napja 
 

Fatemplom Fesztivál (Programajánlók - Kultúra)
Magyarföld 2014. július 18-20.
Fatemplom Fesztivál

2010-ben példás összefogás, segítőkészség és közös munka eredményeképpen új templom épült az Őrségben, Magyarföldön. A fatemplom megálmodói és megvalósítói között van Rátóti Zoltán színművész, aki magyarföldi lakosként a falu kulturális életéért és értékeinek megőrzéséért, felújításáért rengeteget tett és tesz.

A fesztivált a templom felszentelésének évfordulója alkalmából rendezik meg évről évre. Az idei Fatemplom Fesztiválon fellép Snétberger Ferenc, a Ghymes, Sebestyén Márta, Rátóti Zoltán, a Kaláka, Ferenczi György és a Rackajam, Micheller Myrtill és Pintér Tibor (Voice&Guitar jazz ének-gitár duó), Mécs Károly és a Juhász Gábor Trió is.

A koncerteket két helyszínen rendezik meg. A Fatemplom a kamaraprodukcióknak, illetve a visszafogottabb, „intimebb” hangvételű előadásoknak, míg a pajta oldalában felépített fedett szabadtéri színpad a nagyobb létszámú, mozgalmasabb, „hangosabb” koncerteknek ad helyet. A kézműves műhelyben pedig foglalkoztató programot tartanak a gyerekeknek a koncertekkel párhuzamosan

A részletes programról a www. magyarfold-falu.hu oldalon tájékozódhatnak.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat