napja 
 

Kocsmajális ?főzőverseny és családi program a Dürer Parkban (Programajánlók - Lakoma)
Kocsmajális ?főzőverseny és családi program a Dürer Parkban

Közösségi főzőversenyen mérik össze tudásukat a fővárosi italmérések május 1-jén a Városliget szomszédságában, a Dürer Parkban. Az egész napos, ingyenes gasztrolimpián a vendégeket kóstolóval, kézműves gyermekjátszóházzal, kirakodóvásárral, műbikasimogatóval és zenei programokkal várják.  

 A tavalyi, nagy sikerű Pünkösd Piknik után újra közösségi főzést rendeznek a Városliget melletti Dürer Parkban. Május 1-jén a fővárosi italmérések húsznál is több csapata küzd meg egymással egy egész napos gasztrolimpia keretében. Az ötfős főzőosztagok a vendéglátóegységek dolgozóin kívül akár a törzsvendégeket is bevonhatják a bográcsozásba a lehető legjobb eredmény érdekében. A csapatok teljesítményét egy szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Bereznay Tamás séf, Kárai Dávid főszerkesztő, Puska Tamás főszerkesztő , Nagy Sándor blogger és Kapolka Ágnes foodstylist . A főzőversenyen csapatot indít egyebek mellett az Ankert, a Gozsdu Manó Klub, a Jónás Kézműves Sörház, a Kisüzem, a Központ, a Nemdebár, a Pointer Pubs, az R33, a Sandokan, a Telep és az Irish Cat Pub. A zsűri döntése alapján kiválasztott első három helyezett értékes díjakat nyer 200 000 forint összértékben.

A Kocsmajális nem csupán a fővárosi italmérések közösségi főzőversenye, hanem egyúttal ingyenes családi program is, amely minden korosztálynak kellemes, szabadtéri szórakozást nyújt május 1-jén 8 és 18 óra között. A Dürer Parkban a gyerekeket kézműves foglalkozásokkal, a nagyobbakat kirakodóvásárral és műbikasimogatóval várják, a zenéről pedig egész nap dj-k gondoskodnak ( RCKO.fm allstarz: Superman, Rob, Phester, Nixon, Zenit Incompatible, Boycott, Dj. szett (Galactic Boogie, Uri Muri), Roland Handrick (Move- Akvárium), Constant&Nu clear (Deepin´session, Telep).

Helyszín: Dürer Park 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
Időpont: 2014. május 1. (csütörtök) 8:00-18:00, Zsűrizés: 13:00, eredményhirdetés: 16:00

További részletek: https://www.facebook.com/kocsmajalis

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat