A Globalista Konyha következő eseményeire két csodálatos nyári helyszínt, és egy fantasztikusan izgalmas szakácsot talált. Az első helyszín június 24-25-én Csopakon a Szent Donát Pincészet, melynek teraszáról egyszerűen gyönyörű a kilátás a Balatonra.
A másik egy titkos, ismeretlen helyszín, ahol szinte biztos, hogy még senki sem járt. Budapesten, a Vár aljában található egy gondosan felújított, zárt kerttel, pajtával, boros pincével ellátott épületegyüttes, ahová egy hangulatos, lampionos, kerti eseményt terveznek. A meghívott séf a nyitott pajtában, mobilkonyhában főz majd, a vendégek szeme láttára. A fantasztikusan felszerelt mobilkonyhát a Miele bocsátotta rendelkezésre.
A június 27-28-i esemény a Kapucinus utcában kerül megrendezésre, melyre Bodor Bence hozza kézműves borait Villányból.
Mindkét esemény este 7 órakor kezdődik.
A séf, Ben Spalding, fiatal kora ellenére ma már olyan, kultikusnak számító helyeken dolgozott végig jónéhány évet, mint a Fat Duck (Heston Blumenthal), Per Se (New York), és L´Autre Pied (Gary Rhodes). Bővebb infó: http://www.globalistakonyha.com/#!about1/cjaf