napja 
 

KÉSZÜLJ A FOCI VB-RE A GILLETTE ACÉL PENGÉIVEL (Szépség - Kozmetika)
KÉSZÜLJ A FOCI VB-RE A GILLETTE ACÉL PENGÉIVEL

Készülj a foci VB-re a Gillette acél pengéivel, és nyerj egy limitált kiadású borotvát a Gillette-től, brazil zászlóval

A 2014-es labdarúgó-világbajnokság sztárjait és a nemzeti válogatottakat ünnepelve új, limitált kiadású, brazil nemzeti színű borotva került forgalomba. Ezzel is szimbolizálva, hogy a játékosok és a szurkolók mennyire acélosan küzdenek nemzeteik sikerért. A Gillette tudja, hogy ha fociról van szó, akkor semmi más nem számít.

Amellett, hogy a borotva acél pengéi tökéletes borotválkozási élményt nyújtanak, a nyelén található brazil zászlóval a szurkolók és a játékosok most egyaránt hódolhatnak csapatuk iránti szenvedélyüknek és elkötelezettségüknek.

A Brazil Borotva széria egy olyan nemzet elismerése, amely büszkén áll játékosai mögött – nemzeti színeiket viselve és acéllal felvértezve.  Most a szurkolók napi borotválkozásuk során is nyíltan büszkélkedhetnek ezekkel a színekkel. “Annak érdekében, hogy megalkothassuk a legvékonyabb pengéket, az acélt tökéletesre erősítettük. Ez az a siker, amiből a Gillette építkezik és hisszük, hogy ez a siker minden férfiban ott lakozik. A férfiak a legjobbat várják a reggeli borotválkozástól, különösen, amikor csapatukat bíztatják a győzelem felé vezető úton. Ezért ötvöztük a borotválkozás élményének legjavát olyan nemzetek színeivel, amelyek valóban számítanak a szurkolóiknak és a játékosaiknak egyaránt.”

Az új, limitált kiadású Brazil Borotva  ProGlide,  MACH3 és  Blue3 típusokban kapható Magyarországon. A nyereményért csupán egyetlen kérdést kell megválaszolnod a „Kapcsolat” menüpontban található email-címre: Milyen színű a brazil nemzeti zászló?

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat