napja 
 

Bor, mámor... Bénye (Programajánlók - Lakoma)
Bor, mámor... Bénye

Az idei program a korábbiaknál is színesebb, számtalan kulináris és kulturális újdonsággal is várják az erdőbényei borászok saját kertjeikben a látogatókat a Bor, mámor… Bénye fesztiválon augusztus 15 és augusztus 17 között Erdőbényén.

A Tokaji borvidéken a híres borok és a szeretett zempléni ízek mellett 16 helyszínen 45 koncerttel, tematikus sétákkal, író- olvasó találkozókkal, túrákkal és beszélgetésekkel is várják idén augusztusban az Erdőbényére látogatókat a borászok. A Tokaji borvidék jól ismert boraihoz különleges zempléni ízek párosulnak, a résztvevő konyhák igyekeznek újragondolni a tradicionális ételeket a térség jellegzetességei alapján, így fantáziadús és egyedi fogásokkal találkoznak a látogatók. 

A kulturális programoknak, koncerteknek, beszélgetéseknek és műhelyeknek is a borászok kertjei adnak otthont, 16 kertben kis pódiumon lépnek fel a zenészek, a diófa árnyékában a kiadós beszélgetések alatt készülnek a borokkal harmonizáló fogások miközben a gyerekek a számukra kialakított kertekben játszanak egymással.

A varázslatos hangulatú falu különböző helyszínei saját egyéniséggel bírnak, így a Bor, mámor… Bénye remek választás romantikus hétvégére, családi nyaralásra vagy baráti fesztiválozásra, mert az egyedi családias házibuli-hangulatban felnőttek és gyerekek is egyaránt jól érzik magukat a Tokaj-Hegyalján. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat