebben >
 


Téged is vár Lola kicsi konyhája

Az énekesnő-műsorvezető új műsorában hétről hétre megosztja kedvenc receptjeit az M2 Petőfi TV nézőivel és ismert vendégeivel.

bővebben >
 


Útkereséséről vallott Tóth Gabi, Fenyvesi Zoltán és Oláh Gergő

Tóth Gabi, Fenyvesi Zoltán és Oláh Gergő sokban különböznek, azonban összekapcsolja őket, hogy mind nehéz helyzetből indulva váltak sikeres, immáron másokat motiváló emberekké. A három híresség az UNICEF új programja, a Rajtad áll a jövőd! / Youth Challenge arcaiként támogatják a magyar fiatalokat az útkeresésben

bővebben >
 


Megjelent Palotás Petra új regénye, a Vénasszonyok nyara

Az RTL Klub egykori műsorvezetőjének új regénye egy különös szerelmi háromszögről mesél. A Vénasszonyok nyara olyan témákat is feszeget, melyek még mindig tabunak számítanak, mint az időskori szexualitás, a szülő-gyermek kapcsolat, az önfeláldozás vagy a csillapíthatatlan honvágy.

bővebben >
 


Klasszikus zenésznek állt Ganxsta Zolee
Fuvolával, hátfával, üstdobbal és nagybőgővel próbált boldogulni a rapper

Ganxsta Zolee tőle merőben szokatlan lépésre vállalkozott: klasszikus hangszereken, hárfán, tubán, üstdobon és nagybőgőn próbálta ki muzikális tehetségét, hogy eljátssza a Csillagok háborúja ikonikus zenei tételeit. Az üstdob ütője jól állt a rapper kezében, azonban az óriási fúvós hangszer, a tuba megszólaltatása inkább kislányának, Zoénak ment jobban.

bővebben >
 


125 éve hozza a papírformát
Ágazati értékelést adott a Pátria Nyomda

Ünnepi sajtótájékoztatón tekintette át az ágazat helyzetét az idén 125 éves Pátria Nyomda Zrt. A 400 főt foglalkoztató nagyvállalat eseményén részt vett és felszólalt Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere is, valamint az ünnepi alkalomból leleplezték a világhírű magyar homokszobrász, Monostori Ferenc ebből az alkalomból készített, 3,5 méteres, Gutenberget ábrázoló művét.

bővebben >
 


Álmedve támadás érte az Irigy Hónaljmirigy tagjait
Erdélyi mini-turnén járt a népszerű csapat

Az Irigy Hónaljmirigy sztárjai öt napon keresztül koncerteztek Erdélyben, ahol négy helyszínen összesen több, mint tízezer embert szórakoztattak. A majd egy hét alatt a dinamikus tempó mellett szakítottak időt arra is, hogy felfedezzék a tájat és a helyi ételeket, egyik este pedig még egy medvével is harcba kellett szállniuk…

bővebben >
 


Arnold Schwarzenegger bécsi szignója teknőséleteket ér

Arnold Schwarzenegger még májusban dedikált egy villamost Bécsben, az autogramja 2400 euróért kelt el a napokban egy online árverésen. A teljes összeget a Bécs közelében élő mocsári teknősök védelmére fordítják.

bővebben >
 


Átadták a Karinthy Színház 36. évadjának közönségdíjait

A Karinthy Színház nézői idén is voksolhattak kedvenceikre. A 36. évad legkiemelkedőbb színésznője a nagy népszerűségnek örvendő kiváló művésznő, Balázs Andrea lett. A közönség Peller Károlyt választotta az év legkiemelkedőbb színészének és a Tanár Úr Kérem nyerte el az év legjobb előadásának járó címet.

bővebben >
 


Elvis Presley titkos szerelme Sophia Lorennel
Minden elsöprő szerelem, vagy sírig tartó barátság?

A mai napig tartja magát a pletyka, miszerint az olasz színésznő, Sophia Loren és a rock’n’roll királya, Elvis Presley az ötvenes éves derekán egymásba szerettek. Hogy a romantikus megismerkedés valóban perzselő szerelmet vagy inkább sírig tartó barátságot hozott a két híresség életébe, azt a mai napig kevesen tudják.

bővebben >
 


Nálatok laknak-e plüssállatok?
Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy

Plüssgyűjtő akcióval segít a rászoruló gyerekeknek az Irigy Hónaljmirigy! Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat. A játékokat egy gyerekeket támogató szervezetnek ajánlják fel majd év végén.

bővebben >
 


oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat