.: Dolcsevita.hu :.


 
napja 
 
oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9   

 
Bomba formában

Ahogy az ismert dal refrénjében is elhangzik: "Nem csak a húszéveseké a világ"! Minden korban lehetünk csinosak és érezhetjük jól magunkat a testünkben. Ezt vallja Keleti Andrea, Onyutha Judit és Kandász Andrea is. A hölgyek bomba formában vannak, így bátran dobták le a textilt, és fürdőruhában álltak kamera elé.

bővebben >
 


Valóra válik Som-Balogh Edina nagy álma

Nagy váltásra készül Som-Balogh Edina. A színésznő és üzlettársa, Gabi a hétvégén áll a nagyközönség elé saját tervezésű babaruha kollekciójával, és mindketten nagyon izgatottak, hogy végre személyesen is találkozhatnak a vásárlóikkal. Edina elárulta, kiteljesedett a feladatban, hiszen a divat világa egész életében nagy hatással volt rá. Így egy álom válik valóra azaz, hogy piciknek tervezett kollekciója végre kézzel fogható, tapintható formában a BabaMama Expon is eljut azokhoz, akiknek szánja.

bővebben >
 


Hatalmas fájdalmakkal küzdött Oszvald Marika

Túlfeszítette a húrt Oszvald Marika. A művésznő ugyan mindig is igazi energia bomba volt, évi többszáz előadásban és fellépésen csodálhatja meg a közönség, életigenlése a mai napig nem hagyott alább. Közel a hetvenhez is megfeszített tempót diktál saját magának, ez pedig mostanra megbosszulta magát. A szubrett hatalmas fájdalmakkal küzdött, csontkopása van több helyen, nemrég egy turnéját is le kellett mondania.

bővebben >
 


A szinkronizálás titkáról rántotta le a leplet Terence Hill magyar hangja

Sokak számára lehet ismerős Ujréti László orgánuma, hiszen ő a leggyakoribb szinkronhangja Terence Hillnek. A Jászai Mari-díjas színművész az Almáriumban beszélt arról, miként lett a híres olasz filmsztár magyar hangja és azt is kifejtette, mi a szinkronizálás titka.

 

bővebben >
 


Újra együtt

Erős szövetség volt Barta Sylvia, Onyutha Judit és Németh Lajos hármasa. Ha baj volt számíthattak egymásra, aztán úgy alakult, hogy a három időjárás-jelentő az élet és a média más-más területén találta meg boldogulását

bővebben >
 


Közösen rettegett Keleti és Kandász Andi

Közös rettegésre vállalkozott Keleti Andrea és Kandász Andi! A közelgő Halloween alkalmából a két híresség egy horrorházban járt, ahová az alkalomhoz illő, kitűnő alakjukat is megmutató öltözékben érkeztek. A borzongás garantált volt, de a két Andi ebben a helyzetben is feltalálta magát és remekül szórakozott. 

bővebben >
 


Bódiék Egyiptomban nyaraltak

Bódi Margó és Guszti Egyiptomban töltötték két hét szabadságukat. A sztárpár utazása nem sokkal az indulás előtt is kérdéses volt, a nehezen összejött nyaralás végül az utóbbi idő megpróbáltatásaiért is kárpótlást jelentett mindkettőjüknek. 

bővebben >
 


Hajas Laci fia az apja szakasztott mása

Mint két tojás, úgy hasonlít fia, Dávid Hajas Lászlóra! Az ország legismertebb mesterfodrászának gyermeke ugyan nem készül édesapja nyomdokaiba lépni, nemrég azonban egy bemutatón hajmodellnek állt, Laci pedig elárulta, néha olyan fiára nézni, mintha régi önmagát látná.

bővebben >
 


Hadas Kriszta - Erősebb igen

Élete legszebb és legnehezebb időszakairól és komoly döntésekről is vallott Hadas Kriszta, Liebhaber Judit műsorában. A televíziós személyiség hamarosan nagymama lesz, erről az új szerepről és lányával való kapcsolatáról is mesélt az Erősebb Igen! következő adásában

bővebben >
 


Milyen anya szeretne lenni Risztov Éva?

Még mindig olimpiai lázban ég az egész világ. Risztov Éva 2012-ben lett olimpiai bajnok, a sportoló Liebhaber Judit Erősebb igen című műsorában beszélt arról, hogy milyen út vezetett odáig, hogyan élte meg a győzelmét, és azt is elárulta, mi segítette abban, hogy a dobogó legfelső fokára állhasson.

bővebben >
 


Pótnagyi lett Bay Éva

Fantasztikusan érzi magát Bay Éva: a 68 éves tévés legenda testileg és szellemileg is kirobbanó formában van. Amióta egy gyógynövénykeverék segítségével 18 kilótól megszabadult, azóta energikusabb mint korábban, teli van tettvággyal, aminek a szomszédai kifejezetten örülnek, hiszen pótnagyiként is szuperül helytáll.

bővebben >
 


Nagy fogyása után sportolni kezdett Vastag Tomi

Nemrég mindenkit megdöbbentett Vastag Tamás látványa: két hónap alatt 17 kilótól szabadult meg, és pont úgy néz ki, mint amikor 10 évvel ezelőtt megismerte őt a közönség. Az énekes rengeteg rajongói levelet kapott az utóbbi időben és mindenki a nagy fogyása titkát szeretné megtudni.

bővebben >
 


Keleti Andi sok mindent örökölt édesanyjától és nagymamájától

Irigylésre méltó női példák sorakoznak Keleti Andrea előtt. A táncos édesanyja és nagymamája is igazi energiabomba, így Andi is mindent megtesz azért, hogy ne maradjon le mögöttük. A táncművész nagymamája, Ibolya néni 95 éves múlt, de még mindig ő irányítja a családot.

bővebben >
 


Fürdőruhás sztárok 50 felett

Hazai sztárok bizonyították be, hogy egy nő igenis lehet dögös 50, vagy akár 60 év felett is. Bay Éva, Kandász Andi és Keleti Andrea mind-mind bevállaltak egy-egy fürdőruhás fotózást, amellyel hölgytársaiknak üzenik, a kor csak egy szám, egy igazi nő pedig bármikor lehet vonzó és csinos. Akár fürdőruhában is!

bővebben >
 


Kétszer ütötte el ugyanaz az autó Dombit!
4 meglepő dolog, amit nem tudtál a születésnapos humoristáról

Idén már csöpp, három hónapos kisfiával és feleségével, a szintén jó humorú Lillával együtt ünnepli április 30-án a születésnapját az ország népszerű poéngyárosa, Dombóvári István. Az évforduló másnapján, május 1-jén a Comedy Central saját műsorainak válogatásával köszönti a stand-up egyik meghatározó alakját. A jeles esemény alkalmából a születésnapos szívesen nosztalgiázott, és néhány titkot is megosztott magáról.  

bővebben >
 


Betegségéről mesélt Nyári Dia

Ha duci vagy, akkor az a baj, ha sovány vagy, akkor az a baj. A nőknek, főleg szülés után gyakran gondjuk van testükkel, és ezen a helyzeten környezetünk reakciói sokszor csak rontanak. Kovács-Nyári Dia az elmúlt években rengeteget fogyott, azonban azt mondja, teltkarcsúan is jól érezte magát a bőrében. A testét érintő kényes kérdésekről az Anyád hogy van?! vloggereinek, Börcsök Vikinek és Pető Zsófinak mesélt. 

„Sokat gondolkodtam azon az elmúlt időszakban, hogy régen vajon valóban jól éreztem-e magam a bőrömben, vagy csak áltattam magam?! Arra jutottam, hogy tényleg szerettem magam, szerettem azt a teltkarcsú vagy picit duci lányt, aki voltam. Szülés előtt is ezt hirdettem, és tényleg elfogadtam azt, ahogy kinéztem. A húszas éveim elején, amikor teltebb voltam, nem vettem fel miniszoknyát, de felvettem helyette egy maxiruhát és különösebben nem zavart, jól éreztem magam, és imádtam a hedonista életemet” – kezdte Kovács-Nyári Diána, mégis történt valami az életében, ami miatt változtatnia kellett.

bővebben >
 


Kandász Andrea készül a nagymama szerepre

Régóta lehetne nagymama Kandász Andi. Lánya szerint a műsorvezető vagy 15 évet letagadhatna korából, mégis akár már unokája is lehetne, Andi azonban egy darabig mégsem dajkálhat kisbabát. Testét és lelkét azonban fitten tartja a műsorvezető, energikussága a több mint 20 kilós fogyásának is köszönhető. 

bővebben >
 


Különleges barátságok a sztárvilágban
Keleti Andrea és Kandász Andrea

Kandász Andi és Keleti Andrea évek óta jó barátságot ápolnak. A két hírességben nem csak a keresztnevük közös, sok mindenben hasonlítanak egymásra, például mindketten rajonganak a táncért.

bővebben >
 


Kandász Andrea fürdőruhában pózol

Merész fotókon mutatta meg bomba alakját Kandász Andrea. A műsorvezető nemrég egy gyógynövény receptúrának köszönhetően 22 kilót fogyott, így igent mondott egy fürdőruhás fotósorozatra.

bővebben >
 


Bay Éva 68 évesen is bomba formában

68 éves lett Bay Éva és büszkén vállalja korát! A legendás tévés bomba formában van, és úgy döntött, hogy egy különleges fotósorozattal lepi meg magát ez alkalomból.

bővebben >
 


oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9   

 
 Összesen cikk található ebben a rovatban


  Rólunk Kapcsolat